Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-01-19 12:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma już kasę na koncie
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-01-19 13:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nie ma jeszcze
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-01-19 13:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2015-01-19 13:01:14]:
dajcie znac jak będą dzięki za informacje
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-01-19 14:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją mam już wypłatę dzisiaj wpłynęła
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-01-23 15:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy szykuje się jakaś robota dla malarzy i piaskarzy bo już dwa miechy w domu to przesada. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-01-24 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w Kamerunie jako piaskarz, ale od tamtej pory nikt nie dzwonił z harrisa. Czy ktoś z was miał w harrisie robotę jako piaskarz po Kamerunie. Nie wiem czy wystawili mi złą opinie czy po prostu nie było roboty czy maja tak dużo ludzi. Jeśli ktoś pracował w harrisie jako piaskarz po Kamerunie niech odpowie będę przynajmniej wiedział czy mogę liczyć jeszcze na jakiś kontrakt.
zdjecie uzytkownika
pr - 2015-01-25 14:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ania tobie w głowkę nic nie jest
chyba ci czegos brakuje
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-01-26 17:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2015-01-24 21:43:32]:
no była robota
zdjecie uzytkownika
eftichos - 2015-01-27 19:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wyzyskijaca ludzi kradna bonusy a w razie wypadku w pracy umywają rece i musisz radzic sobie sam.jest tam dużo konfidentow i tzw."karierowiczów.niemila atmosfera w pracy.trzeba uwrzac na ludzi i wspollokatorow.jest tam dużo złodziei.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-01-29 05:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam wszystkim pracę w tej firmie. Pieniądze nie są adekwatne do pracy. Zarabiasz tylko i wyłącznie godzinami, ponieważ pracujesz dzień w dzień po 12g. bez żadnego odpoczynku. Praca ma być zrobiona w takim tempie jak sobie wymyślą polscy foremani, a wiadomo, że polak dla polaka na kontrakcie jest największą szują. Zdecydowanie nie polecam, strata czasu a co najważniejsze zdrowia, bo ma się tylko jedno, pozdrawiam i życzę powodzonka
zdjecie uzytkownika
n - 2015-01-29 07:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xx - 2015-01-29 05:47:51]:
co znow się dzieje gdzie jest tak zle???????
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-02-01 13:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eftichos - 2015-01-27 19:01:38]:
jak połowa jedzie popaprancow co nic nie umie
tak jest z bracmi
zdjecie uzytkownika
piasqun - 2015-02-03 14:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pr - 2015-01-25 14:03:50]:
siemka a sypałeś na dniówkach czy nockach :)
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-02-05 10:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszeliście może coś o jakiejś robocie dla piaskarzy? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
vx - 2015-02-09 10:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma wiedzę kiedy będą rachunki wystawiane
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-02-09 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vx - 2015-02-09 10:07:24]:
to macie jakąś robotę, bo ja w domu siedzę
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-02-13 13:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy już ma ktoś kasę na koncie
zdjecie uzytkownika
v - 2015-02-16 10:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-02-13 13:41:38]:
kto ma już przelew?????
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-02-17 10:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-02-17 22:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2015-01-24 21:43:32]:
Kolego praca jest i to ciagle w las palmas po 5 miesiecy pisakarze siedzieli nie mowiac o innych pracach
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2015-02-23 19:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt z malarzy piaskarzy nie był tam 5 miesięcy :::
zdjecie uzytkownika
Loser`s..kozak w necie,ć..pa w świecie! - 2015-03-01 03:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy oczerniacie ta firmę,jesteście bandą stoczniowych pajacy,ludzi może z innych firm którzy zaciągnęli zasady że mi się należy tu i teraz.Niejednokrotnie swoim niedoswiadczeniem ciagneliscie bądź chcecie pociągnąć ta firmę w dół,proponuję wziąć się do pracy,jeśli jesteś kozakiem w swojej ddziedzinie,profesji czemu nie siedzisz na sekcjach w Norwegii,w profesjonalnych warunkach na prefabrykacji z odpowiednim dla twoich wymagań wynagrodzeniem.Jako firma jesteśmy zgrana ekipą i profesjonalną..każdy ma prawo udowodnić czego jest wart i jak potrafi pracować.Jeśli nie podolales to schyl głowę i nie pisz tutaj budując swoje ego..w dalszym ciągu będziesz amatorem.Firma płaci na czas i dba o tych którzy chcą pracować..
zdjecie uzytkownika
hi - 2015-03-01 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, firma jąk najbardziej ok nigdy się z wypłata nie spozniaja, i tak jąk kolega wyżej napisal dbają o dobrych pracowników. Jeśli się sprawdzisz, nie zawiedziesz i jesteś dyspozycyjny - praca będzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik 1 - 2015-03-01 18:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,macie rację praca jest i jest jej pełno wiem bo sam jeżdżę już bardzo długi czas. Co do profesjonalistów to niestety nie jestem w stanie się zgodzić z tym stwierdzeniem. Profesjonalista nie pracowałby za stawkę jaką tam oferują po iluś-tam letnim stażu masz 9 euro plus bonus, no teraz się zmienia bo bonus jest doliczany już do stawki żeby lepiej to wyglądało na papierze. Od strony technicznej profesjonalizmu nie ma w tej firmie za grosz, zaczynając od pseudo supervisor-ów polskich kończąc na zwykłych pracownikach. Znających się dobrze na tym co mają robić, czyli na swojej pracy można policzyć na palcach obu rąk i tyle. Dlaczego większość ludzi tam pracujących szuka ciągle innych ofert firm i próbują zmienić na lepsze? czy 360 godzin na miesiąc przy kontrakcie 3-miesięcznym to jest profesjonalizm również waszym zdaniem od strony firmy? człowiek traci zdrowie przy tylu godzinach, tak teraz tego nie odczujesz ale to wszystko kiedyś wyjdzie, więc powodzenia. Co do kasy są, byli zawsze wypłacalni, ale jak kasa idzie teraz przez dubaj to nie jest już za kolorowo. Ile ludzi czeka dalej na swoją zaległą kasę z kilku miesięcy w tył? Może jednak jest to taktyczna zagrywka od strony firmy żeby przytrzymać pracowników przed odejściem, zmianą firmy bo zawsze wiszą jakąś kasę, która jest twoja...
zdjecie uzytkownika
Loser`s..kozak w necie,ć..pa w świecie! - 2015-03-01 20:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku 1 z tego co piszesz wnioskuje że nie pracujesz za długo w HP,większość projektów jeśli nie całość to remonty,jednym z głównych czynników takiego remontu jest termin..zatem nie realnym jest oczekiwanie wolnych sobót i niedziel jak i systemu pracy 8h..360h a czasem i 420h to coś co jest norma w tej firmie i zgodzę się z Tobą że to kawał ciężkiego chleba ale wkońcu jadąc na kontrakt liczysz się z tym że każda godzina Twojej pracy to Twoj pieniądz..12h system pracy w tej firmie taki był jest i będzie..przypuszczam.Profesjonalizm..którego nie dostrzegasz niejednokrotnie nie wiąże się tylko z tym czy jesteś idealnym spawacz bądź monterem z pierwszej półki,od kilku lat pracujemy na platformach,zamykamy jedne z największych projektów współpracując z firmami globalnymi..do dnia dzisiejszego wydaje mi się jako pracownicy potrafimy sprostać wysokiemu poziomowi standardów pracy jakich się od nas wymaga..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji?
Zadaj pytanie