brak logo

Lunda Sp. z o.o.

Legnica

Opinie o Lunda Sp. z o.o.

Kalimba 2011-08-27 06:15:16
Zleciłam tej firmie pewną sprawę, gdy tylko będzie załatwiona na pewno podzielę się moją opinią.
Maja 2012-03-06 11:20:21
Ja właśn ie dzisiaj zleciłam tej firmie swoją sprawę jestem ciekawa jak będzie załatwiona.Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ich temat prosze o komentarz..
sara 2012-11-22 14:42:26
witam firma LUND@ RÓWNIEŻ PROWADZI MOJĄ SPRAWE JUŻ ROK,utrudniony kontakt i brak informacji co do mojej sprawy ponadto zero zainteresowania i wiele zastrzeżeń do przedstawiciela tyle i więcej mogę powiedzieć j[usunięte przez moderatora]
1
Anna 2013-03-26 15:00:42
Lepiej z tą firmą nie współpracować, sukcesy niewielkie, pochlaniacz czasu jeśli chodzi o długość prowadzenia spraw i do tego na koniec dostaniesz notę obciążeniowa za ich "nicnierobienie".
2
STEFAN 2013-07-21 13:00:43
odradzam.nic nie robią kłamią i wyłudzają pieniądze za niewykonane usługi.
2
Marcin 2013-08-02 12:34:59
HAHA no nie moge ktoś wyłudził pieniądze od Ciebie to go pozwij ciekaw jestem co powie Sąd, pewnie zerwałeś umowę i cie obciążyli kosztami zerwania no brawo.
2
2013-09-08 12:09:16
narażą cie na koszty a odszkodowania raczej się niedoczekasz.Będziesz miał wielkie szczęście jeżeli ich prawnik wogóle zjawi się w sądzie w twojej
sprawie,radziłbym sprawdzić.A te pozytywne opinie podejrzewam że sami piszą.
1
2013-09-24 12:59:05
Łukaszu: moja sprawa jest już ponad 2 lata i cisza z ich strony.Nic nie robią. Czekaja tylko nie wiem na co. Skoro są prężni i działają szybko to czemu umowa obowiązuje 4 lata. Moja umowa jest już u nich dobre ponad 2 lata i cisza. Śmieszna Firma i tyle. Zero zainteresowania.
1
AA 2014-07-15 09:40:56
1. nigdy nie mają dla mnie czasu, 2. jak już się dobiję to mam wrażenie że im przeszkadzam. 3 sprawa się ciągnie i końca nie widać. ODRADZAM
1
klient68 2014-11-06 09:13:37
Moje doświadczenia z tą firmą są przykre i niestety podejrzewam ich o nie do końca grę fair wobec klienta. Dokładnie opiszę o co mi chodzi jak potwierdzę moje przypuszczenia. Natomiast rzeczywiście kontakt z nimi jest mega trudny. Nie odbierają telefonów i nie oddzwaniają do klienta. Gdy bezpośrednio udałem się do ich siedziby usłyszałem, że są zdziwieni, że ktoś nie może się z nimi skontaktować. Niestety mam podstawy również twierdzić, że przez nie dopilnowanie terminów ustawowych przez firmę Lund@ ,,położona" została moja sprawa, a ja straciłem sporo pieniędzy. Nie chcą wyjaśnić mi całej sytuacji i za każdym razem kiedy jestem twierdzą, że muszą odnaleźć teczkę z moją sprawą i zadzwonią na następny dzień. I tak bezskutecznie
6
klijent niestety l.u.n.d 2014-11-12 14:37:31
Brak kontaktu praktycznie od trzech lat. Nic nie robią .Przy kontakcie tel. naturalnie szukają teczki z aktami sprawy i obiecują oddzwonić.Oczywiście nic nie robią i nie oddzwaniają.
2
kamiloo 2015-02-12 12:42:12
a ot biuro handlowe to działa już jakiś czas? bo przyznam się, ze jakoś o nim nie słyszałem za bardzo szczerze mówiąc? ale z tego co piszecie to jednak mają jakies problemy oni konkretne, zgadza się? dajcie znać jeszcze jak to wszytsko wygląda pod względem tego jak można u nich zarobić, czy trzeba się napracować?
Poszkodowany 2015-02-24 10:32:03
Witam mam pytanie dawal ktos im sprawe z oc sprawcy ?
Megacar123 2015-05-27 14:27:15
Dla mnie mega nieuczciwa firma. Wzięli pieniądze na poczet założenia sprawy i jej nie założyli. 500zl przypadło brak kontaktu i chamskie odzywki kiedy prosiłem o zwrot pieniędzy. Sprawa trafia na policję bo to zwykle oszustwo i to ze strony instytucji która powinna w takich sprawach pomagać, Nie polecam!!!!
1
zla 2015-10-15 12:50:01
Ta firma to jedna wielka ściema!!!! Wstyd, że takie firmy działają na naszym rynku.
3 lata temu wzięli pieniądze, nic nie zrobili, zero kontaktu z ich strony, umowa już dawno wygasła a oni zdziwieni, że chcę odzyskać swoje pieniądze......masakra
1
KKK 2015-10-16 11:45:26
Właśnie dlatego, że tylko słyszałeś to się nie wypowiadaj
lidka 2016-02-21 15:06:22
Niech się wezmą do pacy, albo oddają ciężko zarobione przez ludzi pieniądze!!!!! Zero kontaktu przez kilka lat...może dla nich 500 zł to nie dużo, a dla mnie bardzo dużo! Zapewne mają świadomość, że po prostu nie opłaca się kierować sprawy do sadu, gdyż koszty sądowe będą wyższe niż kwota, którą oni powinni oddać.... Ale tak nie powinno być. To kradzież w biały dzień!!! Zacznijcie oddawać ludziom pieniądze, jak nie potraficie zająć się sprawą! Was też obowiązuje umowa!!!


NIE POLECAM!!!ZWYKLI OSZUŚCI i tyle!!!
lipa 2016-05-18 22:09:53
Nie polecam. Zero profesjonalizu, brak kontaktu - nie można się dodzwonić ani uzyskać odpowiedzi na maila. Przez ich niekompetencje, olewactwo i niedbałość o terminy wiele straciłem ....... Lepiej zlecić sprawę normalnej kaclarii prawnej specjalizującej się w służebości przesyłu. Przynajmniej traktują Cię poważnie, fakt, że trzeba zapłacić wynagrodzenie prawnikowi ale lund@ też nie robic nic za darmo. Stosują tylko strategię ilośćiową a jkość ich zupełnie nie interesuje. Uciekajcie póki możecie!
2
kmnbv 2016-06-19 21:51:16
no jak kazda firma tutaj tez widze plusy i minusy..fajnie ze wyplata jest na czas..@lipa a nie probowales moze tego jakos załatwić bezpośrednio u nich??
Zostaw swoją opinię o Lunda Sp. z o.o. - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lunda Sp. z o.o.