brak logo

Lilu Fruits Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Lilu Fruits Sp. z o.o.

boss 2014-07-01 23:35:36
ktoś pracuje w tej firmie?co miesiąc ukazują się ogłoszenia o pracę w Gdańsku. BYł ktoś może na rozmowie?
7
lilufruitka 2014-07-04 12:44:16
pracuje w filii w Olsztynie wiec wypowiem sie jak jest tutaj, pensja minimalna nadgodzina płatna 10 zł brutto, soboty płatne osobno, pracujemy od 6-14 często trzeba zostac po godzinach, prezes ok, umowa na 1 m-c potem na rok są osoby które dostają zlecenie
3
zaklad pracy chronionej 2014-08-18 18:37:14
nie polecam pracujesz i konca nie widac 10-a nawet13 godzin
kandydat 2014-08-25 17:55:29
Firma nieprofesjonalna, a HR to kompletna PORAZKA!!
Problem leży w standardach działania i organizacji firmy.
Nieposzanowanie kandydatów szczególną wagę przykładam do kwestii informacji zwrotnej dla kandydatów.
PS. Świat jest mały i za pewne prędzej czy później obie strony będą miały okazję spotkać się, ale w trochę innych okolicznościach.

ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE!!!
4
kandydat 9999 2014-09-11 18:53:19
Również odradzam pracy w tej firmie!!!
1
xxx 2014-09-21 14:53:35
witam, byłem na rozmowie w czerwcu. Słabo postępują z interesantami, brak informacji zwrotnej itp. Zapewne spowodowane to jest przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogłoszenia ukazują się co tydzień. Zapewne z powodu "niewolniczych " godzin pracy i sobót pracujących ludzie sami rezygnują. Podstawa to szanować pracownika, odpowiednio go wynagradzać i dać mu też odpocząć no bo życie to nie tylko praca no ale tak jest nie tylko tam....
1
kandydat 9999 2014-11-13 20:53:45
odradzam pracy w tej firmie. wyzysk ludzi pensje nie na czas a pracownika traktuja ja murzyna
L 2014-11-16 21:50:19
Nie polecam współpracy z firmą lilu krzak, firma nie dba o pracowników, przy zwalniania brak powodów, kierownicy mają wszystko gdzieś, góra ucieka od problemów, wypłaty z opóźnieniem bez wytłumaczenia. Jest dużo firm w których są lepsze warunki, żałuję podjęcia współpracy z tym burdelem.
1
były pracownik 2014-11-18 19:20:33
ile osób tyle opinii. Ja jestem niezmiernie zadowolona ze współpracy w Lilu. Szef w porządku, pensja nie odbiegająca od normy. Miła atmosfera. Niestety ze względu na przeprowadzkę musiałam złożyć wypowiedzenie. w innym wypadku nadal bym tam pracowała.
3
BOB 2015-01-12 19:02:05
Odradzam pracy w tej firmie a w szczególności w oddziale Olsztyn. W tej firmie doceniają ludzi nieuczciwych,tacy dostają awans i sporą podwyżkę. Ludzie , którzy są pracowici,uczciwi i oddani firmie są niedoceniani a nawet dostają wypowiedzenia.Fałszywe donosicielstwo jest cenione.
2
NN 2015-01-23 15:22:13
NIE POLECAM FIRMY LILUFRUITS
PO PIERWSZE WYZYSKUJĄ LUDZI / DOSTAJESZ UMOWE (NAJNIŻSZA KRAJOWA) RESZTA WYPŁACANA POD STOŁEM , W RAZIE ZWOLNIENIA OCZYWISCIE BEZ POWODU MOZESZ ZAPOMNIEC O KASIE Z KOPERTY.
WYZYSKIWANIE PRACOWNIKÓW / NIE PŁACĄ ZA NADGODZINY TAK JAK POWINNI , GDY DYREKTOR MA DOBRY DZIEN TO DOLICZY CI CO NIE CO DO PENSJI
NAJLEPIEJ TO PRACOWAC 24H / NIE SPAC NIE NARZEKAC I WTEDY MOZE POPRACUJESZ Z 2 LATA

