brak logo

Eurobiomass Polska Sp. z o.o. Biuro Techniczne

Elbląg

Opinie o Eurobiomass Polska Sp. z o.o. Biuro Techniczne

Pracownik 2013-08-19 14:01:52
Mogę jdno powiedziec, ze dzieki wiedzy i umiejetnością Pana [usunięte przez moderatora] firma została wyciągnieta z kryzysu. Stety niestety firmę opuścili ludzie, którzy doprowadzili do jej wcześniejszej złej kondycji.
znam sprawe 2013-08-19 14:03:56
Oj [usunięte przez moderatora] .... wstydz sie. jakbyś pracował uczciwie to byś głupot nie pisał !!!
Spawacz 2013-08-19 15:18:29
Praca stabilna i jest jej coraz wiecej. produkcja pracuje od 7 do 15. Jezeli jest dużo roboty to sa nadgodziny. Pensje placone terminowo, nie bylo z tym problemow. Sa rowniez wyjazdy na instalacje zagraniczne tam wiadomo place sa lepsze.
Z tego co wiem firma wciaz sie rozrasta i szukaja nowych ludzi na produkcje.
Enej 2013-08-29 10:21:18
Firma spoko. Narzekają Ci, którzy przyzwyczaili się do tego, że za francuza sie nie pracowalo.
Dyrekcja inwestuje w pracownikow. Szkolenia, uprawnienia itp. Za granica na instalacjach można zarobic o wiele wiecej ale nie wszyscy jezdzą. Trzeba sie wykazac w kraju ale to chyba logiczne.
Poprzednie pretensje do dyrekcji sa nielogiczne. Ktos kto wyciaga firme z zastoju musi chyba dokonac pewnych zmian a to ze teraz mamy wiecej roboty jest tego dobrym efektem.
Jogo 2013-10-04 14:52:26
Firma OK. Zarobki podobne jak w innych firmach. Na instalacjach można dorobić.
Dyrektor produkcji ludzki facet. Polecam.
Olek 2013-10-07 15:50:40
Firma spoko.
Kooperator 2013-10-24 14:58:16
Firma rzetelna. Zatrudnia fachowców zarówno w administracji jak i na produkcji. Polecam.
Dostawca 2013-10-30 08:52:50
Regularny, bezproblemowy, uczciwy płatnik. Polecam.
FOCH 2013-11-06 15:57:31
Fajna fajna tylko jak nie dajesz z siebie 100% to zwalniaja szybciutko.
Kompetentny 2013-11-14 08:20:05
Panie Inż. (usunięte przez administratora), wyleciałeś z pracy bo Ci się EGO z wiedzą pomyliło :-)
hhhh 2014-03-08 09:02:04
Firma ok
Kuzyn 2014-03-18 13:52:46
Firma mało płaci ale płaci. Kiedyś były roboty na instalacjach teraz zlecaja to innym firmom.
Ale generalnie dbają o pracowników. Wiem bo moj kolega tam pracuje. Napewno jest lepiej niz kiedys.
Ciekawy 2014-03-18 13:54:55
Nie wiecie, czy szukają tam nowych pracowników (spawaczy, monterów) ????
olo - podwykonawca 2014-05-22 13:17:48
Bardzo konkretna firma. Terminowy płatnik. Nasza współpraca od 2 lat przebiega wzorowo. Każdy zarabia. Profesjonalna wymiana informacji technicznej. (usunięte przez administratora)
dymek 2015-01-18 13:50:32
i jak ernest? zdecydowałeś się składać to cv? bo ja też jestem zainteresowany pracą w Eurobiomasie ale staje przed podobnymi dylematami jak ty, bo ja nie umiem pracować na akord, może nawet bym się do tego zmusił ale wtedy praca byłaby katorgą a tego nie chce. dlatego może ktoś tu coś nam rozjaśniłby?
1
Alf 2015-03-20 10:59:13
Ernest, Dymek - w Eurobiomass masz placona stałą stawke godzinową. Zadnych fanaberii. Pracujesz od 07.00 do 15.00. Jezeli jest wiecej roboty to sa nadgodziny.
Dostajesz zadanie do realizacji i je robisz. Wiadomo, że jak bedziesz pracowal w tempie zułwia to dlugo nie popracujesz. jakies standardy wszedzie obowiazuja.
1
reksio 2015-06-30 22:17:30
Praca bez większej rewelacji, płaca w terminie to się chwali, płaca średnia, mogłoby być lepiej. Spawacze mogą czuć się nie docenieni jeśli chodzi o place - ogólnie można zarobić więcej.
edek 2015-07-08 10:44:40
Firma która nie wynagradza swoich pracowników w postaci premii.
Zatrudnia za najniższą krajową lub ciut więcej i 0 podwyżek jedynie z nad godzin można sobie uzbierać.
Diety zagraniczne nielegalnie zmienione bez powiadomienia ( z 50 e na 30 e ) z dnia na dzień ( Ci którzy byli akurat w delegacji nie wiedzieli o tym że ich dieta wynosi 30 a nie 50 jak było )
Złe traktowanie pracowników !!!
Brak podwyżek nawet za staż pracy !!!
Paweł 2015-07-16 15:50:14
ja jestem zadowolony. wczesniej pracowalem u takich faflungow i wiem co to znaczy nie dostac pensji na czas. tu jest wszystko jak w zegarku. nie musze dojezdzac, koncze o 15 i mam czas dla siebie. pewnie ze kazdy chcialby zarabiac kokosy. zreszta dyrektor wyjasnil jasno sytuacje ze jak bedzie wiecej roboty to bedzie lepiej.
1
seba 2015-07-16 15:56:07
a ja tam jestem zadowolony praca od 7 do 15 , nikt nie stoi nad głowa z rurka i nie wydziera się na pracownika jak było w porzedniej firmie. prace trzeba szanować zwłasza jak widzi się co wyrabiają w naszym miescie inni. jest spoko.
1
antek 2015-07-16 16:01:47
Ludzie to wy tam macie djete 30 euro!? Zaraz składam swoje cv ! w mojej firmie na wyjazdach 15 euro i weź za to wyżyj !
Firma mi się podoba byłem tam na próbkach
1
szo 2015-07-29 14:42:41
Panowie gdzie Wy się pchacie do tego dziadostwa, kur...twa. Firma upada no i to nic dziwnego zresztą.
Pracownik 2015-07-29 15:45:08
szo ... no pewnie po co nowi w firmie... Tobie jest dobrze a jak przyjdą nowi - lepsi, bardziej wydajniejsi to już może być gorzej !!! Lepiej zniechęcać innych poprzez takie komentarze. Zresztą jak Ci się tak nie podoba to DROGA WOLNA. Uwierz mi na Twoje miejsce jest kolejka.
Pragnę również poinformować, iż firma ma się bardzo dobrze. Jednak w szeregach jak widać powyżej jest jedna "pluskwa". Już niedługo.
1
frogi 2015-07-29 16:17:45
No co TY, ja słyszę na mieście o tej firmie same dobre rzeczy ?!
1
szo 2015-07-30 09:06:57
Hehe na bieżąco jakiś kangurek obserwuje i grozi nawet wiem kto, właśnie to kolejny punkt na liście plusów tej firmy. Ta firma to dno kompletne ludzie się zwalniają z dużym stażem a oni czekają na zlecenia haha. Kolejka jasne sam widziałem jakie asy przychodziły haha
Masakra 2015-08-04 13:43:25
Zgadzam się z opinią ta firma to porażka, podpier... to na porządku dziennym (w każdym dziale). Wyścig szczurów jak w korporacji którą wydaje im się że są. Atmosfera po ch... jeden mądrzejszy od drugiego, nie wiedzą co to współpraca. Dyrektorów, kierowników więcej jak pracowników, nawet sekretarka nie jest sekretarką tylko kierowniczką :). Będziecie mieć zapewne rozmowę z panem o niemięsnym nazwisku :) Spoko napewno zamydli Wam oczy opowiadając bajki.
Także powodzenia i mocnych nerwów.
florek 2015-08-04 15:39:50
szo....Ty też kiedyś byłes "asem" - zapomniał wół jak cielęciem był !!!!
1
szo 2015-08-05 08:31:21
florek...to było w kontekście tej długiej kolejki :)
Spaw 2015-10-28 23:07:31
Bylem na próbkach, dużo słyszałem, szczerze, jak ktoś czuje się dobrym spawaczem i jest dobry to odradzam tu pracować. Z relacji pracowników słyszałem, że więcej osób pracuje w biurze - asystenci, asystentów, niż na produkcji. Ludzi na produkcji jest garstka, ale wykwalifikowanych i co z tego jak są nie doceniani finansowo i ciągle im się mydli oczy odnośnie podwyżek. Są zlecenia, a obiecanych podwyżek jak nie było, tak nie ma. Ciężko się pracuje z technologami, rysunki są niedokładne, prze co jest dużo niejasności, potem opóźnienia na produkcji, a wszystko to to wina warsztatu, nie konstruktorów. Od spawaczy z płacą za 15 wymaga się by spawali jak za 30. Jak będą płacić 30 to i tak będą spawać. jak nie masz wygórowanych aspiracji co do wynagrodzenia to ok, jak chcesz zarobić więcej to szukaj dalej.
Dyrektor Zarzadzajacy 2015-10-29 08:18:20
Kolego Spaw, jeżeli jesteś tak niezadowolony to proszę Cie złóż wypowiedzenie i idź pracować u innego pracodawcy. Niestety Ty i Tobie podobni nawet jeżeli dałbym Wam po 30 Zł to w dalszym ciągu pisalibyście takie opinie.

