brak logo

Leśna Restauracja Dariusz Oleksiak

Ożarów

Opinie o Leśna Restauracja Dariusz Oleksiak

Anonim 2013-10-29 17:37:50
Bo może nigdy nie pracował?
Anonim 2013-10-29 17:40:00
O ile znamy nasze narodowe wady polakow to napewno opinie pracownikow nie są wiarygodne
Stasiek 2013-10-29 17:43:28
Mozna długo szukać w internecie i znaleźć kupę klamstw o kimś. Internet daje wiele wolności. Każdy może pisać co mu sie podoba.
2376 2013-10-29 20:07:31
(usunięte przez administratora) zawsze dobrze dbal o pracownokow
Anonim 2013-10-29 22:14:16
Zgadzam sie z twierdzeniem iż nie było żadnych złych zachowań Pana (usunięte przez administratora). Wszystko było ok.
Body 2013-10-29 23:21:41
Chm ja myśle inaczej
Domek 2013-10-30 01:04:59
Tak, bzdury są czytane przez miliony ludzi.
Trute 2013-10-30 01:08:43
To prawda ale trochę jest w tym prawdy. Ile bóg tylko wie.
Robert 2013-10-30 01:10:19
Może ?
TruteTo 2013-10-30 01:17:55
Ok, można sie spierać do końca roku. (usunięte przez administratora) był zawszeok dla współpracowników.
Wiesiek 2013-11-01 02:19:55
Napewno nigdy nie pracował
Wiesiek 2013-11-01 02:21:41
I nie ma o tym pojęcia
Hophop 2013-11-01 02:25:13
Wiedzy
Anonim 2013-11-04 19:34:39
Ani dobrych intencji
Ani 2013-11-06 01:47:10
I wiedzy jaka można by wykorzystac. Co kto coś chce tu powiedzieć ?
Teresa 2013-11-14 08:07:32
Zgadzam sie
Tomasz niewierny 2013-11-15 01:54:51
Ja także sie zgadzam, o co tu chodzi?
Teresa 2013-11-16 06:52:10
Był zawsze ok
bodo 2013-11-18 00:34:09
ja tez tak uwazam
Tomasz 2013-11-21 05:08:01
Ja także sie zgadzam
Anonim 2013-11-28 10:39:52
Macie racje
Słoń 2013-12-15 19:25:45
Absolutnie sie zgadzam
Anon 2013-12-15 19:27:32
A co myślicie na temat kolorów w restauracji?
We 2013-12-15 19:39:55
Byly super
Dodo 2013-12-15 19:50:17
Wspaniale
Teresa 2013-12-15 19:55:36
Czy pamiętacie jak super bar mieliśmy?
Słoń 2014-01-03 07:27:22
Pamietamy, było ok
Anon 2014-01-03 07:31:07
Tak
Anon 2014-01-03 11:02:31
Bylo bardzo super
W123 2014-01-03 11:57:41
Myśle inaczej
Anon 2014-01-04 02:23:10
Tzn jak?
Anon 2014-01-08 00:02:37
Ze było nudno i mało ciekawie. Każdy dzień długi jak włoski makaron. Nudy
Słoń 2014-01-08 00:06:18
Warunki fatalne i praca ciężka . Ale cóż można było innego wtedy zrobic jak nie próbować przetrwać tego ?
Anon 2014-01-08 16:29:36
Nic nie mozna było zrobic
Dodo 2014-01-10 13:38:39
Ci co sie budziło szybko odeszli
Anon 2014-01-12 01:26:25
Ale nie wszyscy?
Dodo 2014-01-12 01:41:10
Prawie wszyscy
Słoń 2014-01-12 01:48:55
Warunki były dobre i nikt nie powinien narzekać. Chyba ze jest malkontentem.
Anon 2014-01-13 13:57:37
Dobre? Ktoś tu ma poczucie humoru.
Słoń 2014-01-15 01:18:38
Szydzenie z opinii innych jest mało oryginalne.
J23 2014-01-15 01:21:51
Któregoś dnia dostałem polecenie aby posprzątać zaplecze. Bardzo mnie to zdziwiło gdy polecenie to dostałem od szefa a nasze zaplecze sie spalilo dwa dni wcześniej .
J23 2014-01-15 01:22:50
Zaplecze i magazyn
Słoń 2014-01-21 10:09:40
Dziwne
Slon 2014-03-06 23:20:09
Bardzo dziwne
Anon 2014-03-07 13:27:53
Ta dyskusja wyglada i pachnie nuda
Arkon 2014-03-11 00:41:42
Tak i ja myśle. Nuda i bzdura nikt tu nic nie powiedział ciekawego. Piana i bzdury. Ktoś tu jest kretynem?. Ale tak czy inaczej fajnie jest pogadać o starym pracodawcy. Wygląd restauracji i ogólny antyrakietowej . Is ok co wy na to ?
Anon 2014-03-12 15:56:44
? Ale o co chodzi.
tomek 2015-02-02 15:51:17
mi się wydaje, że pod kątem wynagrodzeń to jest jednak tak, że konkretnie macie już jakieś dane na ten temat, ale dobrze by było, żeby przede wszystkim jakiś pracownik zabrał głos w tej sprawie, bo inaczej to kiepsko moim zdaniem może to wyjść. Dajcie znać jeszcze jak sprawa wygląda po zakończeniu tych dyskusji.
misiek 2016-05-12 20:42:17
wydaje mi się, że u nich to naparwde dobre sa stawki jeśli chodzi faktycznie ojedzenie, wiec pod tym względem na pewno na plus jest u nich w restauracji.
Zostaw swoją opinię o Leśna Restauracja Dariusz Oleksiak - Ożarów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leśna Restauracja Dariusz Oleksiak