kandydat999999 2015-01-28 21:26:56
to chyba pomylilas szefow. szczegolnie ze nikt nie dba o pracownikow jak sie nie lize t... to jest sie nikim w tej firmie ...
były pracownik OL 2015-02-11 08:29:37
Popieram wypowiedz osoby " NN ". To całkowita prawda. najniższa krajowa jest wypłacana, a reszta pod stołem i to zawsze jest tak,że Ci jeszcze dostaniesz mniej niż człowiek zarobił. A o kopertę to często musisz się dopraszać. Kierownik - HYHYHY mówi to co każdy chciałby usłyszeć, a żeby stanąć za pracownikiem i wspierać go no ciężko przychodzi. No cóż bo tak to jest jak tylko zależy żeby było co wpisać w CV ( kierownik oddziału)............
blad 2015-02-15 20:15:01
Opinie się tycza odddziału w Gdańsku czy w Olsztynie?
zamyślony 2015-02-18 19:43:52
Firma wybitnie nieprofesjonalna. Na kierowniczych stanowiskach pracują osły i analfabeci. Zero kultury osobistej, brak kompetencji i profesjonalizmu. Zatrudnienie hm...... prowokuje mnie to do napisania wyzysk bo za najniższą krajową i poniżanie pracowników nie cisną mi się na usta żadne inne słowa.
1
Aleksander M 2015-03-27 15:18:49
Witam, znam firmę od najgorszych momentów po najlepsze. Polecam gorąco tym, którzy chcą się rozwijać, nie boją się wyzwań a przede wszystkim są odpowiedzialni i szczerzy. Z Szefem zawsze można się dogadać, jak wszystko jest okej to nie szczędzi grosza ;) Wystarczy się wykazać i można spokojnie liczyć na ładną pensję. W firmie znacznie się poprawiło, wprowadzono wiele zasad, instrukcji oraz rozporządzeń dzięki, którym warunki pracy, przekaz oraz wykonywanie zadań jest teraz na wysokim poziomie. Bardzo przyjazna atmosfera, ludzie w porządku dlatego polecam wszystkim :)
6
gość 2015-04-18 19:42:57
Ciekawe co Aleksander M robi szefowi, że tak GO chwali. No ale wiadomo co rodzina to rodzina :-). " Nie szczędzi grosza" - jak to brzmi. Dla mnie firma KRZAK i tyle, wyzysk ludzi za najniższą krajową, robisz nadgodziny bo rzadko się zdarza, żeby skończyć wcześniej i gdzie powinno być zapłacone za nadgodziny to jest PROBLEM. Najlepiej jakby człowiek tyrał ile tylko trzeba i najlepiej nie upominał się o swoje. Popieram wypowiedz " zmyślony ".
Ryszard Ochucki 2015-05-03 06:07:42
Kierownik magazynu mega cham, chyba jakis emerytowany trep albo esbek, ogolnie straszny burak, szefowa niewychowana gwiazda, ktora wyzej s... niz d... ma!! jedyny pozytyw to chlopacy i panie z biura mieszczacego sie w budynku magazynu, pozdrawiam!Opinia tyczy sie gdanskiego oddzialu
1
nnnn 2015-10-11 22:37:35
ta firma to jedna wielka sciema o swoja kase musisz sie prosic a jak nie donosisz wyzej to jestes nikim. a jest jeden kierowca ktory pnie sie szczebelek po szczebelku i kabluje wszystko i taki ma dobrze i nie musi nic robic rozkazuje wszystkim a tak naprawde jest nikim tylko jednym wielkim sm... jak go wychuj.... to na nich gadal a teraz lize d... gorze. taka prawda o tej firmie
1
KK 2015-12-14 10:45:51
W Koncu moge cos napisac!! Juz jakies czas nie pracuje w tej firmie.. Co do zarobkow sie zgodze ze sa slabe... Praca tez slaba ... Kierownictwo juz nie wspomne wyzej sra niz widzi... Jedynie co to milo wpominam prace na magazynie, takiego klimatu jak tam nigdzie nie znajdziesz! Chlopaki sa nie dowyjebania maja klimat i siebie szanuja nawzajem.. Firme jako firme odradzam!! A jak liczy sie dla was klimat to polecam zmiane albo z Wiciem albo z Jackiem, pozdro dla was chlopaki i mam nadzieje se jeszcze sie spotkamy :)
pozdrawiam chłopaki z magazynu 2016-04-17 06:14:37
nakaz pracy w niedziele gdzie pieniądze są okrojone
gdzie jako że jest to dzień ponad grafikiem powinno być 100 % lub dzień wolny ( pracujemy według umowy o pracę po 40 godzin tygodniowo nie licząc pracy w niedziele)

poniedziałek -praca 6-14 / 14-22 / 22-6

wtorek -praca 6-14 / 14-22 / 22-6

środa -praca 6-14 / 14-22 / 22-6

czwartek -praca 6-14 / 14-22 / 22-6

piątek -praca 6-14 / 14-22 / 22-6

sobota-wolne

niedziela -praca 6-14 / 14-22 / 22-6


jak również nie :

-wypłaca terminowo wypłat , jeżeli 10 wypada w sobotę lub niedziele to pieniądze dostajemy po weekendzie lub święcie

-zapewnia ubrań lub ekwiwalentu na takowe ,

praca odbywa się na chłodni gdzie panuje niska temperatura oraz panuje generalnie zastraszenie pracowników że jak nie zrobią tego ( np.przyjść w niedzielę wolną lub będącą świętem ) to zabiorą z koperty ( pieniądze ponad pensją za np.niedzielę )
3
Sony 2016-05-23 11:54:13
Podobnież spore zmiany w Firmie, więc chyba warto spróbować. Z moich informacji wynika, że szukają Kierowców...
1
WELLMA 2016-06-04 22:11:41
FIRMA MASAKRA. Odradzam stanowczo. Najlepiej mają oszuści i donosiciele. Lojalny pracowity człowiek nie ma szans. Nieuporządkowana struktura organizacyjna, duża rotacja pracowników. Bardzo słabe warunki pracy.
4
Sony 2016-08-22 15:01:15
Wellma bzdury piszesz. Tylko tyle Ci odpowiem. Pracuję w tej Firmie około 4 miesięcy. Nie narzekam. Jakoś nie trafiłem na ludzi, o których piszesz. Praca taka, jak wszędzie. Ludzie podobnie, no może niektórzy bardziej zakręceni. Atmosfera ze wskazaniem na przyjazną, szczególnie z poczuciem humoru Szefa i Kierownika... :)
Ale jak się nie chce pracować, to nigdzie się nie znajdzie się roboty, a zwalać na innych, zamiast myśleć o tym jak ja pracuję, to w naszym kraju normalka.
Pozdrawiam
Jony 2016-09-22 09:12:10
Zgadzam się w zupełności z Wellmą. Nie polecam.
cbhjjk 2016-09-23 22:28:49
@ jony - a może wartyo doprecyzowac - co konkretnie ci sie nie podobało? prosze o rzetelną informacje
Zostaw swoją opinię o Lilu Fruits Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lilu Fruits Sp. z o.o.