brak logo

Blueform Marcin Kozłowski

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Blueform Marcin Kozłowski

aaa 2012-06-23 10:25:27
Polecam. Super warunki, atmosfera i do tego ten profesjonalizm całej załogi. Jak ktoś ma wątpliwości to nie ma się nad czym zastanawiać
zana 2013-03-26 20:17:27
świetna, profesjonalna firma, kreatywni ludzie realizujący ciekawe projekty
gość 2013-04-02 14:32:56
Ja nie pracowałem w Blueformie, ale często tam bywam i atmosfera i ludzie są naprawdę w porządku :)
Ewa 2013-08-28 09:34:09
Potwierdzam!!! Ja też tam tylko byłam długotrwałym Klientem w projekcie dla sprzedawców i faktycznie, aż się chce do nich przychodzić. Zawsze pogodni, chętni do pomocy i tacy... nieszablonowi:). Ciągle mają jakieś nowe projekty, wszystkie są ciekawe, a ich szkolenia to majstersztyk! Myśmy dosłownie nie mogli doczekać się szkoleń, a jak się projekt skończył to jakby mi zabrali moją bezpieczną i przyjazną przystań.
uczestniczka szkoleń 2013-09-08 21:23:51
Zgadzam się z Ewą! Brałam udział w realizowanym przez nich szkoleniu komputerowym i wszystko było idealnie. Trenerzy przekazują informacje w bardzo ciekawy sposób, a dzięki stworzonej atmosferze chętnie będę tam wracać :)
izolda 2013-10-22 13:06:02
Bralam udzial w szkoleniach dofinansowanych przez EFS i stwierdzam, ze tandem trenerow to osoby kompetentne, cierpliwe, profesjonale i na poziomie. Polecam!
Kasia S. 2013-11-06 11:39:10
Ja też brałam udział w szkoleniach a potem też chciałam tam pracować. Nie udało się... Praca marzenie. Blisko, w prowincjonalnym miasteczku też można poczuć europejski profesjonalizm, standardy, jakich można pozazdrościć, atmosferę pracy, jakiej nie ma w żadnej firmie w Jastrzębiu! Mają niezwykłe projekty!
stażysta 2014-02-14 11:10:37
Ja byłem na stażu w tej firmie w dziale programistycznym. Moja opinia:(ku mojemu zaskoczeniu) miałem odpowiedzialne zadania do wykonania, traktowali mnie jak swojego normalnego pracownika, nie było żadnej taryfy ulgowej, co najlepsze - wiele się nauczyłem, nabyłem praktyki i przy okazji zarobiłem. Zarówno szef jak i pracownicy są w porządku i mają duże poczucie humoru ;)
abc 2014-02-28 17:10:14
Niejasne zasady rekrutacji na zagraniczne unijne staże. Duze rozczarowanie!
ja 2014-06-20 14:43:00
Byłem na organizowanym przez nich stażu w Irlandii i nie mogę się niczego przyczepić, ciekawe doświadczenie, będę szukał kolejnych takich dofinansowanych wyjazdów.
helmutka 2014-12-01 17:32:01
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy Blueform Marcin Kozłowski to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi. Projekt „Webmaster i Programista aplikacji webowych” jest adresowany do 36 osób niepracujących ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5717070?keywords=&region=
fikus 2015-02-07 17:27:55
bardzo spodobało mi się motto firmy "If you want go fast, go alone.If you want go far, go together!" , które tylko pokazuje , że firma stawia przede wszystkim na współpracę pomiędzy wszystkimi pracownkami jacy w Blueform są właśnie zatrudnieni. A trochę ich jest na naprawdę różnych stanowiskach . polecam
JaToJa 2016-07-27 17:48:47
Świetne szkolenia z zakresu bankowej obsługi klienta. Trenerka z entuzjazmem i pozytywnym nastawieniem. polecam
kachaka 2016-09-23 09:00:11
Byłam tam na szkoleniach sprzedażowych, było dużo ćwiczeń, ale były prowadzone w taki sposób, że nikt się nie stresował, a przez to dużo dało się z nich wyciągnąć. W praktyce te metody naprawdę działają nie tylko w pracy, ale i podczas negocjacji z dziećmi ;) Super ludzie tam pracują, jak ktoś chce dołączyć do zespołu składajcie CV, a może się uda.
hbhjbx 2016-09-23 21:49:20
@ kachaka - naprawde miło czytac takie opinie!! ja na pewno złoże CV, żeby nie stracic takiej szansy na zatrudnienie. Jeszcze raz bardzo dziekuje za informację
Zostaw swoją opinię o Blueform Marcin Kozłowski - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blueform Marcin Kozłowski