brak logo

Lwowska Piekarnia Leszek Płonka

Szczecin

Opinie o Lwowska Piekarnia Leszek Płonka

Kamila 2013-02-09 14:52
Szef ze Szczecina średnio zajmuje się załogą. Wiadomo to już od wielu lat. Martwi się tylko o siebie. Nie wypłaca średniej krajowej. Kto mi powie dlaczego? Bo woli mieć więcej dla siebie. Jak go nie stać niech nie zatrudnia ludzi. Żeby zatrudnić pracownika trzeba mieć pieniądze w portfelu.
1
Aga 2013-02-13 20:33
No to ładnie...i zamykają sklep za wcześniej. Na Zielonogórskiej[usunięte przez moderatora] Już kilkakrotnie. Nie ładnie! Ja chce kupic chleb, i co teraz?
--- 2013-03-15 16:51
no czasem tak bywa ! może na autobus się spieszy, dajcie spokój. Każdemu się coś takiego w życiu zdarzyło. Wyolbrzymiacie. A kto dzisiaj jest punktualny.
1
Kaja 2013-04-05 11:33
E tam ! Ja też przychodze do pracy pięć minut po czasie. kwadrans akademicki
Mikula 2013-04-17 20:33
Właśnie, punktualnosc do kitu. Patrzcie na siebie.
klient 2013-05-17 00:18
Takie rzeczy tylko w ERZE
Mira 2013-05-26 12:59
A ja mieszkam w Świnoujściu i robię zakupy na stoisku w "netto" przy ul. Grunwaldzkiej 97. Pracują tu dwie panie które są bardzo miłe i zawsze uśmiechnięte. Problem tylko w tym że dostawę towaru maja nie z chwilą jak otwierają stoiska tylko znacznie póżniej i biedne panie wiecznie muszą tłumaczyć że jeszcze czekają na towar. A sklep i ich stoisko dawno otwarte. ale to już nie tych pań wina tylko szefostwa że lekceważy i klientów i pracownice. Pozdrawiam miłe panie:)
klient 2013-07-10 11:22
[usunięte przez moderatora] W momencie otwarcia sklepu - stoiska wszystko powinno być już gotowe dla klienta! Bo co tu sprzedawać. Proponuje zmienić godzine otwarcia na późniejszą, tym co rozwożą zmienić godzine z 6:00 na 5:00 lub ustawić odpowiednio piekarzy :) Zawsze można zgłaszać gdzieś takie utrudnienia do sprzedawcy i nie oczekiwać tłumaczeń tylko poprosić , żeby przekazały naszą opinie gdzieś wyżej .
() 2013-07-10 11:41
Kamila - 2013-02-09 14:52:27

Szef ze Szczecina średnio zajmuje się załogą. Wiadomo to już od wielu lat. Martwi się tylko o siebie. Nie wypłaca średniej krajowej. Kto mi powie dlaczego? Bo woli mieć więcej dla siebie. Jak go nie stać niech nie zatrudnia ludzi. Żeby zatrudnić pracownika trzeba mieć pieniądze w portfelu.
Już opisałam na dole. Takie sytuacje się zgłasza do inspekcji a nie marudzi :) i zaśmieca portal.
* 2013-09-05 19:45
NO NIE WIEM, JA DO PRACY CHODZĘ I IGDY SIĘ NIE SPÓŹNIAM, A SWOJĄ DROGĄ CO SIĘ TAM W FIRMIE DZIEJE? ZAMYKAJĄ?
* 2013-09-05 19:46
klient - 2013-05-17 00:18:12

