brak logo

Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak

Wrocław

Opinie o Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak

kojo 2013-09-07 09:24:23
Firma godna polecenia -skuteczna i realizuje na wysokim poziomie zarzadzanie nieruchomościami .potrafi wyciągnąć Wspólnoę z najwiekszego do łka.
jacek 2013-09-22 11:01:10
zgadzam się z moim przedmówcą - firma wyciągnęła z dołka wspólnotę w której mieszka, oczywiście duża w tym zasługa mądrego i mocno zaangażowanego Zarządu Wspólnoty. Zyje się coraz oszczędniej i czyściej firma godna polecenia Jacek z Poleskiej.

PS oczywiście pieniacze nie będą nigdy zadowoleni, wystarczy przyjrzeć i porównać jak było i jak jest.
jola 2013-09-26 07:43:58
NIe zgadzam się z poprzednimi opiniami - ja mam małe dziecko i należy mi się ogrzewanie jak "psu mięso" i nie interesują mnie straty tylko zdrowie mojego dziecka Jola
jerzy j 2013-09-26 11:57:40
To są uroki mieszkania we Wspólnocie kto nie chce nich sobie wybuduje domek jednorodzinny z daleka od ludzi i będzie sobie panem pozdrawiam JJ
2
2013-09-29 11:01:54
Ciekawy jestem czy Pan Witczak wie ile to już dni wykonywane są prace remontowe na terenie Wsólnoty i jakie partacze ja wykonują
1
troskliwy 2013-10-03 13:28:50
tak to jest jak chce się wykonać prace za najniższą kwotę - i to się mści pozdrawiam
Zbigniew 2013-10-03 13:32:19
Nie mogę się zgodzić z przedmówcą - każda praca jest wyliczalna i nie można zapłacić więcej niż ona warta zgodnie z normami KNR - nie znający się na sprawie nich nie dyskutuje. (usunięte przez administratora)
mm 2014-01-20 19:24:26
Witam
Też mam problem z ogrzewaniem w lokalu handlowym. Jest po prostu zimno, nie mogę uzyskać odpowiedzi od zarządcy. Rura przed licznikiem jest letnia - wniosek oszczędności ciepła. Chętnych zapraszam w celu złożenia pozwu. osiedlowa1@o2.pl
Andrzej 2014-01-28 07:36:08
Szanowni Państwo - niektórzy mieszkańcy jak i lokali użytkowych zapomnieli już ze jeszcze 6 lat Wspólnota miała ogromny finansowy - groziło nam odcięcie energii elektrycznej, wody oraz ciepła do Wspólnoty , po kilu latach dzięki mądremu Zarządcy mamy stabilną sytuacje finansową , znaczne oszczędności na koncie.
1
Agata 2014-01-28 08:07:06
Wnoszę o montaż monitoringu na terenie Wspólnoty (szczególnie w obrębie wejścia do klatek schodowych oraz w obrębie wind na parterze oraz teren zewnętrzny - jeszcze zbyt dużo dewastacji na terenie wewnętrznym oraz zewnętrznym, może uda się namierzyć osoby które niszczą i dewastują w tym zanieczyszcząją windy oraz wejścia do budynków. Na pewno taka inwestycja się zwróci. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
Kama 2014-01-28 13:22:53
Szanowna Pani - wygórowane żądania Pani jak i innych mieszkańców którzy chcą aby ogrzewać prawie cały ( tzn, ogrzewać jeszcze conajmniej do końca maja , i ponownie od września prowadzi do tego ze wszyscy mieszkańcy płacą za duże straty spowodowane dużą bezwładnoćią systemu grzewczego. Panie Zarządco oraz Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej proponuje " wprowadzić uchwałą zasady włączania ogrzewania (to wyeliminuje chciejstwo pieniaczy oraz pozwoli właczyć ogrzewania dla osób żądających właczenia ciepła jeszcze przy wysokich temp. - ale pod warunkiem ze zapłacą za swoje chciejstwo ( prośba o włączenie ogrzewania tylko na pismie pozdr. (usunięte przez administratora)
1
Zibi 2014-01-28 13:26:51
Istna bzdura - Zarządca wielokrotnie postulowali montaż monitoringu za niewielką opłatą od każdego lokalu - i wielokrotnie nie było na to zgody ogółu ,chociaż gorąco popieram montaż Monitoringu chociaż w proponowanym zakresie pozdrawiam (usunięte przez administratora)
1
arek 2014-01-28 18:23:06
Pani Agato - na nic się zda monitoring skoro nasze społeczeństwo nie dorosło do poprawnych zachowań - przykład niech bedzie segregacja ŚMIECI - w pojemnikach na papier oraz tworzywa sztuczne lądują nie segregowane smieci komunalne. bo ludziom nie chce się zrobic dwa kroki i wrzucic do pojemników w oslonie śmietnikowej, naszym społeczeństwem dobrze się kieruje stosując zamordyzm, i proszę nie pisać o monitoringu bo to nie przyniesie oczekiwanego efektu końcowego.Arek
Andrzej 2014-01-30 07:36:33
Szanowna Pani Jolanto - nie było by takich żądań (aby włańczać ogrzewanie w przypadku najczęściej jednodniowego chwilowego ochłodzenia - gdyby Pani slono zxa swoje chciejstwo zapłaciła ( napewno na ten jeden dzień włączyła by Pani grzejnik elektryczny - a nie robiła by Pani karczemnej awantury Zarządcy. Będę postulował aby w przyszłym roku ukrócić tego typu praktyki poprzez miedzy innymi: uchwalenie uchwały która ureguluje powyższe kwestie , w tym pisemne zgłoszenie o potrzebie złoszenia właczenia ogrzewania i odpłatność z tego tytułu na osobę która chce ciepła już " w sierpniu lub wrześniu - a pozostali mieszkańcy płacą. pozdrawiam Andrzej
Krystyna 2014-01-31 13:02:03
Najważniejsze co jest pozytywnego w pracy obecnego Zarządcy i Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej to bieżąca informacja o istotnych sprawach Wspólnoty - ja Jestem zadowolona chociaż jak widać z wpisów nie wszyscy czytają ogłoszenia, choćby wrzucając śmieci nie segregowane do pojemników z makulaturą. Panowie tak trzymać, niezadowoleni zawsze będą. Pozdrawiam Krystyna
Dziubu 2014-01-31 20:35:51
Ja myślę, że monitoring jest potrzebny i trzeba to zgłosić na zebraniu, a co do Zarządu to super. Znajomi we Wspólnotach gdzie indziej mają wyłączaną wodę, ciepło, bo Zarządca nie zapłacił. A tu jest i ogrzewanie części wspólnych i w miarę czystość, wszak nasza Poleska to wielki kombinat. Jak będzie monitoring demolek będzie mniej.
zibi 2014-02-01 13:47:59
Szanowny Przedmówco - też się zgadzam ze monitoring jest potrzebny ale czy mieszkańcy się zgodzą na partycypacje w kosztach - ja popieram i będę glosował za pozdrawiam zibi
Józef 2014-02-03 07:00:33
Szanowna Pani Ago- w sobotę widziałem ten problem - w pojemnikach na śmieci nie segregowane duże ilości plastików i butelek szklanych, jak to jest prawie wszyscy mieszkańcy zadeklarowali ze będą segregować śmieci i co z tego - jak tak dalej będzie to na pewno wzrosną opłaty pozdrawiam Józef
Robo 2014-02-03 10:51:41
Witam - my jako społeczeństwo jesteśmy mało zdyscyplinowani - i dopiero grożba dużych podwyżek może nas zmobilizować do segregacji śmieci. pozdrawiam Robo
trapi 2014-02-04 12:36:29
daremne pisanie - wiekszości nie nauczy się segregacji - daremne prośby Zarządcy , musiałby stać z pała przy kontenerach pozd trapi
konio 2014-02-05 07:08:57
Szanowni moi przedmówcy nie tragizujcie zbytnio z ta segregacją śmieci - moim zdaniem jest w tym zakresie duży progres - jeszcze duzo wody w Odrze upłynie nim zaczniemy segregować ta jak to jest w karajach skandynawskich i niemczech , to jest praca edukacyjna na lata, moim zdaniem Zarządca budynku za mało w tym zakresie robi ( ulotki , akcje uświadamiające , pokaz segregacji itp.) pozdr konio
zibi 2014-02-14 09:04:05
Szanowni Państwo - wszystko ładnie piszecie - ale będzie bardzo trudno przymusić mieszkańców do segregacji - odezwa Zarządu i Zarządcy do mieszkańców powieszona w windach wisiała od jednego do dwóch dni - po czym zostały wszystkie brutalnie zerwane- co świadczy o tym ze ludzi denerwują takie akcji i same pisma.Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
kaptur 2014-02-21 07:41:49
popieram przedmówcę - większość osób nie utożsamia się z miejscem w którym mieszka ( te zerwane odezwy do mieszkańców w windach i klatkach schodowych - swiadczą o braku takowej tozsamości , tych ludzi nic nie zmieni , jak i Pana z 8 pietra klatki Poleska 13 oraz innych pozd Kaptur
xxl 2014-02-27 07:46:01
Kropla drąży skałę - nie należy gdybać co by było i jak by było n, należy konsekwencje prowadzić akcje uświadamiającą tak jak to robione dotychczas - nie zrażając się chwilowym brakiem efektu - te ostatnie przyjdą z czasem pozdrawiam XXL
Edward 2014-03-26 07:17:21
Po ostatnim piśmie zarządu i zarządcy zauwazyłem pewne symtomy poprawy - jest coraz więcej plastików i makulatury w pojemnikach , szkoda tylko ze plastiki jeszcze nie są zgniatane ale trzeba się cieszyć tym co jest i mam nadzieje ze będzie z każdym dniem coraz lepiej Edward mieszkaniec budynku Poleska 11.
zbigniew 2014-04-15 08:23:56
Szanowni Państwo w ubiegłą niedzielę wynosząc posegregowane śmieci tj plastiki, papier oraz śmieci nie posegregowane zauważyłem co następuję:
1. w kontenerze na makulaturę - całe kartony (nie rozerwane) kilka kartonów zajmują całą pow kontenera,
2. Plastiki w kontenerze ( worek ze śmieciami innymi niż plastiki) - butelki w tym duże 5 litrowe - nie pozgniatane zajmujące dużą powierzchnie,
3. w osłonie śmietnikowej ( zamkniete 2 klapy pojemników ) nikt nie zadał sobie trudu w otwarciu klap pojemników - śmieci lądują na posadzce -totalny chaos i tona smieci na podlodze - szkoda tylko Pani sprzatającej. Pozdrawiam(usunięte przez administratora)
1
kaja 2015-02-26 12:10:00
a czy jak ja jestem świeżo po zarządzaniu to moge się zatrudnić u nich w firmie czy lepiej się nie pchać, bo nie przyjmuja młodych? wiem, ze wniektórym firmach tak jest faktycznie, dlatego teraz wole zapytac tak naprawde, a potem iśc do nich na ewentualną rozmowę kwalifikacyjną, więc wiecie jak to wygląda.
kamil 2016-02-04 20:32:42
polecam o ile to mozliwe duzo u nich mozna się nauczyć - kompetentnii dobrze zarzadzają
kamil 2016-02-04 20:32:48
polecam o ile to mozliwe duzo u nich mozna się nauczyć - kompetentnii dobrze zarzadzają
kamil 2016-02-04 20:33:35
polecam o ile to mozliwe duzo u nich mozna się nauczyć - kompetentnii dobrze zarzadzają
Rycho 2016-02-11 09:35:16
Witam Państwa reprezentuje Wspolnotę na terenie Psiego Pola - byłem ogladałem jedna ze wspolnot zarzadzanych prze Pana Witczaka szcegolnie polecam rozwiazania z zakresu oszczedzania energii elektrycznej i nie tylko ogladalem klatke nr 11 - duzy moloch bo ponad 100 mieszkań - ale jest nieżle Pozdrawiam Rycho
Piotr 2016-02-11 09:48:47
Jestem mieszkańcem Wspólnoty Poleska 11-15 potwierdzam ze jest niezle zarzadzana i maja duże efekty ale najwiekszym skarbem Wspolnoty jest pracowity Pan Andrzej złota rączka - ktory z niczego nawet ze złomu potrafi zrobic cos przydatnego, naprawi i usprawni każdą rzecz, szkoda tylko ze mieszkańcy nie potrafią docenic jego i innych pracy, w szczegolności denerwuje mnie dewastacja mienia , załatwianie potrzeb fizjologicznych przez "lumpoów" odwiedzajacych swoich kolesi, nieporozumieniem sa mieszkania komunalne i ich lokatorzy w szczegolności w klatce Poleska 11. Pozdrawiam Piotr
janek 2016-02-27 13:43:40
APW Witczak od kiedy zarzadza Wspólnotą Poleska 11-15 to jest niezle , chociaż bardzo wiele robił i wciąż robi zarzad Wspólnoty który mocno inspiruje zarządcę w szczegolności w sprawach obiżania kosztów zarządzania, oczywiscie popieram przedówcę na temat pracy Pana Andrzeja Pozd Janek
fgh 2016-05-12 23:30:00
z tego co mi wiadowmo @oi to tak - a czemu pytasz, skąd te wątpliwości? A w ogóle szukają kogoś do pracy?
Zostaw swoją opinię o Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apw Zarządzanie Nieruchomościami Przemysław Witczak