brak logo

Ania Zakład Fryzjerski Anna Przeczek

Ustroń

Opinie o Ania Zakład Fryzjerski Anna Przeczek

Gaweł 2013-08-06 21:40:12
Fatalnie się pracowało, stawiane na ilosc nie na jakosc, I cały czas podejrzenia o o złodziestwo. KASA - grosze
2013-08-24 22:40:13
Okropna właścicielka. Plotki, plotki i plotki , zakład jak wyjęty z jakiegoś komunistycznego serialu, nauczyłam się tylko kombinatorstwa z najtańszymi kosmetykami i czesania starszych pań, o sterylności to można całkiem zapomnieć. Na umowie inny wymiar godzin, pracuje się wiadomo- 3 razy więcej .. ahh dużo opowiadać. Że żadna z nas nie doniosła jeszcze do PiPu na tą [usunięte przez moderatora] to graniczy z cudem. Omijajcie szerokim łukiem bo uśmiech tej kobiety to czysty fałsz i będziecie żałować.
2013-08-24 22:41:59
Gaweł - 2013-08-06 21:40:12

Fatalnie się pracowało, stawiane na ilosc nie na jakosc, I cały czas podejrzenia o o złodziestwo. KASA - grosze
Tak, nawet klientki były oskarżane o kradzież papieru toaletowego. Właścicielka ma jakaś schizofrenię maniakalną.
Pati 2013-08-27 20:06:37
Może zacznę od tego ,że osoba wyżej komentująca ,,podwójnej płci" z braku zainteresowania własnym nosem wypisuje kłamstwa! No cóż tak to jest jak pieniążki się podobają a robić się nie chce i z tej przykrości interesuje sie cudzym życiem. Tak jest jak się ,,LEBRUJE" i nikt nie chce takich osób przyjmować i kłopoty brać na siebie. Ale na szczeście mogę się tu wypowiedzieć bo już kilka lat pracuję u Pani [usunięte przez moderatora] i jest bardzo miła przyjazna atmosfera i żaden salon fryzjerski nie jest wyposażony w tak nowoczesny sposób i narzędzia oraz produkty . dla nas liczy się dobro i zadowolony klient a nie pieniądze i dzięki temu zostały w Salonie najlepsze:) a co do papieru toaletowego to niezłą macie wyobraźnie widocznie kłamstwa zostały w nawyku tak mi przykro.
Monia 2013-08-27 21:10:27
Pracuje u P.[usunięte przez moderatora] 17rok i jak widac sam staz mowi za siebie i jak moja przyjaciolka Pati napisala dla nas liczy sie tylko dobro i usmiech naszych klientow nigdzie w pracy niema tak domowej cieplej i sympatycznej atmosfery dodam od siebie gdyby kazdy pracodawca byl tak UCZCIWY lojalny i tak pomocny wobec swojej zalogi i klienteli to w Polsce naprawde bylo by lepiej a jak komus pracowac sie niechce i pieniazki sie kleja do raczek to musi zmienic zawod na zlodzieja tylko prendzej czy puzniej mleko wykipi bo to krotkie nogi ma a po za tym kazdy kto do nas przyjdzie sam widzi na czym pracujemy kosmetyki i sprzet z najwyzszej polki nikt tak o to niedba jak P.[usunięte przez moderatora] wiec jak ktos wypisuje takie brednie to niech zmieni okulary albo przestanie pic
Laki 2013-08-27 21:20:46
Jestem bardzo oburzona tym co przeczytałam !!! Skandal !!! ta bezczelna smarkula która to wypisuje chyba nie może odżałować że straciła tak dobrą pracę znam ten zakład bardzo dobrze Pani [usunięte przez moderatora] to naprawdę fachowiec najwyższej klasy wspaniały człowiek i bardzo dobry i wyrozumiały pracodawca!!! potrafi naprawdę wiele nauczyć tylko trzeba się przykładać słuchać i chcieć się nauczyć ale jak ktoś jest tępy to nic panie nie poradzisz a na głupotę nie ma rady !!! Pani [usunięte przez moderatora] Głowa do góry taka jedna zdesperowana pewnie była pracownica nie jest w stanie zepsuć Pani reputacji świadczy o tym rzesza Pani wiernych klientów SERDECZNIE POZDRAWIAM PANIĄ I CAŁY PERSONEL !!!
ola 2013-08-28 12:58:34
Widocznie nie umiesz pracować.
Podejmując pracę w zakładzie fryzjerskim musisz wiedzieć że ta praca jest pracą wyczerpującą. A Ty widocznie jesteś leniem i dlatego tak piszesz.
Ola 2013-08-28 13:00:01
Gaweł - 2013-08-06 21:40:12

Fatalnie się pracowało, stawiane na ilosc nie na jakosc, I cały czas podejrzenia o o złodziestwo. KASA - grosze
Widocznie nie umiesz pracować.
Podejmując pracę w zakładzie fryzjerskim musisz wiedzieć że ta praca jest pracą wyczerpującą. A Ty widocznie jesteś leniem i dlatego tak piszesz.
Gosia 2013-08-28 13:43:56
- 2013-08-24 22:40:13

Okropna właścicielka. Plotki, plotki i plotki , zakład jak wyjęty z jakiegoś komunistycznego serialu, nauczyłam się tylko kombinatorstwa z najtańszymi kosmetykami i czesania starszych pań, o sterylności to można całkiem zapomnieć. Na umowie inny wymiar godzin, pracuje się wiadomo- 3 razy więcej .. ahh dużo opowiadać. Że żadna z nas nie doniosła jeszcze do PiPu na tą [usunięte przez moderatora] to graniczy z cudem. Omijajcie szerokim łukiem bo uśmiech tej kobiety to czysty fałsz i będziecie żałować.
Dziewczyno czy Ty wiesz co piszesz? Ile lat już pracujesz 10 czy 20.
Jeżeli do zakładu chodzą starsze Panie to znaczy że w zakładzie pani
[usunięte przez moderatora] obsługa jest na najwyższym poziomie. Starsze Panie są o wiele bardziej wymagające niż młode dziewczyny.
Podczas kilkunastu wizyt w tym zakładzie nie słyszałam aby ktoś plotkował zwłaszcza pracownice. Widocznie Ty byłaś tą plotkarą o wielkiej rozdartej buzi. Salon jest skromny ale bardzo czysty i zadbany.
Znam zasady PIP-u więc nie widzę tu żadnych podstaw krytyki lub donosu. Dziewczyno wez się do roboty a nie pisz bzdur bo i tak Ci nikt nie wierzy.
Ącka 2013-08-28 13:50:28
Bardzo dobry zakład i profesjonalna załoga. Nie rozumie jak można takie kłamstwa wypisywać. Może pozew do sądu załatwi sprawę ?
2013-08-28 16:03:21
http://modnifryzjerzy.pl/ogloszenia/component/djclassifieds/item/41_ustro/134_zakad-fryzjerski-anna-przeczek nowoczesny i najlepiej wyposazony salon w Ustroniu? O kurcze dobrze, ze tam nie mieszkam :D Pierwsza opinia wystawiona w 2011 a druga 2013 , potem 6 opinii napisane 1 dnia i2 na 2 dzien pewnie przez wkurzona wlascicielke. Nie robcie z nas idiotow ehhh
1
Gosia 2013-08-29 09:10:35
- 2013-08-28 16:03:21

http://modnifryzjerzy.pl/ogloszenia/component/djclassifieds/item/41_ustro/134_zakad-fryzjerski-anna-przeczek nowoczesny i najlepiej wyposazony salon w Ustroniu? O kurcze dobrze, ze tam nie mieszkam :D Pierwsza opinia wystawiona w 2011 a druga 2013 , potem 6 opinii napisane 1 dnia i2 na 2 dzien pewnie przez wkurzona wlascicielke. Nie robcie z nas idiotow ehhh
Nie jestem właścicielką salonu, pracuje w hotelu Stok w Wiśle.
Cholernie denerwuje mnie mówienie nieprawdy zwolnionych pracowników.
Pracuje z ludzmi to doskonale to znam jak potrafią siebie wybielać i cała winę zwalać na pracodawców. Lubię ten zakład fryzjerski i cenię w nim pracujące panie.
2013-08-30 02:50:08
Zawsze najwięcej do powiedzenia mają osoby postronne i biedny poszkodowany pracodawca. My pracownicy to zawsze lenie bo nie chcemy pracować za głodowe pensje. Najlepiej pracujmy za darmo 24/h i generujmy tylko zyski. Ja dalej nic nie wiem z tych opinii. Wiafomo że zatrudnione będą chwalić a zwolnione ( a może same odeszły?) będa krytykować. Do bani takie portale.
borsuk 2013-09-03 15:50:20
- 2013-08-30 02:50:08

Zawsze najwięcej do powiedzenia mają osoby postronne i biedny poszkodowany pracodawca. My pracownicy to zawsze lenie bo nie chcemy pracować za głodowe pensje. Najlepiej pracujmy za darmo 24/h i generujmy tylko zyski. Ja dalej nic nie wiem z tych opinii. Wiafomo że zatrudnione będą chwalić a zwolnione ( a może same odeszły?) będa krytykować. Do bani takie portale.
Ja też ciężko pracuję na te parę groszy, ale cenie swojego pracodawcę i swoją pracę. Bo gdzie jest lepiej.....
2013-09-05 08:39:31
borsuk - 2013-09-03 15:50:20

- 2013-08-30 02:50:08

Zawsze najwięcej do powiedzenia mają osoby postronne i biedny poszkodowany pracodawca. My pracownicy to zawsze lenie bo nie chcemy pracować za głodowe pensje. Najlepiej pracujmy za darmo 24/h i generujmy tylko zyski. Ja dalej nic nie wiem z tych opinii. Wiafomo że zatrudnione będą chwalić a zwolnione ( a może same odeszły?) będa krytykować. Do bani takie portale.
Ja też ciężko pracuję na te parę groszy, ale cenie swojego pracodawcę i swoją pracę. Bo gdzie jest lepiej.....

Oj już się tak nie podlizuj szefowej i tak Ci podwyżki nie da ;)
KS 2013-09-05 22:24:58
Znam ten zakład od lat, bardzo dobra,miła obsługa.
Marek 2013-09-06 22:24:07
KS - 2013-09-05 22:24:58

Znam ten zakład od lat, bardzo dobra,miła obsługa.

