brak logo

Szok Meblomarket Elżbieta Walkowiak

Starogard Gdański

Opinie o Szok Meblomarket Elżbieta Walkowiak

. 2012-08-22 21:27:49
NIE POLECAM !!!
1
Jolanta Konkol 2012-09-27 17:49:07
Sklep fajny ciekawe promocje ,miła obsługa..Polecam
1
Zdzisława kowalska 2012-09-27 17:51:17
Ciekawe meble nie drogie,sklep godny polecenia..
Pablo 2012-11-24 17:16:16
Polecam. Jestem zadowolony
Mariola1970 2012-11-24 17:17:50
Ładny i ciekawy sklep, miła obsługa. ps. nawet kawę dostałam:)
Jadźka 2013-05-25 09:58:50
Dziwne, ze wszystkie opinie dodane w tym samym czasie. Zdecydowanie nie polecam. czas oczekiwania i obsługa beznadziejna.
kasjo 2013-06-05 11:57:46
Ja jestem zadowolony kupiłem tanią rogówkę polecam
Jadzia com 2013-06-05 12:50:49
Miła obsługa kupiłam tanie meble ładne.
EWA 34 2013-06-07 13:04:30
Zakupiłam kanape i meble jestem zadowolona polecam...
1
Kupujący 2013-08-22 13:59:34
Odradzam wszystkim, bardzo długi termin realizacji, niekompetentni pracownicy, pomyłki w zamówieniach. Zapłacisz a potem czekasz i czekasz, a towar miał być po kilku dniach.
1
KLientka 2014-01-05 13:48:41
Zdecydowanie NIE polecam! Obsługa beznadziejna. Meble na 100% miały być przed świętami- nawet były już na samochodzie i do mnie jechały!! Lecz nie dojechały... (usunięte przez administratora) Doradztwo przy wyborze mebli - żenada!Mebli nie mam do tej pory ( przeszło miesiąc od zakupu), telefonów wykonałam dziesiątki i za każdym razem ręce opadają. Nie mogę sobie wybaczyć co mnie skusiło wchodząc do tego sklepu. Jeśli macie słabe nerwy to przestrzegam przed panią W. Jak sama nazwa meblomarketu "SZOK" wskazuje - można doznać tam szoku ale negatywnego.
popu 2014-01-15 13:01:53
szukam osób niezadowolonych z usłu tego rzekomo sklepu, chociaż tak bym tego nie nazwała, proszę o kontakt na maila carmen__88@wp.pl
karola 2014-02-14 13:29:32
Sklep dla klientów z małą kasa obsługa dobra jestem zadowolona polecam
Marek 2014-02-14 15:24:34
Miła obsługa kupiłem rogówke dobra cena polecam
joanna 2014-02-25 17:41:19
Zakupiłam meble w tym sklepie tanie i fajne POLECAM
DORA 2014-02-27 11:39:21
POLECAM zakupiłam kanapę jestem zadowolona
Carolya 2014-05-08 11:01:54
Zdecydowanie nie polecam!!!!to samo co w poprzednich opiniach: dlugi czas oczekiwania, nie kompetentna obsługa, odór fajek na wejsciu, wyłączony telefon.Ogólem masakra. kąśliwe uwagi pod adresem kobiet,które same same sobie chca zmontowac meble:) Wszystkie pozytywne opinie chyba wystawiają sobie sami pracownicy sklepu, bo prawdę mowiąc w tej firmie nie można znaleść żadnych pozytywów. Bardzo nieprofesjonalnie! Prezencją obsługa też nie grzeszy.
Jolanta .K 2014-05-22 17:36:58
Zakupiłam rogówkę czkałam około 14 dni ale było warto .....Polecam dobre ceny
Michał 2014-05-30 09:58:47
Czytałem opinie tego sklepu i nie byłem pewny ale się jednak zdecydowałem ze względu na ceny. Na meble trochę poczekałem ale jestem z nich zadowolony. Daję pozytywa.
kasia 2014-06-01 16:00:06
Czytając opinie na temat tego sklepu jestem zaskoczona gdyż zakupiłam meble tam kolejny raz.zawsze miło mnie obsłużono..z kolejnego zakupu jestem bardzo zadowolona.meble na każdą kieszeń...polecam .....polecam....
mama 2014-10-11 16:45:07
Wszystko ładnie, pieknie ale jak cos sie stanie to diabel nie ruszy... Kupilam rogowke, po dwoch miesiacach od normalnego uzytkowania sie zarwala i tak juz czekam na oddanie mojej(niby naprawionej) czesci rogowki od kwietnia a mamy pazdziernik. Lekka przesada. Jestem tym tak samo oburzona jak i faktem , że wchodzisz do sklepu, a jakas pani na dzien dobry mowi mi na ty i jak do najlepszej kolezanki sie zwraca. Jak dla mnie koszmar...
EWA 2014-12-17 13:07:17
Ja jestem zadowolona wbrew tym opiniom polecam polecam
Jola 2014-12-17 19:28:15
Zakupiłam w tym sklepie meble do salonu oraz rogówkę jądrem zadowolona doradztwo super pozdrawiam personel
Janka 2015-01-16 14:06:40
Można polecić sklep jest duzy wybór obsługa fajna ja jestem zadowolona pozdrawiam
slepy930 2015-01-25 14:00:04
Zdecydowanie polecam ten sklep zrobilem tam zakupy poraz 2 i jestm bardzo zadowolony obsluga znakomita.Dziekuje za pomoc we wniesienu mebli polecam polecam polecam
milena 9363 2015-01-29 13:32:29
Polecam bardzo dobry sklep maja tanie kanapy jak i meble

