Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-14 13:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robcio - 2015-07-14 09:20:23]:
ja nie widze tu przekrętow premia jest i wszystko ok jest naliczne
zdjecie uzytkownika
feli - 2015-07-16 09:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z wyjazdami czy ktos cos
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-07-16 16:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [feli - 2015-07-16 09:11:43]:
a co wyjazdy są wstrzymane czy co ?????
zdjecie uzytkownika
feli - 2015-07-16 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sa wyjazdy bo w biurze mowia ze narazie nic niema
zdjecie uzytkownika
paul - 2015-07-17 09:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [feli - 2015-07-16 09:11:43]:
nikt nic nie wie nawet w biurze nie wiedza fajny przeplyw informacji
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-20 02:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie było
zdjecie uzytkownika
Jrk - 2015-07-20 10:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to żenada,nie dajcie sie tam uwiązać,traktują pracownika jak rzecz.
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-20 12:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jrk - 2015-07-20 10:39:49]:
ja pracuję i nie narzekam większość tu pisze bzdury ze szok wszędzie trzeba pracowac
zdjecie uzytkownika
koll - 2015-07-20 14:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze masz prace i pracujesz ale sa i tacy co zaufali firmie i czekaja na prace prawie kilka miesiecy wiec cos z ta firma jest nie tak skoro nie wywiazuje sie albo robi ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
kultowy - 2015-07-20 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koll - 2015-07-20 14:34:10]:
ok, obiecali obiecali... a co mają teraz zrobić skoro nie mają za co Cię zatrudnić. Nie zawsze wszystko w tym interesie idzie tak jak by tego chciała firma. Przecież nie będą z drugiej strony dokładać do etatów dla osób, które miały coś obiecane. Zresztą tyle ile im osób było trzeba - tyle też zatrudnili
zdjecie uzytkownika
k - 2015-07-21 16:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koll - 2015-07-20 14:34:10]:
początki tez były dla nas trudne tak samo czekaliśmy
wszystko będzie k trzeba być cierpliwym
zdjecie uzytkownika
Jkr - 2015-07-24 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszusci,przekręty,chamstwo,podmiotowe traktowanie człowieka,pełno dupowłazów,polscy foremani to debile!!!Nie radze jechac z tej firmy!!!A ci co tu dobrze pisza o tej firmie to przydupasy co liżą rowek Wici i MArcinowi!izr3
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-26 15:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jkr - 2015-07-24 16:45:12]:
cos masz dylemat kolego
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-29 16:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem teraz na jednym z tych statków i to nie prawda że niczego nie ma i ze angola gonią ludzi jeśli kogoś gonią do pracy to znaczy ze ta osoba jest życiową łajza każda firma ma wzloty i upadki ale co na temat wyjazdów ja mam je ciągle i nikomu nie wchodzę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeśli ktoś jest dobry ma pracę i pieniądze a słabi słyszą ze nie ma wyjazdów proste
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-29 21:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie w stu procentach jak ktos jest dobry w tym co robi i nie nawala to jest praca i pieniadze a jak cwaniaki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niestety nie ma wyjazdow
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-30 06:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-29 21:12:40]:
zgadzam się z opinią ci co smarują tu to wielcy nieudacznicy losu ślizgali się do czasu i bardzo dobrze ze foremani ganiają tak powinno być
jak znasz pracę nie masz się czego obawiac
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-30 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak lubię takie opinie o borze ciepło w maszynowni nie da się żyć k...a w której maszynowni jest chlodno chcesz mieć chłód w pracy to idź do makro na mrożonki siedzi taki p a l a n t w domu i pisze głupoty nie mam problemu żeby odpocząć lub iść zapalić lub napić się pozdrawiam wszystkich na tych projektach
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-30 21:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie dokladnie ktos kto sie zna na tym co robi jest ok fakt goraco ale pozatym super pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-07-31 08:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-07-30 21:25:17]:
racja popieram i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 20:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-31 20:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowniez pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-08-01 22:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze sie pozdrawia i popiera jak sie ma prace gozej jak na prace czeka sie z tej firmy prawie pol roku
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-02 15:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku nikt ci nie każe czekać mało jest firm na rynku
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-08-15 18:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w harrisie jako malarz-piaskarz i to jest nieprawda ze fachowcy maja robote. pracuje w tej branzy 15 lat i do kazdej firmy w ktorej bylem mam drzwi otwarte.ostatni raz bylem w kamerunie i wkurza mnie to ze na kontrakty pozniej jechaly osoby ktore nic nie umieja ale jakos sobie w biurze zalatwili kontrakt. mialem poizniej jeszcze podpisane dwa aneksy do wloch i usa i nie polecialem a zamiast mnie byli ci ktorzy naklamali w cv i sa leniwi.wytlumaczcie mi jakim to sposobem!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-15 23:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2015-08-15 23:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam do Brazyli
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-08-26 10:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2015-08-15 18:44:57]:
sluszna racja klamia tam wszyscy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji?
Zadaj pytanie
alert