brak logo

Construction of House Katarzyna Kitowska

Myślibórz

Opinie o Construction of House Katarzyna Kitowska

Tomek 2012-07-06 19:58:17
Pomawianie na forum internetowym jest przestępstwem z art. 212 par. 2 kodeksu karnego. Osoba, „która za pomocą środków masowego komunikowania pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania, popełnia przestępstwo”. Pomawianie jest zagrożone karą grzywny, ograniczenia, albo pozbawienia wolności do 2 lat.
XXX 2012-07-17 15:17:49
Tomek - 2012-07-06 19:58:17

Pomawianie na forum internetowym jest przestępstwem z art. 212 par. 2 kodeksu karnego. Osoba, „która za pomocą środków masowego komunikowania pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania, popełnia przestępstwo”. Pomawianie jest zagrożone karą grzywny, ograniczenia, albo pozbawienia wolności do 2 lat.
TO POCZYTAJ ARTYKUŁ NASTĘPNY, A DOPIERO SIE MĄDRZYJ - TO NIE POMÓWIENIA TYLKO OSTRZEŻENIE INNYCH.
Art.213 par. 2 kk
Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu
Poszkodowany 2012-09-23 22:30:20
Ciekawe dlaczego nagle poznikały wszystkie złe wpisy o [usunięte przez moderatora]? Wiem że kilku wierzycieli oddało sprawę do sądu przeciwko nim :)
pokrzywdzony 2012-09-24 09:41:42
Prawda i tak wyjdzie na jaw. Usuwanie postów nic nie da. Ludzie już sie kontaktują miedzy sobą.
poszkodowany 2012-10-03 15:14:51
Usuwają złe opinie na swój temat na wszystkich potralach w internecie.
Czyżby grunt pod nóżkami zaczął się walić?
podwykonawca 2012-11-25 00:33:04
Nie płaci ludziom za wykonaną pracę a deweloper ( E-Dom developer ) na to pozwala. Uważajcie na niego. Ostatnio ogłasza się na infoludku ( mail [usunięte przez moderatora]
an 2013-02-04 13:21:56
czyli dalej to samo.... ciekawe ile jeszcze to potrwa? developer wie o wszystkim i kręci razem z nim. dla nich wygodne jest odsyłanie od jednego do drugiego. w czasie przeciągną i nie zapłacą. i tak ludzie kupują domy - tylko nie potrZebnie płacą taką kasę za nie. powinni zapłacić za ziemię i materiał. Robocizna przecież jest za free.
jaro57 2013-07-27 20:00:14
dalej to samo zatrudnia i szuka niedociągnięć żeby nie płacić od kilku lat ma taką opinię nasze państwo powinno się zabrać za takich oszustów
teraz oszukuje na leśnej polanie szczecin bezrzecze to oczywiście [usunięte przez moderatora]
gość 2013-08-12 15:39:52
Na tym osiedlu to działa już dobre 3 lata. Niedługo się firmy podwykonawcze w okolicy skończą. Policja się nim nie zajmie dopóki nie zgłosi się większa ilość poszkodowanych. Więc może zacznijmy składać doniesienia. Gościu wydmuchał już ludzi na ładny kawał grosza i jest bezkarny.
SZCZECINIANIN 2013-08-23 23:48:38
UWAGA [usunięte przez moderatora] ZAŁOŻYŁ NOWĄ FIRMĘ (PEWNIE NA "STARĄ" NIKT JUŻ NIE DAJE SIĘ NABRAĆ), NAZYWA SIĘ: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE COMPLEX SP. Z O.O., 71-324 SZCZECIN WOJSKA POLSKIEGO 150/1
2013-08-25 16:03:16
Witam wszystkich poszkodowanych. Dobrze że ostrzegacie ale idźcie z tym na policję. Przecież macie świadków. Swoich pracowników i innych poszkodowanych. Powiecie godzinę swojego czasu i zgłaszajcie oszusta. To chyba jedyne roZwiązanie. A tak zaraz następną firmę otworzy i następnych oszuka.
Sylwek 2014-05-21 09:18:31
Poszukuje osób którzy zostali oszukani. Jest składany wniosek do prokuratury.
Wszelkie informacje i zgłoszenia udzielam e-mailem: globefrozen@op.pl
Polikas 2015-01-27 09:19:54
Jeżeli od razu nazywa się to walką to nie wiem czy można liczyć na pozytywne zakończenie tej historii. Osób poszkodowanych jest więcej niż jedna i trzeba w jakiś racjonalny sposób wypisać się z tych problemów. Podpowiedzcie jak tam jest obecnie i czy w ogóle warto się w to wszystko angażować. i na co finansowo można liczyć.
harry 2015-03-31 03:15:42
Co ciekawe jak się wpisze Construction of House Katarzyna Kitowska w google to trzeci link to jakiś serwis z listą długów, figurują tam z zadłużeniem 11610 złotych, czyli w sumie nie mało. Najwyraźniej coś tu jest nie tak i poszukiwania osób oszukanych nie był wcale żadną ściemą. W ogóle ta firma jeszcze działa?
fire 2015-11-07 21:19:45
podobno podwykonawcy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko kasę by brali a robota do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rzeczywiście badziewiasta firma skoro takich lachudrów zatrudnia
belka 2016-05-08 13:48:04
moze lepiej rozgladaj sie za konkurencja, żeby czegos ważnego nie rzeoczyć, wiesz jak to jest @kindre
Zostaw swoją opinię o Construction of House Katarzyna Kitowska - Myślibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Construction of House Katarzyna Kitowska