brak logo

PROTOR S.A.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o PROTOR S.A.

interesant 2014-11-02 11:16:26
PUK,PUK.
bul 2014-11-16 14:34:11
Male zarobki do wykonywanej pracy
Cykl pracy 6 dni na 2 zmiany
praca w ciaglym pospiechu
nie poszanowanie ludzi
zarobki 2100-2900 brutto czyli lipa straszna
jeśli ktos szuka pracy żeby zarobic to nie tu
1
plu 2014-11-16 20:29:11
czyli nic się nie zmieniło.Pozdrowienia dla Buli orzeszka.
1
plo 2014-12-06 06:12:20
czyżby wasz dawny szef wrócił? CHciałbym zobaczyć niektórych miny,poprostu bezcenne,warte wszystkiego,pewnie jest zły o tego psikusa z teemką.Ale niesamowity zbieg okoliczności,w życiu bym bym się tego nie spodziewał.
1
BAC 2014-12-10 12:42:14
dobrze to ująłeś;nieposzanowanie ludzi,spokój mają tylko kable i donosiciele oraz lizusy,a jeszcze teraz na chwilę obecną są na topie
1
staf 2014-12-13 00:11:30
Panowie jak jest naprawde w protor w dabrowie górniczej.czy naprawde taka padaka,ile zarobi taki pracownik wtej firmie, jest jakis socjal.
4
BAC 2014-12-20 00:16:20
poczytaj sobie opinie o DB,którymi kiedyś byli,nie ma padaki,jest fantastycznie.
zenek 2014-12-20 11:47:19
w Pyskowicach w Protorze jest do bani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kierownictwo to banda niedouków i prostaków liczą się tylko wagony nie ludzie
aca 2014-12-22 14:46:10
czy to prawda że pewien Pan powrócił,jak bumerang i jest dalej mięciutki jak kaczuszka,jak temu Panu było bo nie mogę sobie coś tak przypomnieć,chodzi mi o Dąbrowe
1
aaa 2015-01-24 13:57:50
Jak tam praca w PROTOR :-)
interesant 2015-01-25 06:26:51
z zdobytego kiedyś doświadczenia tam podejrzewam że mają cud,miód i orzeszki poprostu niesposób przechwalić hahahaha i bardzo dobrze hahahaha
1
korba 2015-02-10 15:31:57
czy jest tu jakiś szeryf???? Z tego co wiadomo to musiał tu robić straszny hardkor
1
Reksio 2015-02-10 18:25:27
Pracowałem w Pyskowicach przez pewien okres i jest to praca cieżka w pośpiechu , nie ma poszanowania ludzi(traktuje sie jak jakiś totalnych roboli) i zarobki są tak niskie że szkoda gadać 2200 Brutto przez 2 lata pracy ?
korba 2015-02-11 17:12:11
kolego tu masz rację,na pogorii było to samo. Dokładnie nieposzanowanie.A tak z innej beczki znajomku szeryfie daj głos nie bądż barbii jak przedtem.
1
DAG 2015-02-28 18:15:52
mam takie pytanie jak jest w Dąbrowie Górniczej jaka tam jest sytuacja w pracy jakie warunki,płaca itp,ja pracuje w podobnej firmie wiec pytam jak tu jest?
abba 2015-03-03 21:56:40
Jest miodzio
assa 2015-03-12 20:14:59
Kto rządzi w Protor Dąbrowa Górnicza.

4
interesant 2015-03-31 16:33:16
tak myślałem że tak jest,kurczę jak ja wam tego zazdroszczę,tak bym sobie chciał ponurkować w smarach,albo w ciasnych klaustrofobicznych pomieszczeniach a tu figa z makiem.Za karę muszę robić codzienne imprezy do rana i jeżdzić na wycieczki z koleżankami,dzień jak co dzień.Uważam to za niesprawiedliwe.
3
interesant 2015-07-04 00:17:49
kochają ich, a żebyś wiedział,kochają też bardzo dawać z ucha nałogowo i nic nie puszczają mimochodem,wszystko jest przejrzane i zakablowane.Tam nie ma satysfakcji i pomagają się wypalić.Byłem tam i stwierdzam że na trzeżwo z tą mentalnością są kompletnie według mnie nie do przyjęcia.Twierdza pada,co zresztą widać.
2
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-07-19 23:51:34
Ujmę to tak;każdy kij ma dwa końce,a dwa razy do tej samej wody się nie wchodzi,ten kto to zrobi, niech najpierw dobrze sprawdzi powtórnie głębokość i ma oczy szeroko otwarte,bo inaczej znowu może być poślizg.To tak z mojej strony,osobiście nic do nikogo nie mam,ale trzeba przyznać, że pobyt tam z Wami to było czarujące i wspaniałe doświadczenie i dla niektórych znowu może być,lub wręcz jest, powiedzmy sobie, że aż metafizyczne.Łaaaaahahahahaaaaaa.Prawda też może być iluzją,nieprawdaż?,Hihi.
1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-07-22 17:44:11
Choć pamiętajmy że;prawdziwa żółta kaczka nigdy nie płacze i wody się nie boi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-07-22 17:44:25
Choć pamiętajmy że;prawdziwa żółta kaczka nigdy nie płacze i wody się nie boi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-09-01 22:56:48
Nie zaglądam do Was zbyt często,mam nadzieję że nie jest to już ta sama woda.Wiadomo, że w dzisiejszej dobie wszyscy o wszystkich wiedzą wszystko.Poprzednim razem był tylko muł i nieroby.Czego ode mnie oczekujesz? Wypowiedz życzenie,a ja postaram się dostosować ale tylko na swoim poziomie.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-09-11 23:05:33
choć ostrzegam,że nawet leżenie plackiem przekracza moje kompetencje.hahaha
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-09-28 23:01:47
słuchaj jak byłem u nierobów się podpisać,to potrzebowali kogoś na coś jakby magazynier, ,,powiedzmy ,, ,ale myślę że jak tam pójdziesz na górę po złożeniu cv-ki i powiesz że chcesz za powiedzmy robola (nie ubliżając tu nikomu,ale tak normalni goście mówią,żadna praca nie hańbi,weż to sobie do siebie) spotkasz tam szefa szanownego pana M ,On powinien Ci coś znależć jak jesteś dobry,lub masz chęci do pracy, a wierzę że tak.Ale jak polecisz w bambuko,to więcej mówił ci nie będę.Słuchaj idż tam i zapytaj się ,nie ma tragedii no chyba że jesteś inny,takich tam nie lubią i mają rację.No to zasuwaj.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-10-22 00:19:13
poproś na bramie żeby pozwolono ci wejść i zapytać się o pracę,myślę że ci pozwolą,wejdż do tego budynku prawie na wprost i tam pytaj i złóż cv.Co do stawki to jak znam życie,jak wszędzie, na początek to szału nie ma.Tak mnie się zdaje,choć już długo tam nie byłem i dobrze.A czemu?A bo tak mi się podoba.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-10-22 00:19:16
poproś na bramie żeby pozwolono ci wejść i zapytać się o pracę,myślę że ci pozwolą,wejdż do tego budynku prawie na wprost i tam pytaj i złóż cv.Co do stawki to jak znam życie,jak wszędzie, na początek to szału nie ma.Tak mnie się zdaje,choć już długo tam nie byłem i dobrze.A czemu?A bo tak mi się podoba.
2
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-11-30 03:09:06
niech sobie przypomnę,można wejść złożyć cv,przynajmniej tak było.Warunki,tam trzeba być,zobaczyć,raczej wszystkiego po trochu.Ujmę to tak,coś dla niewybrednego smakosza.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2015-11-30 22:28:53
masz robote to się jej trzymaj,bo w życiu bywa różnie,tyle mam ci do powiedzenia i nie wierz w takie tam co ci inni mówią,wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-01-16 21:58:14
no i widzisz,zadając to pytanie po tak długim czasie oczekiwania odpowiedż pewnie nasuwa się sama,tak jak Ci powiedziałem,resztę dopowiedz sobie sam i pozwól kolego że ulegnę małej transformacji zaraz w następnym poście.
dddooo 2016-01-16 22:01:21
no i co teraz ślimaki?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-01-17 12:10:22
a tak na poważnie,załap się tam,wielu pracujących tam to prawdziwi profesjonaliści w tym co robią z długoletnim stażem,mógłbyś się od nich nauczyć czegoś nowego.Jak sobie przypomnę to nie było przypadku żeby coś z tamtąd nie wyjechało o własnych siłach,zawsze wszystko działało i jeżdziło.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-01-24 21:01:54
A czy pani też jest zadowolona?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-02-02 15:48:06
wnioskuję z tego że chyba......................,to się rozumie chyba samo przez się.
1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-03-29 21:49:22
Coś kiedyś tam robili za db,nie wiem za bardzo,bo wiesz ja nie wtykam nosa w innych sprawy,ale myślę że jak byś porozmawiał z obecnym dowodzącym z emigracji(nie jest taki zły,spokojnie),to myślę że by cię nie zostawił na pastwę losu,tak mi się przynajmniej wydaje.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-04-28 03:34:25
a co ci szkodzi zaryzykować?
rowerek 2016-05-27 17:14:51
Co tam słychać u grubaska budynia
rowerek 2016-05-28 14:46:50
Przepraszam,to było za mocne,miało być bulbaska budyńka.O,tak już lepiej,prawda?
rowerek 2016-06-05 15:27:32
Buli weż się w garść,odpowiedz coś,nie tylko jedzenie i jedzenie zostań mistrzem wydziału i okolicznych zakładów.Zima się skończyła wszyscy wiemy że jesteś w już w robocie,bo się obudziłeś, no wiesz co ?
rowerek 2016-06-11 21:41:00
Ciekawe,jak on ma na imie?Coś mi się chyba przypomina,hmmm,ale jeszcze poczekamy.Oczywiście wiemy że tam jesteś,jak to ci jest,nie no spoko zostaniesz gwiazdorem zakładu.Ale poczekaj,nie gorączkuj się,wszystko w swoim czasie.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-06-18 15:19:24
Oczywiście,że ci z Pogorii,są dobrzy to nie ulega wątpliwości,w końcu siedzą w temacie hoho lat.Co do kasy to myślę że wystarczy popatrzeć na obwód nie których osobników (oczywiście są to moje prywatne przypuszczenia i ja też mogę się mylić,nie chcąc nikogo urazić)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-06-20 01:03:37
Jak się tylko ekipa,robota i kasa zgadza, to co można jeszcze chcieć,chyba już nic.Tak trzymać.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-06-21 21:47:22
No cóż,właściwi ludzie na właściwym miejscu.
aaaaaaaaaaaaaaa 2016-06-28 23:41:59
ilonko ,a co, chciała byś za fizola?
owca dolly 2016-08-11 16:25:28
Czy jest tu jakiś b..a,mom dęntke na kaca.
1
aaaaaaaaaaaaaaa 2016-10-07 20:55:38
Trudno,ale to fajne chłopaki,ale zawsze możesz się przejść i popytać,nic nie stracisz.
yoai 2016-10-09 16:37:19
@kaj no wiesz co oni maja sporo teraz tych ofert pracy prawda? na przyklad widze ze szukaja doradcy klienta we Wrocławiu oferuja kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną i rozbudowany system bonusowy.
oczko 2016-12-02 17:59:18
mam pytanie cz jest socijal
Zostaw swoją opinię o PROTOR S.A. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROTOR S.A.