Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-07 15:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie się co z lojalnosciowkami polrocznymi? Czy z nową umową wypłacana czy już nie? Bo dostałem wypłatę za grudzień i powinna być z premią której nie ma.... I wiecie może czy dni świąteczne liczą 100%? Bo też za to dodatku nie dostalem
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-07 16:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-01-07 15:09:40]:
premia jest uznaniowa możesz dostać i nie musisz
zdjecie uzytkownika
b - 2016-01-07 16:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-01-07 15:09:40]:
ile u nich pracujesz juz
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-07 17:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dwa lata mam dość sporo wyjazdów i premia zawsze była .... zapytam w biurze w takim razie co jest grane
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-01-07 20:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a jak jest z internetem na kwaterach, czy wogole jest i czy jest dosc szybki dokladnie chodzi mi o USA
zdjecie uzytkownika
b - 2016-01-08 02:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-01-07 17:15:18]:
to dziwne pewnie harris znow cos kombinuje
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-08 06:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj ci powiem czy mam premię czy nie
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-08 13:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma premii nie ma za swięta nie ma nic
chore to jest co ta firma wyczynia
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-08 14:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem informacje z biura ze to Dubaj decyduje kto dostanie premię i ze nie otrzymali stamtąd informacji kiedy będą przelewane. ... więc może jeszcze będą je przelewać.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-08 22:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-01-08 14:21:20]:
znow się zaczynają kombinacje dzięki za info
zdjecie uzytkownika
miko - 2016-01-08 22:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie wiecie cos na temat wyjazdow do Brazyli
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-08 23:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam, że firma wie komu i za co ma dawać premię. Jeśli uznają, że nie mają funduszy albo nie chcą dawać, to pracownicy chyba nie maja za wiele do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
i - 2016-01-09 05:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-01-08 23:26:30]:
zgadza się tylko po co obcinali stawki kosztem premii a teraz nie dają ? dziwne zasady mają to niech podwyższą stawki teraz jak premii nie dają proste
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-09 11:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie firma jest ok nigdy nie zalegaja z wypłatą zawsze jest w całości co do grosza spoznien też nie mają także pod tym względem wszytsko jak najbardziej na plus
zdjecie uzytkownika
Harrisowiec - 2016-01-11 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do kasy to nie ma szalu co z tego ze zarobisz 3 k euro jak tyrasz na to prawie 300 godzin jak beduin codziennie po 12 i zawsze malo zrobione dla niektorych.organizacja roboty ,sorry raczej jej brak ,to porazka .super visorzy nie mowie o wszystkich bo sa wyjatki,ale niektorzy cymbaly nie z tej ziemi szczegolnie angole.ale jak ktos pracuje sumiennie i chce zarobic to to wszystko przelknie,pozdrawiam harrisowcow tych normalnych a jest ich niewielu takze uwazajcie na niektore swinie:)
zdjecie uzytkownika
zubell - 2016-01-11 20:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś to potwierdzic, bo jednak standardowy etat to 160 godzin, a tutaj kolega pisze o prawie dwa razy takiej liczbie. Wątpię, by ktoś się na to zgodził i długo wytrzymał bez odpoczynku.
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-11 21:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda nawet ponad 300 godzin. Pracuje się od poniedziałku do poniedziałku przez 12 godzin.
zdjecie uzytkownika
prac - 2016-01-12 02:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-01-12 07:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ten Dubaj nierozgarnięty ma zamiar płacić premię ?
zdjecie uzytkownika
prac - 2016-01-14 07:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma wiedzę dotyczącą premii?
zdjecie uzytkownika
Lord of the Rig - 2016-01-15 15:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem premie :) i siedzę w Brazylii
zdjecie uzytkownika
prac - 2016-01-15 19:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lord of the Rig - 2016-01-15 15:52:06]:
to dziwne rzeczy zaczynają się dziac w tym Harrisie
lecą sobie w ch,,,,,,,,,,,,,, rowno
zdjecie uzytkownika
lord - 2016-01-15 19:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lord of the Rig - 2016-01-15 15:52:06]:
dostałeś z pensją czy osobno
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-16 17:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po podpisaniu tej ich umowy moge zrezygnowac
zdjecie uzytkownika
v - 2016-01-17 06:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-01-16 17:50:05]:
takie umowy co oni dają to niech wsadzą sobie w d,,,,,,,
co ta umowa daje nic niech sami sobie podpisują
może będą sami na te umowy pracować jak będą tak dalej ludzi w ciula robic idioci
zdjecie uzytkownika
prac - 2016-01-18 13:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki czy dostaliście premię?
czy harris znow zabiera dla siebie???
dlaczego obcinali stawki kosztem premii????
zdjecie uzytkownika
Xx - 2016-01-22 17:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnej premii nie dostałem, co pół roku była bez problemu.ktos wie?
zdjecie uzytkownika
v - 2016-01-23 03:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xx - 2016-01-22 17:52:32]:
właśnie to już zaczyna się robic dranstwo
zdjecie uzytkownika
pr - 2016-01-24 01:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczyna się znow cyrk debile ucinają stawki i zabierają wszystko
szefostwo z gdyni jest wspaniałe pod względem oszstw swinieeeeeeeee jak się nie wstydzą
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-01-25 10:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do szefostwa w Gdyni
dlaczego obcinaliscie stawki kosztem premii którą zabieracie czy nie jest wam wstyd ludzie zap........... ciężko i wszystko zabieracie
zdjecie uzytkownika
tibi - 2016-01-26 22:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oprócz Lorda dostał ktoś jeszcze premie półroczna? Wiecie coś Na ich temat więcej czy cisza?
zdjecie uzytkownika
t - 2016-01-27 02:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tibi - 2016-01-26 22:25:08]:
nie mamy premii tylko dlaczego znow Harris oszukuje
zdjecie uzytkownika
prac - 2016-01-28 07:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Harris wali równo ludzi w koniaaaaaaaaaaaaa oszusci
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-28 12:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema poszukuje ludzi którzy złożyli sprawę w sądzie przeciwko Harrisowi
chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda i czy ktoś wygrał z nimi
zdjecie uzytkownika
zen - 2016-01-29 06:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Harrisa GDZIE JEST PREMIA OSZUSCI
zdjecie uzytkownika
John - 2016-01-30 06:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wez telefon i zadzwon do nich imbecylu a nie piszesz na forum anonimowo, taki kozak z Ciebie wlasnie jest, a pojedziesz od nich na wyjazd i morde krotko trzymasz, bo obsrany jestes.
zdjecie uzytkownika
John - 2016-01-30 22:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty wogole wypisujesz, pomysl troche zanim napiszesz, myslenie nie boli. Ten idiota przed Toba pisze cytuje do zarzadu harris w gdynii, czyli obsranidc nawet nie dzwonil tylko wypisuje glupoty.
zdjecie uzytkownika
j - 2016-01-31 07:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2016-01-30 22:10:13]:
john a co ma do ciebie pisać ???? forum nie należy do ciebie tylko do firmy jak się nie podoba nie czytac i nie komentować oj ja bym cie durniu sprowadził na odpowiedni tor leczyc się pajacu
zdjecie uzytkownika
John - 2016-01-31 13:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozostalo wam cioty wyzalac sie tylko na forum jak pierdoly co skarza sie mamie. A na zywo to morda krotko bo mozesz zjechac i juz wiecej nie pojechac. A tak kozak do zarzadu firmy harris pye w gdynia, ostre kozaki z was napewno firma to przeczytala i zaraz wam tu odpowiedza.
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-01 11:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te komentarze to szok flustratow nie brakuje tu
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-02 08:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero pozytywnych opinii o firmie renoma fatalna firmy co jest tam tak zle
zdjecie uzytkownika
juras - 2016-02-03 17:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ma ktoś już wypłatę na koncie , a jak nie to może Wiecie kiedy się spodziewać. Pozdro
zdjecie uzytkownika
juras - 2016-02-03 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ma ktoś już pensję na koncie albo Wiecie kiedy będą płacić? Pozdro
zdjecie uzytkownika
Harris Pye zarzad Gdynii - 2016-02-04 04:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpisujemy na pytania dotyczace premii lojalnosciowych. Prosimy o telefon do biura i podanie swoich danych i z prosba o przelanie premii. Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
h - 2016-02-04 09:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Harris Pye zarzad Gdynii - 2016-02-04 04:22:18]:
zart jakiś robią sobie od kiedy firma nie ma danych????
zdjecie uzytkownika
John - 2016-02-04 22:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tobie zaodam graty do mordy frajerze
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-05 17:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2016-02-04 22:24:50]:
facet ty się z choinki urwałeś czy psychika ci siada co ty malujesz za bzdedy co do słownictwa to szkoda komentarza na ciebie jak masz tak malować to daj sobie spokoj i weź się do roboty .... dzieciak lepiej się wysławia od ciebie chłopcze pozdr,,,,,,, i daj sobie spokoj bo już Firma ci blokuje komentarze
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-02-08 13:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki dostałem premię więc powinniście lada chwilą też mieć
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-08 15:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema czy ktos wie kiedy bedzie wyplata za styczen
a co z premia ??
zdjecie uzytkownika
h - 2016-02-09 01:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-02-08 15:01:43]:
w tym tygodniu powinna byc

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert