Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
franio - 2015-06-15 18:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile juz czekasz nie zastanawia cie to bo moze sie okazac ze wyjazd bedzie nieaktualny bo tak w tej firmie czesto bywa
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-06-15 19:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale juz wszystko jest wizy papiery to tez wtedy nieaktualne?
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-06-15 20:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaa - 2015-06-15 19:59:18]:
W tej firmie jak sie z Toba umawiaja to nic z tego nie jest nigdy pewne w 100% . masz wize wiec prawdopodobnie kiedys pojedziesz ale nie jest powiedziane ze zaraz. wiza w brazylii zaczyna sie od momentu kiedy przylecisz wiec mozesz sobie troche poczekac.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-06-18 08:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2015-06-15 20:39:21]:
z tego co sie dowiedzialem wczoraj w biurze hp to wyjazd ma byc w przyszlym tygodniu
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-06-18 12:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2015-06-18 08:50:37]:
A co z wyjazdem do USA, coś Wiecie?
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-06-19 10:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margot - 2015-06-18 12:26:32]:
tez w przyszlym tygodniu ma byc wyjazd
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-06-19 10:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zreszta dzwoncie do firmy to sie dowiecie
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-06-19 11:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2015-06-19 10:35:49]:
a z kim tam najlepiej rozmawiac
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-06-19 11:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2015-06-19 11:05:54]:
z pania prezes konkretna babka bo reszta to tylko sciemnia
zdjecie uzytkownika
bobo - 2015-06-19 11:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2015-06-19 11:05:54]:
to jakas wielka sciema ludzie szukajcie innej pracy ja czekalem z wiza 3 miechy i nic z tegi nie wyszlo
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-06-19 20:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobo - 2015-06-19 11:43:10]:
z jaką wizą tyle czekasz do USA???? ile tam pracujesz juz
zdjecie uzytkownika
Izzi - 2015-06-19 23:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, nie zdziwcie się ale Amerykańce wcale tak chętnie nie będą wpuszczali Polaków do siebie. Ciekawe przy okazji co wyjdzie z tych dyskusji, które teraz się prowadzą między Unią a USA - czy wywalczą Polakom traktowanie na poziomie innych obywateli UE. Wtedy problem pracy w Harris Pye rozwiązałby się sam..
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-06-20 04:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izzi - 2015-06-19 23:58:11]:
wizy są i będą zapomnij ze UE rozwiąże ten problem
UE nie ma nic do tego
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-06-20 20:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszek - 2015-06-20 04:03:34]:
słusznie mówisz ale to są marzenia tylko real pokazuje co innego UE do wiz nic nie ma
to amerykanie i ich przepisy wizowe są barierą nie do przeskoczenia tylko każdy wie ze ubieganie się o wizę i ich przepisy są rygorystyczne dlatego co niektórzy maja problem z tym
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-06-22 09:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2015-06-20 20:59:55]:
z tego co wiem o wizy do usa pracowniczej nie ma problemu tylko lepiej zalatwiac na 5 lat niz na 10 ja ani moi koledzy dostalismy bez problemu
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-06-23 12:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2015-06-22 09:07:01]:
No tak wizy mamy od pół roku a pracy niema .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edzio - 2015-06-23 16:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy ze robia sobie jaja
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-06-23 19:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edzio - 2015-06-23 16:14:39]:
No raczej !
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-06-24 08:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margot - 2015-06-23 19:25:14]:
raczej
zdjecie uzytkownika
nic - 2015-06-25 09:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-06-24 08:40:44]:
olac ich i jechac gdzie inndziej bo to naprawde sobie jaja robia dzwonie dzis do skarbowki i do inspekcji pracy zeby ich sprawdzili
zdjecie uzytkownika
m - 2015-06-25 14:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2015-06-25 09:12:15]:
ani skarbowka ani inspekcja pracy ci nie pomoze a co ma skarbowka do nich jak rozliczanie jest zgodne inspekcja pracy nie ma nic ponieważ jesteś na samozatrudnieniu i to jest roznica
pytac kiedy wyjazdy są
zdjecie uzytkownika
nic - 2015-06-25 14:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2015-06-25 14:06:50]:
dzwonilem do nich i maja sie przyjrzec im
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-06-25 15:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic - 2015-06-25 14:34:22]:
bzdury piszesz co ma piernik do wiatraka od tego są menadżerowie i foremani oni decydują kogo chcą co skarbowka ma do nich jak rozliczasz się zgodnie z fakturą pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-06-27 17:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak cicho czy wszyscy juz wyjechali
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-07-01 08:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-06-27 17:16:17]:
bylem wczoraj w firmie jest odwolany wyjazd do usa i brazyli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji?
Zadaj pytanie
alert