brak logo

dad polska

Poznań

Opinie o dad polska

Pracownik 2009-11-29 16:13:46
Jeśli możecie omijajcie tą firmę szerokim łukiem. W DAD POLSKA Pzonań Szefem firmy jest belg [usunięte przez moderatora]. Oszust, kłamca, bezwzględny [usunięte przez moderatora] który traktuje pracowników jak śmieci. [usunięte przez moderatora] jest na porządku dziennym. Tak jak oszukiwanie i okradanie pracowników. Zwalnia za byle co bez mrugnięcia oka. Interesują go tylko pieniadze kosztem pracownikó, w firmie ogólnie jest syf. Zdecydowanie ODRADZAM. Polecam przeglądnąć info w internecie o tej firmie. Jedno wielkie złodziejstwo i oszustwo.
Pracownik 2012-11-28 01:23:27
Z tego co wiem kolego - a wiem, bo znam malarnię na której ty pracowales...to sam porzucileś pracy nie informując o tym nikogo po 3 tygodniach(?) Dzwonili do ciebie, aby się spytac dlaczego nie przychodzisz do pracy etc. trochę krytycyzmu.... fakt firma miała problemy.... przekształcenia etc. ale pomimo tego sposób w jaki opuszczasz pracę i jaki masz do niej stosunek świadczy równiez o tobie...łatwo wydawac opinie o kimś, a nie patrzec na siebie. Fakt, praca nie jest łatwa, ale nikt nie mówił ci, że bedziesz chodzil w krawacie. Do szkoły było trzeba chodzić, to miałbyś szerszy światopogląd "pracusiu" A [usunięte przez moderatora] z tego co wiem, przejął firmę w najgorszym okresie jej istnienia i na niego "spłynęły" właśnie obelgi i etc.Ale podjął się tego i dzięki temu jednak ludzie, którzy chcą - mają pracę. Pracusiu trzytygodniowy..... Pozdrawiam MALARNIĘ :D
BOKSER 2013-04-30 16:32:12
Pracownik - 2012-11-28 01:23:27

Z tego co wiem kolego - a wiem, bo znam malarnię na której ty pracowales...to sam porzucileś pracy nie informując o tym nikogo po 3 tygodniach(?) Dzwonili do ciebie, aby się spytac dlaczego nie przychodzisz do pracy etc. trochę krytycyzmu.... fakt firma miała problemy.... przekształcenia etc. ale pomimo tego sposób w jaki opuszczasz pracę i jaki masz do niej stosunek świadczy równiez o tobie...łatwo wydawac opinie o kimś, a nie patrzec na siebie. Fakt, praca nie jest łatwa, ale nikt nie mówił ci, że bedziesz chodzil w krawacie. Do szkoły było trzeba chodzić, to miałbyś szerszy światopogląd "pracusiu" A [usunięte przez moderatora]z tego co wiem, przejął firmę w najgorszym okresie jej istnienia i na niego "spłynęły" właśnie obelgi i etc.Ale podjął się tego i dzięki temu jednak ludzie, którzy chcą - mają pracę. Pracusiu trzytygodniowy..... Pozdrawiam MALARNIĘ :D
Omijajcię tą firmę oszukują jak mogą Kierownik nie panuje nad niczym jak chcesz wziąć urlop który ci się należy musisz się prosić!!!! żadnych premi nawet na święta 50zł nie dostaniesz stare psujące się maszyny BHP karygodne Brygadzista zwykły cwaniak na innych kabluje a sam nic nie umie zrobić mimo tego że jeździł nawet na szkolenia do FRANCJI obcinają godziny nadgodzin tak jak im pasuje ta Firma jeśli tak to można nazwać to JEDNA WIELKA KPINA I WSZYSCY KTÓRZY TAM RZĄDZĄ!!!!
fsfds 2013-07-02 12:17:50
do roboty.
Mistrz 2014-02-24 22:07:55
Niesetety to wszystko to prawda sam wiem bo sam tam pracowałem.
Kirownik jest ok.
Brygadzista :) bez komentarza. poprostu nie ma co komentować nie potrafi nic. jedynie wbijac sie w samochody wózkiem widłowym.
mati 2016-04-02 22:43:39
nie ma pomocników. każdy tam to malarz. stanowisko poocnik jest wpisane tylko po to ,żebys kasy za dużo nie chciał. 1300 na początek potem może 1500, max 1600 i koniec podwyżek.
ale prawda jest jedna- nie zmęczysz się w pracy
krzych1223 2016-04-02 22:50:20
wal w ciemno. napisz piękne CV. kłam jak z nut. jeśli masz jakieś doświadczenie w kontroli w firmie produkcyjnej to cię przyjmą. a jak już cie zatrudnią to na pewno z roboty nie wylecisz.
kami56 2016-05-20 10:48:27
wiesz, tutaj nie trzeba chyba mieć jakichś mega zdolności technicznych w końcu to jest m. in. produkcja skrzynek pocztowych na listy - nie wiem na ile to jest dla firmy opłacalne ale ciekawe ile zarabia pracownik fizyczny na takiej linii produkcyjnej.
Zostaw swoją opinię o dad polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dad polska