Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nn - 2014-08-20 09:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-08-10 20:11:31]:
a kiedy ta praca ma być ?????
zdjecie uzytkownika
szuaszua - 2014-08-20 16:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wszyscy sie chyba tutaj nad tym zastanwaiaja. ja dopiero sie rozgladam ale czytam wpisy i serio jesli mam jechac na 2 miesiace pracy i 4 seidzenia to zupelnie sie mi to nie usmiecha. przeciez to bez sensu, w domu wiecej zarobie nawet przez neta. jak nic nikt nie wie to znaczy ze chyba cos jest nie tak, cos przydaloby sie zmeinic. ciekawe czy ktos na to wpadnie i zrobi to. mam dosyc porazek z szukaniem pracy a przedewszystkim dosyc porazek z zarabiania pieniedzy. zbyt wiele juz przeszedlem, trzeba chyba pojsc do jakiejs biedrony wk oncu- tam chyba cos pewniejszego. ale jak ktos wie kiedy ta praca ma byc to piszcie to sie zastanowie.
zdjecie uzytkownika
wx - 2014-08-22 02:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szuaszua - 2014-08-20 16:26:42]:
czytając te opinie to jest chore czekając tyle na pracę
zdjecie uzytkownika
grzes - 2014-08-25 11:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
5. gdzie ma być ewentualnie ta praca
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie powiem jak to jest w przypadku monterow ale wiem jak to jest gdy chodzi o spawaczy. Otóż najpierw, bez względu na posiadane uprawnienia, trzeba zrobić próbki dla firmy. Na ich koszt, chyba że nie przejdą to powtórka na swój koszt. Potem dowiesz się ile ci dadzą. Na początek pewnie 7 euro. No i czekasz na wyjazd nie wiadomo jak długo. Jak juz dojdzie do wyjazdu to jest ok. Przelot, noclegi i wyżywienie na koszt firmy. No i najważniejsze. Trzeba mieć swoją działalność. Generalnie gdyby nie to że wyjazdy są rzadko to byłoby ok. Ale serio jak jesteś 2,3 miesiące na wyjeździe to potem czekasz na kolejny 3 miesiące, a czasem dłużej. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
NX - 2014-08-27 04:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-26 20:27:22]:
od początku roku tj. od stycznia przerobisz 2-3 miesięcy i siedzisz w domu
trzeba zyc i oplacac wszystko
nikogo nie interesuje nic
to po co komu taka praca
w firmie niczego się nie dowiesz
wyjazdy tam to jak gra w lotto
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-30 15:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma informacje kiedy będzie wyjazd????
proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-09-01 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-08-30 15:43:48]:
panowie wiecie cos na temat wyjazdow
zdjecie uzytkownika
karetka - 2014-09-04 02:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w takim razie jak to kasowo wychodzi- opłaca się jechać na te 3 miesiąc i potem przez kolejne sobie odpoczywać w domu i żyć z rodziną? Bo tak sobie to przeliczyć to możę faktycznie to wszystko jest mało rentowne i bardziej opłaca się w Polsce za mnijesze stawki robić ,ale chociaż bardziej stabilnie
zdjecie uzytkownika
mysio - 2014-09-05 22:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Zarobisz 15 tys. A potem czekasz przez pare miesiecy na kolejny wyjazd. Potem znow jedziesz na tydzien i czekasz dwa miesiace....odradzam.
zdjecie uzytkownika
NX - 2014-09-06 02:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mysio - 2014-09-05 22:18:16]:
sądzę ze tu każdy myśli tak jak ty
to nie jest praca
tylko wegetacja
również nie polecam
zdjecie uzytkownika
1233 - 2014-09-11 14:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM !! NIE JEDŹCIE TAM ! Z Anglii zostali wywaleni sami Polacy . Przez kogo ? Przez Amerykanów. A to jeden za wolno robił, a to jeden sie nie zapiął, następny źle wykonywał pracę, robili rewizje osobiste grzebali w rzeczach, miało być jedzenie , a było rano śniadanie, a obiad musielismy sobie sami kupować, wszyscy ktorzy pojechali wrócili na tzw. powrocie karnym, czyli musza zaplacic za PRZYLOT TO BYŁY 3 LOTY! + za to co tam dostali, oprocz tego pieniedzy ktore zarobili nie dostana! co to ma byc za fima! to kpina jakas!
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-09-11 16:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1233 - 2014-09-11 14:03:10]:
o czym ty piszesz kiedy to się stało polacy tam są
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-09-11 16:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1233 - 2014-09-11 14:03:10]:
od kiedy tam byłes kiedy wrocilisiscie i ilu was wrocilo
zdjecie uzytkownika
Ajdik - 2014-09-11 18:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w Anglii jest nas około 60 Polaków i żeby było jasne na każdej platformie jeżeli nie przestrzegasz safety to jedziesz do domu a oprócz śniadań to dostałeś dietę na tydzień wiec z obiad nie problem fakt na tym projekcie pracuje sie gorzej niż na innych na których byłem
zdjecie uzytkownika
1233 - 2014-09-11 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd tam nagle 60 Polaków ? Skoro, w jeden dzień potrafiło zjechać nawet 12 Polaków, a potem zostali wywaleni po kolei....
zdjecie uzytkownika
1233 - 2014-09-11 20:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ajdik - 2014-09-11 18:50:07]:
Jeżeli Ty tak przestrzegasz przepisy to co Ty o tej porze robiłeś na forum? Przecież używanie telefonu na platformie jest zabronione :) .
zdjecie uzytkownika
NX - 2014-09-12 03:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1233 - 2014-09-11 14:03:10]:
a dlaczego mieliście rewizje co było powodem????
zdjecie uzytkownika
Ajdik - 2014-09-13 10:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na nocnej zmianie wiec dzien mam wolny .
zdjecie uzytkownika
czesto? - 2014-09-18 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ajdik to powiedz nam jeszcze jak czesto sie ma te nocne zmiany- bo ja np wolalbym pracowac w nocy a dzien miec wolny, wtedy na wszystko jest czas. w goole od ktorej zaczyna sie ta nocna zmiana jestem bardzo ciekawy. jak dlugo tam juz pracujesz albo pracujecie i czy nie narzekacie na kase z tego miesjca?
zdjecie uzytkownika
Ajdik - 2014-09-19 10:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czesto? - 2014-09-18 16:54:12]:
Jak trafisz na nocki to do końca przeważnie jesteś czyli około 3 miechow na kasę nie ma co narzekać co utargujesz jest twoje i jest na czas w całości pracuje około 9 miesięcy w roku wiec jest ok
zdjecie uzytkownika
eeetam - 2014-09-20 12:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na takich projektach oczekuja fachowców, a który fachowiec zgodzi się jechac na kontrakt za 7 czy 8euro? czyli jada ci ktorzy dopiero sie ucza pracy i nic dziwnego ze zjezdzaja. ta firma to jakas pomyłka.
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-09-20 13:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej chłopaki napiszcie czy tam gdzie jesteście bedzie zapotrzebowanie na malarzy i piaskarzy? napiszcie jak coś wiecie, bo w firmie niczego nie mozna sie dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
v - 2014-09-27 14:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeetam - 2014-09-20 12:33:01]:
co ty piszesz za bzdury gościu
zjezdzają za alkohol
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-30 12:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ajdik - 2014-09-19 10:17:42]:
co ty piszesz za bzdedy jakie 9 miesięcy w roku pracujesz jesteś chory to co piszesz nie rob ludzi w balona osle i nie pisz bzded
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x