Tu nie chodzi o opinie o obsłudze i zakładzie kosmetycznym tylko o pracodawcy. Co o tym mogą wiedzieć klientki którym właściciel zwykle nadskakuje? Iloraz inteligencji kobiet w tej branży jest poniżej 20 ...Jak już sobie słodzicie to chociaż na temat...
dejzi45 2014-04-10 13:49:47
Ten salon to jakaś kpina i kompromitacja... Wiele uczennic z tego zakładu po takich beznadziejnych praktykach zrezygnowało ze swoich marzeń o prawdziwym, profesjonalnym fryzjerstwie... A kosmetyki naprawdę do bani na gorszych się chyba nie da pracować :( Smutne ale niestety prawdziwe a te obronne komentarze naprawdę bardzo śmieszne, cyrk na kółkach i ta obrona przez te pracownice no w sumie muszą się jakoś bronić bo stracą resztkę klientów ... Brak słów po prostu .
2
Klientka Salonu 2014-05-27 19:44:35
Witam nie rozumiem dlaczego dorosłe osoby zachowują się jak dzieci|? skoro macie coś do Salonu Pani Ani to dlaczego nie przyjdziecie o tym z nią porozmawiać ?.
Uważam ze to co wypisujecie o tym salonie są bardzo nie na miejscu . Ponieważ u Pani Ani jest pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera my stałe klientki jestśmy bardzo zadowolone . i wiemy że teraz na rynku jest bardzo ciężko ale oznacza to że konkurencja jest zazdrosna że Pani Ania jest uczciwą i miłą osobą która zawsze będzie miała klientów . A jeśli komuś sie coś nie podoba to nikt was nie zmusza do chodzenia tam . I proszę tu nie obrażać Salonu Bo to jest nie na miejscu . wdać ze nie macie co robić tylko wypisywać takie głupoty .
Klientka Salonu 2014-05-27 19:45:51
Witam nie rozumiem dlaczego dorosłe osoby zachowują się jak dzieci|? skoro macie coś do Salonu Pani Ani to dlaczego nie przyjdziecie o tym z nią porozmawiać ?.
Uważam ze to co wypisujecie o tym salonie są bardzo nie na miejscu . Ponieważ u Pani Ani jest pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera my stałe klientki jestśmy bardzo zadowolone . i wiemy że teraz na rynku jest bardzo ciężko ale oznacza to że konkurencja jest zazdrosna że Pani Ania jest uczciwą i miłą osobą która zawsze będzie miała klientów . A jeśli komuś sie coś nie podoba to nikt was nie zmusza do chodzenia tam . I proszę tu nie obrażać Salonu Bo to jest nie na miejscu . wdać ze nie macie co robić tylko wypisywać takie głupoty .
Małgorzata 2014-05-28 14:39:51
Od kilku miesięcy jestem stała klientką tego zakładu poszłam tam z czystej ciekawości ( czytałam opinie )i myślę że złe opinie pisały leniwe pracownice lub uczennice którym nie chciało się pracować. Drogie Panie jak bardzo można się pomylić. Przekonajcie się same naprawdę warto, a po jednej wizycie będziecie stałymi gośćmi.
Bardzo miła obsługa.Fryzjerki uśmiechnięte i pogodne.
Ceny przystępne. Polecam!!!
Małgorzata 2014-05-28 14:53:08
Z twojego jadu wynika że tam pracowałaś. Osobie której coś nie odpowiada to tam po prostu nie idzie i nie wypisuje bzdur bo nie ma na to czasu. Ty po prostu próbujesz ugryzć właścicielkę. A jana złość Tobie polecam ten zakład wszystkim moim odbiorcom.
Betti 2014-06-21 16:49:37
Zaklad fryzjerski Pani Ani jest godny polecenia, sama jestem klientka Pani Ani od dobrych kilku lat. Zakład nie jest może super nowoczesny, ale jest zadbany i czysty. Pani Ania i jej pracownice bardzo miłe, i wykwalifikowane, praktykanci, no cóż różni się zdarzają, ale to są tylko praktykanci. Duży plus można przynieść swój "kosmetyk" i włosy bedą nim zrobione jeżeli ktoś ma taki kaprys. Poza tym w salonie Pani Ani jest dużo nowinek kosmetycznych.
Była Stała kilentka 2014-10-23 13:33:10
Byłam stałym i wiernym kilentem tej firmy. Niestety czas się tam zatrzymał. Po ostatniej usłudze 2 lata temu w końcu mam włosy tej samej długości.
Gdzieś ta dbałość o usługę zanikła. Widać, że oszczędności musiały być i farbę nie nakładano mi dokładnie. Ale obsługuję się tylko jedną osobę, a nie rozmawia z kilkoma na raz. Efektem było radykalne skrócenie moich włosów. No cóż błąd w pracy, wystarczyło powiedzieć "przepraszam'. Niestety nie było żadnej reakcji. I nie o wynagrodzenie chodzi tylko pyche. Bardzo mile wspominam Agnieszkę i Ewę, ale widać bardzo dobry personel nie może być lepszy od pani szefowej.
Zuza 2014-10-23 18:06:30
Witam znam przewinełam się przez ten salon i fatalna atmosfera. Kobieta w ciaży kartaczowała po dłogę, wiecznie oszczedzac, sztuczna atmosfera, podaj pozamiataj, i sie podlizuj. FATALNIE, jak zwykle wszystko nakręca na tej stronie Monika i twierdzi ze ok. To już kwalifikuje się na leczenie.
