brak logo

City Park Development S.A.

Poznań

Opinie o City Park Development S.A.

kotek 2015-01-27 16:42:06
niestety ja nie pracowałem z ta firmą, nie byłem ani pracownikiem ani inwestorem ani ich partnerem.. ale znam firme z nazwy i powiem Wam, ze chyba ma dobrą pozycje na rynku w sumie jak tak teraz patrze na inne firmy z barnży to opinie różne się pojawiaja, a tutaj jest ten wątek całkie dobry tak naprawde.
Porok 2015-03-30 05:20:29
No to @kotku dużo to nie powiedziałeś :) masło maślane :) ale może komuś przyda się Twoja wypowiedź. Mnie interesuje zaś czy City Park Development S.A. z Poznania organizuje co jakiś czas rekutacje do pracy. Wiele ciepłych słów słyszałem na ich temat, ale ofert jak na lekarstwo. Można je gdzieś znaleźć ? bo na ich stronie www nie ma :(
Marta 2015-07-03 09:24:25
dlaczego wsyztskie negatywne opinie (a byly praktycznie same takie) zniknęły?
1
Marta 2015-10-13 19:08:47
Sama napisalam negatywna opinię odnosnie zlego traktowania pracownikow, obrażania i wyzywania pracowników przez p. Magda, szefowa do spraw organizacji konferencji i bankietów. Sama bylam pracownikiem tego hotelu, widzialam również kilka negatywnych opinii oprócz mojej.
3
Marta 2015-10-13 19:28:11
Pracowalam tam kilka miesiecy, rotacja pracownikow jest ogromna!! Pracowalam przy organizacji bankietow, konferencji i szkolen. Praca 10zl/h czasami po kilkanaście godzin dziennie, czasami np dwie, bo np szefowa sie . Generalnie nie wiesz ile pracujesz, o ktorej konczysz. Stosunek Pani Magdy do pracownika jest ponizej jakiegokolwiek poziomu, na początku wydaje sie bardzo w porządku, wyluzowana, a potem...ponizanie, wyzywanie, obrazanie przy innych pracownikach..kucharzach, ktorzy rowniez nie maja szacunku do nikogo. Jedna moja koleżanka do pracy z grypą zoladkolawymiotowala podowaniem gościom dań. Pani Magda zwolnila ją do domu dopiero jak prawie że zemdlala. Ponadto zakres obowiazkow polega nie na serwwaniu dan, sprzataniu, polerowaniu kazdego widelca, ukladania i porzadkowania stolow, ale tez jest bardzo ciezka fizycznie, musialam nosic ciezkie bemabry, wielkie wazony z woda, ciasta na tacy etc w sniegu, w balerinkach (bo nie moglam sie przebrac) do sali odalonej o ok 200m i tak jakies 30-50 razy dziennie.
2
abc 2016-05-06 23:29:03
Oczywiscie ze firma ma taka mozliwosc. Placi sie goworkowi duze pieniadze za kasowanie wpisow..
kono 2016-05-16 20:37:49
Już chyba przesadzasz @abc, to że są dobre opinie nie znaczy, że jakieś są usuwane, firma przecież jest dobra, zarobki też nie są złe, no i zatrudnienie jest na umowę o pracę
była pracownica 2016-12-01 15:05:33
Praca należy do ciężkich, nie tylko ze względu na kierowników, ale też prace fizyczną. Tam się nie nudzisz,zawsze jest coś do zrobienia. Nawet my dziewczyny musiałyśmy robić typowo męskie prace. Czasami musiałaś iść do pracy mimo iż nie pasowało Ci to i wcześniej o tym informowałaś-chociaż w umowie było praca zlecenie i podawało się dyspozycyjność co tydzień. Czasami szło się na 2h a czasami na 16h, nigdy się nie wiedziało. Kiedy była konferencja zawsze trzeba było stać przy bankiecie,mimo iż goście byli w środku i Cię nie widzieli. Nie było organizacji, wszystko na spontanie. Kierownicy traktowali pracowników przedmiotowo,nie patyczkowali się, bezpośrednio i wulgarnie odzywali się do Ciebie jak popełniło się nieistotny błąd. Stresująca praca i męcząca.
była pracownica 2016-12-01 15:05:54
Praca należy do ciężkich, nie tylko ze względu na kierowników, ale też prace fizyczną. Tam się nie nudzisz,zawsze jest coś do zrobienia. Nawet my dziewczyny musiałyśmy robić typowo męskie prace. Czasami musiałaś iść do pracy mimo iż nie pasowało Ci to i wcześniej o tym informowałaś-chociaż w umowie było praca zlecenie i podawało się dyspozycyjność co tydzień. Czasami szło się na 2h a czasami na 16h, nigdy się nie wiedziało. Kiedy była konferencja zawsze trzeba było stać przy bankiecie,mimo iż goście byli w środku i Cię nie widzieli. Nie było organizacji, wszystko na spontanie. Kierownicy traktowali pracowników przedmiotowo,nie patyczkowali się, bezpośrednio i wulgarnie odzywali się do Ciebie jak popełniło się nieistotny błąd. Stresująca praca i męcząca.
Zostaw swoją opinię o City Park Development S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie City Park Development S.A.