brak logo

Ampel Sp.j.

Suchy Las

Opinie o Ampel Sp.j.

adam 2011-02-17 13:53:33
Tak czytam opinie o firmie Ampel i jestem pewien że te wszystkie pozytywne komentarze pisze dziewczyna z sekretariatu.Ogólnie moge napisać że nie warto zaczynać współpracy
z tą firmą, bo już po miesiącu zaczynają sie problemy, codzienne rozmowy typu "co słychać" tak jakby zamówienia
rosły na drzewach.Po 3 miesiącu jesteś wrakiem człowieka
8
przy kawie 2012-10-29 10:31:03
hmmm ja bardzo chętnie skorzystam z Twoich sugestii .. czekamy na dalsze wskazówki:)
Pani z Sekretariatu
mądry po szkodzie 2016-08-08 14:54:04
popieram i nie polecam głównie za demotywowanie pracowników i brak polityki w firmie. Jedna, wielka rozpizducha, a wymogi na poziomie level 100 !
mądry po szkodzie 2016-08-08 15:01:52
Damianko chyba żartujesz. Rotacja w tej firmie jest przeogromna,a o tym świadczy nic innego, jak fakt, iż nie potrafią przeszkolić i zatrzymać pracownika.
Świeża krew do napędzania zasiedziałych tam zombi potrzebna.......
6
STaruch. 2016-10-21 08:52:13
Jeżeli chodzi o wywanowe to na pewno tak są nie kwestionowanym LIDEREM.
bardzo mi przykro . 2016-12-16 10:54:10
Słabo , prywatna firemka . Nie zakładajcie garnituru bo nie warto .
Martika 2016-12-22 22:48:00
Szkoda czasu na rozmowę rekrutacyjną...poziom bardzo słaby. Brak konkretów nawet jeśli chodzi o region działania i zakres pracy, formę zatrudnienia, sposób rozliczania. Masz sprzedawać nie ważne jak i gdzie.
Piotr 2017-01-04 12:00:45
Byłem na rozmowie w tej firmie i serdecznie nie polecam. Właściciel nie raczył nawet przejrzeć CV przed rozmową. Robił to w trakcie i od razu mi powiedział że mnie nie zatrudni bo moje CV mu się nie podoba. Na moją uwagę że w takim razie zmarnował mój czas i po co zostałem zaproszony na rozmowę skoro CV mnie dyskwalifikuje zaczął mnie wyzywać kazał się wynosić i powiedział że olewa mnie ciepłym strumieniem. Tak więc poziom kultury pozostawia wiele do życzenia. Na wielu rozmowach byłem ale takiego chamstwa nie doświadczyłem nigdy.
2
Chodzę bo lubię 2017-01-06 12:48:33
Byłem na rozmowie. Nie polecam, szkoda czasu i energii na takie spotkania. Szukanie frajerów. Cv czytają dopiero przy Tobie. Ja przygotowuję sie do rozmów i od drugiej strony wymagam tego samego. Rozmowa z człowiekiem który nie ma pojęcia o rekrutacji ludzi. Nie pozostaje nic innego jak tylko "pogratulować" profesjonalizmu:)
szkoda czasu 2017-01-11 12:44:26
Też się z tym spotkałem. Wydaje mi się,że szukają łatwowiernych na dużą (początkowo-okres próbny) kasę,aby Ci wyszukiwali kontaktów, brali udział wstępnie w przetargach, które potem są zabierane i rozdawane między pracowników którzy siedzą tam po 7 i więcej lat. Zabiorą i na koniec usłyszysz "Pan nie sprzedaje , musimy się pożegnać". Młoda krew pracuje bo jej zależy, stara siedzi i bąki zbija siedząc na portalach randkowych, forach samochodowych...podnosząc w ciągu dnia może z 5 razy telefon. Po co mają pracować skoro zabiorą to na co pracowali ciężko nowi?. Reasumując nie polecam !.
Zostaw swoją opinię o Ampel Sp.j. - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ampel Sp.j.