uczennica 2014-10-30 15:25:30
Jestem uczennica tego zakladu i owszem jeste ciezko ale gdzie nie jest teraz ciezko ? Chyba tylko za biurkiem . Mam szacunek do pracodawcy i pracownic mimo to ze sa wymagajace ... jak chce sie ktos nauczyc to nauczy sie wszedzie . Nawet kartaczowanie podlogi przyda sie w zyciu . Praktyki zawodowe nie ucza nas tylko zawodu ale i pracy w codziennym zyciu . Kazdy ma swoja opinie , natomiast powinno sie szanowac prace innych i wlozony w to wysilek . Jakis problem to zapraszamy do salonu . Bo internet jest zalosny . Jestem w drugiej klasie . Pozdrawiam ;)
dzidziusb 2014-11-25 16:58:04
Jezeli salon jest na rynku 36lat to logiczne ze byly i sa uczennice i kilkanascie z nich maja swoje salony fryzjerskie wiec nie rozumiem o co chodzi ?
monia 2014-11-26 07:51:59
Inteligencja "lalek"jak widac poniżej normy jeszcze choinki niema a juz się z niej urwał
monia 2014-12-02 22:09:38
Zuza czy tam jakos inaczej na ciebie wołają pracuje u p.Ani juz kilka ladnych lat i nigdy nikt w ciąży niekartaczowal podlogi nikt nikogo nienakreca i nikt nikomu nie musi się podlizywac w naszym salonie zawsze jest domowa atmosfera jeden drugiego szanuje i widze ze zazdrosc cie nosi że nie masz takiej pracy do której idziesz z przyjemnością a jeśli masz czelnosc tak pisac to miej odwage i przyjdz do salonu to pomożemy ci opanować to oblakanie i poszukamy ci jakiegos swietnego psychiatre
Genia 2015-01-19 20:30:58
A ja mam wyjście z sytuacji. Niech Pani Ania skoro jest taka super założy fan page na facebook. Tam realny klient podpisany imieniem i nazwiskiem, do zweryfikowania czy konto jest fałszywe czy nie może pisać opinie. Tu pisze pochwały jedna osoba a druga pisze negatywy. do tego portal dotyczy tego gdzie warto iść do pracy a szef.. o przepraszam "klientka" pisze super opinie na temat usług co jest nie na temat. Chcesz reklamować poziom usług, korzystaj z odpowiednich narzędzi, anonimy z superlatywami na swój temat może pisać każdy.
P.S. Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada, życie wraca każde świństwo jakie się robi innym
1
E 2015-01-26 20:05:23
Witam, pracowałam w zakładzie od samego początku czyli 05-1993 wiec to są 22 lata nie 36 to jest raz. Tu jest portal o pracodawcy nie klientach. Ja oceniam go źle. Wyzysk, wolałam pracować na własny rachunek.
dzi 2015-02-17 14:59:20
Widze ze ktos jest niedoinformowany. Bo salon Pani Ani w ustroniu na partyzantow 1 widnieje od 1990 roku` umowy mamy do wgladu ;)a przed toba byly jeszcze 4 uczennice . Wiec droga''E'' lepiej zajmij sie swoim podworkiem ;-);-)
monia 2015-02-17 22:09:49
Pracuje u P.Ani od 97roku i wiele uczennic sie przewinelo w naszym salonie i ciagle ktos nam czegos zazdrosci jak nie rodzinnej atmosfery to klientów to naszej pracy ale nikt niewidzi jakie wielkie serce i pasje wkladamy w prace w przeciwienstwie do innych my idziemy do pracy bo chcemy a nie ze musimy pracuje u P.Ani można powiedzieć od podszewki i wiem ze jak by kturas z tych uczennic po ukonczeniu szkoly chcialaby pracowac to praca czekala tylko checi niemialy do pracy niech każdy z zazdrosnikow przepracuje i wyuczy w pociei łzach tyle młodzieży i wtedy dorosnie P.Ani do piet no moze do kolan dlamnie jest autorytetem i jak bedzie potrzeba to wytlomacze wam leniwcom na czym polega praca nauczyli mnie w domu szacunku do pracy a praca nauczyla mnie szacunku do pracodawcy i z takim podejsciem każdy bedzie mial prace na jaka zasługuje
monia 2015-02-17 22:22:01
Droga "E" jak ci sie niechcialo pracowac to poco wogule piszesz takie durnoty jak wolisz swoj rachunek to sie nim zajmij i przemysl czemu klienci odchodza od ciebie a nie przypieprzaj sie do nas twoj jad cie zabije bo każdy początek ma koniec i jak po pracy bedziesz miec malo pieniazkow w kasie to zrob sobie rachunek sumienia to moze ci sie żarówka zapali a najwarzniejsza jest twoja wycieraczka pamietaj a nie nasza
Raczej 2016-05-12 20:32:53
No powiem Ci, że faktycznie da się dostać naprawdę dobre pieniądze i chyba wesoło jest. Słyszałem o tym w jaki sposób przebiega tam rekrutacjai chyba też bardzo dobrze się tam dzieje, więc no spoko bardzo
Zostaw swoją opinię o Ania Zakład Fryzjerski Anna Przeczek - Ustroń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ania Zakład Fryzjerski Anna Przeczek