brak logo

CLUB CHICAS

Gliwice

Opinie o CLUB CHICAS

ania 2014-08-03 15:29:55
jak lubicie okradac ludzi i być ponizane to zacznijcie tam pracować. szefostwo chamskie, robią wszystko by nie płacić.
3
ola82 2014-08-29 00:10:47
Widzę, że chyba nie miałaś okazji pracować w tym klubie bo akurat jest na odwrót.
2
driver 2014-11-12 07:08:04
Osobiście nie dostrzegłem ,żeby kogoś tam okradano z pieniędzy, problem zawsze tkwi w tym ,że najpierw się umawiasz z pracodawcą na określoną kwotę , a jak ci brakuje to chciałabyś mieć więcej, nigdy nie spotkałem się z tym ,żeby kogoś ktoś poniżał w tym lokalu , wręcz przeciwnie mam odczucie jakby każdy tam darzył się wielkim szacunkiem. Z tego co piszesz Aniu widać jakbyś nigdy nie pracowała w innych lokalach. Akurat w Klubach tego typu , zawsze ktoś palnie jakąś plotkę i później kręci się afera na całego , no niestety tak bywa ,szkoda że dziewczyny nie chcą dojść prawdy u źródła tylko słuchają takich plotek
Daria 2014-11-24 17:00:49
Jedyne co mogę powiedzieć o tym klubie to patologia. Biorą dziewczyny na darmowe szkolenia - kilka dni zapierdziela się za darmo po czym mówią że się niby nie nadajesz :) może to potwierdzić kilka dziewczyn które zostały tak samo oszukane. Szefostwo klubu skrupulatnie przeszukuje internet i usuwa negatywne opinie ale prawda jest taka że to banda oszustów dla których pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Negowanie opinii nic wam nie da, bo każda dziewczyna która tam pójdzie to się przekona że jest tak jak piszą. Jako hostessa nie zarobisz nic, jeśli nie wyciągniesz drinka, tancerki mają jakieś 50 zł za całą noc paradowania na rurze :) reszta pieniędzy idzie dla tych złodziei. Barmanka? haha, kilka dni darmowego szkolenia a potem zero odzewu lub odzew w stylu 'nie nadajesz się'. 10 dziewczyn wezmą na niby szkolenie i cały miesiąc nie muszą płacić pracownikom. Cwane, ale szkoda że żadna tam nie chce pracować a jak już któraś zacznie to ucieka :)
2
Daria 2014-11-24 17:03:34
Zgadzam się z Twoją opinią, w klubie chicas obojętnie kim nie jesteś mają Cię za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] personel non stop się zmienia bo albo dziewczyny uciekają albo wspaniała szefowa Agnieszka je zwyzywa i wyrzuci. Cyrk na kółkach
2
driver 2014-11-24 17:48:26
1. patologię robiły dziewczyny , które nie pracują już zresztą
2. W każdej pracy ,żeby zarobić trzeba pracować
3. Jeżeli ktoś się nie nadaje do pracy to i nawet tydzień szkolenia nie pomoże
4. Szef i szefowa w każdym zakładzie pracy jest od tego żeby surowo oceniać pracownika za jego wykonaną pracę.
5. jeżeli uważasz że pracując w klubie nocnym ,zostaniesz gwiazdą wieczoru i będziesz traktowana jak święta krowa - zmień zawód.
1
Daria 2014-11-25 18:38:11
Pracowałam w nie jednym klubie i nigdzie nie było takiego poniżania jak w chicas, a jak twierdzisz że wyzwiska w stronę personelu są normalne to już zaczynam współczuc dziewczynom które sie nabiorą i cie spotkają, może kary cielesne też stosujecie? menager pobil moja kolezanke bo nie chciała iść z nim do łóżka, i twoje epitety w moja stronę nie pomogą.
zarobki? tam zarabia co najwyżej szefostwo bo reszta zapierdziela za darmo na niby szkoleniach. nie bądź śmieszny człowieku bo złej opinii tej meliny nie odwrocisz .