Takie rzeczy tylko w ERZE
ALBO W LWOWSKIEJ
2013-09-16 09:22
Już zamknęli 11 sklepów w nettach. Takim był dobrym płatnikiem.
love 2013-09-22 22:27
nie ma to jak łapac 100000 srok za ogon !
POWODZENIA !
Czyli w Nettach juz nie ma cukierni ? w sumie szkoda? a co tam teraz jest, wie ktoś ?
BLUES BROTHER 2013-09-23 19:12
NIC
BERTA 2013-09-25 17:14
w życiu bywa i tak. Powodzenia dla tych którzy stracili prace ! bo zakładam, że już tam nie pracują !
KOSTKA 2013-09-27 19:09
no słuchajcie to nie dawać się takim i już !
DZIWNY JEST TEN ŚWIAT !
Milosz 2013-09-28 13:25
BLUES BROTHER - 2013-09-23 19:12:34

NIC
Jak to NIC? Blues Brothers idz i ZOBACZ ! masz słabe informacje
I sam oceń !
OMG 2013-09-29 11:37
OMG

szczena opada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LANGUSTA 2013-12-09 00:03
dlatego, że siedzicie cicho ! Każdy pracodawca tak robi. Za nic ma kogoś kto na niego robi !
nikusia 2014-02-08 23:12
Dokładnie zgadzam się z moją poprzedniczką lub poprzednikiem ! Precz z takimi pracodawcami !Mało płacą i wymagają cudów !
były pracownik 2014-04-14 18:15
A może trzeba zajrzeć do wnętrza firmy ! I w końcu zainteresować się pracownicami !!!!!!!!!!! I zadbać o dobry klimat na sklepie. I samemu układać grafiki :) i mniej zamian. Wyeliminować zwolnienia z pracy !
mimi 2014-10-13 17:55
hej. lwowska już zamknięta. gdzieniegdzie są jeszcze punkty. nazwa zmieniona na kruszynka
Ekspedientka 2014-10-25 14:54
Pracuje tam od 16 lat i Lwowska dalej istnieje :) I ma sie bardzo dobrze, zwiększyliśmy produkcje.
Lara 2014-11-21 14:54
Pracownicy do bani , ciagle maja problemy miedzy soba ! A kierownika i szefa w sumie brak ! Taka prawda ! Kierownik karze rozwiazywac problemy samemu, rzuca sluchawka, i brzydko sie odzywa do swoich pracownikow ! Mowa ogolnie o szefie tego calego interesu !
CM 2016-07-23 20:34
Złodziej i tyle!! Właściciel to złodziej i przekrętas!!
pikolo77 2016-09-10 21:55
ha ha dokładnie tak jak opisane kicha straszna słychać opinie ludzi w Szczecinie i nie tylko ściągnęli tanią siłę roboczą z Ukrainy za psie pieniądze ha ha i tyrają po 16 godzin tym powinien sie ktoś zainteresować dokładnie jak ktoś tu opisał
oluś9 2016-09-10 21:58
ha ha cwaniak szczeciński
! 2016-09-12 16:32
Rozumiem, że coś wam może w firmie nie pasować ale porównania do obozów są naprawdę nie na miejscu. Jeśli tak bardzo nie odpowiadają wam warunki no to albo pogadajcie z dyrekcja albo sie zwolnijcie..
Maja 2017-06-07 12:10
Pracujesz w Lwowska Piekarnia? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda sytuacja w firmie. Czy zaszły w niej jakieś zmiany? Twoje doświadczenie może być cenne dla osób, które trafiły na wątek szukając informacji o firmie jako pracodawcy.
Anonim 2017-07-24 21:37
Leszek Płonka nie prowadzi już piekarni od 2014 roku i Lwowskiej od początku 2014 roku.
Firma inaczej się nazywa i jest inny właściciel. Więc te wpisy nie mają sensu.
Beata 2017-07-24 21:37
Leszek Płonka nie prowadzi już piekarni od 2014 roku i Lwowskiej od początku 2014 roku.
Firma inaczej się nazywa i jest inny właściciel. Więc te wpisy nie mają sensu.
Zostaw swoją opinię o Lwowska Piekarnia Leszek Płonka - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lwowska Piekarnia Leszek Płonka