Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-01-25 10:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do szefostwa w Gdyni
dlaczego obcinaliscie stawki kosztem premii którą zabieracie czy nie jest wam wstyd ludzie zap........... ciężko i wszystko zabieracie
zdjecie uzytkownika
tibi - 2016-01-26 22:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oprócz Lorda dostał ktoś jeszcze premie półroczna? Wiecie coś Na ich temat więcej czy cisza?
zdjecie uzytkownika
t - 2016-01-27 02:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tibi - 2016-01-26 22:25:08]:
nie mamy premii tylko dlaczego znow Harris oszukuje
zdjecie uzytkownika
prac - 2016-01-28 07:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Harris wali równo ludzi w koniaaaaaaaaaaaaa oszusci
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-28 12:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema poszukuje ludzi którzy złożyli sprawę w sądzie przeciwko Harrisowi
chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda i czy ktoś wygrał z nimi
zdjecie uzytkownika
zen - 2016-01-29 06:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Harrisa GDZIE JEST PREMIA OSZUSCI
zdjecie uzytkownika
John - 2016-01-30 06:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wez telefon i zadzwon do nich imbecylu a nie piszesz na forum anonimowo, taki kozak z Ciebie wlasnie jest, a pojedziesz od nich na wyjazd i morde krotko trzymasz, bo obsrany jestes.
zdjecie uzytkownika
John - 2016-01-30 22:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty wogole wypisujesz, pomysl troche zanim napiszesz, myslenie nie boli. Ten idiota przed Toba pisze cytuje do zarzadu harris w gdynii, czyli obsranidc nawet nie dzwonil tylko wypisuje glupoty.
zdjecie uzytkownika
j - 2016-01-31 07:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2016-01-30 22:10:13]:
john a co ma do ciebie pisać ???? forum nie należy do ciebie tylko do firmy jak się nie podoba nie czytac i nie komentować oj ja bym cie durniu sprowadził na odpowiedni tor leczyc się pajacu
zdjecie uzytkownika
John - 2016-01-31 13:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozostalo wam cioty wyzalac sie tylko na forum jak pierdoly co skarza sie mamie. A na zywo to morda krotko bo mozesz zjechac i juz wiecej nie pojechac. A tak kozak do zarzadu firmy harris pye w gdynia, ostre kozaki z was napewno firma to przeczytala i zaraz wam tu odpowiedza.
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-01 11:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te komentarze to szok flustratow nie brakuje tu
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-02 08:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero pozytywnych opinii o firmie renoma fatalna firmy co jest tam tak zle
zdjecie uzytkownika
juras - 2016-02-03 17:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ma ktoś już wypłatę na koncie , a jak nie to może Wiecie kiedy się spodziewać. Pozdro
zdjecie uzytkownika
juras - 2016-02-03 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ma ktoś już pensję na koncie albo Wiecie kiedy będą płacić? Pozdro
zdjecie uzytkownika
Harris Pye zarzad Gdynii - 2016-02-04 04:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpisujemy na pytania dotyczace premii lojalnosciowych. Prosimy o telefon do biura i podanie swoich danych i z prosba o przelanie premii. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
h - 2016-02-04 09:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Harris Pye zarzad Gdynii - 2016-02-04 04:22:18]:
zart jakiś robią sobie od kiedy firma nie ma danych????
zdjecie uzytkownika
John - 2016-02-04 22:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tobie zaodam graty do mordy frajerze
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-05 17:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2016-02-04 22:24:50]:
facet ty się z choinki urwałeś czy psychika ci siada co ty malujesz za bzdedy co do słownictwa to szkoda komentarza na ciebie jak masz tak malować to daj sobie spokoj i weź się do roboty .... dzieciak lepiej się wysławia od ciebie chłopcze pozdr,,,,,,, i daj sobie spokoj bo już Firma ci blokuje komentarze
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-02-08 13:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki dostałem premię więc powinniście lada chwilą też mieć
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-08 15:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema czy ktos wie kiedy bedzie wyplata za styczen
a co z premia ??
zdjecie uzytkownika
h - 2016-02-09 01:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-02-08 15:01:43]:
w tym tygodniu powinna byc
zdjecie uzytkownika
margot - 2016-02-09 17:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie już wypłatę na koncie?
zdjecie uzytkownika
juras - 2016-02-11 09:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ma ktoś wypłatę na koncie?
zdjecie uzytkownika
Krzysztofff - 2016-02-11 16:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie ma , Harris kreci z wyplatami jak tylko może. Czlowiek z dala od rodziny zapierdziela jak glupi robi praktycznie 3 miesiace w miesiacu a oni nie szanuja pracownika.
zdjecie uzytkownika
k - 2016-02-11 17:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztofff - 2016-02-11 16:21:10]:
czytales umowę jak pisze nie gorączkuj się wyplata wpływa terminowo
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-11 17:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecna 2 umowa nowa dotyczy wynagrodzenia
miesięczny czas pracy będzie obliczany po ostatniej roboczej niedzieli w każdym miesiącu przelewy na rachunek kontrahenta będą wykonywane w przybliżeniu w piątek kolejnego tygodnia
zdjecie uzytkownika
Krzysztofff - 2016-02-11 18:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, czyli jezeli w piątek tydzień temu pieniadze wyszly z Dubaju to powinny dojsc w przeciagu 72godzin. A nie tygodnia.
zdjecie uzytkownika
k - 2016-02-12 02:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztofff - 2016-02-11 18:45:48]:
Krzysztof czytaj dobrze nie obawiaj się Harris nigdy nie zalegał z pensją nie tydzień temu tylko kolejnego następnego tygodnia
zdjecie uzytkownika
Krzysztofff - 2016-02-12 08:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, czlowiek sie wkurza bo kredyt na mieszkanie ma bank nie poczeka. Z Mojego rozumowania pieniądze powinny byc przelane w tamtym tyg. Jezeli inaczej rozumiesz to, to Twoim zdaniem kasa kiedy powinna byc na koncie?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-12 12:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka ma ktoś wypłatę
u mnie brak przelewu ciekawe co kombinują ?
zdjecie uzytkownika
juras - 2016-02-12 13:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie mam jeszcze kasy, jak ktoś dostanie to niech napisze. Dzięki
zdjecie uzytkownika
Krzysztofff - 2016-02-12 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma nikt! Premie powyplacali ludziom a z wyplatami zwlekac beda 3 tyg.
zdjecie uzytkownika
k - 2016-02-12 15:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztofff - 2016-02-12 08:16:51]:
Krzysztof rozumiem i kasa na koncie będzie w poniedziałek nie denerwuj się to jest zgodnie z umową tak płacą
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-12 21:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieli placic podwojnie za wigilie i nowy rok i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie kasy za to
zdjecie uzytkownika
mis 2010 - 2016-02-15 11:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na firme Harris nie wypłacaja na czas zalegaja z pieniedzmi
zdjecie uzytkownika
mis 2010 - 2016-02-15 11:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dzis dostałem kase ale mi sie nie zgadza tak mieli płacic podwojnie za swieta tak mowił nam menadzer i ciekawe kto ja wział dla siebie
zdjecie uzytkownika
m - 2016-02-15 13:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis 2010 - 2016-02-15 11:32:34]:
bzdury piszecie kto zalega wam z kasą ???? nigdy nie zdarzyło się by Harris zalegał z kasą
zdjecie uzytkownika
m - 2016-02-16 09:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis 2010 - 2016-02-15 11:28:21]:
poczytaj koles umowę a potem pisz dyrdymały
zdjecie uzytkownika
zatrudniony - 2016-02-29 17:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowy są podpisywane z dubajem to bedziemy mieli obowiazek tam zapłacić podatki i z ich urzedem sie rozliczyc
zdjecie uzytkownika
z - 2016-03-01 03:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zatrudniony - 2016-02-29 17:32:18]:
zgadza się tylko czytaj dobrze gdzie masz placic podatek
zdjecie uzytkownika
rusztowania - 2016-03-02 00:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś słyszałem że będziemy też musieli zapłacić tam podatek a że mówią w firmie inaczej to nie można im wierzyć bo już były firmy tak jak premator w Norwegii czy milcham w dani jak pracownikom przyszło do płacenia
zdjecie uzytkownika
rusztowania - 2016-03-02 00:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś słyszałem że będziemy też musieli zapłacić tam podatek a że mówią w firmie inaczej to nie można im wierzyć bo już były firmy tak jak premator w Norwegii czy milcham w dani jak pracownikom przyszło do płacenia
zdjecie uzytkownika
v - 2016-03-02 02:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rusztowania - 2016-03-02 00:16:13]:
pomysl sobie sam jak możesz dwa razy uiszczać podatki jak firmę masz zarejestrowaną w Polsce odprowadzasz zus podatki to jest nie logiczne ale zasady zatrudnienia na bank inne
zdjecie uzytkownika
m - 2016-03-02 02:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [v - 2016-03-02 02:01:41]:
W Zjednoczonych Emiratach Arabskich nie ma ceł, podatku dochodowego ani VAT
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-03-09 08:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nikomu tej firmy, chyba ze ktos ma za duzo czasu do stracenia czakając na wyjazd. Jedna wielka ściema najpierw mowa o wizie i wyjeżdzie odrazu po uzyskaniu wizy, po czym zmiana wersji i masz czekać aż łaskawie coś... moze... załatwia w niedługim czasie, czyli kilka tyg lub miesiecy. Naprawde firma nie warta zainteresowania, szczerze odradzam wszystkim! Pracownicy w biurze kłamią w żywe oczy!
zdjecie uzytkownika
t - 2016-03-09 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2016-03-09 08:35:30]:
nie wierzę ze tak czekasz długo a co jeszcze nie byles od nich???
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-04-04 14:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejna złodziejska firma na rynku
oszukują ludzi, potwierdzam niektórzy po pół roku czekają na wyjaz
nie polecam i odradzam szkoda czasu i nerwów
zdjecie uzytkownika
l - 2016-04-07 04:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-04-04 14:03:15]:
kto podpada ten nie jedzie i doskonale każdy z was o tym wie
zdjecie uzytkownika
ad - 2016-04-07 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-04-04 14:03:15]:
to co tu smarujecie to jest chore kto się sprawdza pracuje pretensje i uwagi nie na miejscu
zdjecie uzytkownika
akol - 2016-04-07 22:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę to tra by załatwić sobie legalny pobyt i wizę za granicą, także jeżeli zaoferowali pomoc w tym to zaczekaj, uda sie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert