Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Pracowałeś w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hfhg - 2014-05-27 22:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile czasu pracujesz dla HP? Ile razy wyjezdzales? Pozdro
zdjecie uzytkownika
dic - 2014-05-28 20:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktokolwiek ma tel polski do medyka który był w kamerunie on jest z poznania
zdjecie uzytkownika
python - 2014-05-29 18:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym się dowiedzieć jakie są warunki pracy dla elektryków tj. stawki,ilości kontraktów itp.
zdjecie uzytkownika
dik - 2014-05-31 20:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz pytam ,czy ktoś ma tel. do polskiego medyka z kamerunu z poznania to bardzo pilne .proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
lada - 2014-06-04 19:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy ta firma jest wypłacalna i czy maja prace dla malarzy piaskarzy
zdjecie uzytkownika
jamroży - 2014-06-06 11:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malarze i piaskarze są przewagą harrisa,a co do płatności to są uczciwi po 3 kontrakcie nie narzekam tylko te strzały po 3 miechy są trochę długie powinni pomyślec o jakiejs rotacji pracowników.pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-06-06 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój partner jest elektrykiem i tydzień jest już na pierwszym kontrakcie w Brazylii. Mówi ze praca wporządku pracują po 12 h, jedzenia co niemiara i bardzo dobre, picia i owoców również pod dostatkiem, także wszystko w najlepszym porządku. Co prawda Czekał na wyjazd 1.5 miesiąca i pojechał na 3 także nie jest źle, ale jak już zadzwonili to nie było za wiele czasu na ogarniecie się.bo wyjazd był z dnia na dzień.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
margot - 2014-06-09 10:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Twoj partner pracuje na platformie, czy piaskarze tam beda mieli tam prace . Odpisz jesli cos wiesz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-06-10 06:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje na platformie, w najbliższych dniach ją kończą bo nie było tam dużo pracy i będą zmieniać, póki co nic nie wie czy ktoś będzie dojeżdżał.
zdjecie uzytkownika
gekon - 2014-06-12 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was serdecznie ! Chciałbym się zapytać czy ktoś z rekrutacji dla ratowników medycznych rusza na kontrakt z Gdyni albo wogóle czeka na wyjazd? I jakie jest Wasze nastawienie, bo nie piszą zbyt dobrze o firmie. Ja czekam cały czas na telefon ..
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-07-02 08:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tu się czeka zawsze 3 miechy normalka
zdjecie uzytkownika
piracik - 2014-07-02 18:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciałbym uciec na pewien czas z polski, wrocic dopiero jak cos sie zmieni w naszym kraju. Pomyslalem sobie o wyjedzie np do Brazylii na kontrakt. najelpiej nie jeden. stad moje pytanie czy mozna polaczyc kilka konkratkow jednoczesnie tzn. robic jeden po drugim bez przerwy. zastanawiam sie czy wiele rodakow tam na miejscu bedzie ze mna pracowalo czy bede sam jedynym polakiem i tylko bede mogl rozmawiac po angielsku ...
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-07-12 09:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś ma jakieś info na temat wyjazdów. Ponoć miał być do RPA ale jakoś cisza. Wiecie coś? Chyba trzeba szukać innej firmy bo robiąc 3 miechy na kolejne 3 na życie trzeba mieć czyli stawka średnio wyjdzie taka jak w Polsce, to po co się po świecie tulac. Jeszcze rozlaka z rodziną.
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-07-30 16:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-07-12 09:00:12]:
kto wie cos na temat wyjazdu
zdjecie uzytkownika
piracik - 2014-08-04 14:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli teraz jest krucho z wyjazdami i nie ma nic a nic. potrzebuje jakiejs roboty, a takak opcja wyjazdu do RPA albo brazylii to na prawdę przyjemna opcja. a tak to niestety stagnacja w polsce i praca za jakies marne grosze. potrzebuje stad wyjechac i sie wziać do roboty za prawdziwe pieniadze, a nie pieniadze na przezycie. wlasciwie to jakie warunki trzeba spelniac zeby wyjechac np do takiego RPA albo brazylii?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-08-06 12:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mój mąż ma wyjechać do Anglii właśnie z tej firmy, czy wie ktoś coś na temat pracy w tamtych rejonach ? jak wygląda praca ?
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-08-08 21:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre pytanie z tą anglią. Ciekawe jak to wyjdzie, sądząc po forum wyjazd może być pozny a w biurze mowia że w ciągu tygodia. Wie ktoś jak to z tą anglią wygląda?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-09 17:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nigdy nic nie wiadomo : kiedy wyjazd, kidy powrót, sytuacja zmienia się z dnia ns dzień i jest bardzo dynamiczna. Najpierw mówią ze nic nie wiadomo a za chwile telefon ze jest wyjazd także jeśli się ktoś do tego nie przyzwyczai to może być trudno
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-08-10 04:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-08-09 17:34:55]:
taka jest prawda

zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-08-10 20:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ze wszyscy ktorzy czekaja na prace kontrakt maja juz podpisane ?
zdjecie uzytkownika
pia squn - 2014-08-13 11:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe co z tą Anglią będzie niby za tydzień ale kto ma jechać jaka branża pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-08-15 00:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pia squn - 2014-08-13 11:08:59]:
tu jest czeski film nikt nic nie wie
praca jest na 2 miesiące potem 4 w domu
to nie jest firma godna polecenia
zdjecie uzytkownika
pia squn - 2014-08-15 16:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2014-08-15 00:08:38]:
siemka a co byłeś już gdzieś od nich mów jak jest bo jestem ciekawy?
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-08-16 16:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pia squn - 2014-08-15 16:33:19]:
kilka razy
zdjecie uzytkownika
pia squn - 2014-08-17 13:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prac - 2014-08-16 16:27:11]:
a czemu teraz nie jesteś jak jesteś starym pracownikiem a w tym słynnym Kamerunie byłeś jako kto tam robisz?
pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski