brak logo

SensiModels Agencja Modelek i Hostess Magdalena Duczmal

Poznań

Opinie o SensiModels Agencja Modelek i Hostess Magdalena Duczmal

Hostessa 2012-11-15 13:18:00
Pracuję dla tej agencji od roku. Polecam, płacą szybko i mają dobre stawki dla hostess. Agnieszka
Hostessa 2012-11-15 17:06:56
Polecam tą o to firmę SensiModels, wszystko w jak najlepszym porządku, praca fajna, zarobki również, wszystko zgodne z umową. Kamila
pycia 2012-11-15 17:30:42
wszystko w jak najlepszym porzadku pieniadze w terminie dobra stawka
Gosia Wawrzyn 2012-11-19 12:16:48
Pracowałam pdczas otwarcia centrum w Malborku. Polecam parce dla Pani Magdy z Sensi
Agnieszka Przybylska 2013-01-10 11:26:46
Pani Magda jest przesympatyczna. Dostaje od niej duzo zleceń w Poznaniu. Polecam.
Gosia 2013-01-15 11:58:19
Polecam, odkąd nie ma jej asystentki [usunięte przez moderatora] wszystko super :-) Ciężko się dodzwonić, ale właścielka zawsze oddzwania na nieodebrane :-)
hostessa 2013-01-16 11:33:23
Czy ktoś sie orientuje jaki numer telefonu ejst bezposredni do pani Magdy??? Podobno najlepiej z nią rozmawiać o pracy w agencji, bo reszte zgłoszeń rozpatruje ktoś inny. Gdy dzwonię na stacjonarny to nigdy jej w biurze nie ma.
hostessa 2013-01-19 15:32:17
Może podejdz do biura, na www jest adres Nowowiejskiego 11
hostessa Agnieszka 2013-02-25 13:24:38
Pracowalam od nich na Budmie i targach Mody, dobra stawka i wyplata po tygodniu :-)
Agnieszka PO 2013-03-12 12:06:52
Firma utworzyła niedawno dział eventowy, szukuje się chyba dużo pracy dla dziewczyn :-)
hostessa 2013-03-15 14:32:32
Dziękuję, udało mi się dodzwonić. Umówiłam się na zdjęcia do portfolio. Mam nadzieję, że wyjdą ładnie :-)
Kinga 2013-08-26 19:58:28
Pracowałam dla tej firmy ostatnio podczas bankietu w Warszawie i Krakowie. Super, Magda strasznie sympatyczna mega rozrywkowa! Polecam
Hostessa 2013-11-26 22:53:42
[usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu pracy w sensi models ! Jest niewypłacalna !
2
Ola 2013-12-19 22:49:27
Nie wiem skad ta opinia, pracowalam w tej firmie tydzien temu na targach razem z 4 kolezankami, pieniadze do reki od razu po pracy.
Roksana 2014-08-25 23:35:17
Praca z Magdą jest super, otworzyla niedawno dział eventowy, zlecenia dla hostess także się pojawiają, z tego co wiem szukają także supervisora.
Podwalina 2015-01-10 01:38:54
Najłatwiej chyba byłoby napisać bezpośrednio do nich. Jeżeli któraś z was jest aż do tego stopnia zdeterminowana by podjąć pracę w SensiModels to chyba warto do nich się samemu odezwać. Zastanawiające jest tylko to czy będą mieli naraz tyle ofert pracy, bo chyba rotacji zbyt dużej nie mają. Poza tym nie wiadomo jak proces rekrutacji wygląda...
romek 2015-03-11 16:33:11
Co to znaczy, że nie wiaodmo jak rekrutacja wygląda? A to nie ma przypadkiem zwykłego castingu? bo nie sądzę, żeby była jakaś inna rekrutacja, no chyba, że ktoś coś o tym wie i sam uczestniczył? Jakieś opinie? Zaciekawiła mnie ta agencja jeszcze bardziej i chętnie dowiem się nowych infromacji o nich.
Carniga 2015-03-30 01:53:08
Spodziewałabym się zwykłego castingu, nie mniej jednak niektórzy pracodawcy wymagają również jakiegoś wyższego stopnia inteligencji, elokwencji, umiejętności wypowiadania się.. Odnoszę wrażenie, że jest to potrzebne agencjom, które nie chcą specjalnie wstydzić się za swoje modelki, bo mogą one mieć tylko i urodę, a zdolności czy umiejętności - żadnych.
ania 2016-05-31 13:34:24
pracowałam zazwyczaj przez inną agencję Caneli, koleżanki opowiadały o Sensi, że nie były za bardzo zadowolone, bo obcinali im kase, Caneli ma dobre opinie, sporo znajomych bierze u nich jakieś weekendowe zlecenia.
kacha 2016-06-19 10:33:31
ania' a czy podpsiujesz z nimi jakąś umowe i na jak długo? chcialabym wiedziec czy przede wszystkim zapewniaja ciaglosc pracy a wrazie jakby jej nie bylo czy możesz podjac prace u konkurencji podczas trwania umowy z nimi?
Zostaw swoją opinię o SensiModels Agencja Modelek i Hostess Magdalena Duczmal - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SensiModels Agencja Modelek i Hostess Magdalena Duczmal