brak logo

Alan Autoryzowany Serwis Fiata

Łódź

Opinie o Alan Autoryzowany Serwis Fiata

prezes 2012-04-14 01:28:25
Witam,nie polecam tam pracy.Jest tam dwoch szefów-ojciec i syn.Ojciec jest ogólnie ok,natomiast synalek(usunięte przez administratora)prawdziwa masakra.pracownikow ma za zero,Totalny (usunięte przez administratora)cham.Nie polecam
bozenes 2012-12-25 11:31:33
ogolnie to katastrofa,nie placi na czas,wszystkie pieniadze laduje w swoj dom.
Piter 2012-12-25 11:39:51
Kiedys dalo sie tam pracowac,ale gdy pouciekali jego najlepsi pracownicy,podupadl ten zaklad.pracownicy ktorzy tam pracowali pozabierali wszystkich klientow,firma stracila dobra marke i renome.Ogolnie nie polecam tam pracowac,zarobki marne,nie placone na czas.
tadeo 2013-02-09 12:22:41
Tragedia,trzyma sie to na wlosku,nawt saba chudziutka.
Synek 2013-05-20 12:14:26
Ja mam nieco inną opinie na ich temat.
Nie narzekam na zarobki robota normalna i nie ma nagonki na pracowników.
były pracownik 2013-09-21 17:28:57
Synek ciekawe z jakiej choinki się urwałeś?? Jest tam czysty (usunięte przez administratora) brak szacunku dla pracowników, nie płaci na czas a jak już to jeszcze w ratach. Ja mam to za sobą ale współczuje ludziom którzy tam pracują. Ostatnio jak tam byłem to się nic nie zmieniło.
przemo 2014-01-05 21:36:24
Jako byly pracownik stwierdzam,kiedy odeszli jego najlepsi pracownicy,firma stracila swoja renome,wlasciciel zrobil sie za pazerny,zamiast inwestowac w swoja firme,inwestowal w swoj budowany dom,taka jest prawda,a szkoda,bo naprawde firma miala swoja renome na rynku i miala uznanie u klientow.
acdc 2014-01-09 21:12:19
narzekani narzekanie narzekanie! niewiem czyje sa te komentaze ale otworzcie oczy, wszedzie dobrze tam gdzie nas niema. rozejrzyjcie sie po rynku pracy w lodzi popracujcie w kilku warsztatach od autoryzowanych po ala garaze jak szukacie bajki to wlsnie dla was powstaly wieczorynki!
mirun 2014-02-12 21:19:42
PRACOWAŁEM TAM KIEDYŚ I NIE TYLKO TAM. BYŁEM W INNYCH WARSZTATACH, KTÓRE BYŁY DUŻO GORSZE POD WZGLĘDEM SZEFA, PŁACENIA I WARUNKÓW PRACY. (usunięte przez administratora)
mietek 2014-08-03 21:47:40
Najlepsi pracownicy ( usunięte przez administratora ) wolne zarty.( usunięte przez administratora ) to spoko gosc.Szczodrze wynagradza swoich pracownikow.Tych dwoch ww byli pazerami non stop tylko podwyzka i podwyzka.Polecam
nmk 2014-08-21 01:33:53
Alan już jest historią.Ciekawe jak nowy szef?
sFIATowiec 2015-02-03 19:48:27
Czytałem na pewnym forum, że mają autoryzację na lakiernictwo i blacharkę. Rozumiem więc że mają o tym pewne pojęcie. Jak to wygląda w pozostałych przypadkach ? Czytałem sprzeczne opinie i nie wiem jak się do nich odnieść. Jak Alan Autoryzowany Serwis Fiata radzi sobie z typowi i że tak powiem codziennymi usterkami ?
olek 2016-05-13 08:56:51
ale jakie trzeba mieć doświadczenie aby się tam załapać @kawik nie wiesz czy szukają teraz ludzi do serwisu??
Zostaw swoją opinię o Alan Autoryzowany Serwis Fiata - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alan Autoryzowany Serwis Fiata