brak logo

Added Value Gifts Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Added Value Gifts Sp. z o.o.

KTOŚ 2013-11-23 15:16
i ja chce se podzielić opinią o tej Firmie.Jeżeli ktoś się zatrudnia do tej Firmy to jest już przegrany Pan(usunięte przez administratora)głowa Firmy nigdzie nie występujący prawnie w papierach miły,uprzejmy wszystko obiecujący człowiek,lecz niestety nie wie że ludzie pracują za wynagrodzenie żeby przeżyć i nie można się łudzić że zrozumie iż kogoś zostawił na lodzie bez zasłużonych zapracowanych pieniędzy,po co ma wypłacać pieniądze?pracownik niech się cieszy że pracuje za marne grosze i niech ciągnie dopóki nie padnie,myślę że w tej Firmie powinna stać skarbonka zrzuta na Pana (usunięte przez administratora) było by uczciwiej niż od razu brać do kieszeni czyjeś zarobione pieniądze.Pozdrawiam wszystkich(usunięte przez administratora)h i współczuje wszystkim tam pracującym
8
Rafcio 2013-12-03 09:37
pracowałem miesiąc i na szczęście nie przedłużyli umowy ,sam tez nie chciałem . nikt przy zdrowych zmysłach nie wytrzyma z ta Pani Prezes, na poczatku miła a po kilku dniach wulgarna, nie zna się kompletnie na prowadzeniu firmy, odradzam prace , problemy z płatnościami, wszyscy pracownicy firmy smieją sie z niej i to jest najlepsze
6
Zgadnij 2013-12-04 12:25
też pracowałem w tej firmie i pani prezes [usunięte przez moderatora]ma w poważaniu, to że ludzie chcą otrzymywać ciężko zarobione swoje pieniądze na czas a ona ma to gdzieś. Musi mieć na swoje zachcianki torebki i nowe gadżety. A pan M. [usunięte przez moderatora]. wszystkim wszystko obiecuje i odsyła do pani prezes. Pani R [usunięte przez moderatora] z kolei odsyła do M [usunięte przez moderatora]. I tak w kółko. Najgorsze gdy chcesz dzień urlopu to jest problem ale chcieliby żebyś pracował 24h na dobę za darmo. Nigdy nie były wypłacane nadgodziny o premiach zapomnijcie. Ta firma długo nie pociągnie na naszym rynku, chyba że znowu założą firmę "krzak" i będą razem defraudować z niej pieniądze.
A Kraków mam nadzieję, że w końcu otrzyma zwrot tego co im zafundowała R [usunięte przez moderatora] i M [usunięte przez moderatora]
5
k-Ow 2013-12-07 22:33
( usunięte przez administratora ) czy taka Firma może działać z dobrymi opiniami?
4
k-Ow 2013-12-09 20:47
Mów to co myślisz, rób o czym mówisz - oto oznaki prawdziwego człowieczeństwa
4
Życzliwy 2013-12-23 18:35
Ciekawe że wszystkie starsze opinie zostały usunięte
Jeżeli ktoś chce podjąć pracę odradzam to samo było w firmie Marbel , Pro-M , Casa to tu ,
Obecna prezes R.H. To po prostu stara szkoła właściciela pana M.M.
4
były pracownik 2014-06-24 07:48
(usunięte przez administratora)Ale tak to już jest z takimi ludźmi - oni będą kombinować tak jak to było z kombinowaniem przy wypłacaniu wynagrodzenia, odmawiania jakiegokolwiek jednego dnia urlopu czy traktowaniu Ciebie i twoich praw (usunięte przez administratora)
3
abi 2015-03-18 18:35
Zgadzam się z opiniami powyżej. Pracowałem w tej firmie, ale w porę się z niej ulotniłem jak większość pracowników zresztą, mobbing i brak wypłaty na czas jest na porządku dziennym.
2
pyśka 2015-03-29 19:39
mam pytanie, jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną do tejże firmy jako pracownik biurowy,iii czytam to wszystko iii zastanawiam się czy marnować swój czas..
prosze o pomoc
3
porazka 2015-04-25 12:33
Nie idz szkoda czasu!! Wszystko to prawda zatrudnisz sie i to samo przekaza ci pracownicy.
Klz 2015-08-12 16:00
Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie marne wynagrodzenie , bardzo ciezka praca , szefostwo jest idiotyczne i jeszcze nie wyplacaja pieniedzy !!
Simson 2015-10-05 09:37
Firmą Added Value Gifts powinny się zainteresować: Państwowa Inspekcja Pracy, Urząd Celny, Urząd Skarbowy, Sanitarny i Prokuratura. Odradzam całkowicie pracę w tej firmie, niezależnie od tego jak obiecujące będzie spotkanie rekrutacyjne. W AVG na porządku dziennym są mobbing, potworne chamstwo, brak jakichkolwiek norm i kultury osobistej i pracy. Firmą praktycznie rządzą 2 chamskie, zakompleksione, samotne baby: pani pseudo prezes R. najbardziej rozdarta morda jaką spotkałem w 16 letniej karierze zawodowej, zero kultury, zero profesjonalizmu, zero totalne które nawet przelewu nie umie poprawnie wykonać. Druga to pani dyr.handlowa A. która kompletnie nie umie zarządzać ludźmi a jedyne co potrafi to szydzić z pracowników, szczególnie z Pań pracujących na produkcji. A. jest osobą dwulicową, cyniczną, chamską, zawistną, mściwą, zakompleksioną, apodyktyczną i kompletnie nieprofesjonalną. A. stosuje mobbing notorycznie, ma niesmaczne żarty i jest osobą ogólnie mówiąc, odpychającą. Obie panie są samotnymi sfrustrowanymi starymi pannami, nie mającymi pojęcia o biznesie. Firmą zarządza jeszcze właściciel pan M. i to w jaki sposób prowadzi on transakcje importowo/handlowe powinno iść pod lupę wspomnianych wyżej instytucji. I jeszcze parę słów o samej pracy:
Panie na produkcji: standardowo 7-18, 2x w tygodniu 7 do 20,21! Często weekendy.
Panowie na magazynie: standardowo 7-19, czasem śpią na magazynie, weekendy.
Biuro: 7,30-18,19 często dłużej.
Nadmienię że nikt nie płaci i nie rozlicza nadgodzin w urlopie!!
Pensje są wysyłane i rozdawane między 10 a 13 kolejnego miesiąca. Sporo pracowników jest na najniższych stawkach a resztę mają płaconą w 'kopertach'.
Jeszcze raz powtarzam, trzymać się z dala od tak toksycznej firmy. Szkoda zdrowia, nerwów i czasu.
4
Tomasz34 2015-10-09 20:51
Zgadzam się z Tobą że Prokuratura powinna się tym zainteresować , i wreszcie skończyć z Obłudą tych Pań ,może wreszcie czas ujawnic jakie przekręty się robi w tej firmie .
baja 2015-10-15 21:59
Macie taką wiedzę, a tego nie zgłaszacie!? Dlaczego?
Zauważyłem ofertę pracy tej firmy i postanowiłem sprawdzic przed wysłaniem CV. Rezygnuję szkoda zachodu.
omega 2015-10-19 20:20
Och, gdybyś wiedział/a, jaka jest historia powstawania tych ich słynnych żeli i innych środków, mających niby to służących higienie, zapewniam Cię, że już nigdy nikomu nie polecił(a)byś tych produktów...
1
wisnia 2015-11-06 15:49
Ale o czym ty piszesz? Uzywać a pracować tam to są dwie różne historie.
flex 2015-11-18 23:36
Wszystkim ewentualnie zainteresowanym praca w tej firmie, proponuje zapomniec o niej natychmiast. Radze uczyc sie na bledach innych i oszczedzic sobie stresu, nerwow, ponizania, lekcewazenia i wykorzystywania. Przystojniak (?) M to miedzynarodowej slawy oszust, notorycznie nie placi nikomu, ani w kraju ani za granica. Stoi na czele kazdej swojej firmy krzak, chociaz w papierkach zadnych nie figuruje. Wszyscy wiedza, ze to on jest szefem a on udaje, ze nim nie jest jak mu sie troche ziemia spod stop usuwa. Na czele kazdej firmy stoi mniej lub bardziej rozgarniety "slup", ktoremu M dobrze placi albo obiecuje, ze wkrotce zaplaci, wiec slup prosto stoi. M wykorzystuje slupy do firmowania urzedowych i podatkowych oszustw. Robi to od wielu lat, wiec zna sie na rzeczy i jeszcze nigdy nie wpladl. Ciekawe jak to mozliwe? M+ aktualny slup nie lubia placic ludziom pensji a juz na pewno nie placa ZUS i podatkow. I tak sie to toczy od lat. Szkoda mi naiwniakow, ktorzy mysla, ze to firma z klasa i ze zrobia w niej kariere. To sie nigdy nie stanie. Te firme nalezy omijac szerokim lukiem a wszystkie powyzsze komentarze przeczytac jeszcze raz w celu zapamietania raz na zawsze.
2
Santa Claus 2015-12-15 19:07
Psy szczekają, karawana i tak pojedzie dalej : )nie martwcie się, niedługo firmowy opłatek, będzie wódka, będą śledzie i Pan Marek z Chin przyjedzie...
amigo 2016-04-17 12:50
Masz nieaktualne informacje na temat siedziby tej firmy. Sprawdź dokładniej zanim zaczniesz pocieszać innych.
Gniewny Red 2016-04-24 21:58
„Serdeczna” ! Witaj w gronie byłych pracowników Added Value Gifts. Rozumiem Twój zawód i rozgoryczenie tą, jakże wspaniałą Firmą, jednak nie potrafię zrozumieć w jakiej trzeba być desperacji aby wypisywać takie brednie. Czyżby Pani gniew spowodowany był nieudanym romansem z Panem Andrzejem, a może złymi relacjami z koleżankami po fachu? Nie mniej jednak rzucanie bezpodstawnych oszczerstw w kierunku tych Pań i tego Pana to ZNIESŁAWIENIE. W Polsce jest to karalne (Art. 212 Kodeksu Karnego).
Pisze Pani, że towar z Added można kupić na różnych portalach internetowych, a także na bazarkach… Ale gdzie dokładnie? Może Pani sama go rozprowadza? Chętnie coś kupię w „promocyjnej” cenie.
Dodatkowo pragnę zauważyć, że ten portal dotyczy Pracodawców, a nie pracowników danej Firmy. Skoro jest Pani taka pewna swoich przekonań, dlaczego nie zgłosi się Pani bezpośrednio do siedziby Firmy? Może przypomnieć adres?
Mimo wszystko życzę więcej dystansu do siebie i proszę uważać na słowa, bo może się to dla Pani źle skończyć.
Pozdrawiam

PS. Radzę również zainwestować w słownik języka polskiego. „wreście”- wreszcie :)
10
Marek 2016-04-28 09:43
pracowałem tam .czy ktoś każe pracować po godzinach i w dniu urlopowe ? sami ludzie na to zgadzają się , za moich czasów a mało było pieniędzy w firmie . jak sie uzgodniło z R.H to wypłacała . ale trzeba było tego dopilnować .
ludzie są naiwni a oni takich szukaja , zgadzają sie na niskie zarobki,
1
noik 2016-05-09 11:50
marek, co poradzisz ... w mojej ocenie, ludzie powinni większe wymagania składać
1
Paulina 2017-03-15 11:30
Czy Added Value Gifts Sp. z o.o. organizuje szkolenia dla swoich pracowników?
Ksieżniczka na ziarnku grochu 2017-04-07 16:29
Pan B.B proponuje zgłosić pozew zbiorowy przeciwko temu panu za mobing.
1
Paulina 2017-05-16 13:52
@Ksieżniczka na ziarnku grochu, Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy takie sytuacje występują w Added Value Gifts Sp. z o.o.?
Yolajna Yola 2017-06-08 22:25
Mobbing to na wyrost, napisane...ale firma nie ciekawa. Bardzo duży bałagan, dyrektor operacyjny to typowy korpo ludź, ktory wprowadza korpo rozwiązania markujac je swoim nazwiskiem. Dyrektor logistyki cóż mam wrażenie ze za pieniądze to w niedalekiej przyszłości sprzeda własną rodzinę, jeśli ta rodzina sama od niego nie odejdzie. Faktyczne to trzy firmy, przyjmujesz się do jeden, ale zapierniczasz w trzech :). I prawdą jest, ze kontrole z Polskich urzędów nie musiały by się napracować żeby coś znaleźć. Pieniądze najniższe, z premią uznania ale jak to z premią bywa...każdy wie. I nie ma pewności czy wypłata wpłynie w całości na 10 każdego miesiąca.
4
Zostaw swoją opinię o Added Value Gifts Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Added Value Gifts Sp. z o.o.