brak logo

Radanex Aneta Cichacz

Łódź

Opinie o Radanex Aneta Cichacz

sąsiad 2014-01-16 12:59:49
Myślę ze dzięki mojemu wpisowi dowiedzieliście się jaka to firma i czy warto podjąć tam prace.
2
sąsiad 2014-01-17 06:15:33
Dlaczego cały czas kasowana jest moja opinia , ktoś ma coś na sumieniu ? Nie złamałam/łem regulaminu i chce uświadomić nowych pracowników co widziałam/łem z okna kamienicy.
1
pracownik 2014-01-17 14:51:29
Baranie ona nie wróci do ciebie i nikt jej nie zwolni z pracy żebyś nie wiem co pisał.
sąsiad 2014-01-18 10:52:28
Nie wiem do kogo piszesz BARANIE,jaka ona o co tu chodzi. Pomyliłaś/eś strony internetowe to nie jest portal randkowy.
sąsiad 2014-01-22 13:08:43
Info do wpisu 2014-01-22 08:27:17 nie podklejaj sie pod mój nick kolego. Kolega jurek1971 ma racje trzeba powiadomic odpowiednie instytucje i przerwać ten proceder.
sąsiad 2014-01-24 08:25:40
No firmy nie ma na tym placu ale są zakopane śmieci które firma po sobie zostawiła.Ciekawi mnie kto sie tym tematem zainteresuje moze telewizja toya.
tadek 19 19 2014-01-26 21:04:29
w radanexie to nie wiedza wogóle co to sortwanie czy jakaś utylizacja ,utylizacja jest za 150 zl za kontener (usunięte przez administratora)
tadek 19 19 2014-01-26 21:39:01
na borucie siedzi prokuratura juz bo znalezli odpady medyczne jak zamkną borutę to już po tych firmach sami sie zamkną bo nie będą mieli gdzie jezdzic
rex 2014-01-26 22:41:59
Oni sa tylko nic nie wiedza ze takie cos ma miejsce, trzeba rozglosnic sprawe i sie dowiedza.
mr.proper 2014-01-27 02:35:24
Racja.
sąsiad 2014-02-02 19:16:36
Moje tez pokasowali,ale bede wklejał do skutku.
sasiad 2014-02-05 16:11:52
Mieszkałem obok w kamienicy gdzie mieściła się firma w Łodzi na ulicy Kilińskiego 119a,sam widziałem jak nocami kopane są wielkie doły na terenie firmy i składowane w te doły były wszelkiego rodzaju odpady'co się nie miescilo bylo wywożone też wieczorami na jakiś dzikie wysypiska lub poprostu do lasu.( usunięte przez administratora ) Jeśli ktoś chce pracować dla tej firmy to nie polecam. Mam nadzieje ze pomogłem podjąć decyzje ludzią którzy chcą podjąć się pracy w firmie radanex.
pracownik 2014-02-07 09:49:22
Opinie pisane powyżej są pisane przez zwolnionych pracowników (usunięte przez administratora)
pracownik 2014-02-10 10:30:46
To czemu się zasłaniasz sądem i zasadami o ujawnianiu danych skoro taką prawdę piszesz.Po za tym jesteś w błędzie.Twoje dane po naszym piśmie już niedługo będą dostępne dla nas. Zobaczymy czy będzie takie HE HE.
sąsiad 2014-02-11 13:42:40
I tu masz racje napewno sie spotkamy w sądzie za te zakopane śmieci.
Seba były pracownik. 2016-08-28 19:03:47
To jest była najlepsza i najucciwsza firma jaką znałem
Zostaw swoją opinię o Radanex Aneta Cichacz - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radanex Aneta Cichacz