brak logo

Usługi Antykorozyjne Grabowski Szczepan

Milicz

Opinie o Usługi Antykorozyjne Grabowski Szczepan

pracownik 2013-07-03 17:54
Zgodzę się z panem w 100 % . Ten facet ma zero kultury . Po tygodniu pracy każdemu każe [usunięte przez moderatora] bez żadnego wynagrodzenia przy czym jest wulgarny i agresywny .
5
ja 2013-11-17 17:56
mam pytanie czy jeszcze zatrudnia Ukrainki chodzi mi dokładnie o nely
1
ja 2013-11-17 18:02
proszę o odpowiedz
Marcin 2014-01-11 15:13
odradzam komukolwiek pracy u tego goscia (usunięte przez administratora) rotacja pracowników srednio 10 tygodniowo nikt nie wytrzymuje tam dłuzej jak tydzien (usunięte przez administratora)dorobic ale garba i nerwowo nie wytrzymac to polecam tam prace istny oboz pracy (usunięte przez administratora)zadnego dnia odpoczynku a co dopiero poszanowanie pracownika (usunięte przez administratora)
ANONIM 2014-02-12 15:54
JA TEŻ ODRADZAM PRACE U TEGO PANA OBIECUJE WIELKIE GÓRY NA POCZATKU WYSOKIE STAWKI A JAK PRZYCHODZI KONIEC MIESIACA TO JEST ZWOLNIENIE BEZ ZAPLATY ZA PRACE BEZ UMOWY I OBIECANYCH PIENIEDZY NA ODZIEŻ OCHRONNĄ TRAKTUJE PRACOWNIKÓW JAK ZA PRZEPROSZENIEM SZMATY WYNIES PRZYNIES POZAMIATAJ A NA KONCU WYPAD CI CO U PANA SZ.G PRACOWALI A NIE DOSTALI WYNAGRODZEN PROPONUJE WIZYTE W SAD PRACY JA JESTEM W TRAKCIE ZAŁATWIANIA TAKIEJ SPRAWY Z TYM PANEM
ODP 2014-02-12 15:57
FAKT PRACA U TEGO PANA TO MINIMUM 12 GODZIN DZIENNIE SOBOTY I NIEDZIELE TEŻ
Marcin 2014-03-10 17:31
koledzy odradzam odradzam ja w styczniu zglosilem sprawe do sadu czekam za decyzja i nie dawajcie mu zadnych świadectw pracy swoich bo ich nie odzyskacie uwazajcie tez na tego sławusia tak mmu lize tylek ze pozal sie boze omijajcie go szerokim lukiem. (usunięte przez administratora)
1
Przemek 2014-03-12 21:09
Witam was. Zgadzam się z powyższymi opiniami ponieważ sam zostałem wyrzucony parę dni temu ... Po trzech godzinach pracy kazał mi spakować swoje rzeczy(usunięte przez administratora)
Piotr 2014-03-17 10:52
Witam nie zgadzam się z tymi opiniami, ja u tego pana pracuję już prawie rok i nie prawdą jest, że wyrzuca za nic. (usunięte przez administratora)
Piotr 2014-03-17 20:28
(usunięte przez administratora) Witam nie zgadzam się z tymi opiniami, ja u tego pana pracuję już prawie rok i nie prawdą jest, że wyrzuca za nic. Owszem wyrzuca ale tylko pijaków, złodziei i nierobów
Zarobki są bardzo wysokie największe w okolicy. Koledzy jak się wam pracować nie chce to idźcie na (usunięte przez administratora)albo pod budkę z piwem.
Szymon 2014-03-19 10:56
Witam. Ja rowniez pracuje od roku u tego pana i potwierdzam powyzszą opinie. Praca lekka nie jest ale za 4 tysiace miesiecznie napewno sie oplaca. Jak wszedzie trzeba sie po prostu przyzwyczaic i rzetelnie pracowac.
cincik 2014-10-13 14:10
witam ja tez tam pracowałem i wiem jak jest a ty szymon niepisz takich rzeczy bo sam sie przekonałes jeki jest
lider 2015-01-11 16:07
ale rozumiem , że to nie jest tak , że pracuje się praktycznie w kazdy weekend prawda? jakiś zmiany czy coś ? można na to liczyć? i właściwie jeśli jest u nich wolne miejsce to istnieje jakaś rozmowa kwalifikacyjna czy tylko muszę się wykazać swoimi umiejętnościami i doświadczeniem które nabyłem ...?
bogdan 2015-03-25 10:50
Ustawowo chyba jest tak, że może być maxymalnie 6 dni pracy i wtedy obligatoryjnie musi być jeden dzień wolnego. Tak mi się wydaje. Ale jak jest w tych usługach antykorozyjnych to trzeba byłoby już do nich napisać albo zadzwonić. Czy jeśli Pan Szczepan Grabowski zajmuje się także zabezpieczeniem linii energetycznych, to czy do pracy w jego firmie potrzebne są papiery do pracy na wyskokości?
tak 2016-08-03 17:37
Dobrze, że są doliczane odpowiednie premie, to urozmaica pracę.
Aneta 2017-05-12 13:22
@Szymon chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie. Rozumiem, że jesteś zadowolony ze swojej pracy. Na jakim stanowisku pracujesz? Będzie to bardzo ważna informacja, gdyż w zależności od zakresu obowiązków oferowane warunki zatrudnienia mogą się znacznie różnić.
@cincik masz zdanie odmienne od @Szymon. Z czego to wynika ta różnica? Może pracujecie w innych działach firmy? Chętnie usłyszymy również o Twoich doświadczeniach.
Zostaw swoją opinię o Usługi Antykorozyjne Grabowski Szczepan - Milicz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Usługi Antykorozyjne Grabowski Szczepan