brak logo

Blueform Marcin Kozłowski

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Blueform Marcin Kozłowski

aaa 2012-06-23 10:25
Polecam. Super warunki, atmosfera i do tego ten profesjonalizm całej załogi. Jak ktoś ma wątpliwości to nie ma się nad czym zastanawiać
1
zana 2013-03-26 20:17
świetna, profesjonalna firma, kreatywni ludzie realizujący ciekawe projekty
1
gość 2013-04-02 14:32
Ja nie pracowałem w Blueformie, ale często tam bywam i atmosfera i ludzie są naprawdę w porządku :)
1
Ewa 2013-08-28 09:34
Potwierdzam!!! Ja też tam tylko byłam długotrwałym Klientem w projekcie dla sprzedawców i faktycznie, aż się chce do nich przychodzić. Zawsze pogodni, chętni do pomocy i tacy... nieszablonowi:). Ciągle mają jakieś nowe projekty, wszystkie są ciekawe, a ich szkolenia to majstersztyk! Myśmy dosłownie nie mogli doczekać się szkoleń, a jak się projekt skończył to jakby mi zabrali moją bezpieczną i przyjazną przystań.
1
uczestniczka szkoleń 2013-09-08 21:23
Zgadzam się z Ewą! Brałam udział w realizowanym przez nich szkoleniu komputerowym i wszystko było idealnie. Trenerzy przekazują informacje w bardzo ciekawy sposób, a dzięki stworzonej atmosferze chętnie będę tam wracać :)
1
izolda 2013-10-22 13:06
Bralam udzial w szkoleniach dofinansowanych przez EFS i stwierdzam, ze tandem trenerow to osoby kompetentne, cierpliwe, profesjonale i na poziomie. Polecam!
1
Kasia S. 2013-11-06 11:39
Ja też brałam udział w szkoleniach a potem też chciałam tam pracować. Nie udało się... Praca marzenie. Blisko, w prowincjonalnym miasteczku też można poczuć europejski profesjonalizm, standardy, jakich można pozazdrościć, atmosferę pracy, jakiej nie ma w żadnej firmie w Jastrzębiu! Mają niezwykłe projekty!
1
stażysta 2014-02-14 11:10
Ja byłem na stażu w tej firmie w dziale programistycznym. Moja opinia:(ku mojemu zaskoczeniu) miałem odpowiedzialne zadania do wykonania, traktowali mnie jak swojego normalnego pracownika, nie było żadnej taryfy ulgowej, co najlepsze - wiele się nauczyłem, nabyłem praktyki i przy okazji zarobiłem. Zarówno szef jak i pracownicy są w porządku i mają duże poczucie humoru ;)
1
abc 2014-02-28 17:10
Niejasne zasady rekrutacji na zagraniczne unijne staże. Duze rozczarowanie!
ja 2014-06-20 14:43
Byłem na organizowanym przez nich stażu w Irlandii i nie mogę się niczego przyczepić, ciekawe doświadczenie, będę szukał kolejnych takich dofinansowanych wyjazdów.
1
helmutka 2014-12-01 17:32
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy Blueform Marcin Kozłowski to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi. Projekt „Webmaster i Programista aplikacji webowych” jest adresowany do 36 osób niepracujących ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5717070?keywords=&region=
1
fikus 2015-02-07 17:27
bardzo spodobało mi się motto firmy "If you want go fast, go alone.If you want go far, go together!" , które tylko pokazuje , że firma stawia przede wszystkim na współpracę pomiędzy wszystkimi pracownkami jacy w Blueform są właśnie zatrudnieni. A trochę ich jest na naprawdę różnych stanowiskach . polecam
1
JaToJa 2016-07-27 17:48
Świetne szkolenia z zakresu bankowej obsługi klienta. Trenerka z entuzjazmem i pozytywnym nastawieniem. polecam
1
kachaka 2016-09-23 09:00
Byłam tam na szkoleniach sprzedażowych, było dużo ćwiczeń, ale były prowadzone w taki sposób, że nikt się nie stresował, a przez to dużo dało się z nich wyciągnąć. W praktyce te metody naprawdę działają nie tylko w pracy, ale i podczas negocjacji z dziećmi ;) Super ludzie tam pracują, jak ktoś chce dołączyć do zespołu składajcie CV, a może się uda.
1
hbhjbx 2016-09-23 21:49
@ kachaka - naprawde miło czytac takie opinie!! ja na pewno złoże CV, żeby nie stracic takiej szansy na zatrudnienie. Jeszcze raz bardzo dziekuje za informację
nasti 2017-01-16 14:54
Byłam tam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej i muszę przyznać, że firma i pracownicy sprawiają naprawdę dobre wrażenie. Chciałabym tam pracować.
1
szukampracy 2017-02-21 09:27
ostatnio pojawiły się na facebook'u firmy jakieś informacje o projektach - płatne staże z możliwością zatrudnienia albo otwarcie działalności - czy ktoś wie coś więcej?
uczestnik szkoleń 2017-02-21 09:33
Szkolenia z Panią Renatą najlepsze!!!!
Zuzanna 2017-04-10 14:46
@nasti udało Ci się dostać pracę w Blueform? Chętnie dowiemy się jak wyglądają pierwsze miesiące pracy w firmie.
karol 2017-07-13 13:29
Masakra. Poziom zerowy i oni szkolą specjalistów!!!!
Zuzanna 2017-07-13 15:33
@karol
mógłbyś powiedzieć coś więcej o Twoich doświadczeniach z Blueform Marcin Kozłowski? Co sprawia, że tak właśnie oceniasz firmę?
Koordynatorka projektów 2017-07-17 14:15
@karol, faktycznie szkolimy specjalistów:). Dlatego dziwię się, że to Cię nie odpowiada. Staramy się jak możemy, by z naszych sal szkoleniowych wychodzili zadowoleni absolwenci z faktycznymi umiejętnościami i możliwościami zawodowymi. Szkolimy pracowników firm - specjalistów, by byli jeszcze lepsi i zadowoleni z dobrze wykonywanej pracy, szkolimy też osoby niepracujące, by poprzez nowe umiejętności znaleźli dobrą pracę w polskich firmach o wysokim potencjale rozwoju. Stąd w tych projektach rekrutujemy osoby, które jeszcze nie umieją, ale mają wysoki potencjał do wykonywania danego zawodu. Zapraszamy na kolejne rekrutacje, może do innych niż ostatnio kierunków zawodowych.
Pozdrawiam
Koordynatorka projektów 2017-07-17 14:19
Miło nam:) Zapraszamy znowu:) I przekażemy Renacie:)
margarita 2017-07-18 15:20
szkolenia z kreatywności z Martą najlepsze - otwierają umysł i poszerzają horyzonty :):)
Zuzanna 2017-08-20 21:16
@margarita - czy pracując w Blueform pracownicy mają szansę na ciągły rozwój zawodowy? Wspominasz o szkoleniach z kreatywności. Na jakie inne szkolenia można liczyć? W dzisiejszych czasach możliwość rozwoju to bardzo ważna kwestia.
Zostaw swoją opinię o Blueform Marcin Kozłowski - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blueform Marcin Kozłowski