logo APS PROFIT Polska Sp. z o.o.

APS PROFIT Polska Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o APS PROFIT Polska Sp. z o.o.

postojowy 2014-12-17 09:43
cóż, póki co wszystko co następuje odbiega od umowy z powodu sił natury wyższej i niższej, brak pracy, czekanie na pieniądze za postojowe choć już po terminie wypłat. Święta idą a ktoś tu zachowuje się niepoważnie. Dziękuję, dobranoc!
3
pracownik 2015-01-29 15:46
Mieli fajny projekt ale się skończył z powodów politycznych. Część czeka na reaktywację projektu, która będzie na wiosnę. Zdarzało się, z dostałem kasę dzień po terminie, zdarza się najlepszym. Negujcie agencje, które w ogóle nie wypłacają.. bo z takimi tez współpracowałem. Ogólnie zadowolony jestem.
autowelder 2015-03-13 00:35
Reaktywacja i sam wyjazd miał byc w marcu...Mamy juz połowę marca i nie ma żadnych konkretów. Co raz wiecej osob rezygnuje bo ile mozna czekac. A co jesli projekt wystartuje na nowo dopiero w maju?
W zeszlym roku tez nas zwodzili i niektórzy pojechali dopiero na poczatku pazdziernika, czyli z trzymiesiecznym opoznieniem, wiec ja się tutaj zadnych rewelacji nie spodziewam, tylko podobnego okresu oczekiwania na wyjazd...
1
realny 2015-03-17 13:25
Firma jest OK! , nie ma co narzekać.Płacą wszystko i w terminie.Nie wszystko od Nich zależy , póki co też czekam na reaktywację projektu w Bułgarii ale czy to ruszy to nabieram coraz większych wątpliwości.Jeszcze trochę poczekam i trzeba będzie dać sobie spokój.Pozdrawiam wszystkich.
chciałbymByćMarynarzem 2015-04-03 20:59
Firma jest ok ale z pracą, powiedzmy sobie szczerze-"mały" niewypał. Każdy miał swoje plany podpisując umowę i wiedząc na jej podstawie, jak sama praca będzie wyglądać. Niestety nie możemy tu mówić o jakiejkolwiek stabilności, za to o wielkiej dezinformacji. Nie obwiniam ogólnie aps'u, zagrywki polityczne co do gospodarczych przedsięwzięć to jedno ale idą za tym takie pieniądzę, że ze wszystkim można się na spokojnie dogadać, zamiast stawiać ludzi przed faktem dokonanym. Osobiście po wznowieniu projektu liczę albo na lepszą płacę ze względu na ilość godzin pracy i brak dni od niej wolnych, albo wprowadzenia trzeciej zmiany. Pozdrawiam
worker 2015-04-19 17:54
Zalecam niektórym forumowiczom zimny prysznic. Firma jest ok, ale nie pod każdym względem. I nikt tu nie narzeka, a zdrowy krytycyzm jeszcze nikomu nie zaszkodził. Przecież w styczniu dostaliśmy list, w którym jasno zostało określone, że projekt jest wstrzymany do końca kwietnia. aps w lutym napisał, że projekt będzie reaktywowany i wyjazd będzie w marcu. Poza tym do końca lutego czekali na deklarację kto wraca na projekt, a kto nie. Trochę to dziwne, bo przecież zdawali sobie sprawę, że nie każdy wróci, a zrekrutowanie brakującego składu to nie jest takie ho siup. Widać, że im się nie spieszyło. Chcieli nas po prostu przetrzymać, a to już nie jest ok i nie ma nic wspólnego z zasadami fair play. Poza tym nie jeden z nas nie otrzymywał odpowiedzi na maile i zapytania, a znajoma panienka przestała odbierać telefony.
2
crimel 2015-05-12 11:48
Sluchaj ziomek kasa to nie wszystko. Ja tego nie neguje, ale trzeba miec tez swoj honor i poczucie wlasnej godnosci, o ktore niestety trzeba walczyc z ta holota.
Ktos kto patrzy tylko na pieniadze jest zalosny.
1
realny 2015-10-17 21:39
Od APSu to nie zależy bo im też zależy na tym aby projekt szedł.Od Canusy też nie z tych samych powodów oni nie mają nic do gadania bo Gazprom zerwał umowę z Saipemem a Canusa była ich podwykonawcą.Nie ma porozumień Rosja-Turcja a na ten temat mają rozmawiać najwcześniej w listopadzie i jezeli ruszy to w okolicach lipiec-sierpień.
amore 2016-05-11 09:46
Widocznie wszystkim odpowiada aktualna atmosfera w firmie @ytre.
