Garden Pharm Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Garden Pharm Sp. z o.o.

bolo 2015-10-27 14:18
Proszę czy ktoś mi napisze czym zajmuje się ta firma jakie są warunki pracy jaka umowa ile płacą
2
telefonistka 2016-05-10 14:14
Pracowałam w Gardenie, musiałam zrezygnować z powodu wyjazdu z Radomia, ale było żal, bo fajna atmosfera, młody i zgrany zespół, ogólnie każdy sobie pomagał, praca różni się od normalnego Call Center, luźniej i nie ma takiego ciśnięcia na wynik, ogólnie suplementy diety i kosmetyki więc przyjemne produkty, kasa też dobra jak na Radom (12zł za godzine plus premia), wyjazdy integracyjne i te sprawy, a jak widzą, że Ci zależy i pracujesz z zaangażowaniem to i nie ma problemów dostać umowę o pracę, dobrze wspominam tą firmę i dziwią mnie powyższe komentarze, pozdrawiam :)
1
nick 2016-05-17 08:33
W gardenie na call center zarabia się ok 1900 zł brutto to jest ok 1100 -1200 z groszami netto na umowę zlecenie wszyscy tak pracują bez wyjątków.
1
swoja 2016-05-19 14:25
moja znajoma była na rozmowie warunki tak jak piszą poprzednicy pytała się pracownika to rzeczywiście tysiąc dwieście zł do ręki, umowa zlecenie bo wszyscy mają, niestety trzeba się starać żeby nie odpaść,cały czas w stresie bo trzeba być dobrym w sprzedaży, osmio godziny system pracy tak jak w każdym call center, przerwa tak jak wszędzie 30 minut na 8 godzin, mówią że trzeba się przyzwyczaić.
wierutne bzdury 2016-05-23 15:48
chyba jacyś zawistnicy tu sie wpisują. Pracuję, i znam inne osoby co pracują. Nie ma osoby, która bierze mniej niz 1500 zł na rękę, bez premii! co to za bzdura o 1200 zł... co za ludzie wszędzie taka franca się trafi co nakłamie na złość.
1
MONIKA 2016-05-31 12:10
Każdy pisze coś innego czy może mi ktoś napisać na jakich warunkach się tam pracuje przy obsłudze klienta czy w soboty też ile za godzinę jaka umowa
1
obecny pracownik 2016-06-06 12:50
Z opinii wyżej wydaje mi się, że chyba nikt na rozmowie nie był w firmie. Praca w miłej atmosferze, stawka godzinowa plus fajne premie. Nie pracujemy w soboty.
1
poszukująca pracy 2016-06-06 14:35
dzięki super że nie w soboty ale jeszcze ile płacą za godzinę i na jaką umowę, czy premie są co miesiąc, i mniej więcej w jakiej kwocie są premie czy co jakiś czas czy w stałej ofercie są premie proszę o wyczerpującą odpowiedz dziekuję
poszukująca pracy 2016-06-13 09:11
nikt nie napisze ile za godzinę jakie są premie i czy co miesiąc to chyba zbyt dobrze nie jest
lewandowsko 2016-06-17 17:25
Podobno premia za kazda sprzedaz sredio 300zl do lapy
poszukująca pracy 2016-06-20 08:55
dzięki a ile za godzinę i czy premia jest co miesiąc
motylek 2016-06-22 09:01
praca super , ludzie i atmosfera również myślę,że ludzie z innych coll center mogą tylko pozazdrość. Warto przekonać się na własnej skórze
1
karola 2016-06-22 09:49
Pracuje w tej firmie prawie rok czasu, i to co czytam to jakies bzdury. Większość z osób, które dodają opinie chyba pomyliło firme. Ogłoszenie o prace nadal jest aktualne, ponieważ firma prężnie się rozrasta i poszukuje ludzi do pracy. Nie jest to zwykłe call center - pracowalam tez w takim i to jest "niebo a ziemia". Atmosfera super a jesli chodzi o umowe, kazdy jest informaowany na rozmowie jaka i jaka stawka.
