brak logo

PUT RABA II SA

Jaworzno

Opinie o PUT RABA II SA

nimo 2010-06-09 21:22
Marna firma i marne zarobki.
Seba 2011-03-09 13:26
Nie polecam!! Najpierw zrobią z Ciebie swoją prywatną własność, będziesz \"sługą kierownictwa\" (zmuszaja do mycie aut, jazda na miotle w biurze chociaz jestes budowlancem) , potem wsadzą Cię do magazynu aby dalj gnebic, a na końcu jak już nie będziesz im potrzebny to wywalą na \"zbity pysk\". A zarobki naprawde marne. Jeszcze raz NIE POLECAM !!!
Grzegorz 2011-03-12 13:14
Haha mycie aut i pozbawianie ludzi godnosci, teraz nawet majstry każa sobie myć auta, żenada co sie tam dzieje, dobrze ze juz tam nie pracuje. Robia faktycznie z ludzi [usunięte przez moderatora]i parobkow!
Fachowiec 2011-10-26 17:40
Pracowałem w wielu firmach budowlanych i muszę stwierdzić , że Raba II jest jedną z najlepszych. Wypłata zawsze o czasie na koncie , wszystko na legalu żadnej pracy na czarno , nadgodziny płacą zgodnie z kodeksem tzn 50 i 100 %. Co do poprzednich wypowiedzi to chyba nawet wiem kto je zamieścił. Jakim ty jesteś budowlańcem ?!?! Poza myciem służbowych aut i biur nic więcej nie potrafisz , a wyrzucili cie z roboty bo miałeś bumelki i rano byłeś taki pijany , że nawet do przewozu nie mogłeś wsiąść. Poza tym plucie na kogoś kto ci tyle pomógł świadczy tylko o twoim poziomie. Jak to powiedział Miler do Ziobry - jesteś zerem. Co do wysokości wypłat to każdy ma tyle na ile zapracuje - po prostu w Rabi II potrafią docenić fachowców. Nie płacą za piękne oczka i kupę dzieciaków na karku. Jest całkiem dobrze - grubo powyżej tego co płacą inni.
jak ktoś chce będzie wiedział 2012-09-25 21:33
No i się skończyło:)
Ludzie na bruk:(
Adam 2012-10-28 08:37
Koniec - Raba w zasadzie już częściowo zbankrutowała.
3
adam 12 2013-09-23 00:01
hej
znacie powody upadłości raby ?
pracownik raba 2015-02-07 10:47
3 pierwsze opinie widac ze nie robiliscie w tej firmie bo nawet nie wiecie jakie warunki tam panowaly pracowalem tam przez kilka lat I byla to jedna z najlepszych firm. Widocznie jesli myles tam auta to znaczy ze tylko to unmiales robic Nic innego.
kometa 2016-05-17 20:32
Witam serdecznie .Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj ciekawą pracę i spełnienie się w życiu zawodowym. Mnie to przekonuje na maksa
Hanna 2017-06-02 11:25
@adam 12, dlaczego uważasz, że P.U.T. RABA II upadła? Czy możesz napisać więcej na ten temat? Na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski?
Bobo 2017-06-06 14:12
Pracuje w tej firmie już dłuższy czas i jestem bardzo zadowolony. Kontakt z przełożonymi jest cały czas bardzo dobry. Nie potwierdzam w żaden sposób negatywnych komentarzy.
1
Hanna 2017-08-08 11:22
@Bobo to może mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat mocnych stron tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w PUT RABA II SA.
Zostaw swoją opinię o PUT RABA II SA - Jaworzno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PUT RABA II SA