brak logo

Dworek Zielone Wzgórze

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Dworek Zielone Wzgórze

Paweł 2013-03-29 09:04:54
organizowaliśmy u nich impreze z okazji chrzcin córki. rewelacyjne podejście menagera, świetna organizacja, smaczne jedzenie. polecam
Kejt 2013-04-15 11:06:32
czasami bywam ze znajomymi w tym miejscu. super atmosfera, cisza, spokój, smaczne jedzenie i niskie ceny. polecam
Ala 2013-05-13 13:53:56
Witam, ja niestety miałam komunię na Zielonym Wzgórzu w Jastrzębiu Zdroju i byłam zdruzgotana! Zero organizacji, kelnerzy z przypadku( zapewne uczniowie), herbata i kawa ohydna z termosu, w między czasie dziwnie podane dania, chleb zapieczony z serem- pytam czy to jest danie komunijne i na 10 dni przed komunią podwyżka ceny o 20 zł. Ze 120 zł na 140?!. No tak, w tym czasie nie znajdziesz sobie nic innego, więc płacz i płac! Jedynie obiad był podany ok! Goście również nie zadowoleni! dlatego ja nie polecam!
Branżowy 2013-06-24 19:08:45
Witam.
Jak nigdy nie wyrażam opini o miejscach w ktorych bywam, i staram się nie krytykować, tak te miejsce musze odradzić wszystkim chętnym. Miejsce ładne z zewnątrz, możliwości dużo, ale właściciele to już chyba z kosmosu urwani.
Minusy :

- Zabronili tłuc kieliszków szampanowych co jest tradycją ! kobieto obudz się kafelek szkło ci nie zniszczy. a jak się trafi kieliszek o wielkości kufla litrowego z denkiem na 3 cm. to może wtedy być problem.
- w połowie wesela wyłączyli klimatyzacje - mówili bo oszczedności - dopiero reakcja starosty zaskutkowała, ale tylko na 30 minut, potem otworzyli okna i wietrzyli
- dopłata za kawe bo się skończyła ? haha - to mnie rozbawiło do końca.

Jako osoba będąca związana z tą branżą przewiduje słabą przyszłość tego lokalu - i szczerze odradzam tam organizować wesela.

Plusy :
- dobry obiad, reszta dań do [usunięte przez moderatora] i mało.


Współczuję dziewczętą z obsługi ktore muszą pracować w takich warunkach, bo skoro robi sie takie rzeczy na zewnątrz to co się dzieje na zapleczu. HOHOHO ! W okolicach jest konkurencja która wypada o wiele lepiej - nie będę mówił która bo nie o to mi chodzi w tej wypowiedzi.

NIE POLECAM !
Tina 2013-06-26 08:07:27
Ja z kolei bardzo gorąco polecam to miejsce. Moja siostra miała tam niedawno wesele i było wspaniale. Sala wygląda olśniewająco. Jedzenie wszystkim smakowało, a obsługa była bardzo miła i sprawnie działała.
1
Lukasz 2013-07-08 10:06:23
ja z kolei polecam to miejsce. Na weselu siostry wybawiłem się jak nigdy i nie mieliśmy żadnych problemów z obsługą!
Paulina 2013-08-07 08:58:50
Tutaj mieliśmy wesele. Było jak w bajce. Magiczne miejsce z klimatem. Super obsługa i pyszne jedzenie. Wszystko odbyło sie tak jak zamarzyliśmy
Marianna 2013-09-23 23:46:50
Branżowy - 2013-06-24 19:08:45

Witam.

Jak nigdy nie wyrażam opini o miejscach w ktorych bywam, i staram się nie krytykować, tak te miejsce musze odradzić wszystkim chętnym. Miejsce ładne z zewnątrz, możliwości dużo, ale właściciele to już chyba z kosmosu urwani.

Minusy :



- Zabronili tłuc kieliszków szampanowych co jest tradycją ! kobieto obudz się kafelek szkło ci nie zniszczy. a jak się trafi kieliszek o wielkości kufla litrowego z denkiem na 3 cm. to może wtedy być problem.

- w połowie wesela wyłączyli klimatyzacje - mówili bo oszczedności - dopiero reakcja starosty zaskutkowała, ale tylko na 30 minut, potem otworzyli okna i wietrzyli

- dopłata za kawe bo się skończyła ? haha - to mnie rozbawiło do końca.



Jako osoba będąca związana z tą branżą przewiduje słabą przyszłość tego lokalu - i szczerze odradzam tam organizować wesela.



Plusy :

- dobry obiad, reszta dań do [usunięte przez moderatora] i mało.





Współczuję dziewczętą z obsługi ktore muszą pracować w takich warunkach, bo skoro robi sie takie rzeczy na zewnątrz to co się dzieje na zapleczu. HOHOHO ! W okolicach jest konkurencja która wypada o wiele lepiej - nie będę mówił która bo nie o to mi chodzi w tej wypowiedzi.



NIE POLECAM !
Branżowy, Ty to chyba właściciel tej " konkurencji z okolicy". Dworek Zielone Wzgórze jest ulubionym miejscem naszej rodziny, w ciągu dwóch lat byliśmy tam na trzech weselach, klimatyzacja zawsze działała, kieliszki podane na pięknej tacy były tłuczone, a kawa i herbata w każdym menu jest oferowana bez ograniczeń. Myślę, ze ich przyszłość " nie jest słaba", bo niestety nie załapałam się na komunię w 2015 r! Łatwo kogoś obgadać, ale należy zachować minimum uczciwości. Popraw gramatykę!
Asia 2013-09-24 08:13:06
Witam! Również miałam okazję być w tym miejscu na imprezie rodzinnej- komuni mojego siostrzeńca. Ja jestem bardzo zachwycona całą organizacją tego miejsca, nie dość, że jest tam przytulnie, to jedzenie jest również wyśmienite, a obsługa profesjonalna. Mi osobiście to miejsca bardzo przypadło do gustu.
mojito 2013-09-24 14:52:34
Jako rozgoryczony pracownik tej firmy muszę z ubolewaniem stwierdzić, że wszystkie pochlebne opinie pisze szefostwo i zaufani pracownicy firmy. Prawda boli ale z drugiej strony uczciwość nakazuje aby powiedzieć to głośno!!!!
mm 2014-09-22 11:55:02
Droga Aniu dobrze radzę - poszukaj pracy gdzie indziej, jezeli nie chcesz nabawić się nerwicy i depresji - pozdrawiam
piggy chrum chrum 2015-02-12 12:26:16
widzę że temat nadgodzin został poruszony, poruszę go i ja bo jest ważny a różne czy się słyszy.chciałabym się u nich zatrudnić, ogólnie słyną z tego że sa bardzo dobrym pracodawcą, natomiast obawiam się właśnie licznych i dużych obowiązkowych nadgodzin. mam sporo zajęć po pracy inie wiem czy dałabym rade je pogodzić z pracą. obowiązkowe są te nadgodziny?
anonim 2015-11-09 09:06:45
Nie polecam. 120 zł za urodziny????? z taką ilością jedzenia i z bardzo małym wyborem różnorodności wędlin, brak grzybków pomidora ogórka była tylko 1 sałatka grecka. Porażka!!! To co było kwalifikowało się z ledwością na 80 zł. KAWA!!!! z termosu ohyda, lura. Proszę dajcie sobie spokój z tym lokalem. Zdziercy. ZIMNO, nie grzali a tu 7 listopad.
halina 2016-05-14 12:08:19
nie znam dokładnych cen, a tym bardziej warunków zatrudnienia. Tutaj też ciężko się w sumie połapać. Wydaje mi się jednak, że Jastrzębie Zdrój jako ośrodek wypoczynkowy ściąga tu wielu klientów, a to dobry motyw na zarobek, taki dworek :)
Zostaw swoją opinię o Dworek Zielone Wzgórze - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dworek Zielone Wzgórze