brak logo

Green Service Cezary Wieczorek

Poznań

Opinie o Green Service Cezary Wieczorek

xxxxx 2013-12-02 19:22:23
Bardzo wulgarny facet,nie polecam z nim współpracy !!
4
wo 2013-12-11 11:18:13
Gosciu jest niepoważny, nie dotrzymuje warunków umowy. Ja swoja prace wykonałęm terminowo i rzetelnie, wywiązałem się z umowy, a pieniędzy za to nie zobaczyłem. Nie polecam [usunięte przez moderatora]!!!
4
Odd 2013-12-11 20:06:50
Witam, u mnie jest ta sama sytuacja. Do 30 listopada miał być przelew i tak już 2 tydzień telefonów i dalej nic się nie zmieniło. Pan ( usunięte przez administratora )zbywa wszystkie rozmowy mówiąc raz, że przelew zrobił wczoraj, raz że dzisiaj i tak co telefon. Ludzie, gdyby zebrać się razem i zgłosić na policję? Przecież tego nie można tak zostawić.
4
Cezary Wieczorek 2014-01-04 07:39:27
Wszystkie osoby które są niezadowolone proszę najpierw o kontakt z naszą firmą a nie wylewanie żali w internecie. Mam nadzieje że osoby które napisały te posty (negatywne) maja świadomość tego że pisząc bzdury bez pokrycia czeka je odpowiedzialność prawna . Wasza opinia jako pracowników którzy popracowali jeden lub dwa dni jest nic nie obiektywna bo gdyby opinia naszych klientów była pozytywna na temat waszej pracy nadal byłyby praca dla was w naszej firmie. Jak wytłumaczycie to że ludzie wracają do nas do pracy co jakiś czas albo nawet po kliku latach mimo że znaleźli sobie miedzy czasie inna pracę. Te osoby są wizytówką naszej firmy i pokazują jak w przeszłości wykonaliśmy dobra pracę. Na zakończenie proponuje czytać umowy to na przyszłość nie będzie na pewno problemów.
Blitz Profit 2014-01-24 13:37:22
Wielokrotnie korzystaliśmy z usług firmy p.Wieczorka. Każdorazowo usługa była wykonana terminowo, staranie i ze znajomością rzeczy.
anonimowy 2014-02-07 08:25:11
(usunięte przez administratora)Opinia ludzi, ktorzy popracowali nawet jeden dzien i nie otrzymali za to wynagrodzenia na podstawie umowy jest prawdziwa, a dowodem jest brak przelewu.
3
Cezary wieczorek 2014-02-12 22:23:09
Może pan/pani napisac lub zadzwonić do nas . Bo nie doszły do mnie informacja ze ktoś nie dostał wynagrodzenia za 1 dzień pracy.
Nes 2014-02-14 19:02:56
Co to znaczy ze praca została wykonana terminowo i rzetelnie. Gdyby tak było to do dzisiaj szanowny xxxxx byś u nas pracował.
poz 2014-02-21 09:43:16
Prawda jest taka, ze jesli byloby wszystko w porzadku to nikt by negatywnych opinii nie pisal, bo jesli czlowiek dostanie wyplate to nie ma powodu, zeby pisac negatywy. Pracownicy sa sobie sami winni jesli nie otrzymuja wyplaty i nic z tym nie robia, daja w ten sposob przyzwolenie na na takie dzialania - pracodawcy natomiast szukaja usprawiedliwien w takim zachowaniu i mysla, ze wszystko jest w porzadku - nie zaplacili kilka razy i nikt sie nie zglosil to nie zaplaca po raz kolejny, a jak sie ktos prosi o pieniadze to wielkie zdziwienie i jeszcze oburzenie, ze ktos zawraca głowe o 60 złotych
3
Cezary Wieczorek 2014-02-21 16:35:34
OŚWIADCZENIE
Informuje że negatywne komentarze które zostały napisane przez osoby które:
- miały pracować przez kilka dni w rzyczywistości przyszły do pracy na jeden dzień po czym prace porzuciły bez podania przyczyny.
- Prawie wszystkie komentarze zostały napisane przez osoby które pracowały na przełomie listopada i grudnia Są to pracownicy jednej firmy którzy nie potrafili się dostosować do zasad zawartych w umowie.
- pozostałe posty są napisane przez osoby które podały błędnie nr kont lub nie doniosły kart pracy na podstawie których wypłacane jest wynagrodzenie.
W dniu dzisiejszym trafiło zawiadomienie do prokuratury w komisariacie Poznań Jeżyce. Skoro cześć osób mimo moich próśb do dnia dzisiejszego nie zgłosiła się do nas w celu wyjaśnienia sprawy. Ja sam po przez odpowiednie organy wyjaśnie posty tych nie zadowolonych.
Następne osoby które zdecyduja się napisać cokolwiek źle bez wcześniejszego wyjaśnienia sprawy będą zgodnie z K.C. brani do odpowiedzialności karnej.

Cezary Wieczorek
GREEN SERVICE
1
Robert 2014-03-02 09:58:25
Widze, ze Pan jest bardzopewny siebie... Przypominam o obowiazku wyslania PIT11 za zeszly rok, zobaczymy jak Green Service na tym polu sie sprawdzi.
4
Cezary wieczorek 2014-03-02 10:54:11
Pity Szanowny Panie były wysłane w dniach 27 i 28 luty. Co do pewności to jestem pewien ze byłyby szybciej gdyby większość ludzi znała adres swojego urzędu skarbowego. Bo z tym tematem miała probelem w zeszłym roku co druga osoba. Już nie mówiąc o tym ze biuro księgowe które robiło te pity nie mogło sie rozczytac danych w kwestinariuszach.
pyrka 2014-04-21 09:36:23
(usunięte przez administratora)CHCIALBY ABY PRACOWALI DLA NIEGO LUDZIE NAJLEPIEJ ZA DARMO(usunięte przez administratora)
3
Green service 2014-04-22 00:14:14
W chwili obecnej nie trudno domyśleć sie od kogo ten wpis. Przez ostanie dwa tygodnie doszło sporo nowych pracwonikow, kilku wróciło z przed kilku miesięcy. Mieliśmy najlepsza frekwencje wsród kilku agencji obsługujących danego klienta. Świadczy to o tym ze nasi pracownicy sa zadowoleni z wsporcy z nami. Tak wiec pani(usunięte przez administratora) pretensje prosze zatrzymać dla siebie . Co do stawek oferujemy wyższe niż konkurencja w innych hipermarketach tak wiec niewiem
o jakiej pracy za darmo mowa. Chyba ze ma Pani na myśli te godziny za ktore nie zapłaciliśmy Pani ponieważ byly dopisane przez Panią. Na karcie pracy.
pyrka 2014-04-22 12:19:55
sam pan sobie wystawia opinie jaki ma pan kontakt z pracownikiem skoro pan nie wie co się dzieje z listami A DOSKONALE PAN WIE ZE SPRAWE WYJASNIA INSPEKCJA PRACY
3
jupik 2014-11-29 20:12:08
rzeczywiście takie zachowanie jest praktycznie... niespotykane. dla nowych uzytkowników jeśli ktoś się nie orientuje czym firma się zajmuje to specjalizują się odbiorem odpadów poremontowych. Nie dziwi mnie negatywne podejście pracowników do tej roboty , bo nie jest ona wybitnie wdzięczna. Ale rozmawiać z szefem powinni
1
green service 2014-12-02 15:19:25
w celu sprostowania firma nie zajmuje się odbiorem odpadów budowlanych tylko praca tymczasowa na terenie Poznania. Jednak dziękuje za zrozumienie że najpierw rozmawia się ze nami a poźniej ewentualnie wylewa się żale na tym portalu o ile są zgodne z prawdą.
Poznaniak 2015-04-05 19:49:24
Pracowałem w green service wypłata nie jest płatna w terminie i trzeba sprawdzać godziny :( przepracowane dlatego zdecydowanie odradzam !!!!
4
Hanusia 2015-04-18 14:30:57
Jeszcze nigdy nie dostałam wynagrodzenia w terminie
2
Cezary Wieczorek 2015-07-05 00:26:09
Skoro Pani nie dostała od nas w terminie wynagrodzenia to dlaczego u nas Pani pracuje?
