brak logo

Kebab Dania Obiadowe U Bąbli Kiedrowski Damian

Jastarnia

Opinie o Kebab Dania Obiadowe U Bąbli Kiedrowski Damian

Daria w 2013-06-08 14:32:52
Byłam w tym roku z rodziną i nie polecam pizze którą nam podano raczej jakaś domowa mąż zamówił rybe i też raczej mrożonka .No cóż nie polecam.Pizza którą jadłam to chyba najgorsza w Jastarni.
2
Gradek 2013-06-11 21:10:30
Raczej słabe jedzenie wystrój lokalu w miare dla mnie średnio.Obsługa raczej opieszała w Warszaie przyzwyczjeni jesteśmy do innych standartów.
3
Olek Białystok 2013-06-27 23:24:13
Byłem zjadłem i powiem wam jedno dania oceniam średnio ale to co mnie zraziło to chłopak który obsługiwał strasznie krytykował konkurencje a że unich to super i to mnie zraziło bo obiad zjadłem raczej mierny a to chyba nowy lokal jestem oburzony bo w większości lokali w Jastarni zawsze dobrze zjadłem.już napewno nieodwiedze.
2
Agi 2013-06-30 11:42:33
Zgadzam się z poprzednią opinia lokal raczej z średniej jakości jedzeniem odwiedzany raczej przez studentów którzy nie oczekują dużych doznań smakowych.Raczej mrożonki i dużo niezdrowego tłuszczu.
1
Dziku 2013-07-03 20:28:42
Za pizze ,dorsz i piwo zapłaciłem prawie 100zł lekka przesada zważywszy że jedzenie kiepskie.Mi osobiście lokal nie przypadł do gustu chyba że ktoś lubi przepłacać.
1
Gosiak 2013-08-04 23:15:06
Duży wybór piw regionalnych ale co z tego jak sama butelka
1
Gregoey Wrocław 2013-09-07 13:15:46
W tym lokalu zjadłem chyba najgorszą rybę w Jastarni .Jadałem w porcie i pod Łososiem tam po prostu stare mrożonki.Pytałem o ten lokal miejscowego rybaka od którego wynajmowałem nocleg i powiedział że lokal ten znany jest z podrzucania śmieci i raczej odradza szkoda że wcześniej go nie spytałem.
Ania Wierzbicka 2014-04-16 21:15:24
Słabe jedzenie w miare dobre zimne piwo regionalne za to ciepłe ogólnie na 10 1,5 punktu za piwo żarcie słabiutkie
1
Sabi92 2014-04-29 08:37:38
Lokal mieści sie na piętrze,wystrój raczej kiczowaty,stoły raczej ikea pomieszanie z poplątaniem .Jedzenie cóż mrożonki i jeszcze raz mrozonki nie zachwyca.
Daro 2014-05-07 21:21:52
Ja oceniam ten lokal krutko i bez emocji straszna dożyzna .
ala 2014-05-30 20:29:39
chyba dożynki jak na festynie
Daria Warszawa 2014-06-10 21:58:27
Mi tam wystrój nie przeszkadza ,ale faktycznie ludzie mają racje z tymi mrożonkami pierogi chyba zamawiane równe a za te pieniądze spodziewałby się czegoś orginalnego plus za piwo regionalne ale strasznie drogie.
Monia 2014-06-12 18:22:13
Gorszego żarcia nie jadłam stare ryby stare surówki.Tragedia
1
Ola 2014-06-24 19:12:27
Pokierowani przez Panią z kawiarni trafiliśmy na kolacje do lokalu u Bąbli ale napotkliśmy tylko wielkie kosze na śmieci przed wejściem i odrazu odechciało się nam kolacyjki.
Dominika Poznań 2014-08-25 12:50:19
Jak byli po drugiej stronie ulicy do się starali i jedzenie było dobre w tym roku pełna masówka mrożonki wszechobecne tylko zbić kase jedzenie niesmaczne.Niepolecam
1
arni 2015-01-31 17:26:08
Siemano, chciałbym pracować w tym całym Kebab Dania Obiadowe U Bąbli, czy to że zaniosę cv wystarczy? szukają tam kogoś teraz? jestem doświadczony w pracy gastronomicznej i na kuchni i w obsłudze gości, książeczkę sanepidowska też mam, bo pewnie potrzeba jak wszędzie. Polecacie mi tą pracę? Właściciele ok ?
daro 2015-02-16 08:44:58
Nie polecam kiepsie żarcie
ala 2015-04-19 14:42:44
Kiepsko
1
zimoch 2015-04-28 14:03:17
Jedzenie slabe najgorzej jak siedzisz na tarasie w stoliku przy ulicy smierdzi z kanalizacji smrod nie do zniesienia.Nie polecam tego miejsca
miki 2016-01-15 23:24:36
Pierwszy raz jadlam tak pyszne posilki,a naprawde nie z jednego gara jadłam,a co do obsługi to bardzo kompetentni znaja sie na rzeczy,ekspetementuja , ich kuchnia nie jest nudna,Świadcza o tym ilości gości, ktorzy przyjezdzaja z daleka,a jesli chodzi o obsługe , bardzo komunitywni ,przysyepni,wiedza duzo o posiłku ktory polecaja ,w trakcie posiłku podchodza ,interesuje ich czy z posilkiem wsxystko o.k,mile i wyrazne usmiechy,czlowiek czuje sie tam jak by ich wszystkich znal od bardzo dawna.Jest to fajne uczucie.zachecam.Poznajcie szefosywo i cały petsonel
miki 2016-01-15 23:33:32
Jestescie po prostu zazdrośni ze chłopaki cos robis i odnosza sukcesy.sami sie weźscie za prace .zobaczycie jski to łstwy kswałek chleba.To moze nie bedziecie psuli innym opii.Otwierajvie xie ns innyvh ludzi motywujcie ich,oni tego potrzebuja,a nawet tego po was oczekuja ,,CHLOPAKI SIE STARAJA,!,
1
Maria 2016-03-09 11:28:25
Danie nie smakowały mi nie polecam.Lepiej iś c do dobrej restauracji.
1
ona 2016-04-09 20:53:10
Myślałam ze Damian jest wolny ale widzę ze nie wiec już tam więcej nie pójde ale jedzenie jest dobre.
1
sunak 2016-05-09 11:51:54
ona, według mnie serce nie powinno być wyznacznikiem tego czy coś jest dobre czy nie :V chociaż to może dobry pmysł żeby robić kebab w bikini albo w samych gaciach :D
Zostaw swoją opinię o Kebab Dania Obiadowe U Bąbli Kiedrowski Damian - Jastarnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kebab Dania Obiadowe U Bąbli Kiedrowski Damian