Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
margot - 2015-02-05 10:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszeliście może coś o jakiejś robocie dla piaskarzy? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
vx - 2015-02-09 10:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma wiedzę kiedy będą rachunki wystawiane
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-02-09 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vx - 2015-02-09 10:07:24]:
to macie jakąś robotę, bo ja w domu siedzę
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-02-13 13:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy już ma ktoś kasę na koncie
zdjecie uzytkownika
v - 2015-02-16 10:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-02-13 13:41:38]:
kto ma już przelew?????
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-02-17 10:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-02-17 22:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2015-01-24 21:43:32]:
Kolego praca jest i to ciagle w las palmas po 5 miesiecy pisakarze siedzieli nie mowiac o innych pracach
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2015-02-23 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt z malarzy piaskarzy nie był tam 5 miesięcy :::
zdjecie uzytkownika
hi - 2015-03-01 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, firma jąk najbardziej ok nigdy się z wypłata nie spozniaja, i tak jąk kolega wyżej napisal dbają o dobrych pracowników. Jeśli się sprawdzisz, nie zawiedziesz i jesteś dyspozycyjny - praca będzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik 1 - 2015-03-01 18:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,macie rację praca jest i jest jej pełno wiem bo sam jeżdżę już bardzo długi czas. Co do profesjonalistów to niestety nie jestem w stanie się zgodzić z tym stwierdzeniem. Profesjonalista nie pracowałby za stawkę jaką tam oferują po iluś-tam letnim stażu masz 9 euro plus bonus, no teraz się zmienia bo bonus jest doliczany już do stawki żeby lepiej to wyglądało na papierze. Od strony technicznej profesjonalizmu nie ma w tej firmie za grosz, zaczynając od pseudo supervisor-ów polskich kończąc na zwykłych pracownikach. Znających się dobrze na tym co mają robić, czyli na swojej pracy można policzyć na palcach obu rąk i tyle. Dlaczego większość ludzi tam pracujących szuka ciągle innych ofert firm i próbują zmienić na lepsze? czy 360 godzin na miesiąc przy kontrakcie 3-miesięcznym to jest profesjonalizm również waszym zdaniem od strony firmy? człowiek traci zdrowie przy tylu godzinach, tak teraz tego nie odczujesz ale to wszystko kiedyś wyjdzie, więc powodzenia. Co do kasy są, byli zawsze wypłacalni, ale jak kasa idzie teraz przez dubaj to nie jest już za kolorowo. Ile ludzi czeka dalej na swoją zaległą kasę z kilku miesięcy w tył? Może jednak jest to taktyczna zagrywka od strony firmy żeby przytrzymać pracowników przed odejściem, zmianą firmy bo zawsze wiszą jakąś kasę, która jest twoja...
zdjecie uzytkownika
Loser`s..kozak w necie,ć..pa w świecie! - 2015-03-01 20:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku 1 z tego co piszesz wnioskuje że nie pracujesz za długo w HP,większość projektów jeśli nie całość to remonty,jednym z głównych czynników takiego remontu jest termin..zatem nie realnym jest oczekiwanie wolnych sobót i niedziel jak i systemu pracy 8h..360h a czasem i 420h to coś co jest norma w tej firmie i zgodzę się z Tobą że to kawał ciężkiego chleba ale wkońcu jadąc na kontrakt liczysz się z tym że każda godzina Twojej pracy to Twoj pieniądz..12h system pracy w tej firmie taki był jest i będzie..przypuszczam.Profesjonalizm..którego nie dostrzegasz niejednokrotnie nie wiąże się tylko z tym czy jesteś idealnym spawacz bądź monterem z pierwszej półki,od kilku lat pracujemy na platformach,zamykamy jedne z największych projektów współpracując z firmami globalnymi..do dnia dzisiejszego wydaje mi się jako pracownicy potrafimy sprostać wysokiemu poziomowi standardów pracy jakich się od nas wymaga..
zdjecie uzytkownika
hi - 2015-03-02 07:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze słyszę, żeby u kogoś z kasą zalegali....
