brak logo

Arsenal LTD

Białystok

Opinie o Arsenal LTD

Muniek 2011-05-15 06:17
Witam, a ja słyszałam ze jest to firma w ktorej zostawanie po godzinach to standard, i jesli chcesz dalej pracowac to niestety nie wychodzisz o czasie nigdy, poza tym baaardzo wysokie wymagania nawet wobec osoby ktora jedynie drukuje etykiety, ja sie ciesze ze nie dostalam sie do tej firmy, a wszystkim ktorzy tam pracuja radze szukac ciekawszego pracodawce a wystarczy troche checi...
5
Anonimowo 2011-09-22 03:33
Dla osób z przeciętną inteligencją wystarczy prześledzić zmiany personalne i rotację pracowników - wniosek jest oczywisty. To nie firma- to \"[usunięte przez admina]\". Ale moje zdanie jest anonimowe więc tak jakby go nie było;)
5
genowefa 2014-04-11 13:13
(usunięte przez administratora)apewne jako jedna z nielicznych miałam zaszczyt sama zrezygnować.
2
e 2014-09-30 21:20
firma beznadziejna,ogromna rotacja pracownikow,nie polecam
1
anonim 2014-12-17 13:34
czy te opinie dotyczą arsenal ltd hurtowni spożywczej? zastanawiam sie czy tam skladac podanie, jak tam teraz jest? polecacie to miejsce pracy?
2
kinga 2014-12-18 13:26
Arsenal nadal poszukuje asystentki zarządu. Byłam tam na rozmowie w październiku a dalej nie mają pracownika. Zrobili rozmowy kwalifikacyjne już chyba z połową Białegostoku. Wymagania ogromne a płaca? 1680 zł brutto
3
gosc 2015-10-12 20:56
Nie polecam pracy w tej firmie. Duże wymagania wobec pracowników, a zarządu wobec siebie - marne. Zatrudniają osoby świeżo po studiach, za najniższą krajową. Praca po godzinach to codzienność. Szybkie tempo pracy. Ogromny problem z urlopem. Pracownika stawiają na ostatnim miejscu. Mierny poziom wiedzy o zarządzaniu wśród zarządu, wprowadzanie zmian według widzimisie i nastroju. W firmie panuje wszechobecny chaos, nikt za nic nie odpowiada.
3
Agnes 2016-02-15 09:45
Cześć, jak wygląda obecnie sytuacja w tej firmie? Warto tam aplikować?
ugabuga 2016-06-20 17:39
Uciekac jak najdalej od tej firmy
5
Madona 2016-06-20 22:48
Powod?
Daria 2016-06-25 14:59
Może ja odpowiem. Niska płaca, ogromne wymagania i zostawanie po godzinach za darmo...
10
Doświadczony 2016-07-01 12:41
Idealny profil pracownika w tej firmie: kobieta, pochodząca ze wsi lub terenów rosyjskojęzycznych (stąd wiadomo jakie wyznanie), po filologii, bez doświadczenia i... dająca się ugniatać jak plastelina. Duuuuużo pracy i mało pieniędzy. Praca w biurze od 8:00 do 16:30 (z założenia pół godz. przerwy na lunch). Raczej nigdy nie wychodzi się o czasie. Atmosfera pracy ciężka - wszechobecne gierki międzyludzkie. Problemy z urlopami, o chorobie lepiej zapomnieć. Ale jak ktoś tak lubi, jest posłuszny kadrze zarządzającej, nie ma własnego zdania, ślepo podąża w "orszaku", to na pewno będzie długo pracował i sobie chwalił. Wypłaty na czas i umowa o prace, to ogromne atuty (choć stanowią obowiązek pracodawcy zgodnie z kodeksem). Niewątpliwie bardzo dobre miejsce aby zdobyć doświadczenie i przekonać się, że mało gdzie będzie tak ciężko.
13
been-there-saw-that 2016-07-07 19:59
bardzo kiepska atmosfera, ciagle probuja Toba manipulowac albo sie wydzieraja. malo kasy, duzo roboty. bleee. i jeszcze ta przerwa, ktora trzeba odpracowac.
faktycznie zatrudniaja w wiekszosci mlodziutkie kobiety bez doswiadczenia, bo wyobrazaja sobie, ze taka moga 'urobic' wedlug wlasnego widzimisie, ze taka sie nie postawi.
takie rzeczy to sie nie snia w najgorszych koszmarach;)
4
gość 2016-07-25 15:01
Byłam na kilku rozmowach kwalifikacyjncych. Kobieta, która je przeprowadzała, kłamała mi w żywe oczy. Chyba przy kolejnych zapominała co mówiła na tych wcześniejszych, bo nic nie trzymało się kupy. No i wymagania z kosmosu (dwa biegłe języki i kierunkowe wykształcenie) i oczywiście najniższa krajowa.
