Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Merawex Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Merawex Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
też były - 2012-11-07 19:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słowa "ambicja i praca" należy czytać: donosicielstwo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-07 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Merawex zenada dno same przekrety zero profesjonalizmu nie polecam pracy tam sam [usunięte przez admina] pracownikow!!!
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2013-01-03 13:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-12-07 13:00:10

Merawex zenada dno same przekrety zero profesjonalizmu nie polecam pracy tam sam [usunięte przez admina]pracownikow!!!
To dlaczego tam pracujesz,skoro jest tam tak źle?!
zdjecie uzytkownika
rówież były - 2013-02-01 10:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się w 100%
zdjecie uzytkownika
również były - 2013-02-01 10:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też były - 2012-11-07 19:12:37

słowa "ambicja i praca" należy czytać: donosicielstwo.
z tym się zgadzam - szczera prawda
zdjecie uzytkownika
były - 2013-03-26 20:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu powinno pisać nie pracownika pracodawca taki mały błąd :)
zdjecie uzytkownika
dawno dawno temu... - 2013-08-09 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mialem okazje pracowac w tym burde....liku jak jeszcze był na Bojkowskiej,ludzie byli naprawdę zarąbiści,ale Pan Prezes to lepiej nie mówić.Faktyczny [usunięte przez admina],z zegarkiem w ręku śniadanie jadłeś nie mówiąć już by zapalic jeszcze sobie, [usunięte przez admina] i tyle.Łaził po produkcji jak jakiś klawisz na Wieczorka.Widze ze nic sie nie zmieniło a nawet pogorszyło.Nie polecam tej firmy,wolę na budowie robić.
zdjecie uzytkownika
4rf - 2015-09-28 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytałem kiedyś w internecie to wiem że w firmie Merawex Sp. z o.o. poszukiwali osób do pracy na stanowisku specjalisty do spraw eksportu, jako że jestem osobą zainteresowaną pracą u nich w firmie to szukałem w internecie jakiś aktualnych ofert pracy od nich, niestety chyba teraz nie szukają nikogo do pracy..
zdjecie uzytkownika
Nie_jest_zle - 2015-12-27 22:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjal na bardzo dobrym poziomie. Wypłaty i składki zawsze w terminie (znowu plus):). Kolesiostwo jest zawsze i wszędzie w każdej firmie! Chociaż patrząc na to z boku, faktycznie atmosfera jest "gęsta".
WSZĘDZIE LEPIEJ GDZIE NAS NIE MA! :P:P;):D
Pozdrawiam czytających. :)
zdjecie uzytkownika
gontek - 2016-01-04 21:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie_jest_zle - 2015-12-27 22:38:33]:
Witajcie. Firma jest bardzo dobrym miejscem do rozpoczęcia swojej przygody z tą branżą. Nauczyć się można przede wszystkim specyfiki zawodu i podejścia do ludzi
zdjecie uzytkownika
jed.k - 2016-01-26 18:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montażu czasami strach oddychać...
zdjecie uzytkownika
erty - 2016-04-09 19:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale czemu @jed.k? moglbys podac jakies szcsegoly poniewaz piszesz bardzo ogolnikowo..ja tam bym sie chcial u nich zatrudnic jako specjaslita do spraw eksportu, podobno oferowali tutaj umowe o prace w firmie
zdjecie uzytkownika
pakin - 2016-05-11 22:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
erty, kolego raczej nie masz na co liczyć bo oni nie poszukują pracowników. Warto chyba papierki złożyć i siędowiedzieć czy będą kogoś potrzebowali

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Merawex Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Merawex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert