brak logo

Ampel Sp.j.

Suchy Las

Opinie o Ampel Sp.j.

adam 2011-02-17 13:53
Tak czytam opinie o firmie Ampel i jestem pewien że te wszystkie pozytywne komentarze pisze dziewczyna z sekretariatu.Ogólnie moge napisać że nie warto zaczynać współpracy
z tą firmą, bo już po miesiącu zaczynają sie problemy, codzienne rozmowy typu "co słychać" tak jakby zamówienia
rosły na drzewach.Po 3 miesiącu jesteś wrakiem człowieka
10
przy kawie 2012-10-29 10:31
hmmm ja bardzo chętnie skorzystam z Twoich sugestii .. czekamy na dalsze wskazówki:)
Pani z Sekretariatu
mądry po szkodzie 2016-08-08 14:54
popieram i nie polecam głównie za demotywowanie pracowników i brak polityki w firmie. Jedna, wielka rozpizducha, a wymogi na poziomie level 100 !
mądry po szkodzie 2016-08-08 15:01
Damianko chyba żartujesz. Rotacja w tej firmie jest przeogromna,a o tym świadczy nic innego, jak fakt, iż nie potrafią przeszkolić i zatrzymać pracownika.
Świeża krew do napędzania zasiedziałych tam zombi potrzebna.......
9
STaruch. 2016-10-21 08:52
Jeżeli chodzi o wywanowe to na pewno tak są nie kwestionowanym LIDEREM.
bardzo mi przykro . 2016-12-16 10:54
Słabo , prywatna firemka . Nie zakładajcie garnituru bo nie warto .
Martika 2016-12-22 22:48
Szkoda czasu na rozmowę rekrutacyjną...poziom bardzo słaby. Brak konkretów nawet jeśli chodzi o region działania i zakres pracy, formę zatrudnienia, sposób rozliczania. Masz sprzedawać nie ważne jak i gdzie.
Chodzę bo lubię 2017-01-06 12:48
Byłem na rozmowie. Nie polecam, szkoda czasu i energii na takie spotkania. Szukanie frajerów. Cv czytają dopiero przy Tobie. Ja przygotowuję sie do rozmów i od drugiej strony wymagam tego samego. Rozmowa z człowiekiem który nie ma pojęcia o rekrutacji ludzi. Nie pozostaje nic innego jak tylko "pogratulować" profesjonalizmu:)
szkoda czasu 2017-01-11 12:44
Też się z tym spotkałem. Wydaje mi się,że szukają łatwowiernych na dużą (początkowo-okres próbny) kasę,aby Ci wyszukiwali kontaktów, brali udział wstępnie w przetargach, które potem są zabierane i rozdawane między pracowników którzy siedzą tam po 7 i więcej lat. Zabiorą i na koniec usłyszysz "Pan nie sprzedaje , musimy się pożegnać". Młoda krew pracuje bo jej zależy, stara siedzi i bąki zbija siedząc na portalach randkowych, forach samochodowych...podnosząc w ciągu dnia może z 5 razy telefon. Po co mają pracować skoro zabiorą to na co pracowali ciężko nowi?. Reasumując nie polecam !.
1
GWIAZDA 2017-01-24 10:05
pitu pitu ..byłeś pewnie 3 mc z kaską 5 tys mc?, na szkoleniach w 5* hotelach ? – a twój wynik sprzedażowy sam Ciebie zweryfikował a teraz biegasz i szukasz kolejnego jelenia prawda?
dzida z sekretariatu 2017-02-22 21:15
słabo , bardzo słabo .
Zainteresowany 2017-02-23 09:34
Jak to jest z tą firmą? Wszyscy tylko narzekają. Zastanawiam się czy składać do nich CV. Faktycznie tak źle?
Dionizy 2017-04-12 14:52
Witam jakie warunki finansowe proponują?
Magda 2017-04-18 12:34
Słabo, słabo, słabo.... osoba przeprowadzająca sama rozmowę czyta CV dopiero na spotkaniu, przy odpowiedzi na pytania odnośnie regionu pracy, systemu prowizyjnego, ogólnych warunków zatrudnienia ucieka wzrokiem... zero konkretnych informacji... sytuacje przedstawia w sposób negatywny co się dzieje kiedy nie ma wyników.... nie wspominając co się dzieje kiedy są wyniki... jedynie potrafi dwa razy rzucić kwota prowizji, która akurat na mnie nie zrobiła wrażenia... wręcz przeciwnie...
Malina 2017-07-07 08:25
handel obwoźny na własnej działalności tylko trzeba jeszcze utrzymać całą administrację Ampla - nie polecam
Zostaw swoją opinię o Ampel Sp.j. - Suchy Las
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ampel Sp.j.