brak logo

Ponetex Logistics Sp. z o.o.

Rakoniewice

Opinie o Ponetex Logistics Sp. z o.o.

anonim 2011-02-15 15:42
szefostwo pisze tu fałszywe pozytywne komentarze żeby ludzie chcieli składać cv...
3
PNTX 2011-09-12 12:17
Nie polecam nikomu, człowiek pracuje ileś lat a potem cie wyrzucają do biura pracy tymczasowej. Robi się po 1,5 bądź 2 etaty a kasa nawet jak nie za jeden. Jedyne podwyżka jakiej można się spodziewać, to podwyżka obowiązków. Nie płacone nadgodziny, a jak się człowiek nie wyrobi z praca to od razu po premii. Awans można osiągnąć tylko poprzez włażenie w [usunięte przez moderatora] kierownictwu, które z reszta bardzo to lubi....wiec wszystkim [usunięte przez moderatora] gratuluje awansu. Kierownictwo z przypadku, opiekunka do dzieci, koleś z targu, czasami z niższym wykształceniem niż pracownicy którzy za grosze pracują. Oszukiwanie przewoźników, i zdzieranie z nich kasy,aby potem kierownictwo mogło omawiać budżet na nartach.
3
anonim 2011-11-02 18:42
potwierdzam!
1
anonim 2011-11-02 18:46
ty czopku!
2
anonim 2011-11-23 14:35
chyba się zwija ....
XXX 2011-12-11 22:14
To pomyłka Logistyki i transportu.A najwiekszą pomyłką tej Firmy jest pan [usunięte przez moderatora],któremu zaczyna się sypać grunt pod nogami!!!!.Ponieważ już podobno nie jest kierownikiem krajówki,teraz słyszałem że obciążaj kierowców za paliwo i to na niebotyczne kwoty!!!!!.Jak Pan prezes się nie obudzi to transport pójdzie pod płot!!!!!!!!!!!
gosciu 2011-12-12 20:01
potwierdzam dostajemy pocztówki z karami za paliwo srednio na 1500zl zdarza sie ponad 2tys a 3 tys tez jest pare przypadków omijac ta firme szerokim lukiem samochody niby nowe ale zdezelowone zlomy z zachodu
1
wder 2012-08-10 16:30
[usunięte przez moderatora] i tyle mogę powiedziec na temat tej firmy,jeżdzić chcą tylko potem jak kończysz współprace to nie są wypłaacalni.
1
wder 2012-08-10 16:34
aaa no i te ich słynne obciążenia sami wybierają towar a potem szukają głupich ,pewnieę wach sobie bierze po cichu do domu....i taka się nie dorobi???kiedyś trafi na swego
XXX 2012-10-02 16:35
Witam!!!Panowie teraz to nic doszły mnie słuchy od kumpli,że chcą im obciąc zarobki o 50%!!!!,bo dostali nowe aneksy oczywiście jak zwykle pod koniec umowy!!!!.A forma płatnosci to 50% uzależnione od zarobku na aucie, 10-20%powyżej 21.000pln!!!!!!.ABSURD!!!!.Podobno chłopaki ze śląska ida z tym do sądu pracy,brawo dla nich!!!!.Może w koncu skączy się ten \\\"dziki zazhód\\\".Pozdrowinia dla chłopaków nie dajcie się!!!!.Dziękuje Bogu że dawno się z tamtąd zwolniłem.
klient 2014-07-22 12:08
nie polecam, serwis pozostawia wiele do zyczenia, jednym slowem brak profesjonalizmu
gość 2014-11-08 19:44
tekst uzytkownika "miki" to na 100% pisał ktoś z ponetexu co za pier.olona ściema
1
świeża beata 2015-02-03 19:30
też takie plotki słyszałam że w ponotex dają szansę świeżym młodym na zaczęcie kariery i doszkolenie, ale nie wiem czy to prawda czy tylko plotki. ma ktoś jakąś konkretną wiedzę na ten temat? bo ja jestem świeżo po studiach i szukam pierwszego pracodawcy i nie wiem czy warto wogóle startować do tej firmy?
2
ss 2015-04-03 22:55
myślę ze wiele pracowników ma ochotę napisać tu co uważa o poneteksie
adi 2015-09-09 15:50
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi !!!!
1
anonim 2016-06-28 18:41
Moja opinia będzie skierowana przede wszystkim do osób które zatrudniają się tam w charakterze dorywczym, nie polecam, wszystko zależy od humoru szefa, w dodatku praca jest strasznie męcząca, a i tak jeżeli dajesz z siebie wszystko to będą chcieli żebyś podkręcał obroty...
fofo 2016-07-08 19:27
Wlasnie bede zaczynal prace jako operator wozka widlowego
jaco 2016-07-08 19:52
fofo' a od kiedy zaczynasz, czy to stanwosiko jest jeszcze wolne, beda kogoś poszukiwali? Ja szukam po całych skierniewicach a podobno oni oferuja stabilne zatrudnienie i nie ma tam jakiś przeboi bardzo jak u innych firm, daj znac ja mam uprawnienia i doswiadczenie
Patrycja 2017-02-28 12:10
Jak przedstawia się sytuacja Ponetex na rynku? Jest to warty uwagi pracodawca?
Piotr 2017-06-14 13:37
Nie warty, zarobki- najniższa krajowa, nadgodziny niepłatne, umowa zlecenie. Nie polecam i odradzam prace w tej firmie !!!
1
Terenia 2017-06-18 22:29
Nie widziałam nigdzie ich nowych ofert pracy a sporo dobrego słyszałam o firmie. Może ktoś wie o nowych etatach i mógłby podzielić się wiedzą z innymi?
Verka 2017-09-05 00:32
Terenia są ale niegodne uwagi po co zatrudniac się na 1.5 roku jeśli cię zwolnia bez uzasadnienia ...no bo bo redukcja etatów
Roberto 2017-09-05 20:48
Fajna i uporządkowana firma z doświadczeniem w logistyce . Szkoda tylko, że nie mają wyższych wynagrodzeń.
Zostaw swoją opinię o Ponetex Logistics Sp. z o.o. - Rakoniewice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ponetex Logistics Sp. z o.o.