Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eeetam - 2014-09-20 12:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na takich projektach oczekuja fachowców, a który fachowiec zgodzi się jechac na kontrakt za 7 czy 8euro? czyli jada ci ktorzy dopiero sie ucza pracy i nic dziwnego ze zjezdzaja. ta firma to jakas pomyłka.
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-09-20 13:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej chłopaki napiszcie czy tam gdzie jesteście bedzie zapotrzebowanie na malarzy i piaskarzy? napiszcie jak coś wiecie, bo w firmie niczego nie mozna sie dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
v - 2014-09-27 14:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeetam - 2014-09-20 12:33:01]:
co ty piszesz za bzdury gościu
zjezdzają za alkohol
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-30 12:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ajdik - 2014-09-19 10:17:42]:
co ty piszesz za bzdedy jakie 9 miesięcy w roku pracujesz jesteś chory to co piszesz nie rob ludzi w balona osle i nie pisz bzded
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-04 13:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANI PREZES PROSIMY WCZESNIEJ PRZELAC PENSJE MAMY ZUS DO 10 ZAPLACIC
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-10-05 04:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiek - 2014-09-20 13:33:53]:
żadna firma nie trzyma po tyle pracowników nie dając im pracy
zasze to jest to od 3-4 miesięcy
zostajemy bez kasy pracy i z długami
nie warto pracować w harrisie
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-10-06 04:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro jak dzownicie i firma sie nie odzywa to chyba cos faktycznie musi byc nie tak... jak sie chce wyejechac to jak dla mnie warto zaufa komus z polecenia a nie brac pierwsza lepsza firme z interentu. ja bym chcial byc pweny ze nikt mnie nie oszuka i ze tak bede zarabiac jak zarabiaja wszyscy dzieki
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-06 04:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-10-06 04:06:42]:
zgadza się kolego ale ile można czekac na te wyjazdy
to są terminy kosmiczne czekania każdy ma dom i rodzinę trzeba zyc
a tu czekasz po 3-4 miesięcy na pracę to jest chore
w roku przerobisz kilka miesięcy i nic tak się nie da zyc
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-10-07 08:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma informacje kiedy będą przelewy
harris długo trzyma kase
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-10-08 03:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ajdik - 2014-09-19 10:17:42]:
W HARRISIE OD POCZATKU ROKU TJ OD STYCZNIA DO DNIA DZISIEJSZEGO PRZEROBISZ 4 MIESIĄCE I DALEJ CO NIC
NIE JEST FIRMA GODNA POLECENIA
TRZEBA SZUKAC COS KONKRETNEGO
zdjecie uzytkownika
marcc - 2014-10-08 08:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli bym nie musiał to bym nie wyjeżdzał,zarabiam więcej niż w polsce.Jeśli wyjeżdzasz to coś od ciebie oczekują,albo to zrozumiesz albo nie.Nikt za darmo ci forsy nie da.Szkoda tylko że na takie kontrakty jadą ludzie uzależnieni alkocholowo ,i uzależnieni od nie pracowania.Poza tym jak uważasz to dasz radę.Resztę musicie sobie dopowiedzieć
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-08 08:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcc - 2014-10-08 08:19:41]:
to ze za alkohol tepia to ok
ale to nie ma nic wspólnego z oczekiwaniem na prace są bardzo długie okresy oczekiwania
piszesz sam nie wiesz co
naucz się ortografii
zdjecie uzytkownika
marcc - 2014-10-08 09:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nn - 2014-10-08 08:45:08]:
No bo takich co nie znają się na ortografi to przyjmują na kontrakty ,a taką inteligencyje ja ty to chyba nie-czekaj dale studenciku
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-10-08 20:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie o zjazd karny. Dostaliscie wypłatę?! Odtracaja z wypłaty przeloty do kraju. A zarobione pieniądze dostaliscie? Ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-09 04:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzzzz - 2014-10-08 20:13:07]:
jeszcze nie dawali przelewow
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-09 11:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie cos na temat wyplat kiedy placą
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-10-09 13:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeważnie 10ego dzwonią żeby wystawić fakturę ok 16ego pieniądze są na koncie.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-09 15:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-10-09 13:44:40]:
już dzwonili
zdjecie uzytkownika
margot - 2014-10-10 21:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-10-09 04:33:28]:
Dzisiaj dzwonili w sprawie rachunków więc się dowiesz co potrącają
zdjecie uzytkownika
Nik - 2014-10-11 10:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)) Widzę najwięcej do powiedzenia mają Ci co nic nie wiedzą....Podpowiedź: HP to nie krowa dojna. W tej firmie nie dorobisz się za wiele. Powodzenia dla wypytywaczy :)
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-10-11 13:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nik - 2014-10-11 10:30:54]:
a czego to tyczy i kogo???????
o czym to piszesz kolego
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-11 13:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HARRIS NIE GWARANTUJE PRACY
PRZEROBISZ 4 MIESIACE I KONIEC
ZERO INFORMACJI
ZADNA FIRMA TAK NIE ROBI Z PRACOWNIKAMI
ALBO BIORĄ Z LAPANKI I POTEM ZJAZDY KARNE
NIKT TAM NIE BĘDZIE SIEDZIAŁ NIE MAJĄC PRACY
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-10-11 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam że ilość wyjazdów zależy od branży w jakiej się dla nich pracuje. Może niech się każdy wypowie jakim fachowcem jest (hydraulik, rusztowaniowiec,elektryk,spawacz itd) i ile ma kontraktów to.może mniej więcej sprawa pracy w tejfirmie się wyklaruje
zdjecie uzytkownika
incognito - 2014-10-20 11:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już wyplatę, bo o to były pyttania wcześniej ;) ? mi zależy na wyjeździe za granicę i fajnej pracy nawet przez 4 miesiące, tak się zastnawiam ile jestem w stanie zaoszczędzić przez ten czas - tzn ile można wyciągnąć na czysto ? same warunki już nie są takie istotne ale też napiszcie.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-10-21 05:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-10-11 18:00:11]:
kiedy rusza teraz wyjazd ktoś cos wie

pani prezes czekamy na pracę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x