Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zymetric Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zymetric Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
polecam lekturę .... - 2012-05-07 14:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
... forum wentylacja.pl (wystarczy w gugla wpisać "zymetric opinie", samo wyskoczy:
http://wentylacja.com.pl/Forum/Praca-w-Zymetric-70914.html

zdjecie uzytkownika
krezus - 2013-01-28 22:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam, oferują nie więcej niż byle jaka firma z branży, atmosfera na rozmowie, jak dla mnie, przypomina rozmowę kwalifikacyjną sprzedawcy klapek "kubota".
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2013-04-03 20:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Stary ten link nie działa. Opinie znalazłem różne, mam umówione spotkanie z firmą więc sam się przekonam jak to wygląda w rzeczywistości :)
zdjecie uzytkownika
Damian - 2013-11-25 19:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nazwisko Pana Dyrektora Handlowego jest bardzo adekwatne do jego zachowania. Delikatnie rzecz ujmując bardzo nieprzyjemny Pan. Firma szuka cudotwórcy, oferując bardzo mało w zamian. Szkoda czasu i energii. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Omijać szerokim łukiem - 2014-01-09 22:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma wydawałoby się poważna, niestety to tylko pozory. Podła atmosfera, kiepskie warunki i przełożony poniżej wszelkich standardów. Omijać szerokim łukiem !!!
zdjecie uzytkownika
Łukasz1209 - 2014-01-31 17:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Omijajcie firmę Zymetric szerokim łukiem. Bardzo kiepski management, metody zarządzania jak w koszarach, co chwila zmiana koncepcji, zastraszanie, grożenie.Niskie zarobki.Jeśli prosisz o podwyżkę po 2-óch latach pracy, szef się obraża i nie odzywa do Ciebie przez następne 3-mce.Żenada!Nie polecam pracy w żadnym dziale.A już na pewno nie w dziale technicznym.
zdjecie uzytkownika
Niezajomy2 - 2015-04-29 10:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety nie polecam, miałem wątpliwą przyjemność pracy w tej firmie. Nie dotrzymują warunków zatrudnienia ustalonych na rozmowie, stosują strategię "kłamania i oszustwa" zarówno wobec pracowników jak i klientów...dla mnie zamknięty rozdział i duże rozczarowanie....
zdjecie uzytkownika
Johny - 2015-05-14 07:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijajcie prace na magazynie szerokim lukiem... szef obiecuje 8 h dziennie na zlecenie a po 3 puszcza do domu mowiac ze ludzie na zlecenie sa do jego dyspozycji i na telefon !A gdy przychodza kontenery kaze siedziec do oporu twierdzac ze jestesmy jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od srania !
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-22 14:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma stosująca metody obozów pracy. Zastraszanie, poniżanie, gnojenie ludzi, chamstwo i prostactwo ze strony "szanownych panów dyrektorów". Nie tylko pracowników mają za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale również firmy, które z nimi współpracują. Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie uczciwym ludziom. Dupowłazy mile widziani.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-06-11 22:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, kierownik magazynu ma pracowników za du.. od sra... i pomiata nimi, nie szanuje pracowników stosuje mobing obiecuje złote góry a puszcza po 5 godzinach do domu, a jak są kontenery nie wiesz o ktorej wyjdziesz, wczesniej wyjść Ci nie wolno nie możesz mieć rodziny i życia prywatnego. Nie polecam jeśli komuś zależy na normalnej pracy i szefie
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-06-25 23:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w całej firmie maja takie prostackie metody ...nie szanują ludzi ludzie odchodzą bardzo rozczarowani nie dają się gnoić
zdjecie uzytkownika
golet - 2015-07-17 22:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktoś się szanuje, to nie da sobie w kasze dmuchać i pędzej czy później odejdzie, ale jak to bywa w tej firmie raczej prędzej. Jeśli miałbym się wypowiedzieć na temat atmosfery w tej pracy to niestety nie zachęca ona, a raczej można powiedzieć, że zniechęca do tego żeby być w tej firmie na dłuższy czas.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zymetric Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zymetric Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert