brak logo

Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak

Wrocław

Opinie o Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak

kojo 2013-09-07 09:24
Firma godna polecenia -skuteczna i realizuje na wysokim poziomie zarzadzanie nieruchomościami .potrafi wyciągnąć Wspólnoę z najwiekszego do łka.
jacek 2013-09-22 11:01
zgadzam się z moim przedmówcą - firma wyciągnęła z dołka wspólnotę w której mieszka, oczywiście duża w tym zasługa mądrego i mocno zaangażowanego Zarządu Wspólnoty. Zyje się coraz oszczędniej i czyściej firma godna polecenia Jacek z Poleskiej.

PS oczywiście pieniacze nie będą nigdy zadowoleni, wystarczy przyjrzeć i porównać jak było i jak jest.
jola 2013-09-26 07:43
NIe zgadzam się z poprzednimi opiniami - ja mam małe dziecko i należy mi się ogrzewanie jak "psu mięso" i nie interesują mnie straty tylko zdrowie mojego dziecka Jola
1
jerzy j 2013-09-26 11:57
To są uroki mieszkania we Wspólnocie kto nie chce nich sobie wybuduje domek jednorodzinny z daleka od ludzi i będzie sobie panem pozdrawiam JJ
2
2013-09-29 11:01
Ciekawy jestem czy Pan Witczak wie ile to już dni wykonywane są prace remontowe na terenie Wsólnoty i jakie partacze ja wykonują
2
troskliwy 2013-10-03 13:28
tak to jest jak chce się wykonać prace za najniższą kwotę - i to się mści pozdrawiam
Zbigniew 2013-10-03 13:32
Nie mogę się zgodzić z przedmówcą - każda praca jest wyliczalna i nie można zapłacić więcej niż ona warta zgodnie z normami KNR - nie znający się na sprawie nich nie dyskutuje. (usunięte przez administratora)
mm 2014-01-20 19:24
Witam
Też mam problem z ogrzewaniem w lokalu handlowym. Jest po prostu zimno, nie mogę uzyskać odpowiedzi od zarządcy. Rura przed licznikiem jest letnia - wniosek oszczędności ciepła. Chętnych zapraszam w celu złożenia pozwu. osiedlowa1@o2.pl
Andrzej 2014-01-28 07:36
Szanowni Państwo - niektórzy mieszkańcy jak i lokali użytkowych zapomnieli już ze jeszcze 6 lat Wspólnota miała ogromny finansowy - groziło nam odcięcie energii elektrycznej, wody oraz ciepła do Wspólnoty , po kilu latach dzięki mądremu Zarządcy mamy stabilną sytuacje finansową , znaczne oszczędności na koncie.
1
Agata 2014-01-28 08:07
Wnoszę o montaż monitoringu na terenie Wspólnoty (szczególnie w obrębie wejścia do klatek schodowych oraz w obrębie wind na parterze oraz teren zewnętrzny - jeszcze zbyt dużo dewastacji na terenie wewnętrznym oraz zewnętrznym, może uda się namierzyć osoby które niszczą i dewastują w tym zanieczyszcząją windy oraz wejścia do budynków. Na pewno taka inwestycja się zwróci. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
Kama 2014-01-28 13:22
Szanowna Pani - wygórowane żądania Pani jak i innych mieszkańców którzy chcą aby ogrzewać prawie cały ( tzn, ogrzewać jeszcze conajmniej do końca maja , i ponownie od września prowadzi do tego ze wszyscy mieszkańcy płacą za duże straty spowodowane dużą bezwładnoćią systemu grzewczego. Panie Zarządco oraz Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej proponuje " wprowadzić uchwałą zasady włączania ogrzewania (to wyeliminuje chciejstwo pieniaczy oraz pozwoli właczyć ogrzewania dla osób żądających właczenia ciepła jeszcze przy wysokich temp. - ale pod warunkiem ze zapłacą za swoje chciejstwo ( prośba o włączenie ogrzewania tylko na pismie pozdr. (usunięte przez administratora)
1
Zibi 2014-01-28 13:26
Istna bzdura - Zarządca wielokrotnie postulowali montaż monitoringu za niewielką opłatą od każdego lokalu - i wielokrotnie nie było na to zgody ogółu ,chociaż gorąco popieram montaż Monitoringu chociaż w proponowanym zakresie pozdrawiam (usunięte przez administratora)
1
arek 2014-01-28 18:23
Pani Agato - na nic się zda monitoring skoro nasze społeczeństwo nie dorosło do poprawnych zachowań - przykład niech bedzie segregacja ŚMIECI - w pojemnikach na papier oraz tworzywa sztuczne lądują nie segregowane smieci komunalne. bo ludziom nie chce się zrobic dwa kroki i wrzucic do pojemników w oslonie śmietnikowej, naszym społeczeństwem dobrze się kieruje stosując zamordyzm, i proszę nie pisać o monitoringu bo to nie przyniesie oczekiwanego efektu końcowego.Arek
Andrzej 2014-01-30 07:36
Szanowna Pani Jolanto - nie było by takich żądań (aby włańczać ogrzewanie w przypadku najczęściej jednodniowego chwilowego ochłodzenia - gdyby Pani slono zxa swoje chciejstwo zapłaciła ( napewno na ten jeden dzień włączyła by Pani grzejnik elektryczny - a nie robiła by Pani karczemnej awantury Zarządcy. Będę postulował aby w przyszłym roku ukrócić tego typu praktyki poprzez miedzy innymi: uchwalenie uchwały która ureguluje powyższe kwestie , w tym pisemne zgłoszenie o potrzebie złoszenia właczenia ogrzewania i odpłatność z tego tytułu na osobę która chce ciepła już " w sierpniu lub wrześniu - a pozostali mieszkańcy płacą. pozdrawiam Andrzej
Krystyna 2014-01-31 13:02
Najważniejsze co jest pozytywnego w pracy obecnego Zarządcy i Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej to bieżąca informacja o istotnych sprawach Wspólnoty - ja Jestem zadowolona chociaż jak widać z wpisów nie wszyscy czytają ogłoszenia, choćby wrzucając śmieci nie segregowane do pojemników z makulaturą. Panowie tak trzymać, niezadowoleni zawsze będą. Pozdrawiam Krystyna
Dziubu 2014-01-31 20:35
Ja myślę, że monitoring jest potrzebny i trzeba to zgłosić na zebraniu, a co do Zarządu to super. Znajomi we Wspólnotach gdzie indziej mają wyłączaną wodę, ciepło, bo Zarządca nie zapłacił. A tu jest i ogrzewanie części wspólnych i w miarę czystość, wszak nasza Poleska to wielki kombinat. Jak będzie monitoring demolek będzie mniej.
zibi 2014-02-01 13:47
Szanowny Przedmówco - też się zgadzam ze monitoring jest potrzebny ale czy mieszkańcy się zgodzą na partycypacje w kosztach - ja popieram i będę glosował za pozdrawiam zibi
Józef 2014-02-03 07:00
Szanowna Pani Ago- w sobotę widziałem ten problem - w pojemnikach na śmieci nie segregowane duże ilości plastików i butelek szklanych, jak to jest prawie wszyscy mieszkańcy zadeklarowali ze będą segregować śmieci i co z tego - jak tak dalej będzie to na pewno wzrosną opłaty pozdrawiam Józef
Robo 2014-02-03 10:51
Witam - my jako społeczeństwo jesteśmy mało zdyscyplinowani - i dopiero grożba dużych podwyżek może nas zmobilizować do segregacji śmieci. pozdrawiam Robo
trapi 2014-02-04 12:36
daremne pisanie - wiekszości nie nauczy się segregacji - daremne prośby Zarządcy , musiałby stać z pała przy kontenerach pozd trapi
konio 2014-02-05 07:08
Szanowni moi przedmówcy nie tragizujcie zbytnio z ta segregacją śmieci - moim zdaniem jest w tym zakresie duży progres - jeszcze duzo wody w Odrze upłynie nim zaczniemy segregować ta jak to jest w karajach skandynawskich i niemczech , to jest praca edukacyjna na lata, moim zdaniem Zarządca budynku za mało w tym zakresie robi ( ulotki , akcje uświadamiające , pokaz segregacji itp.) pozdr konio
zibi 2014-02-14 09:04
Szanowni Państwo - wszystko ładnie piszecie - ale będzie bardzo trudno przymusić mieszkańców do segregacji - odezwa Zarządu i Zarządcy do mieszkańców powieszona w windach wisiała od jednego do dwóch dni - po czym zostały wszystkie brutalnie zerwane- co świadczy o tym ze ludzi denerwują takie akcji i same pisma.Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
kaptur 2014-02-21 07:41
popieram przedmówcę - większość osób nie utożsamia się z miejscem w którym mieszka ( te zerwane odezwy do mieszkańców w windach i klatkach schodowych - swiadczą o braku takowej tozsamości , tych ludzi nic nie zmieni , jak i Pana z 8 pietra klatki Poleska 13 oraz innych pozd Kaptur