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-03-03 02:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hi - 2015-03-02 07:00:57]:
nigdy z kasą nie zalegają firma wypłacalna
zdjecie uzytkownika
Lord of the Rig - 2015-03-06 21:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe te opinie to piszę chyba samo biuro,zero profesjonalizmu stawki dla amatorów jeżeli wielcy fachowcy za których się uważacie pracują za 9 euro nie ukrywając,że jesteście na działalnościach i musicie odprowadzić zus i podatek to życzę ciemnocie powodzenia,tylko papudraki bez doświadczenia trzymają się tej firmy.Znam drodzy koledzy dużo lepsze firmy,w których na wejście płacą min.17 euro dla montera :) ale warunek trzeba być fachowcem i znać język tumany.Życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-06 21:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jesteś tuman! Ja język znam, ale wielu moich kolegów nie. I nie są przez to gorsi. Może i robisz za wyższą stawkę, ale to nie daje ci prawa oceniać innych. I nie gadaj glupot,nikt nie da ci takiej stawki jeśli się nie wykażesz. Ja po kilku latach rzetelnej pracy mam odpowiednie wynagrodzenie, ale do wszystkiego trzeba dojść własną, ciężką pracą. Firma jest ok, choć pewnie są lepsze.
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-03-07 07:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie odpowiada ci stawka to trudno szukaj dalej skoro jesteś takim fachowcem wiele firm napewno przyjmie cię z otwartymi rękami, a nie wypisuj swoich żali bo też twierdzę ze firma jest ok. Ile razy sie słyszy ze firmy na czas nie wypłacają czy wypłacają jąk im się podoba w hp przynajmniej zawsze masz pewność ze kasa wpłynie na konto. I tak przy takich stawkach w hp pensja miesięczna wychodzi bardzo dobra, wiadomo ze z ilości przepracowanych godzin ale o to.chodzi w pracy z granicą żeby tych godzin tłuc jak najwięcej. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-03-07 13:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lord of the Rig - 2015-03-06 21:26:50]:
lord tobie się cos z deklem robi piszesz bzdedy ze głowa boli chłopcze idz się lecz
zdjecie uzytkownika
eliop - 2015-03-07 23:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lord of the Rig - 2015-03-06 21:26:50]:
zgadzam się w 100 %, a biuro dodaje też swoje wypowiedzi broniąc wiadomo
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-08 15:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego cos cie boli trzeba umiec pracować
jak znasz pracę to nie masz problemu
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-04-12 09:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszek - 2015-04-08 15:13:09]:
lord chyba masz problemy bo nie wiesz co piszesz pracować trzeba wszędzie
firma wyplacalna zero problemów i pracownika sprawdzonego szanuje
jak masz cos pisać to się zastanow dobrze co??????
zdjecie uzytkownika
klapa - 2015-04-13 20:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wielkie zero a jeszcze teraz stawki obniżyli
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-14 03:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klapa - 2015-04-13 20:10:24]:
jak ci stawkę mogą obnizyc nie pisz bzded
zdjecie uzytkownika
Marcin Fortanc Gucio - 2015-04-14 19:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ... nie wiem kto tu pisze i czy wie o czym , ja osobiscie pracowalem w tej firmie 4,5 roku pracowalem bo chcialem i mialem to szczescie nie pracowac pod polakami a tym bardzie pod Dlugoszem ( palant i gamon , traktuje ludzi jak szmaty ) uczy ludzi spawac podkreca parametry a sam ma dwie lewe rece , wiem co mowie bo sam bylem swiadkiem jak w Texasie prosil o pomoc bo spawarki nie potrafil ustawic :) co do ludzi jest tam wielu dobrych fachowcow ale tez wielu tak zwanych
dupowlazow co zrobia wszystko aby tylko pojechac na kolejny kontrakt . Slyszalem tez ze zrobilo sie tam wielu nowych super prowadzacych :) Tomek super gosc i zna sie na fachu nic dodac nic ujac . Irek spawacz dobry ale jako czlowiek ciota z Tczewa ktoremu warto dac w pysk ... Szefowa traktuje ludzi jak wlasnosc i pomiata nimi jak chce liczy sie tylko kasa przyklad siostra zmarla to nie rodzina nie mozesz wracac na pogrzeb . smutne ale prawdziwe .
Jesli macie mozliwosc jechac gdzie indziej to warto tam zobaczyc zanim dacie sie skusic w tej firmie z jakiegos powodu sie oglaszaja caly czas i szukaja ludzi , wierzcie czy nie ale napewno nie z powodu nadmiaru pracy ...
Pozdrawiam ...
zdjecie uzytkownika
Marcin Fortanc Gucio - 2015-04-14 19:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klapa - 2015-04-13 20:10:24]:
Chyba masz cos z glowa ze piszesz o szacunku ze strony firmy do ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-15 02:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin Fortanc Gucio - 2015-04-14 19:31:00]:
każdy kto jedzie to musi pracować czy to Polska czy inny kraj
jak znasz pracę i jesteś ok zero zastrzezen od strony super.....
szacunek jest i cenią pracownika to potwierdzam
przesadzasz kolego
jak podpadasz to nigdzie pracy nie znajdziesz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji?
Zadaj pytanie