Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antek - 2014-11-09 07:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-11-08 16:16:03]:
idz się leczyc antek razem z tym Harrisem
nie piernicz bzdur [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-11-11 20:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie, w wielu firmach jest tak że jąk się jedzie na tak długi kontrakt jąk np. 3 miesiące to potem odpowiednio długo czeka się na następny. Każdy chce wyjechac a nie że wy myślicie że Boga za nogi zlapaliscie i po 3 miesiącach na statku po miesiącu w donu wyplyniecie znowu.
zdjecie uzytkownika
żona - 2014-11-12 23:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie za 8 euro na godzinę! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-11-12 23:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ww - 2014-11-11 20:58:48]:
tu nikt nie był 3 miesiące i na długim kontrakcie kolego


może ty złapales
zdjecie uzytkownika
? - 2014-11-13 08:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ,wiedzieliście na co się piszecie. Przykre ,że macie problemy finansowe natomiast nikt nie zabranie nam pracy w czasie pobytu w kraju, działalność można też zawiesić i nie ma problemu z ZUS. oczywiście należy pamiętać ,z czym się to wiąże w sytuacji choroby
życzę szybkiego rozwiązania waszych problemów.
zdjecie uzytkownika
??/ - 2014-11-13 15:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2014-11-13 08:46:56]:
wiedzieliśmy ze piszemy się na pracę tak jak nam przedstawiano
realia są inne praca jest ale dla,,,,,,,,,,,
robienie nas w bambuko i na szaro
trzeba sp,,,,,,,,,,,,,c z tego bagna dziadowskiego
to nie jest firma tylko dno
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-11-15 07:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same negatywy o tej firmie
tak jak tu sa pracownicy robieni w ch,,,,,,,,,,,a to mało kto jest
harris z propagandy zyje i wciska kit ze praca jest w każdej chwili tzn,,,dziś jutro pojutrze za tydzień może za miesiąc a może wcale
powiedzcie ludziom prawde zarabiajcie sobie bo zostajecie wydymani przez harris równo
szefostwo harrisa jest bez wstydu

oni maja pensje dobre co misiac
zdjecie uzytkownika
y - 2014-11-17 13:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazek - 2014-11-15 07:13:50]:
potwierdzam
nie jest godna i dobra firma do polecenia
w roku się przepracuje 3 lub 4 miesiące
pierdolic to dziadostwo
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-11-22 18:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będzie wkońcu jakiś wyjazd ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-28 16:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
glupoty gadacie ja z tej firmy jezdze ciagle teraz tez jestem na kontrakcie 90% moich kontraktuw to 3 miesiace a w domu niema czasu siedziec istniejue tu tez stara gwardia ktura jezdzi z kontraktu na kontrakt wy po robocie jedziecie do domu a ja na jednym kontrakcie potrafie i 3 kontynenty zaliczyc 2 razy wyjechali na kontrakt i wielce sprawdzeni pracownicy. he
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-11-28 18:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-28 16:19:39]:
A jaki masz zawód?
zdjecie uzytkownika
hp - 2014-11-28 21:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-28 16:19:39]:
Od początku jąk tam pracujesz masz wyjazd za wyjazdem czy na początku też musiales swoje odczekiwac?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-29 01:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem monterem i tez na poczatku bylo slabo zato teras odbijam se to z nawiaska niema kiedy w domu pomieszkac i mnie podobnych jest wielu spawaczy rurarzy kotlarzy czy mechanikuw. tylko musicie wyrwac sie z tych speduw na kture jezdzicie taka prawda.komentarzy duzo negatywnych ale samych swiezakuw zauwaszcie ze niema wpisuw hlopakuw kturzy ciagle jezdza a jest nas calkiem sporo niekturzy juz tu 20 lat pracuja ciekawe czemu?????????????
zdjecie uzytkownika
hp - 2014-11-29 07:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-29 01:35:43]:
Dzięki za odpowiedź, faktycznie mało jest tu zadowolonych, widziałem że jakiś monter tutaj źle się wypowiadał a ty też monter i pracy ful..... No nic widocznie trzeba swoje odczekac i się z kontraktu na kontrakt coraz bardziej wkrecac. Długo dla nich pracujesz?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-29 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedzie juz 6 lat jak tu pracuje. tu jest niepisana zasada pracownik z dlugim starzem i dyspozycyjny ma roboty tu opur jesli prubujesz tylko odwalic panszczyzne to nielicz zabardzo na duza czestotliwosc wyjazduw
zdjecie uzytkownika
v - 2014-11-29 14:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-29 11:19:53]:
pracownik będzie ok jak się poduczysz trochę ortografii cymbale
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-11-29 14:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakieś dziwne zasady w tej firmie skoro zatrudniają nowych pracowników to już mogliby pracę jakoś podzielić sprawiedliwie między wszystkich a nie starzy jeżdżą nowi czekają nie wiadomo ile czasu na pracę :/ kto to wogóle rozdziela tych pracowników nasi w biurze w polsce czy w glownej siedzibie w anglii????
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-29 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gluwna siedziba jest w dubaju i wcale dziwne niejest bedac menagerem kogo wzialbys do pracy??? sprawdzonego pracownika z kturym juz pracowales czy nowego???? dzielic sprawiedliwie??? kazdy szanujacy sie menager chce jak najlepiej zrobic robote a nie ekspyrementowac z ludzmi
zdjecie uzytkownika
hp - 2014-11-29 16:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-29 15:42:45]:
W jakim państwie jesteś teraz na kontrakcie?
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-11-29 19:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-29 15:42:45]:
To przewaznie jedziesz z ta sama ekipa skoro project manager decyduje kto jedzie na robotę???
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-11-30 13:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile czasu siedzieć średnio w domu między kontraktami?
zdjecie uzytkownika
Lord of the Rig - 2014-11-30 16:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"pracownik" inteligencją to nie grzeszysz hehe
zdjecie uzytkownika
pracgt3v - 2014-12-01 10:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-29 15:42:45]:
dotyczy twojej odpowiedzi
nie jest to takie piękne jak smarujesz tu
ale byki sadzisz straszne
zdjecie uzytkownika
margot - 2014-12-11 11:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili może do kogoś w sprawie rachunków ?
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-12-11 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [margot - 2014-12-11 11:43:12]:
Tak dzisiaj dzwonili.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji?
Zadaj pytanie
x