Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Merawex Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Merawex Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-19 15:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwól innym odnaleźć to czego szukają, zostaw swoją opinię. Czy wiesz jak wygląda stanowisko pracy w spółce Merawex Sp. z o.o.? A możesz słyszałeś czy Gliwice prowadzi rekrutację? Potencjalnemu pracownikowi ogromnie zależy na poznaniu opinii byłych pracowników na temat ewentualnego pracodawcy. Pomóż innym podjąć prawidłową decyzję i doskonale dobrać pracodawcę do indywidualnych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
też były - 2012-11-07 19:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słowa "ambicja i praca" należy czytać: donosicielstwo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-07 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Merawex zenada dno same przekrety zero profesjonalizmu nie polecam pracy tam sam [usunięte przez admina] pracownikow!!!
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2013-01-03 13:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-12-07 13:00:10

Merawex zenada dno same przekrety zero profesjonalizmu nie polecam pracy tam sam [usunięte przez admina]pracownikow!!!
To dlaczego tam pracujesz,skoro jest tam tak źle?!
zdjecie uzytkownika
rówież były - 2013-02-01 10:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w 100%
zdjecie uzytkownika
również były - 2013-02-01 10:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też były - 2012-11-07 19:12:37

słowa "ambicja i praca" należy czytać: donosicielstwo.
z tym się zgadzam - szczera prawda
zdjecie uzytkownika
były - 2013-03-26 20:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu powinno pisać nie pracownika pracodawca taki mały błąd :)
zdjecie uzytkownika
dawno dawno temu... - 2013-08-09 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialem okazje pracowac w tym burde....liku jak jeszcze był na Bojkowskiej,ludzie byli naprawdę zarąbiści,ale Pan Prezes to lepiej nie mówić.Faktyczny [usunięte przez admina],z zegarkiem w ręku śniadanie jadłeś nie mówiąć już by zapalic jeszcze sobie, [usunięte przez admina] i tyle.Łaził po produkcji jak jakiś klawisz na Wieczorka.Widze ze nic sie nie zmieniło a nawet pogorszyło.Nie polecam tej firmy,wolę na budowie robić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Merawex Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski