brak logo

Ponetex Logistics Sp. z o.o.

Rakoniewice

Opinie o Ponetex Logistics Sp. z o.o.

anonim 2011-02-15 15:42:05
szefostwo pisze tu fałszywe pozytywne komentarze żeby ludzie chcieli składać cv...
2
PNTX 2011-09-12 12:17:35
Nie polecam nikomu, człowiek pracuje ileś lat a potem cie wyrzucają do biura pracy tymczasowej. Robi się po 1,5 bądź 2 etaty a kasa nawet jak nie za jeden. Jedyne podwyżka jakiej można się spodziewać, to podwyżka obowiązków. Nie płacone nadgodziny, a jak się człowiek nie wyrobi z praca to od razu po premii. Awans można osiągnąć tylko poprzez włażenie w [usunięte przez moderatora] kierownictwu, które z reszta bardzo to lubi....wiec wszystkim [usunięte przez moderatora] gratuluje awansu. Kierownictwo z przypadku, opiekunka do dzieci, koleś z targu, czasami z niższym wykształceniem niż pracownicy którzy za grosze pracują. Oszukiwanie przewoźników, i zdzieranie z nich kasy,aby potem kierownictwo mogło omawiać budżet na nartach.
2
anonim 2011-11-02 18:42:58
potwierdzam!
anonim 2011-11-02 18:46:00
ty czopku!
1
anonim 2011-11-23 14:35:51
chyba się zwija ....
XXX 2011-12-11 22:14:17
To pomyłka Logistyki i transportu.A najwiekszą pomyłką tej Firmy jest pan [usunięte przez moderatora],któremu zaczyna się sypać grunt pod nogami!!!!.Ponieważ już podobno nie jest kierownikiem krajówki,teraz słyszałem że obciążaj kierowców za paliwo i to na niebotyczne kwoty!!!!!.Jak Pan prezes się nie obudzi to transport pójdzie pod płot!!!!!!!!!!!
gosciu 2011-12-12 20:01:37
potwierdzam dostajemy pocztówki z karami za paliwo srednio na 1500zl zdarza sie ponad 2tys a 3 tys tez jest pare przypadków omijac ta firme szerokim lukiem samochody niby nowe ale zdezelowone zlomy z zachodu
1
wder 2012-08-10 16:30:03
[usunięte przez moderatora] i tyle mogę powiedziec na temat tej firmy,jeżdzić chcą tylko potem jak kończysz współprace to nie są wypłaacalni.
1
wder 2012-08-10 16:34:07
aaa no i te ich słynne obciążenia sami wybierają towar a potem szukają głupich ,pewnieę wach sobie bierze po cichu do domu....i taka się nie dorobi???kiedyś trafi na swego
XXX 2012-10-02 16:35:24
Witam!!!Panowie teraz to nic doszły mnie słuchy od kumpli,że chcą im obciąc zarobki o 50%!!!!,bo dostali nowe aneksy oczywiście jak zwykle pod koniec umowy!!!!.A forma płatnosci to 50% uzależnione od zarobku na aucie, 10-20%powyżej 21.000pln!!!!!!.ABSURD!!!!.Podobno chłopaki ze śląska ida z tym do sądu pracy,brawo dla nich!!!!.Może w koncu skączy się ten \"dziki zazhód\".Pozdrowinia dla chłopaków nie dajcie się!!!!.Dziękuje Bogu że dawno się z tamtąd zwolniłem.
klient 2014-07-22 12:08:42
nie polecam, serwis pozostawia wiele do zyczenia, jednym slowem brak profesjonalizmu
gość 2014-11-08 19:44:58
tekst uzytkownika "miki" to na 100% pisał ktoś z ponetexu co za pier.olona ściema
świeża beata 2015-02-03 19:30:01
też takie plotki słyszałam że w ponotex dają szansę świeżym młodym na zaczęcie kariery i doszkolenie, ale nie wiem czy to prawda czy tylko plotki. ma ktoś jakąś konkretną wiedzę na ten temat? bo ja jestem świeżo po studiach i szukam pierwszego pracodawcy i nie wiem czy warto wogóle startować do tej firmy?
ss 2015-04-03 22:55:10
myślę ze wiele pracowników ma ochotę napisać tu co uważa o poneteksie
adi 2015-09-09 15:50:48
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi !!!!
anonim 2016-06-28 18:41:57
Moja opinia będzie skierowana przede wszystkim do osób które zatrudniają się tam w charakterze dorywczym, nie polecam, wszystko zależy od humoru szefa, w dodatku praca jest strasznie męcząca, a i tak jeżeli dajesz z siebie wszystko to będą chcieli żebyś podkręcał obroty...
fofo 2016-07-08 19:27:21
Wlasnie bede zaczynal prace jako operator wozka widlowego
jaco 2016-07-08 19:52:29
fofo' a od kiedy zaczynasz, czy to stanwosiko jest jeszcze wolne, beda kogoś poszukiwali? Ja szukam po całych skierniewicach a podobno oni oferuja stabilne zatrudnienie i nie ma tam jakiś przeboi bardzo jak u innych firm, daj znac ja mam uprawnienia i doswiadczenie
Zostaw swoją opinię o Ponetex Logistics Sp. z o.o. - Rakoniewice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ponetex Logistics Sp. z o.o.