Cezary wieczorek 2015-07-05 00:29:52
Dlaczego trzeba sprawdzać godziny. Czy chodzi o przerwy ktore trwaja zgodnie z kodeksem pracy 15 min a większość pracownikow przedłuża je do 30-45 minut to nie czujemy sie wiinni tej sytuacji.
QAZ 2015-08-20 13:23:59
Jaki kodeks pracy ? Na umowie śmieciowej ma zastosowanie kodeks cywilny.
2
ŻAL 2015-11-23 21:08:20
Firma Green Service nie wypłaca pieniedzy!!!!!! ma już założoną sprawę sądową o naruszenie prawa pracy! wystrzegajcie się takich pracodawców.
2
Cezary wieczorek 2015-11-30 17:50:05
A moze powiedzieć kim Pan/Pani jest .? Z tego co mi wiadomo żeby sprawa trafiła do sadu to trzeba najpierw podjąć odpowiednie kroki. Sprawa sądowa jest wskazana i jest to ostateczna droga kiedy strony nie mogą osiągnąc poruzumienia. W chwili obecniej nie dostałem żadnego pisma w sprawie jakiś nie otrzymanych pieniędzy tak wiec nie moge sie ustosunkować. Przypominam ze nie uzasadniony hejt jest karany. Tak wiec prosze sie zastanowić dwa razy zanim napisze Pan/Pani jakakolwiek treść na temat mojej osoby.
h884xs 2016-05-21 01:26:27
Dawajcie konkrety o pracy jakie stawki, czy wypłata w terminie i czy umowa o pracę wchodzi w grę, oczywiście przy stałej a nie dorywczej pracy.
2
koza228 2016-05-27 19:10:29
osoby poszkpdowane ktorym nie zaplacil pan cezary i chetne kyore pojda za swiadka prosze o kontakat nr tel.(usunięte przez administratora)
2
h884xs 2016-06-22 15:29:57
Rozumiem, a jakie miejsca pracy oferuje agencja tzn. gdzie, same markety ?
2
Silberman 2016-08-31 07:54:42
Dzwoni się do Ciebie, a Ty olewasz sprawę oszuście. Nie wypłacasz na czas. Ogarnij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie zatrudniaj ludzi jak nie masz hajsu
4
vd 2016-09-03 23:31:22
Według mnie @olek, wszystko zależy od podejścia, bo to pracownicy budują atmosferę jaka ma panować w firmie. Ciekawe tylko czy pojawią się niedługo jakiekolwiek oferty pracy, bo nie ukrywam, że fajnie by było podjąć z nimi teraz współpracę na dalszą chwilę.
Anonimowo 2016-11-25 14:02:28
Firma nie płaci wynagrodzenia za wykonaną pracę. Wymiguje się od rozmów, nie odbiera telefonu. Właściciel jest nie poważny. Do tego nie wysłał pitu który ma obowiązek jako pracodawca wysyłać!! Co najlepsze umowy nie zgłosił do ubezpieczenia. Przez co przez cały czas pracy nie było się ubezpieczonym!! Sprawa zgłoszona do odpowiednich organów. NIE POLECAM! Uciekać od takich ludzi jak najdalej!!
Zostaw swoją opinię o Green Service Cezary Wieczorek - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Service Cezary Wieczorek