brak logo

Cottonproduct S.C. J. Gardziel E. Gardziel

Bochnia

Opinie o Cottonproduct S.C. J. Gardziel E. Gardziel

Anna 2012-12-02 11:00:42
(usunięte przez administratora), wiecznie nie zadowolny szef i kierowniczka, co chwile awantury w biurze. nie polecam
3
llll 2013-01-18 21:17:04
Jeśli jesteś facetem i znalazłeś ogłoszenie z tej firmy o pracę np na magazynie- to radzę Ci- nie idź składać papierów, szkoda Twojego czasu...... Zawiozłem dokumenty po znalezieniu ogłoszenia, bardzo miła Pani z firmy podczas rozmowy, jakaś nadzieja na to, że uda się znaleźć pracę, a podczas kolejnej rozmowy informacja: nie ukrywam, że będę chciała przyjąć kobietę na magazyn..... Szkoda czasu, szkoda słów..... nie warto zawracać sobie głowy tą "firmą"
Paula 2013-03-23 18:23:06
Potwierdzam przedmówcę. Nie warto tracić nerwów i czasu na tego pana.
4
monaliza 2013-07-07 14:17:23
Firmiaż filozof a kierowniczka (usunięte przez administratora), jak prosiłam o wolną sobotę to mi powiedziała że mogę sobie poszukać takiej firmy co dają wolne soboty. Pracuję na szwalni, nie raz robimy po 14 i 16 godzin, jak nie ma pracy to każe iść i po 4 godzinach do domu a potem odrabiamy, nikt o to nie prosi aby robić cztery godziny a potem po 16 godzin o zarobkach nie wspomnę, porażka. Na dodatek aby dostać dzień wolny to nie dadzą urlopu tylko trzeba odrabiać ten dzień.
2
Gocha 2013-07-11 19:53:06
Co za bzdury,ja też pracuję na szwalni w tej firmie i jak przeczytałam opinię monalizy to szeroko otworzyłam oczy ze zdziwienia.Albo nigdy nie pracowałaś w tej firmie ale bardzo ci zależy na tym,żeby zepsuć jej opinię(a może jesteś z firmy konkurencyjnej?)albo jesteś osobą z dużymi problemami.Pracuję tu na szwalni i to wiele lat i nigdy nie wysłano nas po 4 godzinach pracy do domu ani też nie pracowałam po 16 godzin,nie mówiąc o sobotach-praktycznie wszystkie mamy wolne.
Pracę mamy bardzo dobrze zorganizowaną,,jak potrzebuję urlop to zawsze go dostaję.Jeżeli chodzi o zarobki to akurat nie wiem jak płacą na innych szwalniach,ja np.mam dwójkę na przodzie.
Inna Mona 2013-10-06 13:33:28
Masz 2 ale za 300 godzin pracy w miesiącu heheh
5
ja nie ty 2014-02-03 21:48:02
Powiem tak. Szef nawet niczego sobie. Pracuje od świtu do nocy. Jeździ za materiałami po "całym świecie". Upracuje się gość aż mu pot z czoła leci. Ma nawet pojęcie o robocie, jest "do rany przyłóż". Wiadomo, że dzisiaj są ciężkie czasy, nie ma inwestorów za dużo a szef jednak pracę nam zapewnia. W zakładzie robimy koszulki polo dla dobrych sklepów-to jednak prestiż, że w dużych sieciach sklepowych noszą koszulki z NASZEGO RODZINNEGO BOCHEŃSKIEGO zakładu. Co do zarobków jakie są takie niech zostaną, niektóre osoby narzekają-to prawda - ale czy szef nie powinien za włożony wkład pieniężny oraz własnej pracy czerpać z nas wszystkich najwięcej? Ja tam jestem z pracy zadowolona, bo gdzie miałabym pójść w Bochni do pracy. Powiem tak pojawi się inny zakład to zobaczymy ale żeby nie okazało się, że dziewczyny co tam przejdą będą płakały za naszym starym dobrym szefem. Jedyne co to za kierowniczką nie przepadam, jest dwulicowa.
ds 2014-02-05 13:22:36
bez opini
dore 2014-02-05 21:47:30
do gochy - masz 2 na przodzie ale za jedynką
1
Ja 2014-02-11 21:03:57
Do ja nie ty - takie bajeczki o szefie to możesz dzieciom opowiadać na dobranoc. Chyba nie myślisz, że ktoś w to uwierzy?
1
zakład 2014-02-15 12:22:56
W fimie fajna atmosfera PANUJE, fajny szef, jest ok nie narzekam. Gdybym miała isc gdzies do pracy to nigdzie indziej tylko tutaj.
1
nik112 2014-02-17 21:19:02
ja nie ty popieram
szwaczka 2014-02-20 18:42:01
Co za bzdury sa wypisywanie.Widac ze na polecenie kierowniczki!.Albo sama wypisuje podpisujac sie "lewymi" nickami.Prawda jest taka ze pracuje sie ponad normy godzinowe.(usunięte przez administratora)Ja wytrzymalam pare miesiecy,gdzie srednio pracowalam 240h w miesiacu.Wspolczuje wam ze musicie tam dalej gnic
szwaczka2 do szwaczki 2014-02-20 20:41:54
Widać że ci przykro że pracę straciłaś ale pewnie jakiś powód musiał być skoro już nie pracujesz. Nie słuchajcie, że obóz tu jest. Normalne warunki pracy i jest ok tylko pewnie do pracy się nie nadawała i pisze jakieś opinie subiektywne i mści się.
szwaczka 2014-03-01 19:12:41
Sama sie zwolnilam(usunięte przez administratora)
1
azer 2014-12-31 05:54:20
Witam, nie wiecie może, czy Cottonproduct będzie zatrudniał w najblizszym czasie? Mam też pytanie w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Bo wydaje mi sie, że osobiście jest zawsze lepiej widziane, ale gdzie w tym wypadku miałbym zanieść to CV? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.
xxxx 2015-01-06 10:49:10
A co Wy tam się tak pchacie?
Pchaczka 2015-01-16 22:19:37
Ani pchom sie tom bom grubo i wszystkie was tam przepchom. Zrozumiała jak nie wiedziola?
Ok 2015-03-02 22:37:18
Byłam tam odwiedziłam i wiecej nie będę miała przyjemności z szanowanym państwem pracować. Grosze marne grosze.
Rada 2015-03-05 23:06:58
Podobno szukają kogoś ale nie wiem na jakim stanowisku i dobre stawki proponują ale to mi mówiła kumpela która mieszka koło tego zakładu.
Aaddg 2015-03-05 23:14:36
Pytałam i nie szukają do pracy.
Heyka 2015-03-06 22:15:53
Czy na tej stronie internetowej sa moze oferty pracy tego pracodawcy? Moze napiszecie jakieś wskazówki co napisać w vc żeby byc przyjętym. Z gory dzieki za inf. Czy staż pracy 2 lata w zawodzie jest wystarczający żeby tam pracować?
Marylka 2015-03-07 22:22:22
2 lata to zapomnij tam pracują kobiety z długoletnim stażem.
chętna 2015-03-16 19:34:47
Cześć. A czy ktoś mógłby napisać jak tam naprawdę jest. Czy atmosfera jest ok i w ogóle czy można tam jakoś funkcjonować. I jak tam zarobki.
Pracowita 2015-03-17 22:21:19
Moim marzeniem życiowym jest praca w tej firmie.
xx 2015-07-05 12:44:14
Szukają faceta do pracy w biurze.
asd 2016-06-28 21:25:38
a może coś o pracy ? wynagrodzeniach ? liczbie godzin w tygodniu ? socjalu ?
Piszesz jak pracownik tej firmy na zamówienie posta. Czyste ogólniki i farmazony które nic nie mówią o firmie.
1
sara 2016-06-30 19:23:03
nie polecam
kandydat 2016-07-01 15:50:41
Bardzo nieprofesjonalnie przeprowadzany jest proces rekrutacji. Państwo sami nie wiedzą kogo chcą, co chcą i na jakie stanowisko. Rozmowa przeprowadzana bardzo niemerytorycznie, nie dotycząca stanowiska, na które się aplikuje. Brak poszanowania. Nie polecam. Szkoda czasu.
5
angela 2016-07-10 23:09:33
skąd masz taką informacje?może sam tam pracujesz.....
1
eee 2016-07-14 14:10:43
Nie polecam tracić na nich czasu! pozytywne komentarze to pewnie kadra zarządzająca pisze...podejrzewam, że to standard u nich.....
1
Victor 2016-08-07 19:03:58
Mam pytanko: czy przyjmują tutaj mądrych i inteligentnych ludzi po studiach?Czy są jakieś szanse?
Victor 2016-08-08 14:30:41
ogólnie chodzi o mądrych ludzi po studiach. No więc jak jest. A propos nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Jak ktoś poszedł na studia to chyba musi być mądry.
1
pax 2016-08-09 21:24:16
Fajnie, że zajmują się produkcją odzieży bawełnianej, naturalnej a nie sztucznej, nie wiem czy trzeba miec doswiadczenieni czy wyksztalcenie zatrudniajac sie do nich, jak dostaniesz sie na produkcje to chyba nie
Zostaw swoją opinię o Cottonproduct S.C. J. Gardziel E. Gardziel - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cottonproduct S.C. J. Gardziel E. Gardziel