Profesjonalny oklejacz produktów spożywczych 2016-08-18 09:06
Beznadzieja, nie polecam.
3
Młodociany pracwnik 2016-08-18 09:17
Pracowałem jako oklejacz produktów spożywczych .
Zatrudnienie nieletnich bez umowy, praca czasem po 10h dziennie.
Brygadzistka z zerowym podejściem do młodzieży.
Marne zarobki (przy nie wiadomo jakim zapierdzielu nie dało się wyciągnąć więcej, niż 7zl/h
Brak wyznaczonych przerw na odpoczynek/posilek, przełożona wolałaby, żeby ich w ogóle nie było xD
Tyle ode mnie
1 z minusem
4
gosc 2016-09-24 09:09
Atmosferę w firmie zatruwa p. dyrektor handlowa, mówi podniesionym głosem (krzyczy), jest niemiła, okropna, zero wiedzy o zarządzani personelem lub ludzkiej empatii. Młody człowiek przychodzi pełen entuzjazmu, werwy i pomysłów, chciałby się rozwijać, ale niestety nie ma warunków ku temu, zabijają wszelki entuzjazm, motywację. W ten sposób tracą cennych pracowników, ale cóż wykorzystają to inni pracodawcy.
8
arsealllon 2016-10-03 15:04
Ciężko stwierdzić, kogo szukają. Wymagania bardzo wysokie, biegły angielski oraz rosyjski to konieczność.
3
monik 2016-10-03 15:35
tk tak ale do Warszawy jest wieksosc ofert..a ja mam trochę inne pytane nie wiecie może czy oni tutaj w Bank Millennium przyjmują moe studentow na praktyki albo może na jakies staze ? płatne/ bezplatne
Durna praca 2016-12-08 20:48
Jedna z najgorszych firm w Białymstoku
1
Durna praca 2016-12-08 20:49
Jedna z najgorszych firm w Białymstoku
2
gosc 2017-01-04 08:34
Bzdura pracowałem w gorszych
1
Zuzanna 2017-04-10 14:29
@gosc a jak Ty ocenisz firmę Arsenal LTD jako pracodawcę?
gosc 2017-04-24 10:21
Oceniam dobrze. Co prawda, pracować trzeba szybko i czasami jest stres, ale warunki są ok, praca jest stała a wynagrodzenie zadowalające.
1
gosc 2 2017-05-30 13:44
Atmosfera w firmie dla osoby normalnej jest nie do wytrzymania, jak nie knujesz przeciwko innych to nie wytrzymasz, sa osoby ktore "tepia" ludzi mlodszych i zdolniejszych i na tym sie skupiaja w codziennym dniu, jak np wspomniana pani dyrektor, najlepszy pracownik to taki ktory jak najmniej mysli i bez inicjatyw... ale "lojalny i wierny" ...
3
Zuzanna 2017-06-08 10:51
@gosc rozumiem, że polecasz pracę w firmie. A czy możesz się odnieść do odpowiedzi @gosc 2? Jak Ty oceniasz atmosferę w firmie?
@gosc 2 w jakim dziale firmy sytuacja wygląda tak jak ją przedstawiasz? Mógłbyś powiedzieć również coś więcej o swojej codziennej pracy?
1
Lolo 2017-06-13 10:31
Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko pracownika działu handlowego w oddziale w Suchym Dworze (Gdynia).
Ktoś może coś opowiedzieć o pracy, warunkach i płacach?
Zostałam zaproszona mailowo, nikt nawet nie zadzwonił. Trudno mi się odnieść do takiej formy komunikacji z potencjalnym nowym pracownikiem.
Z góry dzięki za wszelkie informacje :)
ona 2017-06-15 19:49
Kiedys tam pracowalam i po opiniach widze ze nic sie nie zmienilo. Nie polecam.
Zuzanna 2017-06-22 14:09
@ona dawno pracowałaś w firmie? Jakie są Twoje doświadczenia z Arsenal LTD?
Matylda 2017-08-16 19:20
lolo czy pracujesz w tej firmie na Suchym Dworze? Zostałam zaproszona na rozmowę, Ale teraz sama nie wiem...
Zuzanna 2017-09-13 11:02
@Matylda czy jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej? Chętnie dowiem się więcej o Twoich pierwszych wrażeniach na temat firmy. Udało Ci się dostać do pracy? Co możesz doradzić innym osobom, które obecnie czekają na swoją rozmowę kwalifikacyjną? Czego mogą się spodziewać?
Zostaw swoją opinię o Arsenal LTD - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arsenal LTD