brak logo

PTM Producent Twoich Mebli Tomasz Podczaszyński

Nysa

Opinie o PTM Producent Twoich Mebli Tomasz Podczaszyński

anonim 2011-07-22 15:03:32
nie do konca masz racje ale zarobki to pojecie wzgledne , ale jesli chodzi o szacunek dla klijenta to niestety traca go w momencie zaplaty za usługe, pracowalem przez jakis czas i niestety tak to wyglada , nie dziwie sie ze maja coraz to mniej zlecen
gustaw 2012-02-02 20:49:36
racja , niestety z perspektywy czasu moge powiedziec ze wiecej nie zamowie u nich nic, niestety fachowcy to to nie są , jakosciowo jako tako ale podejscie do klijenta i regularne nieodbieranie telefonow przez kilkanascie dni to lekka przesada a potem wciskanie bajek, ja ich nie polecam , szkoda nerwów
gustaw 2012-02-02 20:51:34
Dla mnie lipa
klient 2012-05-17 12:16:20
Niestety się muszę zgodzić z Panami powyżej. Na początku było ok, wpłaciłem zaliczkę ok, przyszło do skręcania mebli i nie jest ok.
Skręcanie mebli 3x dłuższe niż było w umowie, zero kontaktu, dodzwonić się gorzej niż do prezydenta i głupie wymówki.
Wszystko robione z fochem, robią bo muszą
adam 2012-11-13 13:08:23
Tez jestem niezadowolony jesli chodzi o termin realizacjii ,ja niestety musialem az poprosic o pomoc UOKiK bo półroczne opoznienie dawało mi we znaki aby normalnie funkcjonowac , a skamlanie o ostatnia rate zaplaty - mimo nie ukończonego zlecenia doprowadzalo mnie do rechotu
PTM opinia 2012-12-16 13:16:20
Nie szanują klienta. Terminy realizacji takie jak im pasują. Kontakt z panem Podczaszyńskim bardzo trudny.
ptm 2012-12-16 19:30:03
Lipaaa, strata czasu i pieniędzy!

Niekompetentni. Odradzam.
PTM 2012-12-21 20:05:42

Zwykli oszuści.
podczaszyński & spółka 2012-12-26 08:31:29
marna jakość materiałów, niesłowność, nieterminowość, niefachowość, nieuczciwość, cwaniactwo, gburowatość, kłamstwa, wymówki, zmiany cen w trakcie realizacji projektu, brak szacunku do klienta, całkowita ignorancja, brak kultury - wszystko o firmie PTM - meble.
załamany 2013-02-25 12:42:43
takie firmy nie powinny istniec na rynku.stolarz dla kasy a nie z zamilowania odradzam 1000 razy
Marian Paździoch 2014-02-20 16:51:56
Co wy gadacie Znam Podczaszego i jego firmę i klientów dla których robił usługę WSZYSCY byli zadowoleni. Chłopak bardzo się stara i robi fachowo.
kasia w dechę 2015-01-28 14:58:56
ja również jestem podekscytowana na myśl że mogłabym dostać się do pracy w PTM Producent Twoich Mebli Tomasz Podczaszyński ale ogólnie to czy jest szansa że na produkcję u nich kobietę przyjmą? mam doświadczenie w obróbce drewna spore, a także samodzielnie robię meble dla siebie i rodziny jak poprzednik., mam szansę na zatrudnienie tutaj?
darek 13 2015-02-06 20:54:58
OSZUŚCI!!!!! nie płacą za prace,nie odbierają telefonów ,nie warto u nich zamawiać,totalne dno,jestem nie zadowolony z ich usług
1
sonia8 2016-05-17 22:23:43
mam do was zasadnicze - czy u was na produklcję również szanse że zatrudnia młode kobiety po studiach?
Zostaw swoją opinię o PTM Producent Twoich Mebli Tomasz Podczaszyński - Nysa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PTM Producent Twoich Mebli Tomasz Podczaszyński