brak logo

Alkom

Poznań

Opinie o Alkom

praca 2011-04-13 04:40:49
a średnie zarobki w jakich granicach ile moze dotać kierownik ?albo fizyczny ?
1
anonim 2011-04-13 04:44:02
a placa w jakich granicach fizyczny - kierownik, chce zatrudnić pracowników i nie orientuję się żeby mi nie pouciekali
były kierowca 2013-05-09 21:31:50
(usunięte przez administratora) Praca tam jest marzeniem każdego , wszyscy się do siebie uśmiechają a przy wypłatach ludzie płączą ze szczęścia bo tyle się tam zarabia ... Na akcji zima za 12 godzin dziennie plus wszystkie święta i weekendy możesz zarobić 3300 dużo?? no na pewno licząc godziny to 7 zł / godz . Dalej jesteś zainteresowany pracą tam?? To przedstawiam dyrektora a raczej kierownika transportu .. pan(usunięte przez administratora) (cudowny pan z partii PO ) wita każdego uściskiem dłoni , przemiły gość który tylko patrzy żeby za coś z wypłaty odciągnąć .. Jeszcze się dziwię że nikt mu nie w.....il .. i na koniec KRZYKACZ mgr.inż. (usunięte przez administratora)nie nie to nie słynny pisarz to BÓG śmieci z Poznania ... Reasumująć ZAPRASZAM tylko ludzi o mocnych nerwach lub silnej pięści :)) Pozdrawiam J....
1
anita 2013-11-26 08:33:30
czy ktoś mi coś powie o tej firmie??
4
??? 2013-12-09 23:48:28
cos o tej firmie? a co bys chciala wiedzieć? jakieś konkretne zapytania?
pozNAN 2014-06-02 12:51:24
Zarobki "na rękę" kierowników i fizycznych?
NANpoz 2014-06-04 22:27:47
tyle ile wynegocjujesz
3
Klasyka 2014-11-13 21:39:00
Ja tez to znam. Pospulstwo udające inteligencje a dyplomy to chyba na bema kupili. Oszukuja jak się da. A Pani dyrektor to nawet od kwoty netto chce odciagać hehhe poprostu żal.pl
jachu 2014-11-17 22:56:11
...a ile można wynegocjować na rękę? do 3000? do 4000? do 5000? czy może do 6000?
5
Klasyk 2014-12-08 20:00:06
do 6000
1
szarak 2014-12-29 20:33:36
Na zwyklym szarym stanowisku gdzie każdy cie tylko jebie masz 3k wiec pewnie i ponad 6000 wynegocjujesz.
szarastrefa 2015-02-12 18:56:13
Umowy zlecenia są wystawiane na śmieszną kwotę.Resztę płacą na lewo do ręki.W treści umowy zlecenia nie ma wzmianki ,że kwota brutto jest umniejszana jeżeli cię nie ma w pracy.Więc można walczyć o swoje pieniądze.Masz na umowie 800 zł. a nie było cię 3 dni w pracy to należy Ci się 800 zł.Właściciel tylko krzyczy a resztą trzęsie pani dyrektor.Niektórym wydaje się ,że wiedzą wszystko i mogą wszystko.Niby chcą oddać część obowiązków a tak naprawdę jedno pismo czytają 20 razy i są dumni,że znaleźli błąd (zamiast m powinno być n) .Uważają się za ważnych a całą czarną robotę zlecają koleżance w pokoju.Atmosfera w pracy okropna.Jeden obgaduje drugiego.Typowo polska firma.Chcecie się poczuć jak śmieć to zapraszam do |Alkomu.
1
tatu-s 2015-03-05 14:31:25
Szef to furiat a dyrektorka nie wie co się dzieje , kasę biorą do siebie a ludzi mają głęboko gdzieś . Kierownictwo to niemoty bojące się szefa a więc za wszystko obwiniają ludi pracujących na śmiesznych umowach , a wypłata albo po połowie i według kaprysu szefa . Jak chcesz pracować po 16 godz. dziennie w deszczu a zimą na mrozie w nie ludzkich warunkach polecam .
5
Jakub 2015-05-07 17:43:27
Pracuję w Firmie od roku, praca spoko. Jak ktoś chce pracowac a nie tylko chodzic do pracy to będzie zadowolony.
1
Jakub 2015-05-07 18:04:33
Pracuję w Firmie od roku, praca spoko. Jak ktoś chce pracowac a nie tylko chodzic do pracy to będzie zadowolony
miki 2015-05-08 17:16:44
Pracuje tam juz dwa lata i jest spoko a ci co piszą to metody którym niechęć sie robić
bamberka 2015-05-22 20:26:29
pracować trzeba wszędzie ale ta atmosfera !!!!!!!!!!!!!!!!!muszę to napisać -
za takie wynagrodzenie szukajcie lepszego miejsca !!!
4
pyra 2015-06-25 19:21:15
ochłapy na umowę - do emerytury a reszta na czarno bez składek zus i bez przyszłości -na nowe auto szefa tego chcecie ???
alkom praca 2015-09-10 12:20:30
chce sie tam zatrudnic ,ile zarobie na smieciarce jako pomocnik?
oszukana 2015-10-05 22:40:27
Wszystko odbywa się w białych rękawiczkach . Oficjalnie ochłapy a reszta na lewo pod stołem.Pan (usunięte przez administratora)pławi się w luksusie a hołota pracuje na jego zachcianki.I tyle w temacie.
1
minus 2015-10-08 22:32:40
Nie zadbają o wasze interesy .Legalnie wypłata minimalna a reszta na czarno -właściciel musi żyć a wy do pieca !!!!
pamiętliwa 2015-10-21 23:33:44
Trzeba pracować ale na litość boską nie w Alkomie.Wszystkich się nie da zadowolić a najtrudniej o zadowolenie z wykonywanej pracy.Nikt nie szanuje Ciebie i tego co robisz.Dla właściciela jesteś śmieciem ,nikim ,maszyną do zarabiania pieniędzy a dlaczego ??? Wynagrodzenie za pracę wypłacane jest w kwocie minimalnej i to od niej zarabiasz na emeryturę a resztę wypłaca Pani Kierownik w swoim gabinecie pod stołem po godzinnym odstaniu w kolejce !!!Szef się na to godzi -okrada nas a wy go chwalicie ??Do lekarza z wami.
Poznaniak 2015-10-28 12:48:38
Głupot nie wypisujcie, bo jakoś inni pracują wiele lat i nie narzekają.
Ja też pracuje od 3 lat i zamierzam tu zostać.
Jolka 2015-11-03 13:24:34
Praca sprzątaczki w dogodnych godzinach. Płaca porównywanie jak w innych firmach. Jestem zadowolona
kaja84 2015-11-06 22:17:43
Rusza akcja zima ,więc znowu szukają głupich do roboty.No śmiało zatrudniajcie się , Szef potrzebuje nowej bryki , harujcie za ochłapy wypłacane pod stołem. Potrzebują głupich i mocnych.Pa
oburzona 2015-11-16 17:16:50
Dziwię się ,że przez taki długi czas udaje im się stosować bulwersujące praktyki związane z wynagrodzeniem -minimum na konto a reszta w gabinecie pani Dyrektor.Gdzie jest PIP i inne instytucje ,które mają dbać o dobro pracownika.Wystarczy,żeby ktoś z w/w instytucji przyszedł do firmy 10 dnia miesiąca i zapytał się ludzi stojących w okropnie długiej kolejce po co tutaj przyszli i wszystko będzie jasne.Kto patrzy przez palce na obrzydliwe oszustwa właściciela firmy ?Wiem to na pewno w końcu wszystko się wyda i tyle !!!!!
1
kama 2015-11-24 12:55:04
Ja jestem bardzo zadowolona z Alkom. Wszystko na czas, tak jak chciałam. polecam
filipp 2015-11-24 12:57:45
pracowałem w alkom 2 lata i nie miałem żadnych problemów. zupełnie nie rozumiem niektórych komentarzy. wynagrodzenie naprawdę spoko
oburzona 2015-11-24 23:00:55
Jeżeli dla Ciebie spoko jest otrzymywanie części wypłaty pod stołem , bez składek i stanie jeszcze po własne pieniądze w godzinnej kolejce to zgłoś się do odpowiedniego lekarza -służę numerem telefonu !!!!!!!
nik-t 2015-12-04 11:41:42
Mógłby ktoś napisać w jaki sposób i kiedy odbywa się wypłata części wynagrodzenia -tej płaconej pod stołem ? w miarę dokładnie ??
bezimienny 2015-12-09 15:24:18
Jakie ciagniki maja w ALKOMIE ? Chce isc tam do pracy i jestem tym zainteresowany
1
nik-t 2015-12-09 17:23:10
bagietka to nie kwestia wiary tylko chciwość właściciela doprowadza do oszukiwania ludzi .
