brak logo

Added Value Gifts Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Added Value Gifts Sp. z o.o.

KTOŚ 2013-11-23 15:16:55
i ja chce se podzielić opinią o tej Firmie.Jeżeli ktoś się zatrudnia do tej Firmy to jest już przegrany Pan(usunięte przez administratora)głowa Firmy nigdzie nie występujący prawnie w papierach miły,uprzejmy wszystko obiecujący człowiek,lecz niestety nie wie że ludzie pracują za wynagrodzenie żeby przeżyć i nie można się łudzić że zrozumie iż kogoś zostawił na lodzie bez zasłużonych zapracowanych pieniędzy,po co ma wypłacać pieniądze?pracownik niech się cieszy że pracuje za marne grosze i niech ciągnie dopóki nie padnie,myślę że w tej Firmie powinna stać skarbonka zrzuta na Pana (usunięte przez administratora) było by uczciwiej niż od razu brać do kieszeni czyjeś zarobione pieniądze.Pozdrawiam wszystkich(usunięte przez administratora)h i współczuje wszystkim tam pracującym
7
Rafcio 2013-12-03 09:37:17
pracowałem miesiąc i na szczęście nie przedłużyli umowy ,sam tez nie chciałem . nikt przy zdrowych zmysłach nie wytrzyma z ta Pani Prezes, na poczatku miła a po kilku dniach wulgarna, nie zna się kompletnie na prowadzeniu firmy, odradzam prace , problemy z płatnościami, wszyscy pracownicy firmy smieją sie z niej i to jest najlepsze
5
Zgadnij 2013-12-04 12:25:33
też pracowałem w tej firmie i pani prezes [usunięte przez moderatora]ma w poważaniu, to że ludzie chcą otrzymywać ciężko zarobione swoje pieniądze na czas a ona ma to gdzieś. Musi mieć na swoje zachcianki torebki i nowe gadżety. A pan M. [usunięte przez moderatora]. wszystkim wszystko obiecuje i odsyła do pani prezes. Pani R [usunięte przez moderatora] z kolei odsyła do M [usunięte przez moderatora]. I tak w kółko. Najgorsze gdy chcesz dzień urlopu to jest problem ale chcieliby żebyś pracował 24h na dobę za darmo. Nigdy nie były wypłacane nadgodziny o premiach zapomnijcie. Ta firma długo nie pociągnie na naszym rynku, chyba że znowu założą firmę "krzak" i będą razem defraudować z niej pieniądze.
A Kraków mam nadzieję, że w końcu otrzyma zwrot tego co im zafundowała R [usunięte przez moderatora] i M [usunięte przez moderatora]
5
k-Ow 2013-12-07 22:33:22
( usunięte przez administratora ) czy taka Firma może działać z dobrymi opiniami?
3
k-Ow 2013-12-09 20:47:43
Mów to co myślisz, rób o czym mówisz - oto oznaki prawdziwego człowieczeństwa
3
Życzliwy 2013-12-23 18:35:32
Ciekawe że wszystkie starsze opinie zostały usunięte
Jeżeli ktoś chce podjąć pracę odradzam to samo było w firmie Marbel , Pro-M , Casa to tu ,
Obecna prezes R.H. To po prostu stara szkoła właściciela pana M.M.
3
były pracownik 2014-06-24 07:48:27
(usunięte przez administratora)Ale tak to już jest z takimi ludźmi - oni będą kombinować tak jak to było z kombinowaniem przy wypłacaniu wynagrodzenia, odmawiania jakiegokolwiek jednego dnia urlopu czy traktowaniu Ciebie i twoich praw (usunięte przez administratora)
3
abi 2015-03-18 18:35:56
Zgadzam się z opiniami powyżej. Pracowałem w tej firmie, ale w porę się z niej ulotniłem jak większość pracowników zresztą, mobbing i brak wypłaty na czas jest na porządku dziennym.