xxl 2014-02-27 07:46
Kropla drąży skałę - nie należy gdybać co by było i jak by było n, należy konsekwencje prowadzić akcje uświadamiającą tak jak to robione dotychczas - nie zrażając się chwilowym brakiem efektu - te ostatnie przyjdą z czasem pozdrawiam XXL
Edward 2014-03-26 07:17
Po ostatnim piśmie zarządu i zarządcy zauwazyłem pewne symtomy poprawy - jest coraz więcej plastików i makulatury w pojemnikach , szkoda tylko ze plastiki jeszcze nie są zgniatane ale trzeba się cieszyć tym co jest i mam nadzieje ze będzie z każdym dniem coraz lepiej Edward mieszkaniec budynku Poleska 11.
zbigniew 2014-04-15 08:23
Szanowni Państwo w ubiegłą niedzielę wynosząc posegregowane śmieci tj plastiki, papier oraz śmieci nie posegregowane zauważyłem co następuję:
1. w kontenerze na makulaturę - całe kartony (nie rozerwane) kilka kartonów zajmują całą pow kontenera,
2. Plastiki w kontenerze ( worek ze śmieciami innymi niż plastiki) - butelki w tym duże 5 litrowe - nie pozgniatane zajmujące dużą powierzchnie,
3. w osłonie śmietnikowej ( zamkniete 2 klapy pojemników ) nikt nie zadał sobie trudu w otwarciu klap pojemników - śmieci lądują na posadzce -totalny chaos i tona smieci na podlodze - szkoda tylko Pani sprzatającej. Pozdrawiam(usunięte przez administratora)
1
kaja 2015-02-26 12:10
a czy jak ja jestem świeżo po zarządzaniu to moge się zatrudnić u nich w firmie czy lepiej się nie pchać, bo nie przyjmuja młodych? wiem, ze wniektórym firmach tak jest faktycznie, dlatego teraz wole zapytac tak naprawde, a potem iśc do nich na ewentualną rozmowę kwalifikacyjną, więc wiecie jak to wygląda.
kamil 2016-02-04 20:32
polecam o ile to mozliwe duzo u nich mozna się nauczyć - kompetentnii dobrze zarzadzają
kamil 2016-02-04 20:32
polecam o ile to mozliwe duzo u nich mozna się nauczyć - kompetentnii dobrze zarzadzają
kamil 2016-02-04 20:33
polecam o ile to mozliwe duzo u nich mozna się nauczyć - kompetentnii dobrze zarzadzają
Rycho 2016-02-11 09:35
Witam Państwa reprezentuje Wspolnotę na terenie Psiego Pola - byłem ogladałem jedna ze wspolnot zarzadzanych prze Pana Witczaka szcegolnie polecam rozwiazania z zakresu oszczedzania energii elektrycznej i nie tylko ogladalem klatke nr 11 - duzy moloch bo ponad 100 mieszkań - ale jest nieżle Pozdrawiam Rycho
Piotr 2016-02-11 09:48
Jestem mieszkańcem Wspólnoty Poleska 11-15 potwierdzam ze jest niezle zarzadzana i maja duże efekty ale najwiekszym skarbem Wspolnoty jest pracowity Pan Andrzej złota rączka - ktory z niczego nawet ze złomu potrafi zrobic cos przydatnego, naprawi i usprawni każdą rzecz, szkoda tylko ze mieszkańcy nie potrafią docenic jego i innych pracy, w szczegolności denerwuje mnie dewastacja mienia , załatwianie potrzeb fizjologicznych przez "lumpoów" odwiedzajacych swoich kolesi, nieporozumieniem sa mieszkania komunalne i ich lokatorzy w szczegolności w klatce Poleska 11. Pozdrawiam Piotr
janek 2016-02-27 13:43
APW Witczak od kiedy zarzadza Wspólnotą Poleska 11-15 to jest niezle , chociaż bardzo wiele robił i wciąż robi zarzad Wspólnoty który mocno inspiruje zarządcę w szczegolności w sprawach obiżania kosztów zarządzania, oczywiscie popieram przedówcę na temat pracy Pana Andrzeja Pozd Janek
fgh 2016-05-12 23:30
z tego co mi wiadowmo @oi to tak - a czemu pytasz, skąd te wątpliwości? A w ogóle szukają kogoś do pracy?
Aneta 2017-09-05 15:56
Co słychać w firmie Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak? Czy można dostać się na staż do nich? Ktoś może odbył taki? Czy taki staż jest płatny? Będą to pomocne informacje dla osób, które chcą zacząć swoją karierę w tej branży.
Zostaw swoją opinię o Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak