brak logo

Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro

Łęgowo

Opinie o Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro

Gość 2014-07-07 13:30:07
Tesso jest w porządku, pracuję i mam na chleb. I na masełko :-). A poważnie to normalna firma, jakich dzisiaj coraz mniej. Pracuję, dostaję wypłatę, nikt mnie nie nęka, ludzie bardzo ok.
wawa32 2014-07-09 13:28:16
Na Tesso nie moge powiedziec zlego slowa. Robota jak wszedzie, traktuja czlowieka z szacunem, jest dobrze.
Ania 2014-08-09 17:06:48
Praca to praca ale nie wszędzie są uczciwi pracodawcy. Ja musiałam się kiedyś sądzić z takim jednym co to uważał że nie musi wypłacać całej pensji. W Tesso płacą i nikt nie próbuje mnie oszukać. A ja mam dzieci na utrzymaniu i wreszcie mam spokojną głowę.
Czarny 2014-08-13 16:12:35
Jest git. Jak to mówią szanuj szefa swego możesz mieć gorszego. Ja miałem to wiem co mówie. A jak ktoś szuka roboty to mogę śmialo polecić Tesso. Rynek niepewny a firma nie zginela jak inne. Robota caly czas i widac ze bedzie dalej bo to nie jakas pierwsza lepsza firma krzak tylko porzadny pracodawca. Chyba u nas wiekszego i kepszego nie ma.
MałaMi 2014-08-13 16:23:52
Ja nie mam ciężkiej pracy, więc trudno mi się wypowiadać o tym, jak się pracuje np. w sortowni Tesso, ale mogę napisać o biurze. Ludzie są fajni, a to chyba najważniejsze. Nie wiem, może to ja jestem ugodowa, ale inni chyba też, bo można porozmawiać, pośmiać się i nikt nikomu nie wkłada noża w plecy. Mam normalną umowę, kończę pracę i wracam w spokoju do domu :-)
Gruby 2014-08-14 08:35:27
Fakt. Jak ktoś szuka roboty w Pruszczu to w Tesso najlepiej. Jest spoko tak że walcie śmiało.
haha 2015-02-26 19:50:01
tak ja pracuje w tesso ludzie co wy wypisujecie to brednie super firma tak chyba w mobingu który prowadzi pani Janina jak Hitler dziewczyny chodza i płaczą po kątach nikt raczej nie cieszy sie z tej pracy pracują bo muszą najnisza krajowa oczywiscie i na czarno albo pół etatu lub zlecenie i uczucie batu na plecach tylko szybko szybko i wyzwiska ludzi i przycinki wypłat pani Janiny, wypłaty sa na czas jedyna prawda tak nic poza tym
4
buhaha 2015-02-26 22:03:31
Pracuję w tej firmie i jest mega presja ze strony Pani Janiny. Cały czas poganianie
5
makanaki 2015-03-01 00:16:00
Ale co to pani Janina ma sie polozyc wraz z pracownikami i ogladac MTV? Przeciez od tego jest , by dbac o interesy firmy. Dzieki temu , ze Ona i jeszcze pare osob dba tak jak nalezy , to macie pensje na czas i w calosci wyplacana. Sorry, ale znam troche ta firme i pozwolilem sobie na wyrazenie swojej opinii.Pozdrawiam malkontentow!
2
haha 2015-03-01 16:16:39
w całości wypłacona pensja ciekawe komu jak pani Janina do swojej kieszeni przycina kto sie nie upomni nie dostanie każdemu co miesiac cos brakuje razy tyle osób niezła wypłatka jest
4
ultras 2015-03-17 19:33:04
Racja żenada nie firma powinna jakaś inspekcja sie zając teraz nawet Ukrainców zatrudniaja za grosze hehe śmieszne
4
Zniesmaczona 2015-07-11 17:05:49
Szanowni Ludzie,
nauczcie się, proszę, pisać poprawnie po polsku: używajcie przecinków, kropek, średników; zaczynajcie nowe zdanie od dużej litery. Tego bełkotu nie idzie czytać!!!
Moja refleksja tyczy się wszystkich postów i wszystkich możliwych portali...

z poważaniem,
Zniesmaczona
3
nono 2015-10-18 18:30:19
Czepisza sie....Jak rozmawiasz z kims, tez zwracasz uwage na przecinki i duza litere???Ogarnij sie to forum nie sprawdzian z Polskiego.
Jak nie pasuje to nie czytaj, musu nie ma
Matti 2016-09-22 15:54:36
he he he , ale te pierwsze wypowiedzi to chyba szefostwo pisało,żeby pozytywnie zareklamowac się albo pani Janeczka. Pracowałemkiedyś w tej firmie, i oszukują na pensjach jak cholerę.
pocałuj 2016-09-23 22:50:02
@ Matti - a w jaki konkretnie sposób cie oszukali?
ZBUJU 2016-11-11 15:21:25
Zależy na jakiej posadzie pracujesz. Nie jest źle jak na tą firmę co prawda hale mają ciężko kierowcy, przeceniający i biuro mają super ale pracowałem tam w wakacje parę razy i jak byłem na hali parę razy to nie widziałem płaczu przeciwnie dziewczyny gadały sobie śmiały się podczas pracy itp.
Pani Janina co prawda jest ostra ale taka jej praca i nic nikt na to nie poradzi.
Moja opinia jest taka:
Kierowcy w skali od 1 do 10 mają 8, hale 4 biuro 6 taka jest moja opinia pracowałem jako pomocnik kierowcy a jak skończę szkołę idę tam na kierowcę kat. B lub C
Zostaw swoją opinię o Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro - Łęgowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro