Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-07-06 10:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon - 2015-07-05 20:19:03]:
komu ty piszesz sam sobie ???? zmieniasz tylko nick wylewasz zale napisz konkretnie
dziwne to jest co piszesz
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-07-07 09:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszek - 2015-07-06 10:27:20]:
ciekawe ile w tym prawdy
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-07-08 13:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robo - 2015-07-07 09:27:32]:
tyle w tym prawdy ze tam bylem i to przeżyłem zobaczycie sami i się przekonacie jak ktoś pojedzie tam nie ma zaliczek wiec weźcie sobie więcej gotówki
aha zapomnijcie o wyjściach w portach nie ma na to czasu jedna godzina przerwy to wszystko a po 2 miesiącach to project manager może się zgodzi i da 3 godz przerwy
nie da się tam pracować gonią z terminami materiały i narzędzia przysyłają z UK i trwa to 4-5 tyg ciągle czegoś brakuje i wszystko się pożycza z magazynu ze statku naprawdę mówię wam nie warto
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-08 15:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon - 2015-07-08 13:58:48]:
ale mi nowość piszesz każdy jedzie tam do pracy nie na wczasy
inni nie narzekają tylko ty nie jedz nie pracuj tylko lez
albo ci nie pasuje ze zamkną bar albo ze musisz pracować
zdjecie uzytkownika
DuZamewa - 2015-07-09 03:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjedź człowieku to sie przekonasz 38 stopni zrobi z ciebie ciepłą bułe nie kozakuj bo jeszcze nie doświadczyłeś prawdziwego wstawienia w p i z D e pozdro z przepięknego rejsu po Karaibach
zdjecie uzytkownika
Duzamewa - 2015-07-09 03:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie biedne malarzyny tu siedzą i niedowierzają brak narzędzi brak organizacji brak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkiego jestem jeszcze na jednym z tych gownianych projektów wiec wiem co piszę robisz wszystko od transportu bardzo przyjemne zajęcie xD po rozpierdalanie łazienek kucie betonu przecinakiem XXI wiek takie moje spojrzenie z bliska zapraszam na tę piękną wycieczkę nie dowiarków hehe wujek sam wam w p i z d e profesjonalnie wstawi
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-07-09 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak sie dowiemy ze tam tak jest jak piszesz skoro wyjazdy sa odwolane
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-10 12:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy Harris płaci premię ???? czy nie lub kiedy
zdjecie uzytkownika
dik - 2015-07-12 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie tak jest i na jakim statku az tak zle??? chyba weszli dobrze za skorę Tobie
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-13 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kros ma wiedzę na temat premii????
zdjecie uzytkownika
robcio - 2015-07-14 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2015-07-13 14:08:31]:
ja pracuje w hp anglia i jest ok nie ma takich przekretow jak w hp polska
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-07-14 13:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robcio - 2015-07-14 09:20:23]:
ja nie widze tu przekrętow premia jest i wszystko ok jest naliczne
zdjecie uzytkownika
feli - 2015-07-16 09:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z wyjazdami czy ktos cos
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-07-16 16:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [feli - 2015-07-16 09:11:43]:
a co wyjazdy są wstrzymane czy co ?????
zdjecie uzytkownika
feli - 2015-07-16 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sa wyjazdy bo w biurze mowia ze narazie nic niema
zdjecie uzytkownika
paul - 2015-07-17 09:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [feli - 2015-07-16 09:11:43]:
nikt nic nie wie nawet w biurze nie wiedza fajny przeplyw informacji
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-20 02:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie było
zdjecie uzytkownika
Jrk - 2015-07-20 10:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to żenada,nie dajcie sie tam uwiązać,traktują pracownika jak rzecz.
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-20 12:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jrk - 2015-07-20 10:39:49]:
ja pracuję i nie narzekam większość tu pisze bzdury ze szok wszędzie trzeba pracowac
zdjecie uzytkownika
koll - 2015-07-20 14:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze masz prace i pracujesz ale sa i tacy co zaufali firmie i czekaja na prace prawie kilka miesiecy wiec cos z ta firma jest nie tak skoro nie wywiazuje sie albo robi ludzi w balona
zdjecie uzytkownika
kultowy - 2015-07-20 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koll - 2015-07-20 14:34:10]:
ok, obiecali obiecali... a co mają teraz zrobić skoro nie mają za co Cię zatrudnić. Nie zawsze wszystko w tym interesie idzie tak jak by tego chciała firma. Przecież nie będą z drugiej strony dokładać do etatów dla osób, które miały coś obiecane. Zresztą tyle ile im osób było trzeba - tyle też zatrudnili
zdjecie uzytkownika
k - 2015-07-21 16:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koll - 2015-07-20 14:34:10]:
początki tez były dla nas trudne tak samo czekaliśmy
wszystko będzie k trzeba być cierpliwym
zdjecie uzytkownika
Jkr - 2015-07-24 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszusci,przekręty,chamstwo,podmiotowe traktowanie człowieka,pełno dupowłazów,polscy foremani to debile!!!Nie radze jechac z tej firmy!!!A ci co tu dobrze pisza o tej firmie to przydupasy co liżą rowek Wici i MArcinowi!izr3
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-07-26 15:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jkr - 2015-07-24 16:45:12]:
cos masz dylemat kolego
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-29 16:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem teraz na jednym z tych statków i to nie prawda że niczego nie ma i ze angola gonią ludzi jeśli kogoś gonią do pracy to znaczy ze ta osoba jest życiową łajza każda firma ma wzloty i upadki ale co na temat wyjazdów ja mam je ciągle i nikomu nie wchodzę w dupe jeśli ktoś jest dobry ma pracę i pieniądze a słabi słyszą ze nie ma wyjazdów proste
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji?
Zadaj pytanie
alert