2
Daria 2014-11-25 18:42:49
dla tych złodziei żadna dziewczyna sie do pracy nie nadaje, bo fajnie sie wykorzystuje ludzi za darmo. ja i moje kilka koleżanek możemy to potwierdzić. także daruj sobie szczekanie bo sam sie udlawisz własnym jadem. do pracy w night clubie nie trzeba szczególnych umiejętności wiec się nie osmieszaj że ktoś szkolenia nie przeszedł. po co ma ktoś przejść skoro lepiej 10 frajerek znaleźć za darmo i miesiąc zarobku jest
2
ona 2014-12-30 03:10:33
Jesli sie nie nadajesz to nikt Ci za to płłacił nie bedzie ;)
1
Damian90 2015-02-08 17:51:05
Byłem,na pewno więcej tam nie zawitam.Tancerki nie zachwycają urodą,na ulicy można spotkać co drugą ładniejszą kobiete niż wszystkie razem tam wzięte a mała blondynka to chyba wzięta żywcem z gimnazjum bo więcej niż 15 lat niemoże mieć jej twarz wręcz odrzucała.
2
B.B. 2015-02-13 12:51:47
Ale bredzisz facet... Dziewczyny ładne a ta mała śliczna blondynka ma 19 lat. Kup se okulary trolu !
zlypawlito 2015-02-20 20:32:31
klimat w klubie spoko
dziewczyny 3/10 a blondyne też widziałem i może ma te 19 lat ale urodą faktycznie nie zachwyca i słabo tanczy
czarnulka lepsza :-P
1
kobos 2015-02-21 13:51:30
Dziewczyny spoko a mała blondyneczka najliczniejsza zdecydowanie
kobos 2015-02-21 13:54:18
NAJŚLICZNIEJSZA !
DG2 2015-02-21 15:22:30
"blondyneczka" chyba, se sama opinie pisze bo, "Ale bredzisz facet... Dziewczyny ładne a ta mała śliczna blondynka ma 19 lat. Kup se okulary trolu !" pisała napewno podbuzowana baba :D blondi, nieciekawa i mała, są tam inne dziewczyny godne uwagi klub nawet nawet, ceny niezłe ale, całość 2/5 konkurencja w pobliżu duzo lepsza :)
Zniesmaczony 2015-03-04 13:20:46
Klub dno chyba cena jak i jego wyposażenie jest z myślą o napalony studentach bo żaden facet na poziomie nie zawita do nory pełnej rozkapryszonych dzieci które nic nie potrafią chociaż za niską cenę mosz full bez zabezpieczeń. Ni mogą powiedzieć bo moim kolejce się to podobało choć dziolszka bez wyrazu. Tak jak juz tam ktoś wyrzej pisał dziewczyny brzydkie nawet na drinka nie zasługują i to za 50pln. Ja nie wim kto jest szefem ale niech zmieni obsługa bo płatne przy tych bezgumowcach.
2
klamka 2015-04-03 13:18:10
Droga Dario nie wiem skąd wziełas takie pierdoły powiem szczerze ze bardzo sobie chwalę prace jak i w klubie chicas tak i innym od tego własciciela. Kazdy potrafi tylko powiedziec ze oszukują cie na kase i wgl.. Nie jest to prawda. Barmanka, która zostaje zaproszona na szkolenie i ogarnia nie mały temat to bedzie tu pracować a to ze ty sobie nie poradziłas to juz jst twój indywidualny problem. My poszukujemy osób do współpracy które są energiczne usmiechnięte. Jezeli taka jestes to nie będziesz miec problemu z napiwkami czy procentami za drinki. Dodam jeszcze że szkolenia może nie są platne ale spójrzmy prawdzie w oczy jkak przychodzi ktos nieogarnięty i mamy mu płacic to mamy tylko straty a nikt nikomu rozdawać pieniędzy nie będzie. Pozdrawiam
osa66 2015-04-28 01:15:45
driver to chyba jakiś przydupas szefostwa albo sam alfons
Nina 2015-05-17 16:45:20
Kochane Szefostwo się zmieniło ...teraz jest elegancko ...ja tam pracowałam ,ale musiałam się przenieść( teraz jestem w Sosnowcu CARAMELO) i nie narzekam ..
barmanka zarabia 100 zł z noc plus to co ma z drinków źle??? nie bo stać mnie w końcu na auto i wynajem chaty
Luna 2015-05-29 07:52:43
Też tam pracowałam, i nie wiem dlaczego taki szum, też pracuje w innym mieście mam bliżej jestem w "HASTA" i jest bomba świetny klimat więc polecam łatwy i wysoki zarobek
Kasia 2015-07-01 03:19:57
hej skonczylam 18 lat moze ktoras dziewczyna pracowala tam jak wyglada tam praca hostessy i tancerki ile mozna zarobic
Luna 2015-07-01 07:19:01
Kasia to zależy od Ciebie czy np jesteś sprytna i bystra, ja pracuje w innym klubie tego samego właściciela i uwierz że nie narzekam, zarobić można fajnie a jak do tego jeszcze tańczysz to jeszcze lepiej, moja rada umów się i sama sprawdź jeśli nie będzie Ci się podobać to zawsze możesz zrezygnować lub możesz iść pracować do innego miasta to nie są kluby typu cocomo gdzie płacone masz za każdego klienta którego znajdziesz sama na ulicy :-/, nie ma kar to co wypracujesz jest twoje!!!
Zuza 2015-07-02 14:24:51
ale Ty Luna pierniczysz w Hasta wysokie zarobki?? haha dobre syf jest i się nie zmieni , osobiście zostałam wykorzystana jak przysłowiowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzięli mnie na próbę , robiłam ponad tydzień za frajer . jak najdalej od Hasty,a ta czarna małolata dno totalne wielka menadżerka ,
klub moze fajny ale z takim traktowaniem ludzi to daleko nie zajdą
ja osobiście nie polecam Hasty
2
Sandra 2015-07-02 15:32:12
Ciekawe...pracuję tam praktycznie od samego początku i nigdy nie słyszałam żeby ktoś kogoś wykorzystywał ...Jeżeli nie dostawałaś pieniędzy za wykonywaną pracę to po co siedziałaś tam tydzień czasu...
Maja 2015-07-03 10:50:54
@Zuza nie wiem w jaki sposób pracowałaś tydzień bez kasy?? jak płacą po każdej nocce przepracowanej , ja bynajmniej tak mam
coś mi tu śmierdzi konkurencją ??!
a nie ładnie tak oczerniać
ja osobiście polecam ten Klub ..
miałam okazję pracować w Casanowie w Mikołowie ,ale ze względu na bliższy dojazd do Katowic wybrałam Hastę , polecam obydwa te lokale
justyna 2015-07-19 19:22:13
jestem studentka pierwszego roku chcialabym dorobic w wakacje jako tancerka ile mozna zarobic moze pracowala jakas dziewczyna i jak sie tanczy czy trzeba sie rozbierac no wiecie
Izka 2015-07-21 12:43:17
merc .. osobiście tam pracuje tzn w hasta ,ale mam dojścia do innych klubów , jeśli coś zostawiam Ci mojego email napisz xx-iza@o2.pl
Izka 2015-07-21 12:44:59
napisz do mnie na email xx-iza@o2.pl
mocarna 2015-09-02 09:53:19
najlepiej samej się przekonać ,ja może nie pracowałam tam ,bo w sumie opinie są ostre ,ale mogę polecić klub w Cieszynie coś na W , byłam tam i powiem tak, warunki i nie wiem czy to szef czy kierownik ,ale to co mówił faktycznie tak było,
a pracowałam już w wielu klubach
obiecują kokosy a za przeproszeniem śmietankę zbierają dla siebie .
dlatego najlepiej samej się przekonac
a ja mam pytanie do was
czy pracowała któraś z was może w Afrodycie w Kato>>? czy to też pokroju cocomo??
Ola 2015-09-10 09:49:21
klub w Cieszynie to pewnie Witches ..
tak klub jest faktycznie ok ..nie oszukują
goście na poziomie,pracowałam tam ponad rok ,ale zrezygnowałam z powodów osobistych
a co do Afrodyty to nie wiem jak jest teraz ,ale szału nie było .
jak nie wyrwałaś gościa dzień na pusto.. także dla mnie lipa
Witches mogę polecić każdej dziewczynie
Amira 2015-09-28 07:20:34
Wyślij im informację że szukasz pracy, to się z tobą skontaktują
Justyna 2015-09-29 14:29:39
Chicas?? nigdy w życiu nie polecam , no chyba ,że chcesz chodzić bez kasy
i lubisz być poniżana przez tego palanta
szukając pracy natrafiłam właśnie na to o to forum i bardzo mnie to cieszy
wszystkim dziewczynom odradzam pracę w tym syfie.
1
Amira 2015-09-30 07:09:05
Oj chyba konkurencja :-D
1
Sawana 2015-10-01 18:08:44
:)ja właśnie zastanawiam się czy nie spróbować tam bo trenuje pool dance,tylko mam pytanie, jak to wygląda z zarobkami i tańcami na np. wieczory kawalerskie i jak z tymi "wynajęciami" na takie imprezy...pozdrawiam :D
Jesica 2015-10-05 11:28:43
hej ,jeśli szukasz pracy w tematyce :pole dance: odezwij się na email do mnie jesica_30@wp.pl
1
Czarna J. 2015-10-20 23:15:13
Nie chce mi sie zakładać nowego postu,bo i tak wiadomo,że kluby są powiązane ze sobą ,otóż miałam tą nie przyjemność pracować w jednym z klubów , ogólnie NIE POLECAM ,dziewczyny są poniżane ,traktowane jak zwykłe szmaty,jeśli myślicie ,że zarobicie ,to bez złudzeń ,dostaniesz groszę albo wcale.
Piszę to jako przestrogę dla innych dziewczyn , jak najdalej od ..tych klubów
3
bonanza 2016-03-22 10:16:17
byłam ostatnio w dwóch klubach na rozmowie ,żeby samej się przekonać, szczerze odechciało mi się.widzę ,że wszyscy piszą to ja też ,byłam w Katowicach i w Mysłowicach , zaraz po wejściu ,patrzą na Ciebie jak na kosmitkę , nie wiem jak dla mnie chamstwo i jeszcze raz chamstwo,co najważniejsze nigdy nie ma wolnego stanowiska, aby pracować na barze ,a ofert mnóstwo ,DZIWNE??? NIE!!!PO PROSTU WIADOMO KOGO SIĘ TAM SZUKA DO PRACY.
1
Luna 2016-03-22 11:19:57
Czemu dziwne, może po prostu nie nadawałaś się na stanowisko BARMANKI.
bonanza 2016-04-05 11:16:10
nie ,bo akurat doskonale daje sobie rade w pracy za barem i też wyglądam co się tam powinno liczyć więc ?? ,ale tam oficjalnie proponują stanowisko naciągającej na drinki i najlepiej latać z go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potem wiadomo jaki jest temat ,sorry ,ale coś z tymi klubami jest nie tak ,bo sama pracowałam i wiem jak jest ,i te dziwne szkolenia za free ludzie w jakich my czasach żyjemy , z resztą milsze podejście by się przydało to raz, a dwa cofnij się i poczytaj ..może zmienisz zdanie ,chyba ,że sama jesteś od nich to się nie dziwie .. pzdr
LooOola 2016-07-18 20:35:52
Polecam pracę w klubie Witches w Cieszynie, świetna załoga i fajna atmosfera. Pracowałam w kilku klubach i zdecydowanie najlepiej było w Cieszynie. W Chikasie byłam kilka dni, ale nie odpowiadał mi klimat, w Mikołowie było za zimno a w Haście z kolei czułam się jak małpka na wybiegu.
kika 2016-07-18 21:14:42
wiesz co, skoro podpsiaujesz umowe i wiesz na czym polega ta praca to dlaczego sie godzisz a pozniej piszesz, ze czułaś sie jak małpka na wybiegu, poza tym w kazdym miejscu jest roche inaczej wiec musisz sie wczuc a skoro chcesz wiazac sie zta braną to w kazdej sytuacji powinnas czus sie jak ryba w wodzie
MS 2016-10-31 22:45:39
Tam nie ma umów , znasz kogoś kto ma tam umowę? He he Pracowałam tam jakiś czas temu bardzo krotko . Polecam prace jedynie w QUEENS .
1
MS 2016-10-31 22:46:13
Tam nie ma umów , znasz kogoś kto ma tam umowę? He he Pracowałam tam jakiś czas temu bardzo krotko . Polecam prace jedynie w QUEENS .
2
jUSTA 2016-11-02 08:01:38
Queens [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach :-D byłam widziałam niby jesteś hostessą, Tancerką a każą Ci chodzić na "niby masaż do pokojów" NIE POLECAM !
2
Aga 2016-11-02 14:08:12
Queens Gliwice haha dobre sobie , ktoś tu chyba sobie jakieś jaja robi , uciekłam stamtąd tak szybko jak tam poszłam .TRAGEDIA . nie polecam nikomu

Zostaw swoją opinię o CLUB CHICAS - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLUB CHICAS