Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zen - 2014-05-11 08:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgdadzam się z twoją opinią przeklęta afryka zero cywilizacji
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ratownik - 2014-05-13 19:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę od tej firmy jako ratownik . Może ktoś wie i podzieli się opinią na ten temat ?
Proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-05-13 20:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy zaczeli płacić premię za kamerun -proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-05-14 11:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawali z pensją premia za ten koszmarny Kamerun i warunki
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-05-14 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jak czekaliscie na wyjazd do kamerunu na pytanie kiedy wyjazd było haslo " czekamy na bilety"?
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-05-20 14:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ratownika to się musisz kontaktować z ratownikiem co byl w kamerune. Lubilem chlopaka mimo ze nie wiele mial sprzetu to
serce mial dobre ale sercem nikogo nie uleczysz . poza tym on jakies papiery tam robil.
zdjecie uzytkownika
Ratownik2 - 2014-05-21 21:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam witam
mam propozycje na MEDYKA w Harisie
ktos cos wie jakie warunki pracy i jaka umowa itd...? Kolega wyzej Ratownik masz jakies wiecej info odnosnie umowy zatrudnienia czegokolwiek....
Bede wdzieczny za info
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-05-21 22:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jade na rozmowe kwalifikacyjną jako ratownik czy ktoś może powiedzieć jak ona wyglada jakie sa warunki pracy itp byl bym wdzięczyny jakies info na piva
krecony1000@vp.pl
zdjecie uzytkownika
nowy2 - 2014-05-21 22:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś jakieś namiary na ratowników medycznych
czekam na wiadomość Krecony1000@vp.pl
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-05-22 15:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam człowiek o fobrym sercu
zdjecie uzytkownika
Jamroży - 2014-05-27 21:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema pozdro dla wszystkich ziomali wiecie kiedy i gdzie następny kontrakcik?a co do doktorka to sprawdził się na 100% dobry kolega przede wszystkim .firma jest ok i nie słuchajcie pierdol..... jak ktos jechał sie tam opalac to sorry kop i nara tak jest wszedzie no tez pare osób nie na tym stanowisku ale wystarczy checi troche i mozna pyknąc każdy kontrakt a co do nastepnego kontraktu to słyszałem o tajlandi lub brazyli napiście coś jak wiecie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-05-27 22:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Brazylią jest coś nie tak czekałem na ten kontrakt miesiąc byłem na szkoleniu z brazylijczykiem otrzymałem wizę i nagle info ze wyjazdu do Brazylii póki co nie będzie..... I szukają mi jakiegoś innego kontraktu i poraz kolejny sprawdza się opinia o "poczekaniu na wyjazd" pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hfhg - 2014-05-27 22:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile czasu pracujesz dla HP? Ile razy wyjezdzales? Pozdro
zdjecie uzytkownika
dic - 2014-05-28 20:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktokolwiek ma tel polski do medyka który był w kamerunie on jest z poznania
zdjecie uzytkownika
python - 2014-05-29 18:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym się dowiedzieć jakie są warunki pracy dla elektryków tj. stawki,ilości kontraktów itp.
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-05-31 20:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz pytam ,czy ktoś ma tel. do polskiego medyka z kamerunu z poznania to bardzo pilne .proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
lada - 2014-06-04 19:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy ta firma jest wypłacalna i czy maja prace dla malarzy piaskarzy
zdjecie uzytkownika
jamroży - 2014-06-06 11:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malarze i piaskarze są przewagą harrisa,a co do płatności to są uczciwi po 3 kontrakcie nie narzekam tylko te strzały po 3 miechy są trochę długie powinni pomyślec o jakiejs rotacji pracowników.pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-06-06 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój partner jest elektrykiem i tydzień jest już na pierwszym kontrakcie w Brazylii. Mówi ze praca wporządku pracują po 12 h, jedzenia co niemiara i bardzo dobre, picia i owoców również pod dostatkiem, także wszystko w najlepszym porządku. Co prawda Czekał na wyjazd 1.5 miesiąca i pojechał na 3 także nie jest źle, ale jak już zadzwonili to nie było za wiele czasu na ogarniecie się.bo wyjazd był z dnia na dzień.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
margot - 2014-06-09 10:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Twoj partner pracuje na platformie, czy piaskarze tam beda mieli tam prace . Odpisz jesli cos wiesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-06-10 06:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje na platformie, w najbliższych dniach ją kończą bo nie było tam dużo pracy i będą zmieniać, póki co nic nie wie czy ktoś będzie dojeżdżał.
zdjecie uzytkownika
gekon - 2014-06-12 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was serdecznie ! Chciałbym się zapytać czy ktoś z rekrutacji dla ratowników medycznych rusza na kontrakt z Gdyni albo wogóle czeka na wyjazd? I jakie jest Wasze nastawienie, bo nie piszą zbyt dobrze o firmie. Ja czekam cały czas na telefon ..
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-02 08:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tu się czeka zawsze 3 miechy normalka
zdjecie uzytkownika
piracik - 2014-07-02 18:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciałbym uciec na pewien czas z polski, wrocic dopiero jak cos sie zmieni w naszym kraju. Pomyslalem sobie o wyjedzie np do Brazylii na kontrakt. najelpiej nie jeden. stad moje pytanie czy mozna polaczyc kilka konkratkow jednoczesnie tzn. robic jeden po drugim bez przerwy. zastanawiam sie czy wiele rodakow tam na miejscu bedzie ze mna pracowalo czy bede sam jedynym polakiem i tylko bede mogl rozmawiac po angielsku ...
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-07-12 09:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś ma jakieś info na temat wyjazdów. Ponoć miał być do RPA ale jakoś cisza. Wiecie coś? Chyba trzeba szukać innej firmy bo robiąc 3 miechy na kolejne 3 na życie trzeba mieć czyli stawka średnio wyjdzie taka jak w Polsce, to po co się po świecie tulac. Jeszcze rozlaka z rodziną.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x