brak logo

Candletrend Tomasz Mianowski

Częstochowa

Opinie o Candletrend Tomasz Mianowski

kasia 2014-05-29 11:37
Pracowalam tam jeden dzien za darmo.W ramach tego nawet szklanki wody nie zapropowano.
8
uminik 2015-01-31 19:36
Umowa to bardzo istotna kwestia - chciałbym się dowidzieć jakiej właśnie umowy mogę się spodziewać na początku współpracy czy to będzie możę umowa o pracę czy tylko możliwej est podpisanei umowy zlecenia albo o dzieło. Miło by było jakbyście to podali do wiadomości. trzymajcie kciuki mam nadzieje , że uzyskam wreszcie wymarzoną pracę .
2
Kitka 2017-02-03 21:02
Ooo, opinie zniknęły... A dzięki nim wiele osób mogło się ustrzec przed pracą w tym miejscu. Ale mimo to i tak wszyscy stamtąd szybciutko uciekają, co widać ciągłymi poszukiwaniami pracownika.. Nie polecam, brak szacunku do człowieka.
3
D. 2017-03-16 22:09
Witam.

Pracowałam tam i nie mogę się zgodzić z opinią z brakiem szacunku. Bardzo mili, pomocni. Z każdym problemem można zadzwonić bez strachu. Bardzo gorąco polecam. Pracowalabym tam dalej gdyby nie to że musiałam się wyprowadzić.
Zuzanna 2017-04-10 14:49
@D. a co uważasz za największy plus pracy w Candletrend?
L.. 2017-04-22 20:39
Mili i pomocni ? przez ile? tydzień, dwa ? Wszystko po kilku dniach się zmienia... Na początku by nie wystraszyć pracownika, a później mają Cię za nic... A jak sądzisz D. dlaczego taka rotacja pracowników ? za marne pieniądze, wieczne kontrolowanie i krytykę przez 'szefową...'
2
Zuzanna 2017-05-23 12:28
@L.. a Ty długo już pracujesz w Candletrend? Możesz powiedzieć cos więcej o swoim dziale? Jak wygląda jego codzienna praca? Wspominasz o kontrolowaniu pracowników. Kontrola tego, jak przebiega praca to obecnie stały element funkcjonowania firmy. Jaką formę kontroli masz na myśli?
Miika 2017-10-16 12:05
Kolejne ogłoszenie, że szukają pracownika, dziewczyny są coraz mądrzejsze i szybko się zwalniają. A wystarczyło by traktować pracownika jak człowieka.
Zostaw swoją opinię o Candletrend Tomasz Mianowski - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Candletrend Tomasz Mianowski