brak logo

Arsenal LTD

Białystok

Opinie o Arsenal LTD

Muniek 2011-05-15 06:17:17
Witam, a ja słyszałam ze jest to firma w ktorej zostawanie po godzinach to standard, i jesli chcesz dalej pracowac to niestety nie wychodzisz o czasie nigdy, poza tym baaardzo wysokie wymagania nawet wobec osoby ktora jedynie drukuje etykiety, ja sie ciesze ze nie dostalam sie do tej firmy, a wszystkim ktorzy tam pracuja radze szukac ciekawszego pracodawce a wystarczy troche checi...
2
Anonimowo 2011-09-22 03:33:18
Dla osób z przeciętną inteligencją wystarczy prześledzić zmiany personalne i rotację pracowników - wniosek jest oczywisty. To nie firma- to "[usunięte przez admina]". Ale moje zdanie jest anonimowe więc tak jakby go nie było;)
3
genowefa 2014-04-11 13:13:07
(usunięte przez administratora)apewne jako jedna z nielicznych miałam zaszczyt sama zrezygnować.
e 2014-09-30 21:20:41
firma beznadziejna,ogromna rotacja pracownikow,nie polecam
anonim 2014-12-17 13:34:46
czy te opinie dotyczą arsenal ltd hurtowni spożywczej? zastanawiam sie czy tam skladac podanie, jak tam teraz jest? polecacie to miejsce pracy?
1
kinga 2014-12-18 13:26:22
Arsenal nadal poszukuje asystentki zarządu. Byłam tam na rozmowie w październiku a dalej nie mają pracownika. Zrobili rozmowy kwalifikacyjne już chyba z połową Białegostoku. Wymagania ogromne a płaca? 1680 zł brutto
2
gosc 2015-10-12 20:56:45
Nie polecam pracy w tej firmie. Duże wymagania wobec pracowników, a zarządu wobec siebie - marne. Zatrudniają osoby świeżo po studiach, za najniższą krajową. Praca po godzinach to codzienność. Szybkie tempo pracy. Ogromny problem z urlopem. Pracownika stawiają na ostatnim miejscu. Mierny poziom wiedzy o zarządzaniu wśród zarządu, wprowadzanie zmian według widzimisie i nastroju. W firmie panuje wszechobecny chaos, nikt za nic nie odpowiada.
Agnes 2016-02-15 09:45:13
Cześć, jak wygląda obecnie sytuacja w tej firmie? Warto tam aplikować?
ugabuga 2016-06-20 17:39:56
Uciekac jak najdalej od tej firmy
3
Madona 2016-06-20 22:48:49
Powod?
Daria 2016-06-25 14:59:22
Może ja odpowiem. Niska płaca, ogromne wymagania i zostawanie po godzinach za darmo...
8
Doświadczony 2016-07-01 12:41:48
Idealny profil pracownika w tej firmie: kobieta, pochodząca ze wsi lub terenów rosyjskojęzycznych (stąd wiadomo jakie wyznanie), po filologii, bez doświadczenia i... dająca się ugniatać jak plastelina. Duuuuużo pracy i mało pieniędzy. Praca w biurze od 8:00 do 16:30 (z założenia pół godz. przerwy na lunch). Raczej nigdy nie wychodzi się o czasie. Atmosfera pracy ciężka - wszechobecne gierki międzyludzkie. Problemy z urlopami, o chorobie lepiej zapomnieć. Ale jak ktoś tak lubi, jest posłuszny kadrze zarządzającej, nie ma własnego zdania, ślepo podąża w "orszaku", to na pewno będzie długo pracował i sobie chwalił. Wypłaty na czas i umowa o prace, to ogromne atuty (choć stanowią obowiązek pracodawcy zgodnie z kodeksem). Niewątpliwie bardzo dobre miejsce aby zdobyć doświadczenie i przekonać się, że mało gdzie będzie tak ciężko.
11
been-there-saw-that 2016-07-07 19:59:51
bardzo kiepska atmosfera, ciagle probuja Toba manipulowac albo sie wydzieraja. malo kasy, duzo roboty. bleee. i jeszcze ta przerwa, ktora trzeba odpracowac.
faktycznie zatrudniaja w wiekszosci mlodziutkie kobiety bez doswiadczenia, bo wyobrazaja sobie, ze taka moga 'urobic' wedlug wlasnego widzimisie, ze taka sie nie postawi.
takie rzeczy to sie nie snia w najgorszych koszmarach;)
3
gość 2016-07-25 15:01:42
Byłam na kilku rozmowach kwalifikacyjncych. Kobieta, która je przeprowadzała, kłamała mi w żywe oczy. Chyba przy kolejnych zapominała co mówiła na tych wcześniejszych, bo nic nie trzymało się kupy. No i wymagania z kosmosu (dwa biegłe języki i kierunkowe wykształcenie) i oczywiście najniższa krajowa.
Profesjonalny oklejacz produktów spożywczych 2016-08-18 09:06:32
Beznadzieja, nie polecam.
1
Młodociany pracwnik 2016-08-18 09:17:02
Pracowałem jako oklejacz produktów spożywczych .
Zatrudnienie nieletnich bez umowy, praca czasem po 10h dziennie.
Brygadzistka z zerowym podejściem do młodzieży.
Marne zarobki (przy nie wiadomo jakim zapierdzielu nie dało się wyciągnąć więcej, niż 7zl/h
Brak wyznaczonych przerw na odpoczynek/posilek, przełożona wolałaby, żeby ich w ogóle nie było xD
Tyle ode mnie
1 z minusem
2
gosc 2016-09-24 09:09:11
Atmosferę w firmie zatruwa p. dyrektor handlowa, mówi podniesionym głosem (krzyczy), jest niemiła, okropna, zero wiedzy o zarządzani personelem lub ludzkiej empatii. Młody człowiek przychodzi pełen entuzjazmu, werwy i pomysłów, chciałby się rozwijać, ale niestety nie ma warunków ku temu, zabijają wszelki entuzjazm, motywację. W ten sposób tracą cennych pracowników, ale cóż wykorzystają to inni pracodawcy.
4
arsealllon 2016-10-03 15:04:24
Ciężko stwierdzić, kogo szukają. Wymagania bardzo wysokie, biegły angielski oraz rosyjski to konieczność.
monik 2016-10-03 15:35:36
tk tak ale do Warszawy jest wieksosc ofert..a ja mam trochę inne pytane nie wiecie może czy oni tutaj w Bank Millennium przyjmują moe studentow na praktyki albo może na jakies staze ? płatne/ bezplatne
Zostaw swoją opinię o Arsenal LTD - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arsenal LTD