brak logo

Radoxim Sp. z o.o.

Grębocice

Opinie o Radoxim Sp. z o.o.

IRA 2014-06-18 14:45:26
1974 mógłbyś coś szerzej o tym napisać ponieważ tez mam od nich propozycje wyjazdu do Holandii. A mianowicie opisz cos o tych znajomych którzy już tam pracują w Holandii, jak warunki u nich wyglądały jak prezes odpowiadał na temat czemu nie ma wypłat, i gdzie pracowali w Holandii, jak możesz to podaj gg do siebie chetnie bym wymienił poglady.
2
vector 2014-06-27 16:11:41
Alek ty pracowałeś sam w Holandii z radoximu czy opinie masz od ludzi którzy zjechali z tamtą, bo ja miałem propozycje ale zaczeło sie teraz nagle przesówac nie wiadomo kiedy wyjazd, a dowiedziec nie moge sie ani miejsca zakwaterowania ani miejsca pracy
victor 2014-07-07 11:30:30
Może jesteś słaby i uważasz że jeżeli przesłałeś CV to o razu pojedziesz haha;d
Gościu z wykształceniem gimnazjalnym;)
nowy:-) 2014-12-16 20:24:01
Y krótko zwięźle :wypłata na czas,warunki ok 710,prezes spoko,praca ciężka,majster był super a teraz debil mi się trafił
5
Gość 2015-02-17 09:19:32
Mam możliwość podjęcia pracy w tej Firmie i chciałem się od kogoś dowiedzieć o warunkach w jakich się mieszka jak z pensją czy jest na czas i jak się pracuje.
maly 2015-03-10 14:30:34
i co pracujesz
6
j 2016-03-03 13:51:16
Witam
Właśnie poszukują kierownika budowy. Coś nowego można dowiedzieć się na temat atmosfery i warunków pracy w tej firmie?
byłemtam 2016-05-19 13:21:36
ha ha jak czytam ostatnie wpisy to śmiech mnie ogarnia.firma oszukuje pracowników!!!!
gg 2016-07-10 22:37:48
Ustalony grafik to dobry znak @oapal, bo przecież zatrudnienie wydaje się być na dobrym poziomie. Ciekawe tylko czy wypłata pojawia się na czas, bo zależy mi na terminowości wynagrodzenia, bo jednak sporo mam do popłacenia rachunków. Dzięki za odpowiedź
ktoś 2016-11-05 01:39:52
praca w tej firmie wyglada tak: wyplate masz na czas , wazne aby sobie zapisywac godziny, bo czasmi za malo daja i jak sie nie upomnisz to nie dostaniesz roznicy (trzeba pilnowac) :) jezeli wezmiesz sobie urlop 2 tyg w wakacje to licz sie z tym ze za ten urlop nie ma kasy wiec 2 tyg bez kasy takzwany urlop bezplatny oni to niby wyplacaja co wyplate czy co jakis czas po 100 pare euro (watpliwa sprawa w tej kwestii) .Jezeli jest tak ze nie ma pracy i do polski zjezdza sie np na tydzien to oczywiscie tez urlop jest bezpłaty.Jezeli dasz zwolnienie od lekarza to masz placone 80 % od najnizszej krajowej polskiej(DOSTAJESZ ANEKS O ZMIANIE WARUNKOW UMOWY).jest tez tak , ze co dwa lata na 2 miesiace zjezdza sie do polski ( chodzi o ubezpieczenie trzeba wyrabiac nowe jakies tam cudawianki ) i oczywiscie przez te 2 miechy nie masz wyplaty bo jestes na urlopie bezpłatnym! co do atmosfery w holandii to jest ch........ zalezy do jakiego trafisz tzw prowadzacego (kulka czubków jest, mysla , ze sa pępkiem swiata i moga gnoic ) pokoje sa hmm... nieraz bylo w jakims salonie po 10 :) warunki w tym "mieszkaniu" spartańskie do pracy czesto gesto dojezdza sie ponad 100 km w jedna strone i oczywiscie nie platne masz 3 h w plecy :)
1
ktoś 2016-11-05 01:43:47
i jeszcze dodam ze umowe o prace dostajesz z wynagrodzeniem najnizszej krajowej i do tego aneks ze praca w delegacji
5
nowy11 2016-11-05 06:36:39
Witam, pod koniec listopada mam wyjazd i w związku z tym pytanie... Ile faktycznie można tam zarobić może znasz jakieś widełki?? Obiecają dużo (w sensie godzin) a jak jest na prawdę?? Dzięki za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Radoxim Sp. z o.o. - Grębocice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radoxim Sp. z o.o.