1
obecny pracownik firmy 2016-06-27 19:50
Chyba ktoś w ogóle nie wie, jak działa firma. Nie mamy w niej supervisorów. Faktycznie ktoś tam czasem odsłuchuje rozmów, ale się nie czepia. Robi to po to, aby podnieść poziom obsługi klientów.Jeśli ktoś nie wie, to zapraszam do firmy, niech sprawdzi a nie wypisuje głupoty.
Ania 2016-06-28 08:14
Hej.Ludzie wam chyba zupełnie firmy się pomyliły.Piszecie nie o tej firmie.Ludzie super,atmosfera normalnie bajka.Jak kos pracował w call center to pracując tu dopiero doceni prace i poczuje się doceniony.Nie ma wyganiania do domu obcinania godzin i tego typu podobnych rzeczy. Naprawdę warto spróbować
.
1
Aga 2016-06-28 13:09
Nie wiem jak można zrezygnować z pracy, podjąć decyzje o nie wysyłaniu CV skoro się tu nie było? Co szkodzi przyjść i dowiedzieć się jakie są szczegóły? Pytania i opinie w powyższym stylu są takie infantylne. Myślę, że każdy kto poważnie szuka pracy nie będzie się sugerował tymi hejtami na forum bo ich poziom jest żenujący. Osobiście pracuję w GP od dwóch lat, rekrutacja była 2-etapowa, najpierw rozmowa kwalifikacyjna a potem szkolenie. Atmosfera jest b. dobra, na pewno sprzyjają temu wspólne wyjścia i wyjazdy integracyjne i cieszę się, ze pracuję w takim zespole. Aha i nie jestem żadną kierowniczką a zwykłym pracownikiem :)
Pracujaca w Garden Pharm 2016-06-28 18:01
(usunięte przez administratora) pracuję tam jakiś czas nikt na nikim nie siedzi,sluchają rozmow oczywiście ,ale tylko po to by podnieś jakoś obsługi. Atmosfera w pracy najlepsza ☺
5
nie narzekająca 2016-06-30 13:27
Nikt za darmo kasy nie da w każdej pracy trzeba pracować,a nie opie................ się takie czasy bez względu jaka firma czy stanowisko , większość firm płaci 10 zł brutto. Nie rozumiem Was narzekacie na prace jak jest to trzeba pracować i szanować co się ma , bo wiele osób nie może znaleźć pracy i chętnie , by się zamieniła na Waszym miejscu- ale POLACY tak maja tylko narzekają. Pozdrawiam
1
Ania 2016-07-05 10:50
(usunięte przez administratora) Nikt z was chyba nie pracował w koszmarnej firmie. W naszej miejscowości jest wiele call center pracowałam w paru wiec mam porównanie. I na pewno GardenPharm to nie jest obóz pracy. Pracują tu mili ludzie i każdy każdemu pomaga . Atmosfera super i kierownictwo też otwarte na pracowników i zawsze służy swoja pomocą.
IM 2016-07-11 08:26
Pracuję 2 lata - miła kameralna atmosfera, dobry system motywacyjny. Do osoby wyżej... chyba pomyłka u nas nie ma supervisorów...
zadwolona 2016-07-14 08:58
dobrze jest na obsłudze klienta biznesowego na call center bo nie trzeba znać języków nie ma szczególnych wymagań stanowisko to jest bez jakiejś większej odpowiedzialności, można zarobić praca od ósmej do szesnastej od poniedziałku do piątku myśle że warto
SUPER 2016-07-14 13:48
NA TELEFONICZNEJ OBSŁUDZE KLIENTA JEST DOBRZE
1
filadelfia 2016-07-14 15:25
nie mogę tego czytać. pracowałam w gardenie ponad rok, odeszlam, ponieważ dostałam pracę w zawodzie czego bardzo chciałam, ale.. uwielbiałam tych ludzi i pracę. Przy mojej sprzedazy miałam 2400zł na rękę- premia ok 800 zł- tak, taka tam jest premia tumany... Nie ma spiny, Supervistor jest tak po prawdzie jeden, który jest bardzo wporzo facetem, Kierowniczka się nie wtrąca, ludzie są świetni. Bardzo było mi żal, że odeszłam. Dają umowę zlecenie na poczatek, pozniej dostaje się umowe o prace. Nie ma nacisku żadnego na sprzedaż ( nosi mnie jak czytam te bzdury o koniecznosci wielkiej sprzedazy czy braku płatnosci za godziny!!) Ciężko jest stamtąd odpaść, bo jak masz gorszy miesiąc to dają Ci inną pracę.. i teraz szkoda mi ekipy bo musi ogarniać sama wszystko, bo jakieś $%^&* z telbrige piszą takie głupoty. a czemu piszą? bo tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i już 4 osoby przeszły do gardena i są zadowolone. jak macie wątpliwości to idzcie pod siedzibe firmy i zapytajcie osobę pracującą jak tam jest, a nie
1
super 2016-07-15 14:43
TAK W GARDENIE SPORO SIĘ ZARABIA I SĄ DUŻE PREMIE JEST NIEŻLE NA TELEFONICZNEJ OBSŁUDZE KLIENTA WARTO SIĘ TAM POSTARAĆ O PRACĘ NA TYM STANOWISKU
bird 2016-08-02 14:44
Firma jak najbardziej ok :-) Polecam jako były pracownik :-) Pozdrowienia dla całej ekipy :-P
1
nick 2016-08-22 12:22
co wy garden pharm to dobra firma płaca na czas nic nie ucinają, atmosfera ok
1
och 2016-08-30 14:23
tak w gardenie na telefonach jest spoko płaca na czas i bonifikaty do zarobku
1
la 2016-09-06 08:58
w garden jest spoko na obsłudze klienta jest dobrze , nie ucianąj pensji
1
warto 2016-09-06 14:23
garden pharm to małe call center ale na telefonach jest dobrze, atmosfera dobra dają pensję na czas nie ucinają warto spróbować dwanaście zł brutto plus premie , a jak grupa wyrobi więcej to są dodatki do pensji , warto i cv można składać tam u nich jak nie ma rekrutacji na telefony nie ma takich wymagań dobra dykcja i ok
1
wpajdjbsd 2016-09-07 08:53
na telefonach i pewnie na innych stanowiskach w garden pharm pracuje się od poniedziałku do piątku
zadowolony 2016-09-07 08:58
w gardenie to fajna robota
1
oooooooo 2016-09-07 10:36
moja znajoma pracuje na słuchawce jest super, pensja dodatki jak na call center najlepiej w radomiu, zaniosła cv i się dostała jest zadowolona.
1
cacy garden pharm 2016-09-12 13:41
w garden spoko robota cacy pensyjka na czas na tefonach pracować to super sprawa bo tam nie ma nacisku na sprzedaż
1
OK 2016-09-12 13:44
GARDEN PHARM NIE DUŻE CALL CENTER A ATMOSFERA OK
1
niebajki 2016-09-12 15:42
przyjdz i sprawdź :)
--888888 2016-09-13 11:43
ludzie się szanują, praca jest na telefonach jest naprawdę dobrze na słuchawce zarobki też nawet odpowiadają jak na nią samą bez rodziny i dzieci jest nie żle , podobno 12 zł brutto i są premie
czorna 2016-10-05 09:24
jeśli dla Ciebie 20 osobowe call center kwalifikuje się jako duże, to na 100 osób na call center chyba Ci miary zabraknie hehe :P

co do zarobków w gardenie teraz jest chyba 14 zł na godzinę brutto więc jak kogoś interesuje kwestia zarobków to wystarczy wziąć kalkulator i przeliczyć 14zł/h x 8h/dzień x 20 dni pracujących w miesiącu = 2240 zł brutto prosta matematyka :) plus premie

praca fajna cały czas coś się dzieje nowe produkty projekty kampanie nie ma nudy a atmosfera bez spiny :)
1
Anka 2016-10-13 10:46
Fajna praca, kontakt z aptekami w celu sprzedaży suplementów firmy. Stawka satysfakcjonująca jak na radomskie warunki.
1
zainteresowany 2016-11-02 21:38
Same dobre opinie ;) aż się chce tam pracować ;)
a tak z ciekawości; można liczyć na jakieś prezenty świąteczne?
zainteresowany 2016-11-02 21:39
Same dobre opinie ;) aż się chce tam pracować ;)
a tak z ciekawości; można liczyć na jakieś prezenty świąteczne?
Becia 2017-03-08 17:12
Dobre opinie. Właśnie złożyłam CV możecie coś napisać o wynagrodzeniu?
aga 2017-03-14 18:26
Czy oni wogole odczytują e-maile z cv ??
2
zainteresowana praca 2017-05-18 09:06
dawno nikt tu nie zaglądał :) Czy możecie mi powiedzieć gdzie mieści się firma w Radomiu? I czy przyjmują nadal pracowników?
1
Sara 2017-06-12 15:25
Podobno fajna praca znajoma pracowala.chyba jest ta firma na staromiejskiej w radomiu ale wystarczy wejsc na garden pharm radom praca i sie wyswietla oferty pracy
Gosc 2017-06-19 15:25
Moja kolezanka pracowala w garden pharm w radomiu chwalila ta prace musiala zrezygnowac bo wyjezdzala ale na telefonach jest spoko i na innych stanowiskach podobnych tez spoko zarobki tez spoko
1
Ale 2017-07-06 12:59
Fajna praca ludzie co wy piszecie Garden to niezła firma nie ma wyścigu szczurów złe opinie to piszą ci którzy siedzą na internecie i nie mają nic do roboty albo im się pracować nie chce ja pracowałam w Gardenie i uważam że jest naprawdę super atmosfera pensja zawsze na czas nie nie ucinają nawet grosza w porównaniu do innych call center w Radomiu to nawet nie ma co się równać z atmosfera naprawdę spoko Co tu gadać wiadomo że w każdej pracy trzeba pracować zasiedzenie ci nikt nie zapłaci

Lidia 2017-08-07 13:13
@Ale rozumiem, że Tobie odpowiada praca w Garden Pharm. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w firmie? Czy po przyjęciu do pracy można liczyć na szkolenie przygotowujące do nowych obowiązków? Co warto wiedzieć o samej pracy w firmie przed przesłaniem swojego CV?
xx 2017-08-22 11:28
Ja już nie pracuję w Garden pharm w Radomiu bo nie mieszkam w Radomiu ale miło sobie wspominam tą firmę naprawdę fajne warunki płaca pod każdym względem Nawet najgorsze stanowisko jest bardzo dobre płaca nie jest zła atmosfer k spoko z kierownictwem da się dogadać z szefem ze wszystkimi miłe towarzystwo miło wspominam tą pracę a przede wszystkim dobry Pieniądze się zarabia czy na telefonach czy na innym stanowisku podobnym doceniają ludzi a nie moja.
xx 2017-08-22 11:34
ja już nie pracuję w Garden pharm w Radomiu ale chwaliłam sobie tą pracę naprawdę warunki spoko atmosfera naprawdę fajna przełożeni kierownictwo z którym da się dogadać przede wszystkim pieniądze niezłe jakbym mieszkała w Radomiu to na pewno pracowała bym z Garden pharm najważniejsza w pracy jest atmosfera a tam była bardzo dobra fajni ludzie pracują na każdym stanowisku było dobrze czy na telefonach czy na podobnym ja nie wiem jak ktoś może pisać złe opinie chociaż tak jak czytam to jest bardzo bardzo dużo dobrych ponad 70% nawet do 80 jak kiedyś wrócę do Radomia to na pewno złożę CV.
1
mmmmmmm 2017-10-01 12:55
pracuje od 3 miesięcy fajna praca na sprzedaży i atmosfera młodzi fajni ludzie kasa spoko ja nie narzekam i sie dziwie negatywnymi opiniami ale to piszą ci co pracują chyba po kilka lat sa znudzeni i narzekaja chcieliby brać kasę za darmo bo tak słyszałam .super jest
Zostaw swoją opinię o Garden Pharm Sp. z o.o. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Garden Pharm Sp. z o.o.