Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nik - 2014-11-01 03:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nik - 2014-10-11 10:30:54]:
kolego psychiatry ci trzeba piszesz osle sam nie wiesz co
zdjecie uzytkownika
ted - 2014-11-02 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to że mimo czekania na wyjazd trzeba płacić Zus :/ tysiąc zł po kieszeni da się odczuć
zdjecie uzytkownika
red - 2014-11-02 17:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ted - 2014-11-02 10:33:47]:
wiesz kiedy ten wyjazd będzie ten zus to tragedia
zdjecie uzytkownika
ted - 2014-11-02 18:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojęcia jestem po 3 miesięcznym kontrakcie dopiero miesiac także jeszcze w miarę.
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-11-06 23:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój maz jeździ z tej firmy 8 lat i nie ma problemów z wyjazdami oraz z wypłata.Wraca po 3 miesiącach,odpoczywa parę dni,lub tygodni i jedzie dalej polecamy
zdjecie uzytkownika
antkowa - 2014-11-07 07:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2014-11-06 23:03:14]:
my monterzy czekamy na prace i co mamy zero
jest połowa listopada i zostajemy z niczym
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-11-07 17:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2014-11-06 23:03:14]:
A w jakim zawodzie pracuje Pani mąż, że ma tyle kontraktów? a może jest prezesem? czy może w inny sposób załatwia sobie kontrakty? Bo jak widać po wpisach to większość ludzi czeka na kontrakt co najmniej pół roku, i nie są to pojedyncze przypadki.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-07 18:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile Pan jezdzi juz z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-07 18:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile Pan jezdzi juz z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
PIERWSZY LEPSZY - 2014-11-08 08:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antkowa - 2014-11-07 07:38:37]:
LUDZIE!! W Harrisie nie można czekać na pracę!! trzeba jednocześnie szukać różnych kontraktów i jechać na pierwszy lepszy a w przeciwnym razie się zostaje na łasce Harrisa i się czeka po nie wiadomo ile, a w takim wypadku bardziej się opłaca pracować w Polsce a ludzie którzy jeżdżą po 3 miesiące i zaraz jada z powrotem to prawdopodobnie kontraktowcy co latają po 15 lat z jednej firmy i dlatego tak mają.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-11-08 11:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia najgorsza ta firma

to jest chore by tak dbac o pracowników
w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już mam tą firme
niech sobie sami pracują
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-08 16:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry chłopaki,w Harrisie,pracownik sprawdzony,biorą sprawdzonego
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-08 16:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15 LAT nie trzeba latac,tylko trzeba (usunięte przez administratora)i tyle
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-08 17:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura! Mój mąż jeździ 3 lata i jest tzw. Sprawdzonym pracownikiem a i tak po każdym kontrakcie siedzi w domu po 3 miechy. Gdyby nie miał możliwości dorobienia w Polsce to nie byłoby za co żyć. Tragedia po prostu. Najgorszy jest brak przewidywalnosci kontraktów. Teraz szuka innej firmy, bo w końcu nie po to jeździ się za granicę żeby ledwo na życie starczyło, a żeby coś odłożyć.
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-11-09 02:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-11-08 17:54:08]:
i to jest prawda
chora firma,szlag człowieka trafia na nich
nasze rodziny na swięta zostają z niczym
olac tych dziadow

zdjecie uzytkownika
v - 2014-11-09 07:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiek - 2014-11-07 17:36:56]:
to co pani pisze szkoda komentarza
może pani mąz tak pracuje ale my nie choć jestesmi sprawdzonymi pracownikami

firma nie jest godna polecenia zostajemy zawsze na lodzie
mysle ze w tej firmie ktoś powinien się dobrze walnąc w mozg
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-11-09 07:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-08 16:16:03]:
idz się leczyc antek razem z tym Harrisem
nie piernicz bzdur [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-11-11 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie, w wielu firmach jest tak że jąk się jedzie na tak długi kontrakt jąk np. 3 miesiące to potem odpowiednio długo czeka się na następny. Każdy chce wyjechac a nie że wy myślicie że Boga za nogi zlapaliscie i po 3 miesiącach na statku po miesiącu w donu wyplyniecie znowu.
zdjecie uzytkownika
żona - 2014-11-12 23:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie za 8 euro na godzinę! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-11-12 23:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ww - 2014-11-11 20:58:48]:
tu nikt nie był 3 miesiące i na długim kontrakcie kolego


może ty złapales
zdjecie uzytkownika
? - 2014-11-13 08:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ,wiedzieliście na co się piszecie. Przykre ,że macie problemy finansowe natomiast nikt nie zabranie nam pracy w czasie pobytu w kraju, działalność można też zawiesić i nie ma problemu z ZUS. oczywiście należy pamiętać ,z czym się to wiąże w sytuacji choroby
życzę szybkiego rozwiązania waszych problemów.
zdjecie uzytkownika
??/ - 2014-11-13 15:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2014-11-13 08:46:56]:
wiedzieliśmy ze piszemy się na pracę tak jak nam przedstawiano
realia są inne praca jest ale dla,,,,,,,,,,,
robienie nas w bambuko i na szaro
trzeba sp,,,,,,,,,,,,,c z tego bagna dziadowskiego
to nie jest firma tylko dno
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-11-15 07:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same negatywy o tej firmie
tak jak tu sa pracownicy robieni w ch,,,,,,,,,,,a to mało kto jest
harris z propagandy zyje i wciska kit ze praca jest w każdej chwili tzn,,,dziś jutro pojutrze za tydzień może za miesiąc a może wcale
powiedzcie ludziom prawde zarabiajcie sobie bo zostajecie wydymani przez harris równo
szefostwo harrisa jest bez wstydu

oni maja pensje dobre co misiac
zdjecie uzytkownika
y - 2014-11-17 13:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazek - 2014-11-15 07:13:50]:
potwierdzam
nie jest godna i dobra firma do polecenia
w roku się przepracuje 3 lub 4 miesiące
pierdolic to dziadostwo
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-11-22 18:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będzie wkońcu jakiś wyjazd ktoś coś wie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x