logo Gm Sprinkler Sp. z o.o.

Gm Sprinkler Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Gm Sprinkler Sp. z o.o.

anonim 2011-12-04 16:59:06
Wiesz ja także pracowałem w tej firmie to co napisałeś/aś jest zupełną nieprawdą i nieporozumieniem. I case of any questions: atmelek@yahoo.com
Rafaelo 2012-01-03 01:48:07
Jak na Suwałki jest to dobra praca. Fakt ciężko się tam dostać dla małolatów cwaniaków itp.. Najchętniej przyjmują tam osoby starsze, które więdzą co to jest praca. Osoba, która chce tam pracować napewno musi być pokorna, bo nie przetrwa. Praca wygląda tam tak: spawanie(lepsza kasa), cięcie rur, malowanie rur, przygotowywanie innych elemntów potrzebnych do instalacji tryskaczowej czyli jakieś podwieszenia itp.
xxxdrggh 2012-03-05 19:32:11
Praca może być,i pracownicy fajni tylko kierownik [usunięte przez moderatora]
2
ktmnij 2012-03-05 19:41:41
Masz racje ten [usunięte przez moderatora] to cham. Ja też tam pracowałem,i
jak wyżucą go z firmy to będzie lepiej dla firmy i pracowników.
[usunięte przez moderatora]
jdfkdn 2012-03-07 18:36:19
ktmnij - 2012-03-05 19:41:41

Masz racje ten [usunięte przez moderatora] to cham. Ja też tam pracowałem,i

jak wyżucą go z firmy to będzie lepiej dla firmy i pracowników.

[usunięte przez moderatora]
Podzielam wasze uwagi. Miałem przyjemność tam pracować, powinni płacić dodatek za samego [usunięte przez moderatora] Że Prezes nie widzi co on wyrabia. W sumie w każdej firmie jest potrzebny dobry ujadacz.
2
ujadacz 2012-03-12 19:29:35
Może prezes widzi co [usunięte przez moderatora] wyprawia,lecz nic z tym nie robi,bo sam nie ma nerwów z nim się użerać.
1
ujadacz 2012-03-12 19:35:22
ujadacz - 2012-03-12 19:29:35

Może prezes widzi co [usunięte przez moderatora] wyprawia,lecz nic z tym nie robi,bo sam nie ma nerwów z nim się użerać.
tylko pracownicy na tym cierpią.
jacekplacek 2012-07-06 11:48:59
[usunięte przez moderatora] Jeden i drugi zorientowani wyłącznie na ROBIENIE KASY. Pracownik, to dla nich popychle do trzaskania pieniędzy. [usunięte przez moderatora] . Rotacja ludzi w firmie ogromna - dobra praca dla kogoś o mocnych nerwach i na krótko.
2
Doduś 2012-09-15 13:13:35
To,że kasa u Pana Prezesa jest wyznacznikiem i celem jego życia wie każdy, kto z nim się zetknął.Dla kasy sprzeda przyjaciela i rodzinę.Taki typ-choć udaje zupełnie kogo innego.
1
praca kom.@ 2013-04-26 17:28:27
Co Wy wiecie na ten temat pracy co nizej piszecie.Zastanowcie sie na sensen własnego życia bo Ci którzy tu pracuja lub pracuja w delegacji to wiedza wszystko i doceniaja to co nauczyli sie. Bo teraz młodzi tylko kasa w głowie i lezenie [usunięte przez moderatora] niech popracuje solidnie to doceni kazdy grosz.C.D.N pozdrawiam jazabek ^^
atmelek 2013-05-17 18:10:27
[usunięte przez moderatora] zasadniczo nie polecam tej firmy [usunięte przez moderatora] nie szanuja ludzi, którzy dla nich zarabiają pieniądze. Atlemek
sdf 2014-10-01 22:24:01
Nie szanują ludzi
7
Jaroś 2014-12-19 15:05:37
A może to Prezesowa ma taki wpływ na całokształt firmy?
To ona źle wyraża się o pracownikach a sama pochodzi z rodziny na pewno nie szlacheckiej.
3
bolek lolek 2015-01-30 18:08:01
kierownik firmy to zwykły kłamca i oszust robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z mordy nie potrafi dotrzymać najmniejszej obietnicy, ale czego się spodziewać po chamie który nie ma za grosz honoru, brzydzę się takich ludzi, bym takich usypiał
1
Prawda 2016-07-26 22:06:59
Zenada nie firma oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kłamią na każdym kroku od kierownika począwszy na prezesie skaczywszy. Nie polecam tej firmy.
3
takija 2016-07-28 12:16:49
również nie polecam tej firmy
edr 2016-08-01 15:17:32
Bhp jest zawsze na poziomie, ale jaka jest wypłata?
1
Zostaw swoją opinię o Gm Sprinkler Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gm Sprinkler Sp. z o.o.