anka 2015-01-29 14:28:38
Zdecydowanie polecam duzy wybór fajna obsługa polecam
paula006 2015-02-09 08:29:14
Zdecydowanie NIE POLECAM tego sklepu, pierwszy zakup trafił na reklamacje i nie było żadnych problemów oprócz długiego czasu oczekiwania, za to za drugim razem najpierw przysłali sofę w innym materiale niż był zamawiany to po dwóch tygodniach czekania przyjechali z następną a gdy teraz ją reklamowałam okazało się że muszę za reklamację zapłacić bo płyta pękła od ciężaru (widocznie łóżka z tego sklepu nie są przeznaczone do spania )
1
tomasz 2015-02-26 21:35:19
Smród papierosów na samym wejściu, a pan co rozwozi towar bardzo niesympatyczny , nie polecam tego sklepu
bart 2015-02-28 11:54:35
nie polecam meble nietrwałe nietrwałe,naprawdę to jest szok zero odpowiedzialności
1
krycha3673 2015-03-11 09:20:30
Witam wbrew tym wszystkim opinia co tu pisza mysle ze co niektuzy sa zlosliwi dla mnie ten salon jest ok. I napewno tam wruce . Pozdrawiam wszystkich klijentow i personel .
ADAM 2015-05-28 14:51:50
KRYCHA POPRAW ORTOGRAFIĘ "NIEKTURZY" PISZEMY NIEKTÓRZY A SŁOWO "WRUCĘ" PISZEMY WRÓCĘ , "KLIJENTÓW" PISZEMY KLIENTÓW.
LEPIEJ NIE ŁAP SIĘ ZA OPINIE W INTERNECIE LUB JEŻELI TAK BARDZO PRAGNIESZ SIĘ WYPOWIADAĆ TO POLECAM SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY.
NIE RÓB SIARY Z JĘZYKA POLSKIEGO.
Stracone nadzieje 2015-07-06 21:02:34
Sklep "Szok " to prawdziwy szok !!! Zamówiłem kuchnię na wymiar. Osoby odpowiedzialne za pomiary owszem dotarły na miejsce i dokonały pomiaru w wiadomy tylko sobie sposób. Nie sporządzono szczegółowego rysunku który odpowiadałby projektowanej kuchni. W efekcie otrzymałem meble zupełnie niezgodne z zamówieniem. Co gorsza z dwóch różnych partii producenckich bo fronty różniły się odcieniem. Dowożono mi je na raty licząc na to ,że nie dopatrzę się różnicy w odcieniu . Gdy zgłosiłem reklamację zapewniono mnie ,że poprawią zamówione szafki na zgodne z pomiarami dowiozą brakującą szafkę której to nie uwzględnili w swoich zapisach i w związku z tym źle docięli jeden blat. Mija dwa miesiące a ja nadal nie mam kompletu mojej kuchni pomimo zapewnień ,że w trybie expresowym zostanie to poprawione. To po prostu S Z O K . Pani z obsługi sklepu to wyjątkowo niekompetentna osoba która chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co robi. Dokonując pomiaru planowanych mebli ponosi całkowitą odpowiedzialność ,też materialną za przyjęte zamówienie. Nie polecam !!! Traktowanie klienta "per Ty "mogą sobie darować .nie jest to forma przyjęta w standardach handlowych.
hania 23stg 2015-07-20 16:35:09
Kupiła ostatnio meble i tapicerkę osobiście jestem zadowolona wbrew opinii innych polecam
zadowolony klient 2015-07-20 16:54:55
Ludzie piszecie złośliwie czy co ja tam całe mieszkanie meblowałam jestem bardzo zadowolona nie mam zastrzeżeń !!!!! wszystko poszło sprawnie POLECAM POLECAM POZDRAWIAM
hiiii 2015-10-15 17:08:53
To jest cyrk na kolkach
JOLKA 2015-10-30 16:50:23
Witam.... gorąco polecam ten sklep miła obsługa duża wiedza dobre ceny .Mój zakup jest udany a ja bardzo zadowolona dziękuję i pozdrawiam.
Hhhhh 2016-02-03 15:50:14
Wszystkie negatywy kasuja haha taka firma gdzie reszta postow
iwo 2016-05-13 08:58:46
a ta firma to przypadkiem nie prowadzi już działalności pod inną nazwą? i chyba dokładnie pod szyldem Empir o ile dobrzer sprawdziłam. taka nazwa się świetla już na ich stronie internetowej i nie wiem co myśleć o tym
Zostaw swoją opinię o Szok Meblomarket Elżbieta Walkowiak - Starogard Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szok Meblomarket Elżbieta Walkowiak