brak logo

Box Music Firma Fonograficzna Bogdan Tyc

Bytom

Opinie o Box Music Firma Fonograficzna Bogdan Tyc

Bisior 2013-08-22 16:10:18
Każdy, kto chce zostać oszukany powinien się zwrócić do Tyca on jest mistrzem w oszustwach i wykorzystywaniu!
Misiu 2013-09-05 12:16:19
Nie polecam zdecydowanie i skoro jest taki portal to swoją opinie mogę dodać. Nic nie warty człowiek o nazwisku Tyc i tyle w temacie.
Jacek 2013-09-26 13:28:15
Dajcie sobie spokój z taką firmą. tyle w temacie jeśli można ją firmą nazwać.
1
paweł 2014-02-07 11:33:28
chcąc pisać o kimś że jest nic nie wart to trzeba być samemu uczciwym .
maciej 2014-02-11 11:50:44
a ci co takie głupoty piszą niech lepiej wezmą się za uczciwa prace bo z uczciwością to nie mają noc wspólnego.
Adam 2014-03-01 16:49:53
Nie napiszę nic dobrego(usunięte przez administratora) ten co chwali ta firemke to albo pracownik na 1/4 etatu albo wykonawca "artysta" , któremu (usunięte przez administratora) obiecał wydanie płyty albo piosenki na składankę nie mający godności i poszanowania samego siebie.
Łukasz Twardzik 2014-03-01 16:55:09
NIE POLECAM !!! ODRADZAM !!! UCIEKAĆ Z DALEKA !!!
Dzidka 2014-04-14 19:13:20
Trzeba być naprawdę stukniętym żeby współpracować(usunięte przez administratora)
Siora 2014-05-05 10:16:32
Nie polecam! i to zdecydowanie!
Asia 2014-05-19 13:04:02
A ten wytwór jeszcze istnieje? Z tego co wiem to tonący okręt. Pan Bóg nie nierychliwy ale sprawiedliwy.
olek 2014-05-20 08:57:10
co za tuk to pisze chyba nie ma co robić a może sam utonie a boga lepiej nie mieszać do tego.
Axika 2014-07-03 18:06:57
jakich płyt? Przecież tam niema nic ciekawego idź chłopie do Eski do Zabrza to kupisz ciekawe płyty a z Tycem sobie daj spokój(usunięte przez administratora)
Piotrek 2014-07-03 18:15:24
Już raz pisałem na fb żeby się zjednoczyć (usunięte przez administratora) zrobić sprawę zbiorową. Z tego co wiem to ma prawomocny wyrok i jest wykluczony ze ZPAV ale jutro będę wiedział na pewno.(usunięte przez administratora)
Adam 2014-07-06 10:40:18
Po co ta dyskusja? Każdy porządny artysta wie, że trzeba omijać coś takiego jak box music firma tandetna nic nie warta a właścicielowi słoma z butów wystaje.
Adam 2014-07-08 08:55:43
Proponuję Ci poczytać kontrakty zespołów śląskich, bo o tym mowa. 70% tych wykonawców została oszukana i właśnie dlatego ten program. Prokuratura nie widziała podstaw do postawienia zarzutów właścicielowi firmy ale telewizja po przedstawieniu sprawy postanowiła pomóc i wielkie dzięki im za to. Wiesz z umowami jest tak, że trzeba jej przestrzegać w dwie strony a w przypadku 6 artystów, którzy oficjalnie się zgodzili dołączyć do sprawy to jest tragiczne. Kuba nie odpuści Tycowi i dobrze a wiem, że szykuje jeszcze jedną niespodziankę po wizycie u Poloka chyba jak się nie mylę. Czas pokaże i się zobaczy. Ja Tycowi życzę jak najgorzej za wszystkie krzywdy artystów.
olek 2014-07-08 10:03:25
słuchajcie a ten kuba jak sie powoli dowiadujemy to nie złe ziółko wiecej informacji niebawem.
olek 2014-07-09 14:06:31
twoje pytanie mija sie z moim wpisem nie rozumiemy się.
Bolek 2014-07-10 21:24:44
Tyc = nic teraz i zawsze i na wieki wiekow amen. Tyle o tym gosciu.
Janek 2014-07-11 23:17:45
Dajcie spokój to zły człowiek w dodatku bez kultury jak mu się ktoś dobierze to znajdzie ciekawe rzeczy. Ja nie miałem nic wspólnego z nim ale po tym co mówią wykonawcy o nim to lepiej go nigdy nie poznać osobiscie.
Zaciekawiony 2014-07-16 00:01:26
A czy akcja z policją i zatrzymanie Kuby na festynie na Ligocie Zabrskiej 21 czerwca ma jakiś związek z panem Tycem?
olek 2014-07-16 16:04:22
już niebawem więcej informacji na temat ale już na innym forum dla wybranych.
Znalezione 2014-07-17 23:29:48
- Znaleźliśmy się w nieciekawej sytuacji. Okazało się, że są równi i równiejsi. Złożyliśmy propozycję pani dyrektor, ale została ona odrzucona. Z powodu konfliktu dyrektorki z naszym wydawcą. Chcieliśmy zaistnieć w naszym radiu - mówi Jadwiga Kubik.
Dlaczego nowa płyta budzi kontrowersje? Problemem jest wydawca płyty - czyli Bogdan Tyc, członek Polskiej Akademii Fonograficznej, właściciel BOX Music oraz serwisu internetowego SOHO.PL sprzedającego legalne pliki w formacie Mp3. Przypomnę tylko, że to własnie stowarzyszeniu przez niego reprezentowanemu (Stowarzyszenie Artystów i Wykonawców Polskich) Radio Piekary musiało zapłacić 100 000 zł kary za niepłacenie tantiemów za publiczne odtwarzanie utworów. Dyrektor Teresa Szaflik przyznaje, że (usunięte przez administratora) Tyc nie jest darzony sympatią w Radiu Piekary.
Adam 2014-07-21 10:08:23
Jeśli ty szukałeś pracy w box music gdzie już wszyscy uciekli i został jeden Edek to gratuluje.
Adam 2014-07-27 09:37:53
Spróbuj w Eska w Zabrzu to porządna firma.
Janek 2014-12-22 09:30:12
Tyc to oszołom jakich mało
dla zaciekawionego 2014-12-26 10:08:40
tak ma związek z panem Tycem.
kiniok 2015-02-18 15:00:02
A wiecie, że jako pierwsza firma w Polsce BOX MUSIC podpisał kontrakt z zagranicznym koncernem EMI ,zachowując jednocześnie pełną niezależność. Współpraca na tych zasadach między firmami trwa do dnia dzisiejszego. Box Music ma ma koncie ponad 300 wydawnictw muzycznych - zarówno znanych i uznanych artystów - jak i dopiero co wchodzących na rynek młodych zespołów i wykonawców . Extra, co?
Jacek 2015-02-20 22:03:27
Taa a ja mom samolot co darmowo loto do Chin zbox music
A. 2016-01-22 11:45:24
Nie zgadzam się z powyższymi ocenami. Współpracuję z tą firmą od ponad roku. Jest to rzetelna, profesjonalna firma, która posiada wiele pozytywnych opinii od firm i organizacji, z którymi współpracowała/ współpracuje. Łatwo jest kogoś krytykować podając wyssane z palca argumenty. Ja ze współpracy z Box Music jestem bardzo zadowolona.
matek 2016-05-14 11:22:47
Wiecie, czy jest szansa tutaj na jakiś fajny staż? :)
Zostaw swoją opinię o Box Music Firma Fonograficzna Bogdan Tyc - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Box Music Firma Fonograficzna Bogdan Tyc