brak logo

Zepart Sp.j. Józef Dudek Marek Dudek Beata Dudek Sklep Firmowy

Lublin

Opinie o Zepart Sp.j. Józef Dudek Marek Dudek Beata Dudek Sklep Firmowy

beatka 2011-03-26 03:00:33
ja slyszalam ze to najgorsza firma na rynku maja chinska blache jak robia dachowke to otpryskuje ukrainie dlatego polecaja plaska bo chlop ze wsi przyjdzie i wcisnal chinska blache i zadowoleni a potem sterty reklamacji
anonim 2011-03-26 03:02:51
zgadzam sie slaba firma i sie nic nie rozwija
mieciu 2011-03-26 03:04:42
ja widzialem produkcje na skokowce maja maszyny na korbke
czarny 2011-03-26 03:07:31
najgorsza firma na rynku
krysia 2011-03-26 07:29:32
slaba firma i bede sie zwalnial bo niemoge sie patszec jak na placu maja w 99.9%chinska blache
anonim 2011-04-05 12:36:05
slaba firma i maja maszyny na korbke
DORA I ZDROWA KONKURENCJA 2011-04-14 11:55:51
Witam wszystkich bardzo serdecznie na tym forum postanowiłem tu wyrazić swoje poglądy odnośnie firm konkurujących w naszym regionie no myślę że firma ZEPART (TRAPEZ) jakby nie patrzeć to powinna być wdzięczna panu ARTUROWI za wprowadzenie dobrej solidnej marki jaką jest ZARTMET ,bo gdyby nie on to ZEPART dalej robiłby trapezy na maszynach z DREWNIANYMI WAŁKAMI a blachodachówka dalej była by robiona na zasadzie dwóch LEBIODEK czyli modół odmierzano by metrówą (35cm) a tłoczenie rozrywało by blachę na uskoku fali (oczywiście ta dachówka została sprzedana na Ukrainę i tam też narobiła kupe szkód ale cóż) tak więc dla ogółu myśłe ze było by bardzo dobrze gdyby firma ZARTMET dalej wprowadzała na nasz rynek tak dobrej jakości wyrób a i oczywiście motywowała tym konkurencję aby ta też dbało o dobro nas czyli ODBIORCÓW ,bo jeśli zabraknie tu u nas tak dobrej firmy jak ZARTMET to rodzina DUDKÓW niestety zostanie monopolistą na naszym rynku a co za tym idzie będą dogadywać się odnośnie ceny t
nnnn 2011-04-16 13:37:21
zepart to firma made in CHINA
klijent 2011-04-17 13:47:41
tu masz kolego racje bo my mamy [usunięte przez moderatora] a inni nawet tego nie maja a chlop kupi wszystko
internauta 2013-11-21 08:27:20
Tak to słuszna racja,że mają blachę made in China , a cena tej blachy jest taka jak za wyrób polski. Uważajcie klienci co wam firma ZEPART sprzedaje, sam się na to nabrałem.A i jeszcze jedno, żle mierzą dachy, a pózniej nie chcą przyjmować zwrotów niewykorzystanego materiału. Nie polecam,radzę omijać firmę szerokim łukiem, opinia - mniej niż zero.
Łukasz 2014-06-20 16:08:04
hmm...śmieszne jest to, że po datach wstawiania opinii wyraźnie widac, że niektóre rzekome opinie "klientów" wpisano tego samego dnia jakby "klienci"(czyt. konkurencja) się zmówili. No ale cóż inteligentni ludzie sami ocenią czy to była wypowiedź klientów czy zawiśc. Z tego co wiem to wspominana tutaj firma ZARTMET zbankrutowała, nie mówiąc o tym ile pieniędzy są ludziom winni(wiem bo moj kolega założył im sprawe w sądzie) no ale nie mnie to oceniac. Ja chciałbym obiektywnie wydac ocene firmie ZEPART. Kupowałem u nich blachodachówkę na dom i jestem bardzo zadowolony, szybko przyjemnie, bez problemów, cena też w porządku, blach wcale nie chińska i nie wiem skąd te plotki. Można sobie podjechac jak toś nie wierzy zapytac z kąd jest blacha, wszytsko mi wytłumaczyli, zobaczyłem próbki, pojechałem do konkurencji, porównalem ceny. Zchęcią wróciłem i wybrałem blache wlaśnie w firmie ZEPART. Minęło 1,5 roku a blacha na dachu jak nowa. Firmę ze Skokówki oceniam bardzo pozytywnie.
2
Jarek 2014-11-27 21:07:28
Ja tam pracowałem 2,5 roku i nie narzekam. Zajebiste wspomnienia, zgrana ekipa w pracy, wszyscy uprzejmi, nigdy nie było opoźnienia jeśli chodzi o wypłaty. Szefostwo często premiowali np. na święta (co bardzo cieszy) więc nie wiem co to za opinie. Pracuję juz w innej branży więc mogłbym miec Zepart w d*pie ale dowiedziałem się od kolegi ze ludzie tak psioczą piszą opinie (chociaż patrząc na date i godzine pwisów to serio chyba konkurencja pisze :D tego samego dnia kilka minut po sobie o 3 w nocy!!!? halo coś tu nie tak) ale jej nie mam. Postanowiłem szczerze jako dawny pracownik wypowiedziec się. Firma super i polecam i dla osob szukających pracy i dla klientów! Mam miłe wspomnienia więc tą opinią się odwzięczę ;)
2
Jarek 2014-11-27 21:14:05
ja tam pracowałem 2,5 roku i powiem krótko i na temat: zajebista ekipa, firmę polecam wszystkim, opóźnień w wypłatach dla pracowników nigdy nie było, my sami jako wykonujący zamówienia zawsze się staraliśmy więc nie wiem skąd takie bezpodstawne opinie.
1
karolZmc 2014-12-16 12:56:45
Znajomi polecali i chyba będę kupować tam balochodachówkę. Zobaczymy, ale po wizycie pozytywne odczucia, cena którą proponują korzystna, obsługa miła i pomocna.
1
Kubano 2015-01-23 16:35:07
z doświadczenia mogę Ci powiedziec, że firmy w branży budowlanej najczęściej rekrutacji dokonują wiosną (początek sezonu, dużo pracy - normalka potrzebni nowi pracownicy. Ale...nic prostszego jak Ci zależy to się z nimi kontaktuj i tyle :)
1
kitel 2015-03-05 23:21:44
Mam nadzieję, ze chodzi o Firmę zajmującą się produkcją pokryć dachowych i elewacyjnych. Wudawac by sie mogło, że to praca sezonowa ale z tego co się orientowałem to działają całym rokiem. Prowadzą też sklep z pokryciami dachowymi, zamawiają materiały na produkcję blachodachówek itp, więc praca wre całym rokiem.
Pieeetro 2015-10-13 21:19:21
Dorabiałem kiedyś u nich na hali produkcjnej....polecam atmosfera byłą zajebista :D najlepsza praca fizyczna jaką wykonywałem niestey musiałem wyjechać do norwegii za pracą
olaf 2015-11-12 23:04:06
Witam niepolecam kupowania blachy na skokowce wciskaja blache chinska koreanska a mowia ze to orginalna a zreszto tam sie i tak nic niedzieje podobno firma padla a prezes doklada ze swoich
pani dr 2015-12-20 18:35:01
zepart to najgorsza firma
Maroo pozdro 2016-09-08 23:14:25
Firma ma podobno komornika wlasciciele sprzedali majatek podobno pracownicy uciekli do konkurencji a Szef zwariowal I chodzi po miescie jak Zbity pies
1
Maroo pozdro 2016-09-09 20:09:31
Były kontrahent pozdrawia ale sa plusy teraz mniej spalin dudi na miescie robi KIA
how 2016-09-09 22:56:28
Ta pozdrawia były pracownik niebede sie przedstawial ale powiem prawde maja komornika i to ponoc nie jednego sam widzialem jak spisuje im rzeczy na firme a boss zwariowal to jakim cudem ktos pisze ze zatrudniaja jak fima padla ja ze znajoma ucieklem i pozdrawiam
zorientowany pracownik 2016-09-14 09:53:43
Witam "byłego pracownika". W odpowiedzi na Twoje zarzuty: komornika nie mogłeś widzieć bo go nie ma. Prosto to sprawdzić w KRD! Ty zostałeś ZWOLNIONY bo się gnoiłeś, a Twoja "znajoma" narozrabiała i musiała "uciekać". Źle nie miałeś , wjeżdżałeś rano, w domu się wysiedziałeś i wracałeś po kasę. Znajoma "siedziała w internecie" i wcale się z tym nie kryła i też kasę brała. Teraz atmosfera w Firmie jest ok. Cóż prawda w oczy kole! Czemu tyle jadu masz?
2
sd 2016-10-13 17:10:26
@k powiem Ci że na chwilę obecna to nie ma tutaj żadnych ofert pracy niestety więc może po prostu mają komplet i tyle albo za jakiś czas coś nowego się będzie dopiero pojawiało tak mi się wydaje trzeba po prostu chyba śledzić stronę i tyle powodzenia!
Zostaw swoją opinię o Zepart Sp.j. Józef Dudek Marek Dudek Beata Dudek Sklep Firmowy - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zepart Sp.j. Józef Dudek Marek Dudek Beata Dudek Sklep Firmowy