AAA 2016-01-13 09:24:46
Na jakich terenach się pracuje jako pracownik porządkowy ?
qwerty8 2016-02-04 13:09:27
nie wiem z kąd tyle negatwnych opini, ja siedze już w tej robocie 3rok i podoba mi się. Jak jest jakiś problem to odrazu trzeba mówić i negocjować inne warunki a nie sie na forum wylewać żale. mi pasuje ta praca, i wypłata też, wiec nie wiem o co tyle hałąsu,,,
były 2016-03-09 13:37:34
Firma jest tragiczna. Od czasu jak odeszła Dyrektor jest syf, a zostali tylko Ci którzy potrafią podejść szefa, dobrze wejść bez wazeliny, albo Ci którzy nie mają wyboru. Zmiany które wprowadza Sienkiewicz pociągną firmę na dno, a to bardzo dobrze wg mnie. Czekam na to. Ja już szukam nowej pracy :) Pozdrawiam cierpliwych
5
oburzona 2016-03-20 23:03:38
Fajna atmosfera ? kto Ci takich głupot nagadał!!!Właściciel wyciśnie cię jak cytrynę i wyrzuci do kibla bo interesuje go wyłącznie zysk i nie fikniesz wyżej niż do jego kolan a jeżeli myślisz inaczej to jesteś frajer .Minimum na umowie a reszta na jego nowe auto .Jeżeli to prawda ,że Dyrektor odeszła to mądra kobieta ,która w porę zauważyła to całe szambo.Jak najdalej od Alkomu.Amen
4
hahah 2016-04-05 12:55:26
Kompetentna osoba? Tam już takich nie ma, uwierz mi. Bagno tonące we własnym mule, tak się tam pracuje.
4
smiechnasali 2016-04-18 20:46:23
nie polecam zdecydowanie , ludzie nawet nie ma co aplikować. potrzebują duzo ludzi do pracy , wiecie jaką stawkę proponują?ja tam byłem stanowisko pilarz 10zł zł/h ,inne stanowiska 9 zł praca od poniedziałku do soboty po 10 godzin ,proponowali mi to przy 8 letnim doswiadczeniu w tym zawodzie ,to kpina. Oczywiscie zrezygnowałem. wyobrazacie sobie ciac drewno przez 10 godzin za 10zł , w dodatku umowa na najnizsza krajową a reszta w koperte.Niech zaczną od szanowania ludzi i godnych zarobkow to będę miec pracownikow na stałe.
2
smiechnasali 2016-04-18 20:48:41
dokładnie tak , potwierdzam
1
ręceopadają 2016-05-31 14:19:26
Nie polecam pozbył się dyrektorki, a zatrudnił następnego "inteligenta" Pana asystenta, który jak by mógł sypał by kwiaty na ziemię którą stąpa Pan H.S..
4
hahahaha 2016-06-01 10:12:28
Byłem na rozmowie o Prace u tego Pana "asystenta" czy tam kim jest poziom jego pytań jest wręcz uwłaczający. Jeżeli firma ma taki poziom jak inteligencja tego Pana szczerze nie polecam.
5
haha! 2016-06-20 10:54:53
Widzę, od niedawna w internetach? Ta oferta dotyczy innego "alkomu", co za typ :D
bumbarabum 2016-06-20 12:11:07
Ta firma szuka sp ds płac, a ta z nieporozumienia to autoryzowany agent T mobile polska, co nie zmienia faktu , że Alkom (z Poznania) to syf i nic poza tym.
mik 2016-06-29 20:46:56
Szczerze odradzam pracę w tej firmie, szkoda zdrowia niezależnie od tego ile by nie płacili. Wszystkie opinie są prawdziwe z daleka od nich!!!
2
mik 2016-07-02 05:56:22
mobbing, krzyki, brak szacunku do pracowników, umowy na minimalną, a reszta pod stołem...
4
mik 2016-07-03 20:49:10
zwróć uwagę na to, że w Poznaniu są dwie firmy ALKOM ja piszę o tej z ul. Północnej zajmującej się między innymi sprzątaniem i odbiorem odpadów
Jano 2016-07-28 12:10:16
Czytasz co jest napisane? To nie jest oferta Alkom z Poznania.
OSZUKANY 2016-08-04 22:46:35
czesc, sluchajcie! ja tez jestem pokrzywdzony przez ta firme, konsultowalem juz sprawe z prawnikami i spawa jest do wygrania. jedyna mozliwoscia zeby przeciwstawic sie jest zbiorowy prostest. musimy zakonczyc ta oszukanczą dzialalnosc!!!!! dowiedzialem sie ze jedyna morzliwoscia jest wspolny protest. wiem jak mozemy to wygrac, potrzebuje tylko waszych relacji, piszcie prosze na moj adres mailowy jeśli was też oszukano: alexandermundd@gmail.com
zapewniam pełną anonimowosć
5
renato 2016-09-25 22:10:51
Firma ALKOM z Poznania to firma sprzątająca i wywożąca śmieci i nie szuka konsultanta ani sprzedawcy.
adam 2016-09-25 22:12:30
renato' wiem, ze wczesnej kogoś poszukiwali, wszystko się zgdza, firma jest z Poznania i zajmują się czystością oraz wywozem smieci, ja tez nie widzialam teraz by poszukiwlai kogoś a może ktoś pomylił firmy i dlatego tak omyłkowo napisał, nic sie nie stało.
Zostaw swoją opinię o Alkom - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alkom