brak logo

Grzegorzek Jarosław Nauka Jazdy

Skoczów

Opinie o Grzegorzek Jarosław Nauka Jazdy

dc 2011-12-17 19:50
a ja jestem zadowolona, bylo milo i sympatycznie i przynajmniej mam swiadomosc, ze duzo sie nauczylam, pozdro
6
Joanna była kursantka a obecnie kierowca 2012-06-12 14:16
[usunięte przez moderatora] Polecam tego Pana. Spokojny można powiedzieć ze aż za bardzo, ale jazdy z nim sa naprawde warte oczekiwania na nie. Jedynie szkoda ze ( usunięte przez administratora ) tak mało jeżdzi i trudno sie dostać do niego na kolejkę. Pozdrowienia
5
zuzinka 2012-07-25 09:11
robilam prawko na A i B i jestem bardzo zadowolona. ( usunięte przez administratora ) jest bardzo sympatyczny, a kazdy egzamin zdalam bez problemu.
3
Noxy 2012-09-18 11:06
Jestem bardzo zadowolony z uslug Pana Jaroslawa, Prawo Jazdy zdane za pierwszym razem :) , duzo cennych rad jak jezdzic nie na pamiec i jak byc dobrym kierowca. No i przedewszystkim bardzo mila i radosna atmosfera podczas jazd.
3
tomek 2015-02-11 14:58
a słuchajcie jak to jest jeśli chodzi o zatrudnienie u nich? bo wiem, ze kieroców ogólnie to mają całkiem dobrych, moi zajmomi u nich robili kursy i dobrze zdali wszyscy, a ja też dobrze jezdze i zastnawiams ie jak zostać takim nauczycielem jazdy? to jakiś kurs trzeba przejść czy coś takiego? jak sądzicie?
rfg 2016-05-15 19:10
najwazniejsze zeby w takim miejscu byly ososby kompetencje ktore potrafia no i chca faktycznie czegos nauczyc
Jolanta 2016-12-02 18:47
Witam
A ja jestem bardzo zadowolona ;).
Firma spełniła wszystkie moje oczekiwania. Dziś zdałam prawo jazdy.
Powiem tak : Firma godna polecenia .
Moja Ocena 5+.

5
Romek 2016-12-02 19:08
Najlepsza firma w regionie.
Wcześniej byłem na kursie w firmie która mieści się na rynku w Skoczowie i nie mogłem się nauczyć (straciłem tylko pieniądze i nerwy). Dopiero w tej szkole zobaczyłem jak może faktycznie wyglądać szkolenie. Polecam.
6
Waldemar 2016-12-02 19:51
Kolego to chyba robiłeś prawko w innej szkole.
Ja robiłem prawko w tej szkole i nic takiego nie miało miejsca, wygląda to na jakaś prowokację.
Myślę że pracujesz w innej szkole i szukasz zaczepki :).
5
Natalia 2016-12-03 10:54
Hej
Jest spoko - dobra atmosfera spokój i można jeździć popołudniami.
Nawet o 20 wieczorem nie jest to problem, bardzo pomocne dla osób które pracują.
W przyszłym roku wybieram się tam na kurs na motor bo widziałam że fajnie uczą.

Pozdrawiam
2
Andrzej K 2016-12-05 19:31
Potwierdzam to co mówi Natalia.
Jestem zadowolony z kursu, zdałem egazmin i czekam na prawko teraz.
Wcale nie było tak strasznie jak wszyscy mówili – udało się za 1 razem.

Pozdrawiam
1
Szymon 2016-12-08 20:29
Warto, polecam
beti 2016-12-14 21:56
Beata-byla kursantka
Jesterm bardzo zadowolono z uslug pana Jarka,polecam wszystkim jazdy z nim,gdyz jest bardo spokojnym I opanowanym instruktorem:)Polecam wszystkim jego firme:)))))
Wdzieczna kursantka
BeataS.
1
Edyta W 2016-12-27 18:30
Polecam ten ośrodek.
Było miło i przyjemnie ;)
Warto podkreślić że w trakcie kursu były super zajęcia z pierwszej pomocy (prowadzone przez ratowników z manekinami itd) - naprawdę można nauczyć się jak komuś pomóc w razie wypadku.
Swoją drogą mają chyba też najlepsze ceny w Skoczowie ;)
Kursantka 2017-02-21 21:57
Polecam.
1
Gg 2017-03-16 12:44
Porażka krzyczy zamiast uczyć!
Gg 2017-03-27 20:29
Oczywiście to był żart ;) - wyjątkowo spokojni instruktorzy - wszystko spokojnie i rozważnie jest wytłumaczone, polecam !.
Gg 2017-03-27 20:34
To był żart, tak naprawdę polecam, jedyna taka szkoła w Skoczowie którą można polecić z czystym sumieniem.
Paulina 2017-04-05 13:13
A kto z Was pracował w Grzegorzek Jarosław Nauka Jazdy? Jak oceniacie?
Andrzej. 2017-04-05 17:33
Spoko, ja tam współpracowałem przez 2 lata, obecnie zmieniłem miejsce zamieszkania i dlatego już nie współpracuję - ale wspominam pozytywnie.
1 2017-04-29 22:03
Mam prawo jazdy, ale tylko na plastiku :-) Po zrobieniu nie jeździłam, wiele powodów - nie były do końca potrzebne ale też strach przed jazdą sama, niedouczenie (instruktor mało przykładający się do swojej pracy - nie wiem, ale teraz mam porównanie). Gdybym 15 lat temu robiła prawo jazdy u tego Pana to teraz już bym od 15 lat jeździła . No ale lepiej późno niż wcale. Pan Jarek uczy tak, żeby nauczyć, na każdy ruch mam odpowiedź dlaczego ma tak robić a nie inaczej, dzięki temu bardzo się zapamiętuje. Podkreśla jak ważne jest życie, każdy nieodpowiedni ruch... zwraca uwagę na złe ruchy w kierowaniu pojazdem. Nie odbębnia swojej pracy tak jak inni..... Moim zdaniem totalnego lenia i 100 letnią babcię jest w stanie nauczyć jeździć . No i nie krzyczy..... POLECAM W 100 PROC. Kiedy moje dzieci dorosną tylko na tę szkółkę jazdy je zapiszę, bo wiem że nauczą się tam co najważniejsze dla rodzica - bezpiecznie jeździć.
1
Normalny 2017-05-02 21:28
Wygląda na to że wszystkie opinie pisał sobie sam Pan Jarosław. Nikt normalny ze Skoczowa nie chodzi tam na prawko
Paulina 2017-05-05 11:30
@Normalny, dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do powyższej firmy? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja? Uargumentuj swoją wypowiedź.
1
Gosia 2017-05-08 17:04
Oo chyba kogoś bardzo boli ze w Skoczowie wszyscy wybierają szkołę Pana Jarka... a skoro tak piszesz to pewnie sam tak robisz. .... bo nikt normalny by na to nie wpadł żeby samemu sobie opinię pisać.
1
Zostaw swoją opinię o Grzegorzek Jarosław Nauka Jazdy - Skoczów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grzegorzek Jarosław Nauka Jazdy