KOSTEK 2017-03-14 14:02
DEBILE OSZUŚCI WMAWIAJĄ BRAK KONTAKTU KASA TEŻ MIAŁA BYĆ INNA TRZEBA UWAŻAĆ NA TAKIE FIRMY PROSIŁEM O KONTAKT Z KIMŚ ODPOWIEDZIALNYM ZERO ODPOWIEDZI TO JAKIEŚ BADZIEWIE NIE FIRMA
Weronika 2017-04-12 10:49
@KOSTEK, dlaczego tak uważasz? Zgłaszałeś sprawę z niezgadzającym się wynagrodzeniem, o którym wspominasz?
Przemo 2017-04-18 15:27
widzę że bardzo błyskotliwa wypowiedź! kontakt z kimś odpowiedzialnym? przecież w tych czasach każda firma ma swoja stronkę i tam można sprawdzić kontakty.. Ja pracowałem ostatnio dla APS za granicą, wyjazd na kilka dni, wpadła dobra kaska wypłata od razu po skończonej pracy.. Jak będzie kolejny wyjazd to się piszę!
2
buniata 2017-06-14 13:18
Po przyjeździe na miejsce okazało się że praca nie była taka piękna jak opisywana przez panią pośrednik , nic się nie zgadzało, miał być zbiór i pakowanie warzyw i owoców na miejscu okazało się że szklarnia jest w trakcie jeszcze stawiania było powiedziane że od miesiąca już ją stawiają osoby. Ubezpieczenie a raczej polisa o którą zapytaliśmy koordynatora dziwnym trafem do nas nie trafiła, źle traktują pracowników. Pokoje na zdjęciach po remoncie obiecują "złote góry" że pokoje 3,4,6, osobowe i że właśnie 4 dostaniemy na miejscu pokazana rzeczywistość właśnie takich biur, smród jakby pokoje były z obory zrobione bo prawdopodobnie tak było kuchenka w pokoju w którym się śpi smród smażenia żadnego okapu, żadnych krzeseł do stołu ani szafek tylko łóżko miał być internet zorganizowany jak się okazało nie będzie go. Kosmiczna cena 250 euro za osobę za takie warunki i przenoszenie z pokoju do pokoju bo ktoś przyjeżdża. Koordynator nachlany nie ma z kim gadać niekompetentna osoba na tym stanowisku odsyła do kogoś wyżej gdzie w ogłoszeniu było napisane że nie wymagają języka bardzo ale to bardzo nie polecam. I kary za okres wypowiedzenia ciekawe kto wytrzymałby w takich warunkach przez kolejne 7 dni....
2
bal 2017-06-23 10:29
I co teraz? pracujesz tam jeszcze? czy wypowiedziałaś i wróciłaś???
buniata 2017-06-25 08:57
@bal
wróciłam oni też nie dotrzymali oferowanych przez siebie warunków :)
Unos 2017-06-27 21:26
Witam. Czy jest może osoba , która chciałaby mi może opisać jak jest przy zbiorach w magdeburku w aktualnej chwili ? :) Ogólnie jak z mieszkaniem i jak wygląda praca przy zbiorach, z góry dziękuje.
kolega 2017-07-02 22:58
Nie cały miesiąc temu dopiero budowali 2 szklarnie w 1 były sadzonki więc wątpię że już są zbiory chociaż wszystko możliwe. Ludzie jadą do zbiorów a budują szklarnie praca po 10h + nadgodziny (nieobowiązkowe chociaż jak nie pójdziesz to się obrażają ) Język trzeba znać w stopniu podstawowym nie wołają ciągle koordynatora (który jest specyficzny, miły do czasu jak wszystko po jego myśli). Mieszkanie to pokoje po 6 osób lub kilka zależy ilu ludzi jest (nie tylko Polacy). Kuchenki w pokoju bez okapu śmierdzi olejem lub jedzeniem starym ponieważ nawet nie ma kosza i trzeba wozić na budowę śmieci. Internet miał być z tego co wiem to nie będzie.Ogólnie śmierdzi w tych pokojach jakby były jak wcześniej ktoś napisał "zrobione z obory". Były małe lodówki pralka,suszarka prysznice normalne tylko warunki trochę kiepskie jak za taką cenę. Jeżeli jedziesz sam to tak. KOBIETOM nie polecam była taka dziewczyna spała z facetami w pokoju normalnie i nikt nie patrzył że to kobieta (chodzi o prace) musiała robić to co faceci.
