brak logo

Niroform Zakład Ślusarski

Trzeszczyn

Opinie o Niroform Zakład Ślusarski

x 2012-05-18 20:22:22
Firma rodzinna ('towarzystwo wzajemnej adoracji') bezustannie zalega ludziom z pieniędzmi!! kręcą i kłamią a to ze ktoś ma kredyty i potrzebuje na czas wypłatę to ich nie obchodzi, taka firma!
kj 2012-06-10 01:44:30
polecam
mm 2012-06-10 02:12:33
Umiejetnosci wyuczone w Niro-Form , otworzyly mi i wielu moim kolega drzwi do europy, jezeli chodzi o te specializacje zawodowa. Stara dobra szkola ,wspaniala kadra i surowy profesjonalizm to gwarancja jakosci tej firmy.
1
Były pracownik 2012-06-11 18:18:35
Te super opinie i ze praktyka super to chyba własciciele pisali!! Firma Niroform w Trzeszczynie od 3 lat nie wypłaca w terminie wypłat i jeszcze nikt łaskawie nie powie kiedy bedzie. Nie polecam pod wzgledem płatnosci.pracowalem tak dosc dlugi czas.Dziwie sie tylko czemu tak malo opini na nie bo jak kazdy co tam pracował znajdzie te forum to zaroii sie tu od negatywow.
1
mm 2012-06-12 00:33:51
Rynek zmienil sie nie tylko w Polsce,wiec wieksze wymagania za mniejsza kase to teraz nowa norma calej EU. Jednak ze jakosc uslug Niro-Form , nawet na tle zagranicznych firm (U.K) jest wybiegajaca przyszloscia. Traktowac stainless steel trzeba uczyc sie latami a ta firma robi to od lat !
1
Ten tamten.. 2012-08-27 21:49:41
Firma kpina, zawsze spóźniona wypłata, co miesiąc urzekająca historia czemu nie ma pieniędzy, pracownik traktowany jak ostatni baran, pomyślcie sobie co tam się dzieje skoro rodzony syn szefa nie wytrzymuje i sam odchodzi a drugi nie za bardzo wie o co chodzi, co powodowało ciekawe intrygi rodzinno-firmowe które odbijały się na pracownikach.
1
Ten tamten.. 2012-08-27 22:00:21
mm - 2012-06-12 00:33:51

Rynek zmienil sie nie tylko w Polsce,wiec wieksze wymagania za mniejsza kase to teraz nowa norma calej EU. Jednak ze jakosc uslug Niro-Form , nawet na tle zagranicznych firm (U.K) jest wybiegajaca przyszloscia. Traktowac stainless steel trzeba uczyc sie latami a ta firma robi to od lat !
Co za [usunięte przez moderatora] to napisał? Co to oznacza że mamy pracować 2 razy szybciej i zarabiać 8 zł na godz, takie standardy sa w całej UE czy w U.K? To nieumiejętność szefa do wycen i biznesów sprawia że firma źle stoi finansowo i po części pazerność nachłapania się kasą a człowiek który produkuje jest na szarym końcu poczeka te 20 i się pozapożycza na przetrwanie.. Nie licząc że problemy z wypłatami powodują rotacje ludzi, fachowcy odchodzą a na ich miejsca przychodzą tańsi nie zawsze czujący czaczę..
CH 2013-02-22 23:48:23
to ze oszukuja to malo powiedziane tam klamstwo caly czas jest gora.ciesze sie ze ktos napisal prawde o firmie ktora powinna miec nazwe NIROFORM-FIRMA KRZAK A do pracy przychodza osoby ktore nie maja zielonego pojecia o stali nierdzewnej.To firma rodzinna tak wiec najpierw rodzinka sie nachapie a ochlapy zostaja dla pracownikow
Odradzam-ON 2013-06-17 22:13:45
Nie polecam firmy,naprawdę stracony czas i pełno nerwów w upominaniu sie o swoje.No i ciągłe kłamstwa i zero szacunku dla porządnego pracownika który zna się na pracy. Z reszta coraz mniej już w Niroformie takich ludzi zostało i jest śmiesznie bo ludzie brani są chyba z pod sklepu.Komedia i nic więcej. Szkoda waszego czasu na ta firmę z Trzeszczyna.Pozdrawiam właścicieli serdecznie i nie do zobaczenia
pracownik 2013-06-28 16:12:32
Widać mój pracodawca ma dużą i nie uczciwą konkurencję która próbuje zniechęcić nas wszystkich do pracy w tej firmie. Ja pracuję od kilku lat i nie ruszają mnie takie opinie. Generalnie jest raz dobrze raz gorzej jak wszędzie! Polecam jak jesteś fachowcem.
1
Pracuje tam 2013-07-20 12:43:59
Twoim zdaniem jeżeli nie wypłaca kasy na czas od 3 lat a na dzień dzisiejszy zalega chłopakom jeszcze za kwiecien tzn ze jest lepiej czy gorzej?Lipiec mamy jak byś nie wiedzial.Nie wiem czy tam robisz jak piszesz takie glupoty.Jak bys nie mial co do gara wlozyc to tez bys napisal prawde!!Nie uczciwa jest spolka z o.o NIROFORM.PL bo zmienili nazwe i przeszli na spolke.Moze masz na imie kowal to wtedy zrozumiem bo on ma wlasna gospodarke i ma co jesc.Reszta ekipy chodzi ciagle zla wraz z kierownikiem wiec nie pisz kolego tu glupot!!!Choc by dla tego ze jak ktos tam pojdzie a bedzie bazowal na Twojej kłamliwej opini to sie troszke zdenerwuje bo ta stronka nie jest od pisania glupot! Nie placi to po prostu tak napisz a nie sciemniasz bo moze jestes wlascicielem!!!!!
1
2013-09-24 13:09:00
Facet który wyżej stanął za szefem i pisał o tym że konkurencja wypisuje tu negatywne komentarze to na bank ktoś z rodziny..

Powiem tak- pójdź i się przekonasz , fakt taki że zawsze wypłacali a że zawsze z 20-45 dniowymi opóźnieniami to co innego ,teraz to podobno już zalega grube tysiące a ludzie co 2 tygodnie dostają po 500zł na życie....
xxx22 2014-11-09 13:49:03
Witam wszystkich którzy mają cierpliwość i siedzą tam za 500 zł raz na jakiś czas zapłacone, pewnie to jakiś rodzaj katowania siebie i rodzin pracowników, szkoda tylko że dzieci właściciela firmy dostają duże pieniądze (nic nie robiąc)a ciężko zapracowane przez pracowników. Nepotyzm to ciężka choroba rodziców "szefa" która ujawnia się poprzez na maksa rozpieszczenie dzieci wg tej firmy. Tylko PIP i Urząd Skarbowy mogą wyleczyć tą pseudo-firmę z tej choroby.
stary pracownik 2014-11-17 18:09:32
Kiedyś to była firma z perspektywami na przyszłość a teraz najlepiej niech to zamknie i się nie ośmiesza syf kiła i mogiła
1
stary 2014-12-28 19:10:15
maja zaleglosci nawet do 3 miesiecy sobie kabzy po napychali a o ludziach nawet nie mysla.Na swieta nawet wyplad nie dali. Lepiej juz nie bedzie komornik maszyny po blabowal jeszcze troche i pöjda na licytacje.Szeryf tez niejest zainteresowany ratowanim firmy bo wystawil zaklad na sprzedarz na internecie na stronie otodom tylko szkoda ze coroz spuczcza z ceny zaczol od1000000 zl a teraz jest juz za 850000 zl
j. 2015-03-23 14:48:23
Wlasnie ze teraz jest juz dobrze na czas pieniadze wyplacaja I w calosci.
marek 2016-05-14 09:02:10
Pozostaje mi tylko wierzyć w to co piszecie @Staszek chociaż bardziej bym uwierzył jakbym zobaczył na własne oczy jakieś ogłoszenie o pracę i mógłbym przeczytać jakie warunki oferują bo tak na sucho to nie wiem czy się tutaj pchać
Zostaw swoją opinię o Niroform Zakład Ślusarski - Trzeszczyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niroform Zakład Ślusarski