Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
margot - 2014-06-09 10:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Twoj partner pracuje na platformie, czy piaskarze tam beda mieli tam prace . Odpisz jesli cos wiesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-06-10 06:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje na platformie, w najbliższych dniach ją kończą bo nie było tam dużo pracy i będą zmieniać, póki co nic nie wie czy ktoś będzie dojeżdżał.
zdjecie uzytkownika
gekon - 2014-06-12 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was serdecznie ! Chciałbym się zapytać czy ktoś z rekrutacji dla ratowników medycznych rusza na kontrakt z Gdyni albo wogóle czeka na wyjazd? I jakie jest Wasze nastawienie, bo nie piszą zbyt dobrze o firmie. Ja czekam cały czas na telefon ..
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-02 08:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tu się czeka zawsze 3 miechy normalka
zdjecie uzytkownika
piracik - 2014-07-02 18:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciałbym uciec na pewien czas z polski, wrocic dopiero jak cos sie zmieni w naszym kraju. Pomyslalem sobie o wyjedzie np do Brazylii na kontrakt. najelpiej nie jeden. stad moje pytanie czy mozna polaczyc kilka konkratkow jednoczesnie tzn. robic jeden po drugim bez przerwy. zastanawiam sie czy wiele rodakow tam na miejscu bedzie ze mna pracowalo czy bede sam jedynym polakiem i tylko bede mogl rozmawiac po angielsku ...
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-07-12 09:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś ma jakieś info na temat wyjazdów. Ponoć miał być do RPA ale jakoś cisza. Wiecie coś? Chyba trzeba szukać innej firmy bo robiąc 3 miechy na kolejne 3 na życie trzeba mieć czyli stawka średnio wyjdzie taka jak w Polsce, to po co się po świecie tulac. Jeszcze rozlaka z rodziną.
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-07-30 16:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-07-12 09:00:12]:
kto wie cos na temat wyjazdu
zdjecie uzytkownika
piracik - 2014-08-04 14:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli teraz jest krucho z wyjazdami i nie ma nic a nic. potrzebuje jakiejs roboty, a takak opcja wyjazdu do RPA albo brazylii to na prawdę przyjemna opcja. a tak to niestety stagnacja w polsce i praca za jakies marne grosze. potrzebuje stad wyjechac i sie wziać do roboty za prawdziwe pieniadze, a nie pieniadze na przezycie. wlasciwie to jakie warunki trzeba spelniac zeby wyjechac np do takiego RPA albo brazylii?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-08-06 12:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mój mąż ma wyjechać do Anglii właśnie z tej firmy, czy wie ktoś coś na temat pracy w tamtych rejonach ? jak wygląda praca ?
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-08-08 21:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre pytanie z tą anglią. Ciekawe jak to wyjdzie, sądząc po forum wyjazd może być pozny a w biurze mowia że w ciągu tygodia. Wie ktoś jak to z tą anglią wygląda?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-09 17:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nigdy nic nie wiadomo : kiedy wyjazd, kidy powrót, sytuacja zmienia się z dnia ns dzień i jest bardzo dynamiczna. Najpierw mówią ze nic nie wiadomo a za chwile telefon ze jest wyjazd także jeśli się ktoś do tego nie przyzwyczai to może być trudno
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-08-10 04:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-08-09 17:34:55]:
taka jest prawda

zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-08-10 20:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ze wszyscy ktorzy czekaja na prace kontrakt maja juz podpisane ?
zdjecie uzytkownika
pia squn - 2014-08-13 11:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe co z tą Anglią będzie niby za tydzień ale kto ma jechać jaka branża pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-08-15 00:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pia squn - 2014-08-13 11:08:59]:
tu jest czeski film nikt nic nie wie
praca jest na 2 miesiące potem 4 w domu
to nie jest firma godna polecenia
zdjecie uzytkownika
pia squn - 2014-08-15 16:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2014-08-15 00:08:38]:
siemka a co byłeś już gdzieś od nich mów jak jest bo jestem ciekawy?
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-08-16 16:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pia squn - 2014-08-15 16:33:19]:
kilka razy
zdjecie uzytkownika
pia squn - 2014-08-17 13:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2014-08-16 16:27:11]:
a czemu teraz nie jesteś jak jesteś starym pracownikiem a w tym słynnym Kamerunie byłeś jako kto tam robisz?
pozdro
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-08-20 09:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-08-10 20:11:31]:
a kiedy ta praca ma być ?????
zdjecie uzytkownika
szuaszua - 2014-08-20 16:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wszyscy sie chyba tutaj nad tym zastanwaiaja. ja dopiero sie rozgladam ale czytam wpisy i serio jesli mam jechac na 2 miesiace pracy i 4 seidzenia to zupelnie sie mi to nie usmiecha. przeciez to bez sensu, w domu wiecej zarobie nawet przez neta. jak nic nikt nie wie to znaczy ze chyba cos jest nie tak, cos przydaloby sie zmeinic. ciekawe czy ktos na to wpadnie i zrobi to. mam dosyc porazek z szukaniem pracy a przedewszystkim dosyc porazek z zarabiania pieniedzy. zbyt wiele juz przeszedlem, trzeba chyba pojsc do jakiejs biedrony wk oncu- tam chyba cos pewniejszego. ale jak ktos wie kiedy ta praca ma byc to piszcie to sie zastanowie.
zdjecie uzytkownika
wx - 2014-08-22 02:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szuaszua - 2014-08-20 16:26:42]:
czytając te opinie to jest chore czekając tyle na pracę
zdjecie uzytkownika
grzes - 2014-08-25 11:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
5. gdzie ma być ewentualnie ta praca
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-26 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie powiem jak to jest w przypadku monterow ale wiem jak to jest gdy chodzi o spawaczy. Otóż najpierw, bez względu na posiadane uprawnienia, trzeba zrobić próbki dla firmy. Na ich koszt, chyba że nie przejdą to powtórka na swój koszt. Potem dowiesz się ile ci dadzą. Na początek pewnie 7 euro. No i czekasz na wyjazd nie wiadomo jak długo. Jak juz dojdzie do wyjazdu to jest ok. Przelot, noclegi i wyżywienie na koszt firmy. No i najważniejsze. Trzeba mieć swoją działalność. Generalnie gdyby nie to że wyjazdy są rzadko to byłoby ok. Ale serio jak jesteś 2,3 miesiące na wyjeździe to potem czekasz na kolejny 3 miesiące, a czasem dłużej. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
NX - 2014-08-27 04:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-26 20:27:22]:
od początku roku tj. od stycznia przerobisz 2-3 miesięcy i siedzisz w domu
trzeba zyc i oplacac wszystko
nikogo nie interesuje nic
to po co komu taka praca
w firmie niczego się nie dowiesz
wyjazdy tam to jak gra w lotto
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-30 15:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma informacje kiedy będzie wyjazd????
proszę o odpowiedz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski