brak logo

Kancelaria Notarialna dr Wisława Boć-Mazur

Wrocław

Opinie o Kancelaria Notarialna dr Wisława Boć-Mazur

roko 2014-08-14 09:37:20
smieszny jestes......raNR.......ciekawe ile Ty zarabisz..........ludzie na zachodzie zarabiają 4 razy wiecej niz Polaczki.......i zapewne 4 razy wiecej niz Ty sam...........Lepiej wykjechac niz sie uzerac o smieszne grosze z ludzmi takimi jak Ty raNR, czy inni piszący zawistne komentarze. Ja na zachodzie poznałam ludzi, którzy lekką reka zarbiali 6 tys euro, a znam tez takich, którzy zarabiają ponad 15 tys euro miesięcznie........
XXXXX 2014-08-14 15:08:41
znam te babki co obgaduja Wisie- paszteciki i czarownice, a ich mezowie tez sie wyładowuja tutaj na tym forum....smieszni jestescie zakomplkesieni ludzie-niespełnienie życiowe udrza wam do głowki, i trzeba sie na kims powyżywać, żeby zwiększyć własne EGO i zapomniec o własnej zyciowej nieudolności choć na chwilkę
raNR 2014-08-14 15:15:45
Nie obrażaj Polaków pisząc "Polaczki"...kim jesteś ty? Wyjedź- tak będzie lepiej dla Polski, intelektualnie tu nigdy nic nie pomożesz:)
Tak się składa, że mam firmę w Polsce i na tym twoim "ukochanym Zachodzie" i nie martwię się o pieniądze. Widzę jednak, że ty się o nie martwisz...he he
Szanuję ludzi, którzy ciężko pracują i zapracowali na swój dobytek i respekt mam tylko wobec takich, którzy dorabiali się od zera, a nie od "tatusia". Do tego wiedzą, że najważniejsze jest to, co się ma w głowie, a nie na głowie, czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Powierzchowni są tylko płytko myślący.
A Wiśkę znam, niczego absolutnie nie zazdroszczę i nie mam o niej dobrego zdania. Sama wystawiła sobie wizytówkę swoim zachowaniem. Ogólnie rzecz ujmując- dużo emocji, mało profesjonalizmu- tak jak u ciebie (nie bez przyczyny zaimki osobowe z małej litery wprost proporcjonalnie do wartości i stopnia dojrzałości twojej wypowiedzi:).
Zatem dziecko, uciekaj za granicę z twoim umysłowym ograniczeniem, nie wracaj i nie obrażaj Polaków, pisząc "Polaczki", bo Polacy to naród życiem doświadczony i ciężko pracujący na swój majątek.
1
smiesznyjestes1 2014-08-14 15:40:00
tragiczny jestes z tą swoją firemką, wyżywając sie na forum. Zawodowcy nie mają na takie rzeczy czasu, a skoro jestes taki wspaniały, a spedzasz tyle czasu na forum, obrazajac swoja znajomą, wystawiasz sobie odpowiednią wizytówkę. Sam jesteś pustacki i prostacki w dodatku.Wspólczuje ludziom, którzy mają z tobą kontakt, bo jesteś fałszywy i prostacki....w dodatku zle zyczący innym. Tragedia, Najlepiej jakbyś ty wyjechał, bo krzywidzisz innych pomówieniami. Tragedia.......ty pustacku malucczki, zakompleksiony polaczku przez małe p
1
raNR 2014-08-14 16:42:00
30 lat dzielę życie między dwa kraje i nie siedzę już w firmie non stop, jak na początku...zawodowo u mnie wszystko w porządku. Dziękuję:)
Dziecinko, zabierz swoje emocje, cztery różowe torebunie i swój kulawy angielski, bo polski pozostawia wiele do życzenia i hade z tego kraju.
"malucczki"?? a to po polsku jest?
Co jedna, to lepsza!
1
do raNR 2014-08-14 16:57:28
propunuje pojsc do psychologa, bo wypowiedzi -jaki to ja nie jestem cudny wspaniały, połaczone z poniżaniem innych, nadaja się do badan psychiatrycznych....po prostu chory człowiek pisze te komentarze i to forum powinny zamknąć, bo zaiwstni ludzie typu jakiś tam biznesmen od 7 żałości raNR, mający wielkie mniemanie o sobie, gardzi panią notariusz.......śmieszne, pewnie samemu nie mając ani doktoratu.i z nikła wiedzą o prawie.....a polszczyzna pana też nie brzmi bynajmniej literacko, typowy język potoczny-malutki panie biznesmenie, który nie jest ani Kulczykiem ani Czarneckim
1
raNR 2014-08-14 20:18:36
ale się dziewucha zapieniła...he he
Jeśli w tak infantylny i emocjonalny sposób będziesz bronić swoich klientów (powodów/pozwanych) jak bronisz swojej ciotki (usunięte przez administratora)i idolki (usunięte przez administratora), to z głodu umrzesz;
a tymczasem czytaj coś więcej, niż Bravo Girl, bo język twój biedny jak i twoja kieszeń.
1
no comments 2014-08-14 20:46:02
tu wychodzi całe prostactwo raNR
1
raNR 2014-08-14 20:55:20
"prosty", "pusty", "śmieszny jesteś"- 3 podwórkowe zwroty...
Nie wiesz, INTELEKTUALNA BIEDO, że język polski jest bogatszy?
No, ale bogactwo, to dla ciebie, nieudaczniku, tylko wypłata cioci Wisi (kilka tysiączków zł),
jej ciuszki i samochodzik, a bogactwo w aspekcie językowym i intelektualnym jest ci zupełnie obce...,
jak i języki obce:))
haha 2014-08-14 21:08:48
miliarder nam sie znalazl......ktory na forum siedzi pol dnia.......wielki biznesmen-haha
raNR 2014-08-14 21:14:04
Takiego zera intelektualnego dawno nie spotkałem- warto się ponabijać z głupiej landryny nawet miesiąc, dwa i cztery.
"Nam"??? To jeszcze się reprodukowałaś? ...intelektualna zagłada świata.
ostatnia informacja 2014-08-14 21:17:29
chwalenie sie jezykiem obcym po 30 latach pracy na zachodzie to jest naprawde komiczne, kazdy kto wyjedzie z kraju w ciagu roku jest w stanie się nauczyc swietnie języka, wiec się juz tak nie wymądrzaj z tymi językami....to zadna sztuka.......wspoczuje ci wpatrzenia w siebie........i zastanawiam sie co ci zrobila w.boc, ze jej tak nienawidzisz.........to jest jakies chore-nie mam juz czasu odpisywac, propnuje zmienic postawe zyciowa i przestac krytykowac wciaz innych
i jeszcze jedno 2014-08-14 21:36:24
sam bardzo chetnie krytkujesz i nabijasz sie z innych, a sam nie jestes w stanie zniesc negatywnych komentarzy co do wlasnej osoby
pamietaj, to co zrobisz zle, wraca czesto do nas jak bumerang
zmien sie choc troche i zdystansuj do Wisi, sadze, ze ci nic nie zrobila
niech sobie zyje szczesliwie , po co na nia pluc-skoro zapewne niczego zlego ci nie zrobila
dalej 2014-08-14 21:38:04
ja proponuje by forum zdjelo cala te dyskusje, bo jest krzywdzaca dla osoby Wisi Boc.......wypowiedzi nra........sa nie na miejscu i nalezy wyczyscic calosc forum
Zegnam!
raNR 2014-08-15 16:42:19
"Każdy po roku jest stanie świetnie nauczyć się języka?" "Świetnie"?
Zatrudniam znajomych Polaków i po 5 latach nadal z nimi chodzę po urzędach, mimo że "z urzędu" przysługuje im bezpłatna nauka języka.
Ty to chyba za granicą byłaś tylko z rodzicami w Egipcie.
A o karmie mi nie opowiadaj i nie dawaj głupiutkich rad, landryna.
Kup sobie lepiej książki do gimnazjum, wakacje się kończą:)
Twoje uwagi mnie nie bolą, bo nie znaczysz dla mnie nic- wręcz przeciwnie, bawię się świetnie twoim dyletanctwem i naiwnością.
Powodzenia w nowym roku szkolnym; nie zapomnij kupić różowego tornistra.
do rm 2014-08-16 11:54:29
Polacy swietnie radzą sobie poza krajem........mam wielu znajomych, ktorzy juz kupili sobie domy w UK, mieszkania w Niemczech.......i na zachodzie sa nimi zachwyceni........Pisałam polaczku, o Polakach zazdrosnych zawistnych, ale naród uważam za mądry, tylko bez sznas na wybicie sie w Polsce. Polacy odnosza sukcesy zagraniczne..........bo w kraju tylko nędza i bieda! I brak perspektyw........Wisia też by odniosła wieli sukces, jakby wyemigrowała-jestem tego pewna
1
kk 2014-08-21 00:04:40
są o wiele gorsi notariusze niż Wisława
realistka 2014-08-23 16:12:03
nigdy Kochani sie to nie zmieni, gospodarka będzie coraz gorsza........ja to wiem, wiele lat byłam na emigracji i załuje decyzji o powrocie, podjętej pod wpływem emocji, że " pewnie jest już dużo lepiej w Polsce"........okazało się być tak samo, jak te parę lat przed wyjazdem..........teraz nie wiem, czy znów próbować, czy z dzieckiem małym jechać, czy juz sobie odpuścić i sie pogodzić.........ale każdemu młodemu radzę wyjechać, szkoda sił i młodości na prace w wyścigu szczurów za nędzne zarobki
1
WN 2014-08-23 16:24:30
tym notriuszom to tez nie jest lekko, ludzie nie maja kasy na mieszkania itd. Moja kolezanka od 3 lat nie moze sprzedac mieszkania przy rynku, bo ludzie nie maja kasy.........taki kraj-po prostu kazdfy cierpi, ludzie maja kupuja, nie stac ich na zbyt wiele, nie kupuja mieszkań przez co trudno jest deweloperom oraz notariuszom i tak kólko się zamyka..........
do WN 2014-08-24 16:08:39
właśnie o tym mówię, że najlepiej jest wyjechać i zarabiać w euro........nawet jak widać notariuszom nie idzie -a ludzie myślą, że w tych notariatach się wielkie pieniądze zarabia......najlepiej już po studiach spakować walizki i wyjechać, albo w sytuacji kryzysowej-długotrwale bezrobotni, bez szans na prace na umowę o pracę, jak i ci , którzy zarabiają ciągle nędzne grosze
prawodomówny 2014-09-09 15:29:09
Wielu moich znajomych to osoby bezrobotne, mało zarabiające i zdołowane 30.
Wypalone zyciowo, bez entuzjazmu-po wyjechaniu poza kraj nawet na którki czas, wracają nie do poznanania. Maja pasje, nowych znajomych, pomysły na zycie........cos jest nie tak w tym kraju...........ludzie dołują si ei wypalają bardzo szybko.........nie maja pomysłów na siebie
1
kolka 2014-09-09 21:04:18
moja kolezanka ma dziecko i zarabia 1 500 złotych.......ma prawie 30 lat i szykuje się do wyjazdu do Niemiec. Maz ja zostawił. Tyle w temacie trzymania sie kraju i czekania na cuda, które sie juz nie wydarzą
:( 2014-09-15 23:06:06
bo w PL 3 tys złotych na reke to wielkie HALO! I zdobywa sie je czesto kosztem wielkiego poswiecenia i zdrowia, przy wysysku ze strony pracodawcy
Kaja 2014-10-10 18:47:59
powiem szczerze, ja byłam na praktyce u jednego radcy prawnego-nie dostałam ani gorsza, latałam z pismami sądowymi, listami itd........nic. No koniec mecenas przyszedł i dal na Boze Narodzenie przy wszystkich praktykantach, koperte na "swięta" z kasą, jednej praktykante-blondynce z dużym biustem. Nie mogłam uwierzyć, pozostali tez nie...........Czy to możliwe na zachodzie? DRAMAT! Dyskryminacja z uwagi na wyglad czy co..........naprawde.
odp 2014-11-25 20:27:12
nie, nie w tej, ale oglnie w PL społeczeństwie wystepuje duzy sexsizm, co widac w kancelariach niektórych
1
dama 2015-01-25 01:13:56
Wydaje mi się, że obowiązek eleganckiego ubioru w takich miejsach nie powinien nikogo dziwić ani nic, bo to przecież powinna być norma. Ja jestem świeżo po studiach prawniczych i niestety poza praktykami w czasie studiów to nie mam żadnego doświadczenia ale bardzo teraz chciałabym się dostać do tej kancelarii notarialnej dr Boć - Mazur, myślicie że mam jakiekolwiek szanse?
Tommy 2015-03-30 20:13:48
Na stronie internetowej, jaką to sobie zrobiła Kancelaria Notarialna dr Wisława Boć-Mazur jest opis kancelarii, a tam opis zespołu - słownie trzy osoby notariusz, zastępca notarialny i aplikant notarialny. Czy aby to nie oznacza, że nie ma raczej szans, nawet na robienie tutaj aplikacji przy tak niewielkim zespole?
wiktor 2015-06-03 20:52:34
chciałabym pojsc tam rowniez na praktykę. Proszę tylko napisać, jaka szefowa jest? Cieżka i zarozumiała czy da się dogadać?
Stażystka 2016-01-05 15:14:32
Jest to jedna z niewielu kancelarii notarialnych w której pracownicy są traktowani po partnersku, a każdy, kto chce się czegoś nauczyć się nie zawiedzie. Wszyscy pracownicy tworzą naprawdę zgrany zespół w którym jest miejsce również na przyjaźnie. Pani Rejent dba o każdą z pracujących dziewczyn, jest bardzo wyrozumiała i zawsze z klasą. Polecałabym tego pracodawcę każdemu. Profesjonalizm w każdym calu. Dodatkowo daje szansę nawet osobom bez doświadczenia :)
MssMimi 2016-01-11 15:24:52
Pani Boć-Mazur to profesjonalistka, a przy okazji bardzo ciepła osoba. Jedna z najlepszych notariuszek we Wrocławiu. Wcale nie jest tak trudno się dostać, o ile ma się odpowiedni poziom wiedzy i motywację do pracy. Bardzo mi się podoba stopień zaangażowania pracownic sekretariatu w obsługę klienta i dbanie o wygląd kancelarii. Wszystko na najwyższym poziomie i z dbałością o nawet najdrobniejsze szczegóły. Polecam kancelarię jako potencjalne miejsce pracy, a wszystkie negatywne komentarze pochodzą chyba z jakichś dziwnych źródeł.
MarekKrasoń 2016-01-26 21:30:57
Bardzo profesjonalne podejście. Jestem przekonany, że jakość świadczonych usług wynika nie tylko z dużego zaangażowania, ale też świetnie dobranego zespołu. Tak trzymać! Pani Boć-Mazur nie tylko potrafi zadbać o klientów, ale też wyjaśnić każdy punkt aktu w prostych słowach. Gdyby takich prawników było więcej...
Blueberry 2016-01-29 12:49:18
A jak jest z opłatami?
1
Bella 2016-02-07 11:32:55
Całkiem zwyczajnie, ceny nie odbiegają od rynkowych.
Stałyklient 2016-02-07 11:40:29
Przygodę z kancelarią dr Wisławy-Boć Mazur zacząłem jeszcze podczas spółki z inną notariuszką. Zespół zawsze zgrany, miły i profesjonalnie obsługujący klientów.
Sekretarki jak i notariuszki bardzo miłe i poukładane. Bardzo szybko i sprawnie odpowiadano na wszystkie telefony i maile. Później Pani Wisława Boć-Mazur założyła własną kancelarię. Ponownie ani razu nie zawiodłem się na profesjonalizmie i sprawności obsługi nawet najtrudniejszych spraw.
Moja branża jest szczególna, nie matu miejsca na opieszałość czy niezdecydowanie, a każdy błąd w akcie może kosztować miliony, dlatego wybierając kancelarię brałem również pod uwagę przygotowanie merytoryczne i zawodowe wszystkich pracujących w kancelarii. Nie tylko notariuszy, ale też obsługi administracyjnej.
Aktualnie jestem klientem, który przynamniej raz w miesiącu jest klientem kancelarii i nigdy nie zdarzyło mi się mieć żadnych zastrzeżeń. Przy ważnym przepisie Pani Rejent mimo urlopu była cały czas dostępna pod telefonem i była gotowa rozwiać wszelkie wątpliwości.
Na plus rzutuje również wygląd kancelarii i estetyka jej utrzymania. Wszystko jest bardzo poukładane. Każdy klient pytany jest o kawę czy herbatę. I na stole zawsze stoją ciasteczka :)
Współpraca z Panią Boć-Mazur to prawdziwa przyjemność. Sądzę, że wybór tej kancelarii to strzał w dziesiątkę nawet dla najbardziej wymagających klientów.
TadeusziAgnieszka 2016-02-07 11:49:37
Pół roku temu razem z żoną zdecydowaliśmy się na kupno domu we Wrocławiu. Oferta przedstawiona przez sprzedających była niezwykle atrakcyjna i od razu zdecydowaliśmy się podpisać umowę. Dostarczając dokumenty do kancelarii i umawiając się na podpisanie aktu nie spodziewaliśmy się, jaka niespodzianka na nas czeka podczas spotkania z notariuszem i sprzedawcami. Ku naszemu ogromnemu zaskoczeniu Pani notariusz uzmysłowiła nam, że sprzedaż nie może być zawarta, a sprzedający to zwykli oszuści. Dom był wspólnotą której nie można sprzedać bez reszty udziałów. Sprzedawcy okazali się zwykłymi oszustami.Pani Rejent nie tylko ocaliła nas przed stratą oszczędności życia, ale też wytłumaczyła wszystkie kwestie związane z prawnymi aspektami sprzedaży i kupna budynków.

Po pół roku wróciliśmy znowu, tym razem już z pewnymi sprzedawcami i jeszcze piękniejszym domem. Razem z żoną serdecznie polecamy Panią Wisławę Boć-Mazur, gdyż gdyby nie ona prawdopodobnie władowalibyśmy się na niezłą minę.
Mariusz 2016-02-07 11:51:07
Wszystko ok, polecam.
Edson 2016-02-16 15:22:22
Bez zbędnego ociągania i z pełnym profesjonalizmem. Osobiście polecam.
1
MichałCMR 2016-02-29 15:46:46
Pani Rejent punktualna, kancelaria czysta i zadbana. Wszystko bardzo sprawne i dobrze przygotowane.
Mareckey 2016-02-29 15:49:57
Pierwsze spotkanie z dr Boć miałem jeszcze na studiach. Wtedy zakładaliśmy ze znajomymi pierwszą firmę. Mimo młodego wieku Pani Boć bardzo sprawnie poradziła sobie z wszelkimi formalnościami. Teraz jest to jedyna kancelaria jaką mogę z czystym sumieniem polecić. Wiele podobnych we Wrocławiu chwali się wysokim standardem, lecz prawda jest taka, że tylko dr Boć odbiera telefony nawet po pracy i odpowiada na każde pytanie.
Lily 2016-02-29 15:55:23
Aktulanie studiuję na 2 roku prawa i szukam miejsca na staż. Zastanawiam się czy kancelaria dr Wisławy będzie dobrym miejscem...
Z jednej strony może uznać, że drugi rok studiów to za wcześnie, jednak komentarze skłoniły mnie do rozważania jeszcze tej sprawy...
Cóż, chcąc coś osiągnąć trzeba zacząć już od początku studiów.
AniaB 2016-03-03 10:39:11
Wiesz, kto nie spróbuje ten nie zyskuje ;)
BogR 2016-03-11 14:23:59
U tej Rejent Boś straszny sajgon, strasznie dużo umów i aktów. Ale dziewczyny jakoś dają radę. Zobaczymy jak długo...
I.KA 2016-03-17 13:06:45
Najlepsza prawniczka we Wrocławiu, oszałamiające sukcesy w nauce i w praktyce. Jestem pod wrażeniem !Polecam wszystkim!
2
Artamatum 2016-05-30 15:24:02
Cóż, kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje. Chyba spróbuję dostać się tam na wakacyjny staż... Zobaczymy czy się uda. Jeżeli nie to szkoda mi czasu i szukania jakiegoś innego sensownego miejsca.
Większość miejsc to tylko parzenie kawy i herbaty plus kserowanie dokumentów. Koleżanka mówiła, że Pani Boć-Mazur nie tylko dużo tłumaczy stażystom, ale też tłumaczy im dużo spraw.
Artamatum 2016-05-30 15:24:44
Cóż, kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje. Chyba spróbuję dostać się tam na wakacyjny staż... Zobaczymy czy się uda. Jeżeli nie to szkoda mi czasu i szukania jakiegoś innego sensownego miejsca.
Większość miejsc to tylko parzenie kawy i herbaty plus kserowanie dokumentów. Koleżanka mówiła, że Pani Boć-Mazur nie tylko dużo tłumaczy stażystom, ale też tłumaczy im dużo spraw. Propsy
AnetaWoś 2016-07-20 08:14:06
Hm... Na razie zastanawiam się gdzie wysłać CV, ale z opinii tutaj można wywnioskować, że w tej kancelarii w końcu się czegoś nauczę. Poprzednie dwie to była jakaś pomyłka....
AnetaWoś 2016-08-02 11:49:28
Chyba raczej dr Boć-Mazur ceni inicjatywę, z tego co słyszałam to ostatnie dwie przyjęte osoby same przyniosły CV.. Chociaż kto ją tam wie...
AnetaWoś 2016-08-02 11:49:47
Chyba raczej dr Boć-Mazur ceni inicjatywę, z tego co słyszałam to ostatnie dwie przyjęte osoby same przyniosły CV.. Chociaż kto ją tam wie...
erf 2016-08-03 18:51:45
@ktoś a zaglądałeś moze na ich strone internetową?
JaAna 2016-11-14 13:38:13
Jezus Maria czy to są opinie o Kancelarii Notarialnej czy prywatna słowna wojna i obrażanie ? Szukam dobrego kompetentnego notariusza a muszę czytać jakieś bzdury .
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Notarialna dr Wisława Boć-Mazur - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Notarialna dr Wisława Boć-Mazur