brak logo

Arsenal LTD

Białystok

Opinie o Arsenal LTD

Muniek 2011-05-15 06:17
Witam, a ja słyszałam ze jest to firma w ktorej zostawanie po godzinach to standard, i jesli chcesz dalej pracowac to niestety nie wychodzisz o czasie nigdy, poza tym baaardzo wysokie wymagania nawet wobec osoby ktora jedynie drukuje etykiety, ja sie ciesze ze nie dostalam sie do tej firmy, a wszystkim ktorzy tam pracuja radze szukac ciekawszego pracodawce a wystarczy troche checi...
5
Anonimowo 2011-09-22 03:33
Dla osób z przeciętną inteligencją wystarczy prześledzić zmiany personalne i rotację pracowników - wniosek jest oczywisty. To nie firma- to \"[usunięte przez admina]\". Ale moje zdanie jest anonimowe więc tak jakby go nie było;)
5
genowefa 2014-04-11 13:13
(usunięte przez administratora)apewne jako jedna z nielicznych miałam zaszczyt sama zrezygnować.
2
e 2014-09-30 21:20
firma beznadziejna,ogromna rotacja pracownikow,nie polecam
1
anonim 2014-12-17 13:34
czy te opinie dotyczą arsenal ltd hurtowni spożywczej? zastanawiam sie czy tam skladac podanie, jak tam teraz jest? polecacie to miejsce pracy?
2
kinga 2014-12-18 13:26
Arsenal nadal poszukuje asystentki zarządu. Byłam tam na rozmowie w październiku a dalej nie mają pracownika. Zrobili rozmowy kwalifikacyjne już chyba z połową Białegostoku. Wymagania ogromne a płaca? 1680 zł brutto
3
gosc 2015-10-12 20:56
Nie polecam pracy w tej firmie. Duże wymagania wobec pracowników, a zarządu wobec siebie - marne. Zatrudniają osoby świeżo po studiach, za najniższą krajową. Praca po godzinach to codzienność. Szybkie tempo pracy. Ogromny problem z urlopem. Pracownika stawiają na ostatnim miejscu. Mierny poziom wiedzy o zarządzaniu wśród zarządu, wprowadzanie zmian według widzimisie i nastroju. W firmie panuje wszechobecny chaos, nikt za nic nie odpowiada.
3
Agnes 2016-02-15 09:45
Cześć, jak wygląda obecnie sytuacja w tej firmie? Warto tam aplikować?
ugabuga 2016-06-20 17:39
Uciekac jak najdalej od tej firmy
5
Madona 2016-06-20 22:48
Powod?
Daria 2016-06-25 14:59
Może ja odpowiem. Niska płaca, ogromne wymagania i zostawanie po godzinach za darmo...
10
Doświadczony 2016-07-01 12:41
Idealny profil pracownika w tej firmie: kobieta, pochodząca ze wsi lub terenów rosyjskojęzycznych (stąd wiadomo jakie wyznanie), po filologii, bez doświadczenia i... dająca się ugniatać jak plastelina. Duuuuużo pracy i mało pieniędzy. Praca w biurze od 8:00 do 16:30 (z założenia pół godz. przerwy na lunch). Raczej nigdy nie wychodzi się o czasie. Atmosfera pracy ciężka - wszechobecne gierki międzyludzkie. Problemy z urlopami, o chorobie lepiej zapomnieć. Ale jak ktoś tak lubi, jest posłuszny kadrze zarządzającej, nie ma własnego zdania, ślepo podąża w "orszaku", to na pewno będzie długo pracował i sobie chwalił. Wypłaty na czas i umowa o prace, to ogromne atuty (choć stanowią obowiązek pracodawcy zgodnie z kodeksem). Niewątpliwie bardzo dobre miejsce aby zdobyć doświadczenie i przekonać się, że mało gdzie będzie tak ciężko.
13
been-there-saw-that 2016-07-07 19:59
bardzo kiepska atmosfera, ciagle probuja Toba manipulowac albo sie wydzieraja. malo kasy, duzo roboty. bleee. i jeszcze ta przerwa, ktora trzeba odpracowac.
faktycznie zatrudniaja w wiekszosci mlodziutkie kobiety bez doswiadczenia, bo wyobrazaja sobie, ze taka moga 'urobic' wedlug wlasnego widzimisie, ze taka sie nie postawi.
takie rzeczy to sie nie snia w najgorszych koszmarach;)
4
gość 2016-07-25 15:01
Byłam na kilku rozmowach kwalifikacyjncych. Kobieta, która je przeprowadzała, kłamała mi w żywe oczy. Chyba przy kolejnych zapominała co mówiła na tych wcześniejszych, bo nic nie trzymało się kupy. No i wymagania z kosmosu (dwa biegłe języki i kierunkowe wykształcenie) i oczywiście najniższa krajowa.
Profesjonalny oklejacz produktów spożywczych 2016-08-18 09:06
Beznadzieja, nie polecam.
3
Młodociany pracwnik 2016-08-18 09:17
Pracowałem jako oklejacz produktów spożywczych .
Zatrudnienie nieletnich bez umowy, praca czasem po 10h dziennie.
Brygadzistka z zerowym podejściem do młodzieży.
Marne zarobki (przy nie wiadomo jakim zapierdzielu nie dało się wyciągnąć więcej, niż 7zl/h
Brak wyznaczonych przerw na odpoczynek/posilek, przełożona wolałaby, żeby ich w ogóle nie było xD
Tyle ode mnie
1 z minusem
4
gosc 2016-09-24 09:09
Atmosferę w firmie zatruwa p. dyrektor handlowa, mówi podniesionym głosem (krzyczy), jest niemiła, okropna, zero wiedzy o zarządzani personelem lub ludzkiej empatii. Młody człowiek przychodzi pełen entuzjazmu, werwy i pomysłów, chciałby się rozwijać, ale niestety nie ma warunków ku temu, zabijają wszelki entuzjazm, motywację. W ten sposób tracą cennych pracowników, ale cóż wykorzystają to inni pracodawcy.
8
arsealllon 2016-10-03 15:04
Ciężko stwierdzić, kogo szukają. Wymagania bardzo wysokie, biegły angielski oraz rosyjski to konieczność.
3
monik 2016-10-03 15:35
tk tak ale do Warszawy jest wieksosc ofert..a ja mam trochę inne pytane nie wiecie może czy oni tutaj w Bank Millennium przyjmują moe studentow na praktyki albo może na jakies staze ? płatne/ bezplatne
Durna praca 2016-12-08 20:48
Jedna z najgorszych firm w Białymstoku
1
Durna praca 2016-12-08 20:49
Jedna z najgorszych firm w Białymstoku
1
gosc 2017-01-04 08:34
Bzdura pracowałem w gorszych
1
Zuzanna 2017-04-10 14:29
@gosc a jak Ty ocenisz firmę Arsenal LTD jako pracodawcę?
gosc 2017-04-24 10:21
Oceniam dobrze. Co prawda, pracować trzeba szybko i czasami jest stres, ale warunki są ok, praca jest stała a wynagrodzenie zadowalające.
1
gosc 2 2017-05-30 13:44
Atmosfera w firmie dla osoby normalnej jest nie do wytrzymania, jak nie knujesz przeciwko innych to nie wytrzymasz, sa osoby ktore "tepia" ludzi mlodszych i zdolniejszych i na tym sie skupiaja w codziennym dniu, jak np wspomniana pani dyrektor, najlepszy pracownik to taki ktory jak najmniej mysli i bez inicjatyw... ale "lojalny i wierny" ...
1
Zuzanna 2017-06-08 10:51
@gosc rozumiem, że polecasz pracę w firmie. A czy możesz się odnieść do odpowiedzi @gosc 2? Jak Ty oceniasz atmosferę w firmie?
@gosc 2 w jakim dziale firmy sytuacja wygląda tak jak ją przedstawiasz? Mógłbyś powiedzieć również coś więcej o swojej codziennej pracy?
Lolo 2017-06-13 10:31
Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko pracownika działu handlowego w oddziale w Suchym Dworze (Gdynia).
Ktoś może coś opowiedzieć o pracy, warunkach i płacach?
Zostałam zaproszona mailowo, nikt nawet nie zadzwonił. Trudno mi się odnieść do takiej formy komunikacji z potencjalnym nowym pracownikiem.
Z góry dzięki za wszelkie informacje :)
ona 2017-06-15 19:49
Kiedys tam pracowalam i po opiniach widze ze nic sie nie zmienilo. Nie polecam.
Zuzanna 2017-06-22 14:09
@ona dawno pracowałaś w firmie? Jakie są Twoje doświadczenia z Arsenal LTD?
Zostaw swoją opinię o Arsenal LTD - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arsenal LTD