mila 2017-07-07 10:32
Witam. Czy ma ktoś jakiekolwiek informacje o pracy przy kwiatach w Breezand? Przede wszystkim chodzi o warunki pracy i zakwaterowanie. Z góry dziękuję z odopwieź. :)
Sara 2017-07-21 15:41
Ja pracuje tam teraz, pracujemy na taśmach sortujemy cebulki kwiatów czasami poprostu praca na polu przy wyrywaniu chwastów praca o 7 do wieczora, różnie sie konczy nie raz o 19 nie raz 21 ale w tym sa przerwy jedna godzinna i trzy pol godzinne, ogólnie praca nie jest trudna a szefostwo bardzo uprzejme :)
Pele 2017-08-03 12:41
Mógłby ktoś napisać jak aktualnie jest w szklarni? Warunki, zakwaterowanie
praca w szklarni 2017-08-03 17:05
Zastanawiam się nad wyjazdem do szklarni do Magdeburga. Jutro z rana muszę isc na badania, nim zaplace 300zl chcialbym poznać wasze aktualne opinie. Z tego co widzę to wiekszosc negatywnych, czy rzeczywiscie jest kompetnie inaczej? Wynagrodzenie mniejsze niz mówią? Problemy są z wyplatą?
2
Morelz 2017-08-10 11:01
Czy mógłby ktoś napisać jak jest na miejscu w szklarni? Magdeburg
Weronika 2017-08-15 16:55
Czy APS Profit s.c. zapewnia dodatkowe kursy językowe dla osób wyjeżdżających za granicę? Bariera językowa jest częstym czynnikiem powodującym brak zainteresowania ofertami pracy poza Polską. Takie szkolenia byłyby możliwością rozwoju i zapewnią poczucie komfortu podczas pracy w obcym kraju.
odkurzacz 2017-10-01 20:31
Jeśli chodzi o firmę APS nie mam żadnych zastrzeżeń, dobry kontakt od samego początku do końca, pieniądze wypłacane zawsze w porę i to by było na tyle.Wypowiem się także na temat pracy w szklarni w Magdeburgu. Praca ogólnie bardzo łatwa, gdy jechałem bałem się o temperaturę jaka panuje w szklarni i okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują, jak jest słońce to czasami trochę grzeje, ale to da się
spokojnie wytrzymać i nie ma co się zamartwiać tą temperaturą. Jedyny problem jaki był w tej szklarni to szef który jest psychopatą i tutaj ani trochę nie przesadzam, wyzywa wszystkich jak leci, potrafił nawet szarpać i w ogóle cuda na kiju co czasami się działo, ogólnie da się to znieść, najlepiej mieć po prostu gdzieś to co mówi i pracować sobie dalej, mam nadzieję, że kiedyś się nadzieję i ktoś poda go o mobbing, bo będzie miał na pewno mnóstwo powodów. Drugą ciekawą bardzo osobą jest pan koordynator, jest to osoba kompletnie nie kompetentna na swoje stanowisko, nie spodziewajcie się od niego jakiejkolwiek pomocy, jedynie czego możecie się spodziewać to tego, że was podkabluje szefowi jedynie co robi to chroni swoją d*pe, mam nadzieję, że biuro APS jakoś to załatwi i albo go zwolni, albo przywoła do porządku. Ale ogólnie pracę uważam na plus, oprócz tych dwóch osób reszta jest bardzo sympatyczna, praca łatwa, a dwóch panów można jakoś zdzierżyć , możliwość przepracowania wielu godzin, hotel w jakim spaliśmy też jest w miarę ok,osobiście jestem bardzo zadowolony z pieniędzy jakie zarobiłem i za jak lekką pracę.
odkurzacz 2017-10-02 13:15
Jeśli chodzi o wynagrodzenie to zawsze było w terminie. Pieniądze za badania zostały zwrócone bez problemowo, także jeśli chodzi o wszystkie sprawy finansowe to przebiegało to jak najlepiej. Firma zapewnia hotel, w tym miejscu gdzie pracowałem. Jeśli chodzi o warunki hotelowe to jak dla mnie były ok, nie było jakoś pięknie, ale nie było też najgorzej, w końcu jechałem tam zarobić, a nie na wczasy. Jeśli chodzi o dojazd do Magdeburga to załatwialiśmy wszystko na własną rękę, hotel znajduje się jakieś 15 km od Magdeburga, więc tu był lekki problem, trzeba było trochę kombinować, żeby dostać się do hotelu, a pan koordynator jak już wcześniej pisałem nie był zbyt pomocny. Wystawiam biurze APS dobrą ocenę, nie miałem z nimi żadnego problemu.
Zostaw swoją opinię o APS PROFIT Polska Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APS PROFIT Polska Sp. z o.o.