Poza tym macie bardzo wysokie opinie odnośnie swoich kwalifikacji co niestety nie jest odzwierciedlone w jakości oraz wydajnościowy na produkcji.

Powiem krótko, jaka praca taka płaca i dopowiem nie ma u mnie pracownika który zarabia 15 PLN/h. Wiec po co te kłamstwa.

Pozdrawiam
MM

1
Spaw 2015-10-30 22:14:25
A to może źle dosłyszałem i jest to 16? 17? - czy mniej niż 15?
A nie poruszałem kwestii zatrudnienia bo mnie to już na chwilę obecną nie interesuje. A kłamać to tu nie nakłamałem kolego MM. Jeśli chodzi o kwalifikacje, wydaje się że produkcja jest trzonem firmy, gdyby było coś nie tak to chyba raczej kolego MM nie moglibyście chwalić się pozycją na rynku taką jaką macie? Zrealizowanymi projektami?
Nie mam zamiaru w żaden sposób oczerniać kogokolwiek. Każdy ma swoją głowę i rozum, robi to co uważa za stosowne i tyle w temacie.
Masakra 2015-11-11 18:34:50
Ty Tosiek rozumiem że w firmie są ludzie co li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale Ty przechodzisz ludzkie wyobrażenie. Jak można być zadowolonym z tego że dostało się umowę o dzieło którą nawet tyłka nie podetrzesz po papier nie ten. A płaca poniżej 15zł to co to zapomoga??

Panie Dyrektorze zarządzający zadaj sobie pytanie apropo zarobków i powiązanych z nimi wynikami- czy wolałbyś zarabiać 15 tys czy 7 tys miesięcznie z której byłbyś bardziej zadowolony a co dalej z większą chęcią dokładnością i zaangażowaniem wykonywałbyś obowiązki służbowe??

Pytanie czy osoby usilnie broniące tego bagna mają problemy z logicznym myśleniem, rozumiem że Wam jest dobrze ale dlaczego tak pier-do-licie od rzeczy?
Alf 2015-12-09 18:28:39
Od nowego roku wszyscy będą mieli wyrównane do 20 PLN za godzinę. Są również najlepsi którzy maja 23 i 22 PLN/h.
Stawki w Eurobiomass 2015-12-10 09:11:34
Stawki są następujące:
18,19,20,22 PLN/h w zależności od kwalifikacji i stażu pracy
Od nowego roku wyrównanie stawki większości pracownikom do 20 PLN/h
Stawka poza granicami kraju 10, 12 Euro/h
Dieta 30 Euro/dzień
Firma cały czas poszukuje wykwalifikowanych spawaczy, monterów.
1
wiesiek 2015-12-22 21:53:21
"stawki Eurobiomass" - hmm brzmi ciekawie, zapewne to kolejne banialuki są i obiecanki dyrekcji o wyrównaniu stawek. Jak tam pracowałem to stawki zaczynały się od 16zł - i z tego co wiem to się nie zmieniło od ludzi tam pracujących (znajomych). Skąd te 18zł?
wids 2016-05-14 22:24:05
Od 16 ale chyba brutto, @oks, bo jak nie to strasznie dużo, nie ukrywam, że zarobki jakie są w stanie zaoferować swoim pracownikom są bardzo atrakcyjne, ponieważ w tym przypadku możesz zarobić ponad 3000 złotych bez większej ilości brania jakichkolwiek nadgodzin.
Praca 2016-11-13 17:43:27
Witam poszukuje spawaczy manual/automat stawki powyzek 30 PLN za h praca po 10h i wiecej 6 dni w tygodniu Gdańsk lub południe Polski kontakt ztransport@onet.eu
1
Zostaw swoją opinię o Eurobiomass Polska Sp. z o.o. Biuro Techniczne - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurobiomass Polska Sp. z o.o. Biuro Techniczne