Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dik - 2014-10-07 08:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma informacje kiedy będą przelewy
harris długo trzyma kase
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-10-08 03:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ajdik - 2014-09-19 10:17:42]:
W HARRISIE OD POCZATKU ROKU TJ OD STYCZNIA DO DNIA DZISIEJSZEGO PRZEROBISZ 4 MIESIĄCE I DALEJ CO NIC
NIE JEST FIRMA GODNA POLECENIA
TRZEBA SZUKAC COS KONKRETNEGO
zdjecie uzytkownika
marcc - 2014-10-08 08:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli bym nie musiał to bym nie wyjeżdzał,zarabiam więcej niż w polsce.Jeśli wyjeżdzasz to coś od ciebie oczekują,albo to zrozumiesz albo nie.Nikt za darmo ci forsy nie da.Szkoda tylko że na takie kontrakty jadą ludzie uzależnieni alkocholowo ,i uzależnieni od nie pracowania.Poza tym jak uważasz to dasz radę.Resztę musicie sobie dopowiedzieć
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-08 08:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcc - 2014-10-08 08:19:41]:
to ze za alkohol tepia to ok
ale to nie ma nic wspólnego z oczekiwaniem na prace są bardzo długie okresy oczekiwania
piszesz sam nie wiesz co
naucz się ortografii
zdjecie uzytkownika
marcc - 2014-10-08 09:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nn - 2014-10-08 08:45:08]:
No bo takich co nie znają się na ortografi to przyjmują na kontrakty ,a taką inteligencyje ja ty to chyba nie-czekaj dale studenciku
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-10-08 20:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie o zjazd karny. Dostaliscie wypłatę?! Odtracaja z wypłaty przeloty do kraju. A zarobione pieniądze dostaliscie? Ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-09 04:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzzzz - 2014-10-08 20:13:07]:
jeszcze nie dawali przelewow
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-09 11:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie cos na temat wyplat kiedy placą
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-10-09 13:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeważnie 10ego dzwonią żeby wystawić fakturę ok 16ego pieniądze są na koncie.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-09 15:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-10-09 13:44:40]:
już dzwonili
zdjecie uzytkownika
margot - 2014-10-10 21:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-10-09 04:33:28]:
Dzisiaj dzwonili w sprawie rachunków więc się dowiesz co potrącają
zdjecie uzytkownika
Nik - 2014-10-11 10:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)) Widzę najwięcej do powiedzenia mają Ci co nic nie wiedzą....Podpowiedź: HP to nie krowa dojna. W tej firmie nie dorobisz się za wiele. Powodzenia dla wypytywaczy :)
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-10-11 13:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nik - 2014-10-11 10:30:54]:
a czego to tyczy i kogo???????
o czym to piszesz kolego
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-10-11 13:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HARRIS NIE GWARANTUJE PRACY
PRZEROBISZ 4 MIESIACE I KONIEC
ZERO INFORMACJI
ZADNA FIRMA TAK NIE ROBI Z PRACOWNIKAMI
ALBO BIORĄ Z LAPANKI I POTEM ZJAZDY KARNE
NIKT TAM NIE BĘDZIE SIEDZIAŁ NIE MAJĄC PRACY
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-10-11 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam że ilość wyjazdów zależy od branży w jakiej się dla nich pracuje. Może niech się każdy wypowie jakim fachowcem jest (hydraulik, rusztowaniowiec,elektryk,spawacz itd) i ile ma kontraktów to.może mniej więcej sprawa pracy w tejfirmie się wyklaruje
zdjecie uzytkownika
incognito - 2014-10-20 11:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już wyplatę, bo o to były pyttania wcześniej ;) ? mi zależy na wyjeździe za granicę i fajnej pracy nawet przez 4 miesiące, tak się zastnawiam ile jestem w stanie zaoszczędzić przez ten czas - tzn ile można wyciągnąć na czysto ? same warunki już nie są takie istotne ale też napiszcie.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-10-21 05:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-10-11 18:00:11]:
kiedy rusza teraz wyjazd ktoś cos wie

pani prezes czekamy na pracę
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-10-22 10:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo harrisa przebudzenie dajcie prace ludziom

chcemy pracować i zyc
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-10-24 02:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2014-10-11 18:00:11]:
być może ze tak jest ale to jest chore co w Harrisie się dzieje

przerobisz miesiąc i siedzisz zero pracy
to nie jest firma
zdjecie uzytkownika
własnie - 2014-10-25 10:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2014-10-11 13:46:38]:
Dokładnie, Harris nie gwarantuje stałej pracy wiec jak ktoś ma możliwość jechać z innej firmy to radze nie czekać na harrisa i nie odmawiac gdzie indziej kontraktów "bo harris ma miec dużą robote" tylko leciec gdzie sie kto pierwszy odezwie, a firm nie brakuje ;)
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
v - 2014-10-26 02:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [własnie - 2014-10-25 10:51:48]:
to jest prawda
zdjecie uzytkownika
v - 2014-10-26 13:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba Pan Dik ma największą widzę na tym forum na temat hp o ile to cały czas ta sama osoba. Mógłbyś napisać Jako kto pracujesz dla hp od kiedy i ile miałeś wyjazdów? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
leszek - 2014-10-28 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie cos na temat wyjazdow???/kiedy beda
zdjecie uzytkownika
wxx - 2014-10-28 15:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszek - 2014-10-28 14:37:32]:
Narazie cisza ...Ile czasu już czekasz na wyjazd?
zdjecie uzytkownika
Lord of the Rig - 2014-10-30 17:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zatrudnia pseudo elektryków okrętowych,pracują również tępe pandy którzy nie mają zielonego pojęcia o wszystkim,fachowcom nie polecam tej firmy gdyż szkoda nerwów.Człowiek zdobywa tyle lat doświadczenie,a potem musi pracować z amatorami,którzy kabla nie potrafią przewinąć nie wiedzą jak zamknąć Roxa,a o łączeniu już nie wspominam.Krótko mówiąc firma nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x