MED-GALICJA S.A.

Gilowice

Opinie o MED-GALICJA S.A.

niewiasta 2012-11-10 02:22:33
W firmie może będzie dobrze za pół roku. Obecnie ciągłe zmiany i braki. (usunięte przez administratora) Podstawa marna i nic więcej. Im więcej zrobisz tym większy będziesz miał próg do prowizji, która zaznaczam jest UZNANIOWA:)
1
Weronka 2012-11-23 21:32:26
Miałam równiez nieprzyjemność pracować w Med badziewiu Galicyjskim. Sprzęt to najczęściej najtańsze buble z Chin. Wstyd pokazać ludziom, którzy się na tym znają. Żadnego wsparcia ze strony firmy, tylko straszenie, cięcie pensji i ciągłe zmiany warunków zatrudnienia. Sorry ale pracując ciężko i zasuwając rozwalającym się autem po 2 województwach 1300 netto to poprostu frustrujące. Radzę szeroko omijać czarodzieja prezesa i jego fumfla wice, potrafią piękne wizje snuć i na tym koniec. [usunięte przez moderatora]
2
obserwator 2012-12-29 02:14:45
Jakoś dziwnym trafem firma istnieje od 2007 r osiągając przyrost sprzedaży rok do roku nieprzerwanie min 100-200 % !!!

Jest to jedna z najdynamiczniej rozwijających się firm branży medycznej . Odnoszę wrażenie , że głównie dlatego , że odchodzą lub są eliminowani tacy [usunięte przez moderatora] malkontenci jak piszący takie głupie " paszkwile" !!

Jeśli ktoś piszący takie głupoty zarabiał jako przedstawiciel handlowy 1300 zł - to [usunięte przez moderatora] !
Proszę zapytać o zdanie przedstawicieli , którzy pracują 2 lata i dłużej w Med-Galicji - czy również mają takie zdanie ??
Napiszcie malkontenci może trochę więcej o sobie ? O Waszych " osiągnięciach" zawodowych i nieprzeciętnych zdolnościach ??

Napisać takie " pierdo - lamento " nie jest sztuką .
Sztuka to zrobić coś w życiu wartościowego .

Jeśli ktoś zna Prezesa firmy - to wie , że jest to człowiek BARDZO zaangażowany i ciężko pracujący . Jeśli nawet popełnia błędy - to jest normalna sprawa , ale Podejmuje też dobre decyzje jak choćby pozbycie się z Firmy takich " talentów " którzy nie potrafią będąc na prowizjach zarobić ponad 1300 zł !!!
Pozbycie się takich ludzi - to prawdziwy sukces firmy !!
Najlepiej Zasilcie szeregi firm konkurencyjnych - byłby to kolejny sukces Med-Galicji .
1
Krystyna 2012-12-29 19:07:10
Współpracuję z firmą Med-Galicja ok 3 lata . Posiadam sklep medyczny . Znam P.Prezesa i bez przesady powiem tylko z dobrej strony . To człowiek bardzo pochłonięty pracą i posiada bardzo dużą wiedzę dotyczącą sprzętu medycznego.

Przeczytałam , że firma handluje chińską tandetą ? - a proszę pokazać dziś firmę która sprzedaje towar innego pochodzenia ???
Wszystkie produkty / wózki , balkoniki , kule , laski , rotory / to w zasadzie w 100 % produkty chińskie . Jak ktoś uważa inaczej tzn , nie jest w temacie .
W zakresie wózków dla dzieci oferta Med Galicji jest bardzo atrakcyjna - mam na myśli bardzo wysokiej klasy i jakości wózki produkcji amerykańskiej .

