brak logo

Sokrates Tomasz Cabaj

Szczecin

Opinie o Sokrates Tomasz Cabaj

dr 2012-08-21 21:06:36
a co konkretnie robi ta firma? jestem absolwentem medycyny, rozważam tam pracę jako na przedstawiciela medycznego. Czy dostanę chociaż 4 tys. zł do ręki?
Firma wod-kan 2013-01-16 16:50:02
Właśnie oglądałem Uwagę na TVN Pan Tomasz Cabaj właściciel firmy Sokrates skarżył się, że firma Rbud nie chce mu zapłacić za roboty. Wyglądał na strasznie uczciwego :)hahahahah
1
Ktoś 2013-02-06 08:31:56
Jak byś oglądał uważnie program to byś usłyszał że mu nie zapłacili a jak mu nie zapłacili takiej kasy to wcale sie nie dziwie że innym nie zapłacił bo niby z czeg? Załuż sobie firme i i niech ci ktoś nie zapłaci i wtedy zacznij się mądrzyć. Ja znam wielu pracodawców i praktycznie każdy ma długi. Ponadto w naszym kraju panuje dziwna zależnośc że podwykonawcom duże firmy zawsze ostatnich faktur nie płacą chyba że podpiszesz z nimi umowę na nastepny kontrakt. Ale musisz mieć tą świadomość że i tak kiedyś ci ostatniej faktury nie zapłacą.
Jurek 2013-06-28 11:52:17
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o pomoc a mianowicie o udzielenie informacji od obecnych bądź byłych pracowników gdzie/ dla kogo wykonuje Prace P. Tomasz. Z góry dzięki. Proszę o kontakt priv [usunięte przez moderatora]
zyczliwy 2013-06-30 21:42:16
kolego wbij w gogle Giardino(usunięte przez administratora) i wszystko bedziesz wiedział...a ja od siebie dodam ze ta firma to wielka lipa,lipa,lipa lipa
spokojny 2013-07-17 16:19:55
Ja pracowalem u roznych Pracodawcow i bylo ok, ale o (usunięte przez administratora)firmie Sokrates to szkoda pisac, nie dosc ze nie daje wyplat na czas to ci jueszcze utnie (usunięte przez administratora)
zozol30 2013-11-22 21:10:09
z urzędu pracy dostałem skierowanie do tej firmy ,czemu takim ludziom jeszcze się pomaga i dostarcza się nowe ofiar do wykorzystywania,czy Urząd Pracy w Szczecinie nie jest wstanie sprawdzić że działa na krzywdę ludzi tzw. szaraczków .Pójdę odmówię przyjęcia pracy u takiego biznesmen (niby),stracę ubezpieczenia ,a pracy jak nie mam jak nie miałem :) pozdrawiam
vicidajło 2013-11-23 16:38:55
kolego ale sie (usunięte przez administratora)...powodzenia były pracownik MASAKRA!!!!
Oszukany 2014-02-25 11:55:03
(usunięte przez administratora)Nie polecam wiele nerwów straciłem w tej firmie.
1
mmm 2014-03-01 16:03:40
A jako kto pracowałeś?
1
mer 2014-05-08 12:10:36
Mam takie same przykre doświadczenie z tymi "ludźmi".(usunięte przez administratora)
1
:) 2014-05-27 07:53:07
Pracowałem i pracuję nadal w tej firmie i jestem może nie bardzo ale jednak zadowolony. Jeśli rzetelnie wykonujemy swoją pracę to zapłata również jest rzetelna.
dobre hehe 2014-05-27 11:33:48
Jak lubisz pracowac to pracuj za darmo. (usunięte przez administratora) nie mamy za dobrze ciezko wykonana prace. Sokrates i Gardino nigdy wiecej.
Nie polecam tej firmy
były pracownik 2014-06-16 09:59:45
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!!!! (usunięte przez administratora)
Obiektyw 2014-08-06 07:34:29
Zastanówmy się..............skoro firma istnieje na rynku od wielu lat i pracują tam ludzie z okolic tzn że opinie niektórych tu wpisanych się nie pokrywają z prawdą. Wiem, że dla TC pracują ludzie od wielu lat wiec chyba nie są męczennikami i nie pracują za karę lecz dlatego , że pracują uczciwie i mimo występujących niejasności jakie się zdarzają, rozwiązują problemy a nie uciekają jak tchórze np do PIP czy innych instytucji. Pozdrawiam
:) 2014-08-06 07:37:19
Uwierz mi.........nie pracuję za darmo :)))
1
aa 2014-08-18 13:45:55
jak ktoś zainteresowany to Cabaj prowadzi budowy w Świnoujściu ul. sosnowa 17, Wojnowo w parku oraz w Zalesiu koło polic
łysy 2014-09-13 14:15:50
Wygrał kolejny przetarg gmina wyrzysk "rewitalizację i zagospodarowanie terenów przy stawie i parku miejskim w Wyrzysku" Gmino strzeż się (usunięte przez administratora)i pilnuj ich przy budowie - (usunięte przez administratora)
2
kolps 2014-09-19 07:23:01
Dlaczego zakłada się, że powyższe posty wstawiane są przez ,,pijaczków", a nie kulturalnych, uczciwie pracujących ludzi?
2
Były pracownik 2014-10-11 23:33:28
No cóż można dodać więcej... wszystko już zostało napisane -(usunięte przez administratora) Omijać szerokim łukiem - tylko tyle mogę napisać.
pracownik 2014-10-29 20:30:06
Z Z tej firmy taka firma ogrodnicza, że nawet trawy porządnie nie potrafi zasnąć - patrz boisko w Stolicy gm. Dobra Szczecińska.
aaa 2015-02-26 21:22:06
Zapłata również rzetelna - tzn kiedy?
1
appolo 2015-02-28 22:31:12
ja tam z panem tomaszem wspolpracuje przeszlo rok. fakt ze niejednokrotnie byly opoznienia w platnosciach, ale zaraz sa regulowane. i wspolpraca tez jest ok.
lysy 2015-03-02 20:54:31
to co jest napisne to moze on sam to napisal bo do tego ten bydlak jest zdolny
koldrex 2015-03-03 19:22:34
Dołączam się do opinii moich przedmówców, JEDNA WIELKA LIPA wytrzymałam 2 msc, za 1 msc do tej pory nie otrzymałam wynagrodzenia, nawet INSPEKCJA PRACY NIE DAŁA RADY, nie mogli nawet przeprowadzić kontroli z powodu jego oszustw, pan caban,zmienił szyld: kadry@newgardendesign.pl, BIJE NA ALARM!!!! nie dajcie się zwieść
Nie polecam to wałśnie ogłoszenie tej firmy :
(usunięte przez administratora)
1
heni 2015-03-05 14:46:07
Proszę o informacje gdzie aktualnie T.c. wykonuje prace - trzeba ukrócić wszystkie oszustwa na tle pracowników.
Sprawiedliwość 2015-03-06 01:42:38
Ja naszego kraju nie rozumiem. Jak to jest to że Pan Cabaj oszukuje wszystkich i dalej prowadzi firmę i jest na wolności, Kiedyś za oszustwo szło się do więzienia. Może kiedyś Padnie kosa na Kamień i Pan T. Cabaj się do igra.
seko 2015-03-07 20:09:21
Pracowałem jako kosztorysant - firma i jej właściciel to nieporozumienie. Oszustwa na każdym kroku, opóźnienia w wypłacie to normalka a ostatnich 2 wypłat w ogóle nie otrzymałem.
1
lysy 2015-03-08 16:53:13
i juz nie dostaniesz kasy bo jak pojedziesz do biura po kase to ta pala powie ze cie nie zna bo bydlak ma taki tupet
sss 2015-03-08 20:41:24
A wiadomo gdzie teraz działa?
dawid 2015-05-09 21:34:26
nie polecam oszust i wyłudzić.
2
dawid 2015-06-29 21:14:07
Moja sytuacja podobna do tych wszystkich osób, które pisały powyżej, brak pensji na czas, na końcu brak całkowicie wyparowanego wynagrodzenia. Ostatecznie to nawet już nie chce się pisać więcej, bo po co, zostaje jedynie ostrzec innych pracowników przed "nacięciem się" na nieuczciwego pracodawcę. Więc jeszcze raz nie polecam ...
1
2xl 2015-07-27 20:45:29
negatywne opinie są jak najbardziej prawdziwe
1
pracownik 2015-08-09 08:49:00
Firma i jej właściciel to nieporozumienie. Brak pensji, brak wszystkiego.
1
Krzyś 2015-09-05 19:13:04
Mam prawomocny wyrok sądowy o zapłatę wynagrodzenia. Komornicze działania-bezskuteczne gdyż SOKRATES to wydmuszka na koszty zaś należności za wykonaną robotę idą do f-my GARDINO Beaty Cabaj, żony Tomasza Cabaja.
Ostrzegam przed współpracą.
1
aa 2015-11-03 12:33:28
wkonću by sie ktoś mu wpierdolił porzadnie. jak jest sam w biurze to wali konia, pracowałem jako kosztorysant i przegladalismy historie przegladania i tam same strony z pornolami. widać zona mu nie wystarcza. haha ś_ieć
2
życzliwy 2015-12-22 09:53:51
Tak firma ma problem z podwykonawcami taki że im nie płaci. Zresztą pracując na stanowisku kosztorysanta dzwoniąc do sklepów, część z nich od razu mówiła otwarcie, że nie złożą oferty, ponieważ nie mają zapłacone za poprzednie materiały. Śmieszny człowiek któremu wydaje się, że wie jak prowadzić firmę, a co najwyżej buraki sprzedawać na targu. Firma GIARDINO sp. z o.o. czy też bez spółki z o.o. patrzcie co wam daje na umowie. Firma miała biuro na Asnyka 9/2
1
poszkodowany 2015-12-23 15:26:55
uwierzcie ze w życiu takiego gościa nie widzialem, kłamca i oszust, Jestem jako podwykonawca do dziś wisi mi pieniadze za zrobioną robotę. Oszuści jeszcze raz oszuści
5
Znów oszukał - zaległe wyplaty 2016-01-28 08:08:58
Niestety ponownie sprawdzają się negatywne opinie. Brak pensji, duże zaległości.
1
AnIoŁ Apokalipsy 2016-02-24 12:33:34
Normalnie cuda na kiju. Jestem Anonimowym Alkocholikiem. mam nadzieje ze prokuratura nikomu nie powie bo mnie stara z domu wyciepie. hehe
ktoś coś 2016-02-24 22:17:33
No tak ścieżka do prokuratury wydeptana .... tylko, że zawsze jako podejrzany. Straszenie nic nie pomoże, nadszarpniętej reputacji - nie uczciwego wykonawcy i pracodawcy (notabene - skutecznie wypracowanej latami) - a jakże prawdziwej, nie da się tak łatwo wybielić !!!
1
pracownik 2016-04-02 14:13:50
Uwaga. Pojawiły się oferty pracy T.C. Ostrzegam przed nie uczciwym pracodawcą. Nie wypłaca wynagrodzeń oraz nie przestrzega praw pracowników.
1
Test 2016-04-08 11:04:42
Czy osoby kiedyś zatrudnione mogłyby napisać co się wydarzyło, że nie pracują już w firmie S/G? Czy były jakieś przesłanki do nie wypłacenia pensji? Proszę podać numer telefonu - chętnie zadzwonię osobiście, aby porozmawiać.
DEBT FINANCE 2016-04-21 11:10:29
Oferujemy pomoc w dochodzeniu wierzytelności od firm: SOKRATES Tomasz Cabaj, GARDINIO Beata Cabaj, GARDINIO Sp. z o.o. z siedzibą w Mierzynie oraz INVESTIMENTO Sp. z o.o. z siedzibą w Mierzynie.

Zainteresowanych prosimy o kontakt marketing@debt-finance.pl
1
Adbaster 2016-07-27 20:33:18
Jakieś normalne warunki pracy??? Ustabilizowane godziny pracy??? Pieniązki na czas??? Normalne podejscie PRACODAWCA - PRACOWNIK??? . Raczej nie. Raczej wygląda to jak dworek gdzie jest król i pospulstwo bądź niewolnictwo. Jak Pan pozwoli to może będziesz miał sobotę wolną. Jak ma kaprys to rzuci niewolnikom parę groszy, co by z głodu nie pozdychali, bo kto w końcu będzie zapychał. Nigdy nie na czas i z wielką łaską wypłaci ci (oczywiście niepełne) wynagrodzenie. Totalna groteska. Brak organizacji.
Adbaster 2016-07-27 20:33:37
Jakieś normalne warunki pracy??? Ustabilizowane godziny pracy??? Pieniązki na czas??? Normalne podejscie PRACODAWCA - PRACOWNIK??? . Raczej nie. Raczej wygląda to jak dworek gdzie jest król i pospulstwo bądź niewolnictwo. Jak Pan pozwoli to może będziesz miał sobotę wolną. Jak ma kaprys to rzuci niewolnikom parę groszy, co by z głodu nie pozdychali, bo kto w końcu będzie zapychał. Nigdy nie na czas i z wielką łaską wypłaci ci (oczywiście niepełne) wynagrodzenie. Totalna groteska. Brak organizacji.
1
pracownik 2016-08-22 22:17:00
Bo to wielki cwaniak, zatrudnienie na inną firmę, w przetargach startuje inna. O wszystkim człowiek dowiaduje się jak siedzi już w tym bagnie. Firma która zatrudnia to wydmuszka, bez żadnego kapitału, ta która realizuje (Giardino) tak naprawdę 2-osobowa. Sprawa w sadzie do wygrania, ale brak możliwość ściągnięcia należności. Sprawa do zgłoszenia do urzędu skarbowego za malwersacje oraz lewe faktury (m.in pracowników za paliwo). Uwaga dostawcy materiałów i usług to Was również się dotyczy, bo płatności za dostarczone materiały i usługi to też ciekawa historia o której nie jedna osoba mogła się przekonać niestety z tej negatywnej strony.
1
zdegustowany 2016-09-26 23:37:10
Na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło.... ani dostawcy, ani pracownicy nie dostają na czas zapłaty.
Spraw sądowych i wezwań na biurku bez liku .... Pan Cabaj nic sobie z nich nie robi. Olewajstwo ma we krwi.... Nie polecam
4
ry 2016-09-27 10:13:10
Hej, ale jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu oprócz podsttawy dorzucają jeszcze premie co jest dobrym znakiem.
budowlaniec 2016-10-30 11:17:06
UWAGA! Firma oszukuj i nie płaci pracownikom. Do dziś zalega mi z pensją za sierpień.
6
Zostaw swoją opinię o Sokrates Tomasz Cabaj - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokrates Tomasz Cabaj