2
pyśka 2015-03-29 19:39:48
mam pytanie, jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną do tejże firmy jako pracownik biurowy,iii czytam to wszystko iii zastanawiam się czy marnować swój czas..
prosze o pomoc
3
porazka 2015-04-25 12:33:28
Nie idz szkoda czasu!! Wszystko to prawda zatrudnisz sie i to samo przekaza ci pracownicy.
Klz 2015-08-12 16:00:26
Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie marne wynagrodzenie , bardzo ciezka praca , szefostwo jest idiotyczne i jeszcze nie wyplacaja pieniedzy !!
Simson 2015-10-05 09:37:27
Firmą Added Value Gifts powinny się zainteresować: Państwowa Inspekcja Pracy, Urząd Celny, Urząd Skarbowy, Sanitarny i Prokuratura. Odradzam całkowicie pracę w tej firmie, niezależnie od tego jak obiecujące będzie spotkanie rekrutacyjne. W AVG na porządku dziennym są mobbing, potworne chamstwo, brak jakichkolwiek norm i kultury osobistej i pracy. Firmą praktycznie rządzą 2 chamskie, zakompleksione, samotne baby: pani pseudo prezes R. najbardziej rozdarta morda jaką spotkałem w 16 letniej karierze zawodowej, zero kultury, zero profesjonalizmu, zero totalne które nawet przelewu nie umie poprawnie wykonać. Druga to pani dyr.handlowa A. która kompletnie nie umie zarządzać ludźmi a jedyne co potrafi to szydzić z pracowników, szczególnie z Pań pracujących na produkcji. A. jest osobą dwulicową, cyniczną, chamską, zawistną, mściwą, zakompleksioną, apodyktyczną i kompletnie nieprofesjonalną. A. stosuje mobbing notorycznie, ma niesmaczne żarty i jest osobą ogólnie mówiąc, odpychającą. Obie panie są samotnymi sfrustrowanymi starymi pannami, nie mającymi pojęcia o biznesie. Firmą zarządza jeszcze właściciel pan M. i to w jaki sposób prowadzi on transakcje importowo/handlowe powinno iść pod lupę wspomnianych wyżej instytucji. I jeszcze parę słów o samej pracy:
Panie na produkcji: standardowo 7-18, 2x w tygodniu 7 do 20,21! Często weekendy.
Panowie na magazynie: standardowo 7-19, czasem śpią na magazynie, weekendy.
Biuro: 7,30-18,19 często dłużej.
Nadmienię że nikt nie płaci i nie rozlicza nadgodzin w urlopie!!
Pensje są wysyłane i rozdawane między 10 a 13 kolejnego miesiąca. Sporo pracowników jest na najniższych stawkach a resztę mają płaconą w 'kopertach'.
Jeszcze raz powtarzam, trzymać się z dala od tak toksycznej firmy. Szkoda zdrowia, nerwów i czasu.
3
Tomasz34 2015-10-09 20:51:59
Zgadzam się z Tobą że Prokuratura powinna się tym zainteresować , i wreszcie skończyć z Obłudą tych Pań ,może wreszcie czas ujawnic jakie przekręty się robi w tej firmie .
baja 2015-10-15 21:59:12
Macie taką wiedzę, a tego nie zgłaszacie!? Dlaczego?
Zauważyłem ofertę pracy tej firmy i postanowiłem sprawdzic przed wysłaniem CV. Rezygnuję szkoda zachodu.
omega 2015-10-19 20:20:35
Och, gdybyś wiedział/a, jaka jest historia powstawania tych ich słynnych żeli i innych środków, mających niby to służących higienie, zapewniam Cię, że już nigdy nikomu nie polecił(a)byś tych produktów...
1
wisnia 2015-11-06 15:49:29
Ale o czym ty piszesz? Uzywać a pracować tam to są dwie różne historie.
flex 2015-11-18 23:36:31
Wszystkim ewentualnie zainteresowanym praca w tej firmie, proponuje zapomniec o niej natychmiast. Radze uczyc sie na bledach innych i oszczedzic sobie stresu, nerwow, ponizania, lekcewazenia i wykorzystywania. Przystojniak (?) M to miedzynarodowej slawy oszust, notorycznie nie placi nikomu, ani w kraju ani za granica. Stoi na czele kazdej swojej firmy krzak, chociaz w papierkach zadnych nie figuruje. Wszyscy wiedza, ze to on jest szefem a on udaje, ze nim nie jest jak mu sie troche ziemia spod stop usuwa. Na czele kazdej firmy stoi mniej lub bardziej rozgarniety "slup", ktoremu M dobrze placi albo obiecuje, ze wkrotce zaplaci, wiec slup prosto stoi. M wykorzystuje slupy do firmowania urzedowych i podatkowych oszustw. Robi to od wielu lat, wiec zna sie na rzeczy i jeszcze nigdy nie wpladl. Ciekawe jak to mozliwe? M+ aktualny slup nie lubia placic ludziom pensji a juz na pewno nie placa ZUS i podatkow. I tak sie to toczy od lat. Szkoda mi naiwniakow, ktorzy mysla, ze to firma z klasa i ze zrobia w niej kariere. To sie nigdy nie stanie. Te firme nalezy omijac szerokim lukiem a wszystkie powyzsze komentarze przeczytac jeszcze raz w celu zapamietania raz na zawsze.
1
Santa Claus 2015-12-15 19:07:47
Psy szczekają, karawana i tak pojedzie dalej : )nie martwcie się, niedługo firmowy opłatek, będzie wódka, będą śledzie i Pan Marek z Chin przyjedzie...
amigo 2016-04-17 12:50:08
Masz nieaktualne informacje na temat siedziby tej firmy. Sprawdź dokładniej zanim zaczniesz pocieszać innych.
Gniewny Red 2016-04-24 21:58:37
„Serdeczna” ! Witaj w gronie byłych pracowników Added Value Gifts. Rozumiem Twój zawód i rozgoryczenie tą, jakże wspaniałą Firmą, jednak nie potrafię zrozumieć w jakiej trzeba być desperacji aby wypisywać takie brednie. Czyżby Pani gniew spowodowany był nieudanym romansem z Panem Andrzejem, a może złymi relacjami z koleżankami po fachu? Nie mniej jednak rzucanie bezpodstawnych oszczerstw w kierunku tych Pań i tego Pana to ZNIESŁAWIENIE. W Polsce jest to karalne (Art. 212 Kodeksu Karnego).
Pisze Pani, że towar z Added można kupić na różnych portalach internetowych, a także na bazarkach… Ale gdzie dokładnie? Może Pani sama go rozprowadza? Chętnie coś kupię w „promocyjnej” cenie.
Dodatkowo pragnę zauważyć, że ten portal dotyczy Pracodawców, a nie pracowników danej Firmy. Skoro jest Pani taka pewna swoich przekonań, dlaczego nie zgłosi się Pani bezpośrednio do siedziby Firmy? Może przypomnieć adres?
Mimo wszystko życzę więcej dystansu do siebie i proszę uważać na słowa, bo może się to dla Pani źle skończyć.
Pozdrawiam

PS. Radzę również zainwestować w słownik języka polskiego. „wreście”- wreszcie :)
7
Marek 2016-04-28 09:43:05
pracowałem tam .czy ktoś każe pracować po godzinach i w dniu urlopowe ? sami ludzie na to zgadzają się , za moich czasów a mało było pieniędzy w firmie . jak sie uzgodniło z R.H to wypłacała . ale trzeba było tego dopilnować .
ludzie są naiwni a oni takich szukaja , zgadzają sie na niskie zarobki,
1
noik 2016-05-09 11:50:37
marek, co poradzisz ... w mojej ocenie, ludzie powinni większe wymagania składać
1
Zostaw swoją opinię o Added Value Gifts Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Added Value Gifts Sp. z o.o.