Poza ty - zawsze sympatyczna i miła obsługa . Przeczytałam poprzednie negatywne wpisy z niedowierzaniem i niesmakiem i odbieram je jako bardzo mało wiarygodne !!
Maryja 2012-12-30 00:07:40
WOW WOW PRACUJĘ JUŻ TROSZKĘ W MED-GALICJI ALE TE NEGATYWNE OPINIE TO LEKKA PRZESADA!! JEŚLI KTOS NIE ODNAJDUJĘ SIĘ W BRANŻY MEDYCZNEJ,WIĘC ADIO.... OPRÓCZ OCZEKIWANYCH PROFITÓW,TRZEBA JESZCZE CO NAJMNIEJ LUBIĆ SWOJĄ PRACĘ .A PREZES WIERZCIE MI JEŚLI JEST POTRZEBA ZAPIEPRZA JAK ZWYKŁY PRACOWNIK....
Maryja 2012-12-30 00:31:01
WIĘC JEŚLI KOMUS NIE ODPOWIADA PRACA W MED-GALICJI POWINIEN ZREZYGNOWAC NIKT NIKOGO NA SIŁĘ NIE TRZYMA .JA PRACUJĄC W TEJ FIRMIE SPOTKAŁAM SIĘ Z DUŻYM KREDYTEM ZAUFANIA .BARDZO WAŻNE -PREZES I W-CE PREZES TRAKTUJĄ POTENCJALNEGO PRACOWNIKA Z SZACUNKIEM .
Andrzej 2015-01-13 15:04:34
MedGalicja to bardzo solidna firma, która się rozwija. Straciła niestety na nieuczciwych pracownikach, którzy teraz wypisują bzdury aby się odegrać.
Emek 2015-01-14 13:39:13
Bardzo solidna firma. Ten kto pisze te opinie to chyba chce się zemścić za to że został wyrzucony za nieuczciwość
Andrzej 2015-01-15 10:43:13
Polecam wszystkim pracę w tej firmie!
E321Bartek 2015-01-19 16:19:47
To co ludzie tutaj wypisują to są bzdury. Firma za niedługo ma debiut giełdowy i bardzo dobrze się rozwija. Znajmy tam pracuje i bardzo sobie chwali!
Rysiek 2015-03-31 13:02:46
Cha ! ten debiut już trwa od 2012-tego roku, a kiedy jest to "niedługo"?. Jak zwykle to w tej firmie tylko mają dużo do chwalenia i mówienia nie prawdy. To wielka ściema ! To jest bankrut. Długi w bankach,w ZUS-ie,Urzędzie Skarbowym. W magazynie bez wartościowy towar.Liczyli że wejdą na giełdę i ktoś naiwny to łyknie ,a oni zarobią.Prezes byłby dobrym tylko przedstawicielem, ale nie uczciwym ,jak zresztą wcześniej napisali handel złomem.
1
Alek 2015-07-03 13:55:50
Witam serdecznie,
Szanowny czytelniku opinii o Med-Galicji …
Nazywam się Aleksander Górny i od listopada 2011 roku jestem prezesem zarządu spółki MED-GALICJA S.A. z siedzibą w Gilowicach. W przeciwieństwie do wszystkich tych, którzy wpisali się wcześniej, mam odwagę cywilną do tego, aby się przedstawić oraz odnieść do powyższych, nieprawdziwych wpisów - co czynię po raz pierwszy.
Firma nasza prowadziła działalność jako spółka cywilna od roku 2007 do końca października 2011 r. i nigdy nie była jednoosobową działalnością. Od początku zajmowała się importem i dystrybucją sprzętu rehabilitacyjnego m.in. z Chin, Tajwanu, Argentyny i Brazylii, natomiast nigdy nie handlowała lekami czy ziołami.
Oferowane przez Nas produkty to owszem między innymi wyroby producenta chińskiego, z którym współpracujemy od 2007 roku, który jednakże dostosował je nie tylko do wymogów Urzędu Rejestracji Produktów Leczniczych i Biobójczych ale również do wymogów NFZ, i naszych odbiorców hurtowych. Jakości tych produktów do dzisiaj żaden z powyższych urzędów nie zakwestionował, nie odebrał prawa do ich dystrybucji na terenie naszego kraju, a produkty te są z powodzeniem sprzedawane do dnia dzisiejszego. Dobre perspektywy, pozytywna ocena pomysłu na biznes oraz dobra kondycja finansowa powodują, że partnerzy m.in. z USA, Niemiec, Włochy, Grecji, Argentyny, czy Brazylii powierzają nam dystrybucję swoich produktów i regularnie odnawiają kontrakty dystrybucyjne przez kolejne lata.
Od listopada 2011 roku jesteśmy spółką akcyjną, co między innymi oznacza, że praca jaką wykonaliśmy do tego momentu, została nie tylko zauważona, ale i doceniona przez inwestorów nie związanych z naszą firmą, co z kolei przyczyniło się do poczynienia kolejnych kroków w kierunku dynamicznego rozwoju.
Przeprowadzanie w krótkim czasie dużej transformacji wiąże się z pewnymi niedogodnościami zarówno dla zarządzających spółką, jak i dla pracowników. Wiąże się ze zmianą struktury działalności i zatrudnienia np. w ciągu pierwszych 7 miesięcy, stan zatrudnienia wzrósł z kilkunastu do kilkudziesięciu osób. Skutkowało to, niestety w wielu wypadkach, nietrafnymi decyzjami personalnymi i pożegnaniem się z osobami, które próbowały stosować w naszej firmie nieuczciwe i nieakceptowane praktyki, a po rozstaniu się z nami, frustrację wyrażają we wpisach na forum internetowym.
Jako Prezes Zarządu oświadczam, że MED-GALICJA Spółka Akcyjna nigdy w swej historii nie zalegała z zapłatą składek do ZUS czy podatków do Urzędu Skarbowego, co jest potwierdzone odpowiednimi zaświadczeniami z wymienionych urzędów, i potwierdzone przez Niezależnego Biegłego Rewidenta. Zatrudniamy także osoby niepełnosprawne z refundacją PEFRON, co byłoby niemożliwe przy powyższych zaległościach.
Spółka nie jest również „bankrutem”. Każdy ma możliwość przekonać się o tym i poznać kondycję finansową Spółki. Sprawozdania finansowe za kolejne lata są regularnie składane do Sądu i dostępne w KRS. Wyniki finansowe muszą być zbadane przez Niezależnego Biegłego Rewidenta, narzuconego Zarządowi przez Radę Nadzorczą, oficjalnie podpisane i ogłoszone przez zarząd pod odpowiedzialności karną.
Co do debiutu giełdowego informuję, że Spółka złożyła stosowne dokumenty na GPW S.A. w Warszawie i oczekuje debiutu na alternatywnym rynku giełdowym NEWCONNECT. Mam nadzieję, że wkrótce będę miał możliwość przekazać Państwu informację tym debiucie.
Jesteśmy Firmą, która pomimo kryzysu światowego rozwija się w bardzo szybkim tempie, nabory do pracy związane są z dalszym rozwojem sklepów firmowych, rozwojem naszej produkcji zarówno protetyki-ortotyki, jak i produktów rehabilitacyjnych (pionizatory, wózki aktywne, siedziska ortopedyczne).
Mam nadzieję, że niniejszy wpis pozwolił wszystkim zainteresowanym oddzielić „ziarno od plew”. Zapraszamy do współpracy nie tylko przyszłych pracowników, ale także i firmy partnerskie zainteresowane dystrybucją naszych produktów. Zapraszam również wszystkich zainteresowanych współpracą do siedziby naszej Spółki mieszczącej się w Gilowicach.

Pozdrawiam
Prezes zarządu
Aleksander Górny
1
gina 2015-07-11 20:37:56
Nakreślę parę słów jako klientka sklepu w Bytomiu. Teraz już chyba była klientka. Kupiłam kilka gorsetów i protezę po mastektomii. Byłam bardzo wdzięczna obsłudze sklepu, która fachowo dobrała mi protezę po mastektomii oraz właściwe rozmiary gorsetów. Od doświadczonego personelu dowiedziałam się kilka ważnych rzeczy. Wcześniej próbowałam nabyć te akcesoria w innych sklepach, ale w większości tego typu przybytków młode sprzedawczynie, zajęte głównie internetem miały w nosie mnie i moje potrzeby. Jakież było moje zdziwienie w dniu 10 lipca 2015, gdy weszłam do środka z zamiarem nabycia kolejnego gorsetu, a tam pan zwalnia doświadczoną ekspedientkę, z ladą stoi młoda dziewczyna a na szybie wisi kartka, że sklep bierze udział w programie dofinansowanym przez UE zapobiegającym bezrobociu młodych. Zwracam potencjalnym pracownikom uwagę, że w ten sposób można postąpić z każdym, jak tylko na horyzoncie pojawi się kasa do zgarnięcia przez spółkę. Ja na szczęście mam już dobrany rozmiar protezy i gorset sobie pewnie zamówię w internecie ale żal mi kobiet, które czeka mastektomia i obsługa przez niedoświadczony personel.
5
kacha 2015-08-12 09:43:25
Jako klientka sklepu w Bytomiu zgadzam się z wami co do fachowości obsługi dla Amazonek, tyle tylko,że wysoki poziom obsługi nie bierze się z tego czy pracownik jest stary czy młody ale jak jest wyszkolony, jeśli firma miała w Bytomiu pracowników z dużą wiedzą to znaczy, że się przyłożyła do szkoleń i podnoszenia ich kwalifikacji i jestem spokojna o wiedzę nowych pracowników, pewnie jeśli już nie są to w szybki tempie zostaną wyszkoleni w taki sam sposób jak poprzedniczki.
Co do wieku Pań w tym sklepie to jedna z nich z tego co mówiła była od kilku lat na emeryturze a drugiej do emerytury brakowało tak z 25 lat.
Jeśli chodzi o moje dalsze zakupy w tym sklepie to na pewno sprawdzę jakość obsługi i "się zobaczy" czy wasze obawy były uzasadnione.
1
alek 2016-02-09 17:25:06
Szanowni Państwo,

miło mi poinformować, że w dniu 8 luty 2016 roku Spółka MED-GALICJA S.A. zadebiutowała na alternatywnym rynku giełdowym NewConnect.

W tak ważnym dla nas dniu, chciałbym podziękować wszystkim akcjonariuszom za zaufanie jakim nas obdarzyli, inwestując w akcję Spółki, dali Nam szansę na realizację pomysłów i planów oraz umożliwili przyśpieszenie rozwoju MED-GALICJI.

Pragnę także podziękować wszystkim pracownikom naszej firmy, którzy dzięki swojemu zaangażowaniu przyczynili się do tego sukcesu.

Dla zarządu i całej załogi MED-GALICJI S.A. debiut giełdowy oznacza przede wszystkim strategiczny milowy krok w przyszłość poprzez wzmocnienie naszego wizerunku w śród naszych klientów jakimi są pacjenci oraz w śród partnerów biznesowych na rynku krajowym i zagranicznym.

Upublicznienie i Transparentność Naszej Spółki poprzez uczestnictwo na giełdzie, niech będą najlepszym świadectwem na to, że Nasze plany są sukcesywnie realizowane, co potwierdza także, iż stanowimy zgrany zespół, który pomimo różnych przeciwności, notuje kolejne sukcesy.

Nasz upór i konsekwencja w dążeniu do realizacji zaplanowanych celów, są najlepszym dowodem na to, że jako firma jesteśmy uczciwym partnerem i stwarzamy doskonałe warunki do samorealizacji oraz rozwoju personalnego i pracowniczego dla obecnych i przyszłych współpracowników.

Z wyrazami szacunku

Prezes Zarządu

Aleksander Górny
ala 2016-02-23 22:25:28
Panie Prezesie

a jak Pana zapowiedzi, obietnice i plany mają sie do tak zenujacego debiutu na GPW - to jest Wasza wiarygodność, - 40 % od debiutu !
ala 2016-02-23 22:25:31
Panie Prezesie

a jak Pana zapowiedzi, obietnice i plany mają sie do tak zenujacego debiutu na GPW - to jest Wasza wiarygodność, - 40 % od debiutu !
gawr 2016-05-18 23:28:43
Kto jest na tyle zdesperowany żeby szukać pracy w MG??
1
alek 2016-06-20 11:05:07
Szanowni Państwo,

W związku z zatrudnianiem na dzień dzisiejszy 50 osób ( w tym 25 mgr fizjoterapii )i rozbudową siedzi sklepów firmowych Spółka MED-GALICJA S.A. prowadzi nabory pracowników do pracy w sklepach medycznych i w terenie jako przedstawicieli-konsultantów medycznych. Nabory są przeprowadzane także z powodu usprawiedliwionych nieobecności pracowników wynikających np. z urlopów macierzyńskich.

Zgodnie z wymogami Narodowego Funduszu Zdrowia na stanowisku Sprzedawcy artykułów medycznych może być zatrudniona osoba posiadająca dyplom ukończenia studiów licencjackich lub magisterskich na kierunku fizjoterapia, lub wykształcenia kierunkowe - technik ortopeda, technik fizjoterapeuta, farmaceuta, pielęgniarka.

Ze względu na kontrakty z NFZ praca w sieci naszych sklepów polega na :

- konsultacjach medycznych i doradztwie w zakresie nabytej wiedzy potwierdzonej
dyplomem,
- pomiarach oraz doborze sprzętu rehabilitacyjnego, ortopedycznego, środków
pomocniczych i produktów wykonywanych na indywidualne zamówienie,
- prawidłowym dopasowaniu sprzętu sprzętu rehabilitacyjnego, ortopedycznego,
środków pomocniczych i produktów wykonywanych na indywidualne zamówienie.

Zakres pracy z jakimi mają styczność nasi pracownicy udzielający konsultacji dla pacjentów i lekarzy, obejmuje między innymi schorzenia po wylewach, udarach, urazach ortopedycznych, neurologicznych, po uszkodzeniach lub zaburzeniach układu nerwowego, zaburzeniach układu krążenia i układu limfatycznego, geriatrycznych, onkologicznych, protetyczno - ortotycznych, mózgowych porażeniach dziecięcych, przepuklinach oponowo-rdzeniowych czy rozszczepach kręgosłupa, trudno wymienić wszystkie przypadki z jakimi zgłaszają się do nas mali i dorośli pacjenci.

Jak wynika z przeprowadzonych statystyk na chwile obecną w naszej Spółce w regularnej sprzedaży jest około 3000 tys. produktów, dochodzą do tego produkty na indywidualne zamówienie.

Aby pracownik mógł realizować prace polegające na :

- konsultacjach medycznych i doradztwie w zakresie nabytej wiedzy,
- pomiarach oraz doborze sprzętu rehabilitacyjnego, ortopedycznego, środków
pomocniczych i produktów wykonywanych na indywidualne zamówienie
- prawidłowym dopasowaniu sprzętu sprzętu rehabilitacyjnego, ortopedycznego,
środków pomocniczych i produktów wykonywanych na indywidualne zamówienie.

musi nabyć dodatkową wiedzę produktową, która jak wynika z naszych doświadczeń niestety nie jest przekazywana w satysfakcjonujący sposób na uczelniach oraz wiedzę sprzedażową.

Dla tego poszukujemy pracowników z dużym zaangażowaniem odnośnie dokształcania się.

Pogłębianie potrzebnej wiedzy zapewnia nasza spółka poprzez szkolenia wewnętrzne oraz zewnętrzne, które odbywają się zarówno w siedzibie spółki jak i w ośrodkach szkoleniowych naszych partnerów.

Ze względu na ponoszone przez spółkę koszty i długi okres potrzebny do nabycia wymaganej wiedzy, poszukujemy i przyjmujemy pracowników, którzy szukają stabilizacji i stałej pracy, otwartych, elokwentnych, lubiących kontakty personalne zwłaszcza z osobami starszymi oraz odpornych na stres związany z doborem sprzętu dla małych dzieci ( mózgowe porażenia dziecięce, przepukliny oponowo-rdzeniowe, rozszczepy kręgosłupa i wiele innych).

Zachęcam i zapraszam wszystkie osoby zainteresowane współpracą do osobistych bezpośrednich odwiedzin w siedzibie nasze Spółki aby zapoznać się z ofertą pracy, ofertą produktową i naocznie przekonać się o atmosferze jaka panuje w firmie.

Pozwolicie Państwo, iż nie będę się odnosił do niektórych komentarzy, do momentu w którym wpisujący będą mieli odwagę podpisać się pod własnymi opiniami, ponieważ w wielu wypadkach są to komentarze osób, które nie spełniły oczekiwań nie tylko Zarządu spółki ale także pozostałych współpracowników.

Chcąc rozwiać państwa wątpliwości co do stabilizacji w pracy, podkreślę, iż ewentualna rotacja pracowników wynika głównie z trudności w połączeniu wiedzy Fizjoterapeutycznej z wiedzą sprzedażową i zastosowania ich w praktyce a także nieumiejętnością pracy w zespole ( nie wspominam o nieuczciwości i nielojalności).


Jesteśmy spółką giełdową i chociażby tylko z tego powodu bardzo przejrzystą i uczciwą, co daje gwarancje ciekawej pracy i własnego rozwoju.

W możliwościach awansu pierwszeństwo dajemy pracownikom zatrudnionym w spółce, co daje dodatkowe możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zarówno fizjoterapeutycznych jak i sprzedażowych.


Zapraszam do składania CV i współpracy.

Z poważaniem

Prezes Zarządu
Aleksander Górny








nino 2016-06-21 17:49:19
Zatrudnijmy się za grosze 1500 zł plus premia której nikt nie widział,za nadgodzin kupę.Po roku dostaniemy kopa w d i dowiemy się że nie spełniamy Prezesa i jego świty oczekiwań.No bo wszyscy są beznadziejni złodzieje i kombinatorzy.Tak tylko w tamtym roku wyleciało 20osób
1
iwka 2016-06-22 14:45:16
no hej, byłam popatrzeć w Brzeszczach, sklep nowo otworzony wiec bez żadnej negatywnej historii, jak na pierwszy dzień to towaru sporo choć panie zapewniały, że pełne zatowarowanie potrwa jeszcze około tygodnia, niestety jak pisał powyżej prezes mają obostrzenia co do wykształcenia wiec nie miałam szans, nino piszesz że 1500 + nadgodziny, może coś więcej byś napisał ... czy tam pracowałeś albo pracujesz / jeśli tak to czy sądziłeś się z nimi o te nadgodziny i czy wygrałeś ?, jakie miałeś osiągnięcia ?, bo wpisać można wszystko zwłaszcza jak się pisze nieprzychylnie, zwłaszcza, że w oficjalnych raportach giełdowych nie ma takiej ilości zwolnień o jakich piszesz, "chyba ktoś jest trochę rozżalony i nie do końca obiektywny", ciekawe, że firma niby do d... a otwierają kolejne sklepy i zatrudniają kolejnych pracowników, myślę,ze jak bym miała możliwości to bym zaryzykowała pracę, bo jak są na giełdzie to muszą uczciwie działać bo by ich akcjonariusze rozjechali....., i dobre by było 1500 i miałabym bez dojazdów - trochę szkoda.
nino 2016-06-25 07:43:42
Pracowałem w MG iwka.Twoja wypowiedź świadczy o tym iż jesteś pracownikiem .
Akcjonariusze rzecz nabyta tak samo jak zarząd MG,który się zmienia często.Co do tego co się dzieje w MG poczytaj sobie od 2012 ja tych ludzi znałem.Pracowałem z nimi.
1
iwka 2016-06-25 15:07:27
Niko, jeśli twierdzisz ze pracowałeś w tej firmie to pozostaje mi pogratulować zarządowi że już w niej nie pracujesz, piszesz, że "zarząd się często zmienia" to chyba OSZUKALI !!! Giełdę, bo w KRS zatwierdzonym przez Sąd W Bielsku widnieje, że w Zarządzie od listopada 2011 roku do dzisiaj są te same dwie osoby bez zmian w okresie ostatniego 4,5 roku, więc jeśli szefom też podawałeś takie informacje o swojej pracy jak tu wypisujesz, to muszą "być zdruzgotani że odszedłeś", może dla tego otwierają kolejne sklepy i przyjmują kolejnych pracowników, no chyba że jesteś z konkurencji to pozostawię bez komentarza...

Co do Samodzielnego sprzedawcy artykułów to dopytywałam o co chodzi, Panie na sklepie odpowiedziały, że taki pracownik oprócz konsultacji i doboru sprzętu ma uprawnienia do realizacji recept z NFZ, pracuje tylko na sklepie (i w tym wypadku nie wystarczą studia magisterskie tylko trzeba mieć odpowiednie szkolenia i staż - jakieś wymogi NFZ ), co można uzyskać pracując na sklepie, ale jeśli ktoś ma wymagane wykształcenie to proponuję najlepiej zadzwonić albo podjechać do firmy, pooglądać i porozmawiać, dopytać bo może się okazać, że jest tak jak pisze Niko i będę miała się nieswojo...

Ja po rozmowie odniosłam dobre wrażenie, a żeby się przekonać jak tam jest naprawdę, to trzeba by popracować, Aha na przedstawiciela nie trzeba być fizjoterapeutą ale niestety trzeba mieć prawo jazdy.
1
kabanos 2016-06-25 15:10:12
@weldn musisz mieć prawo jazdy a więc już wiesz jaka to forma pracy
Zostaw swoją opinię o MED-GALICJA S.A. - Gilowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MED-GALICJA S.A.