brak logo

Dk-Prof Sp. z o.o.

Biczyce Dolne

Opinie o Dk-Prof Sp. z o.o.

były pracownik 2016-01-25 13:51
Nie polecam . szukają taniej siły roboczej , fatalna atmosfera w tej firmie !!
1
tomek 2016-03-13 20:12
Witam
Mam takie pytanie . widziałem ze w dk prof jest przyjęcie na PRACOWNIK PRODUKCJI ROLET praca przy cięciu na pile profili roletowych.
Jest warto złożyć cv ???? Dk Prof to jest dako ?
WW 2016-03-16 11:07
Cześć
Byłe na rozmowie o prace w dk prof.
Porażka daj cie spokój. Najlepiej żebyś umiał robić wszystko (usunięte przez administratora)
Charli 2016-03-25 21:15
Dostanie 1300zł + premie to może dostanie 2000ZŁ tylko ja bym na to nie liczył .
Bedzie zasuwał jak murzyn i tyle , kolega tam robni 1700 \1800 dostawał a czasem dużo mniej,
1
Charli 2016-03-26 20:51
Ponieważ pracowałem w tej firmie i wiem jak to wyglądało.
Zobacz sobie na każdą prace jaka oferuje dako albo dk prof po 2 miesiące albo dłużej szukaja ludzi na jedno stanowisko. Coś musi być na rzeczy ze ludzi tam nie ciągnie. Ja sam wiem na swoim przykładzie pracowałem w dk prof kilka miesięcy i nie byłem zadowolony z tej pracy.Robota nawet ok wszedzie trzeba robić,, po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam szukaja taniej sily roboczej. Kompletnie nie szanują ludzi a w szczególności kierownik tej firmy straszny pajac..
ilak Jak chcesz pracować jak murzyn to idz do dk prof
1
moderatorek 2016-03-29 14:47
Miałem rozmowę on-line - ale bez odpowiedzi. Nic ciekawego!

Moim prywatnym zdaniem firma powinna zwrócić uwagę na to kogo zatrudnia - przecież widać, że ktoś wyleciał i się mści. Moderator powinien zwrócić na zawartość merytoryczną opinii.
we 2016-04-14 15:21
kompletne banczał
123 2016-05-04 22:58
Stanowisko doradca techniczno-handlowy. Wynagrodzenie 1600zl na rękę plus prowizje, których nigdy nie jesteś pewien jak Ci liczą bo to jest czarna magia. Średnia prowizja 150-200 zl. To teraz już wiesz jakie zarobki. Zdziwiony? Lepiej nie będzie choćbyś stawał na ...... Tak to jest skonstruowane.
2
jnb 2016-05-30 16:00
Co do warunków pracy to poczytaj sobie opinie o dako , bo to ci sami właściciele co dk-prof. Tam jest więcej opinii co do kultury zarządzania tymi firmami oraz jak się pracuje. Po pierwsze najniższe zarobki jakie tylko da się wycisnąć na pracowniku (często najniższa krajowa),niedotrzymywanie ustaleń z pracownikami i inne przypadki otwierające oczy.
1
fgh 2016-07-05 00:48
Aplikuj ,aplikuj jak chcesz pracować charytatywnie . No bo przecież Mercedesy i Bmw kosztują.
3
uytiu 2016-07-06 17:59
Praca jest, za najniższą . Nic tylko aplikować.
1
fdsfs 2016-07-07 08:48
Kolego co ma wspólnego automatyka do pensji. Po za tym ta firma żadnej automatyki nie produkuje. Sprowadzają napędy chińskie do bram , rolet , montują to i tyle. A co do niskiej wypłaty to co szkodzi żebyś tam poszedł pracować i samemu się przekonasz. Przestaniesz wątpić niedowiarku.
1
sfsds 2016-07-07 12:22
Śledź ogłoszenia, tam jest ciągła rotacja bo ludzie po jakim czasie odchodzą sami widząc jakie są warunki. Morze się załapiesz.
1
ghjgj 2016-07-08 00:57
Badz cierpliwy. Doczekasz się.
ghjghj 2016-09-01 22:34
Proszę bardzo , nikt nikomu nie broni u nich kupować. Kazdy robi jak uważna. Jak masz pieniążki to chętnie zainkasują co nieco.
123 2016-09-02 13:40
Ludzie piszą o nich prawdę to usuwają to .
Czego sie boicie .. to tylko jest prawda jak w DK PROFIE I DAKO JEST ..
1
bnnnn 2016-09-10 20:29
Jeśli chodzi o prawdziwe opinie o DAKO i DK-PBRRRRR (aż mnie zatrzęsło na wspomnienie) to najbardziej wartościowe i przydatne dla chcących coś o tych firmach się dowiedzieć są wymazywane. Jeżeli by nie mazali to byłby niesamowity wstyd dla tych firm jak w rzeczywistości tam jest. Nikt by u nich nie chciał pracować. A tak to nabierają coraz to nowych chętnych jak to nie jest rewelacyjnie i jaka to światowa firma z przyszłością. Mentalność panującą w firmie jest jednak prosto z Ma...nkowic.
3
jhg 2016-09-13 09:35
Jeżeli jedyny ważny czynnik dla Ciebie to terminowa wyplata, niezależnie od jej wysokości to zapraszamy do DK -Prof i DAKO . Takich u nas potrzeba. Dostaniesz najniższą ale terminowo i powinieneś się cieszyć i całować po rekach.
1
jyfuy 2016-09-13 20:10
Szanse są żadne. Jak na początku zaakceptujesz daną stawkę to zapomnij o podwyżce. Już nie jeden przeżył to na swojej skórze.
1
xcv 2016-09-15 15:10
No co za pytanie . Jaka aktualnie panuje atmosfera? Pytasz o klimatyzacje w pomieszczeniach czy o to czy w tym momencie ktoś kogoś podpier...lił. Klimatyzacja jest, a donoszenie jeden na drugiego tez nieźle funkcjonuje. Dochodzi pogarda ze strony szefostwa , jak nie ty to będzie następny wiec zapier...aj i cicho siedź za marne grosze. Taka to miła atmosfera tutaj panuje.
2
R32 2016-09-15 15:41
Pracowałem w tej firmie ,
i mogę powiedzieć tak . Banda frajerów , na czele tej bandy kierowniki !!!!
Fatalna atmosfera , pełno frajerów do okoła , rozmawiają z tobą pięknie a zaraz idą donoszą na ciebie . Porażka,
praca za 1600zł ,
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
2
xcvx 2016-09-16 07:52
Rotacja występuje cały czas. Co Ty pier...lisz. Chyba spisz w pracy albo masz płacone za wpis. Gdzie te dobre zarobki ???
1
gj 2016-09-16 23:19
Rzeczą naturalną w DK prof i Dako jest to ze się nie szanuje pracownika.
3
zsd 2016-09-17 20:31
Zatrudnij się, popracuj , dowiesz się.
1
gc 2016-09-19 12:38
Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy odnośnie DK prof i na stronie o DAko bo to jeden ch... Jak poczytasz sobie to będziesz wiedział czy się zatrudniać czy nie .
1
Pracownik DK-Prof 2016-09-19 16:34
Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy.
Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba zdrowo bo kierowników multum i kamery na każdym rogu. A i jeszcze koledzy z Marcinkowic....!
Miłej atmosfery tam nie zaznacie na pewno ponieważ kilka osób ma chyba płacone za donoszenie!
Najlepszy jest Prezes. Wchodzi na halę i patrzy jak murzyni zapierniczają na Panicza.
-Dzień Dobry- jeszcze nigdy nie zabrzmiało w jego ustach.ale i ze wzajemnością pracowników .

Pocieszające jest to, że takie płace panują w całym zagłębiu bogaczy zwanym Sądecczyzną.
2
yu 2016-09-19 18:56
W firmie Dk prof i Dako obowiązuje "Marcinkowicka" kultura zarządzania. Oczywiście są to obyczaje wyniesione z domu , ale tez zdobyte na ludowym uniwersytecie w Marcinkowicach prowadzonym przez sołtysa. Dlatego "dzień dobry " wypowiedziane do murzynów to coś niepojętego. Murzyn to murzyn. Dlatego się nie dziw. Jeżeli ktoś lubi takie klimaty to zapraszamy do Dk prof i dako.
3
well 2016-09-19 20:38
Z tym że co niektórzy mają płacone za donoszenie to jak najbardziej się zgadzam. Niektórzy za zasługi w tej dziedzinie to nawet oprócz kasy, dorobili się stanowiska dyrektorskiego.
2
jk 2016-09-20 00:37
Jak za tyle pójdziesz to "później " nic ci nie wzrośnie. Uwierz.
2
kj 2016-09-20 15:09
Znowu jakiś debi..ny wpis sponsorowany . Już na więcej was nie stać ? To do próbujących sugerować jaka to mila atmosfera panuje w królestwie "Marcinkowickim". Jaka jest atmosfera było opisane wcześniej. Jak umiesz czytać to sobie przeczytaj.
2
??? 2016-09-20 20:06
Z kim?
tdsa 2016-09-30 23:54
1600 na rękę.
1
fg 2016-10-01 18:10
O tyle o ile !???
1
vnvb 2016-10-01 21:05
Pakowanie towaru (bramy, rolety..) , pakowanie na samochód itd. Do takiej roboty to potrzebują gościa z mięśniami. Płaca 1600 na reke.
olji 2016-10-01 21:29
no zwlaszcza ze maja teraz tak duzo ofert pracy..widze ze poszukuja miedzy innymi do zatrudnienia opiekuna klienta biznesowego w Szczecienie tylko wymgana jest na tym stanowisku znajomosc jezyka angielskiego ale to w sumie nic takiego nadzwyczajnego..
rterw 2016-11-15 14:31
Jak tam zarobki w tym Dętka-Srof. ? Czy się troszkę polepszają czy dalej taka kaszana?
1
port 2016-11-15 14:42
Jak zwykle, więcej niż najniższa krajowa to tutaj jest nieosiągalne. Najlepiej by chcieli żebyś pracował za darmo. Zero szacunku dla pracownika.
1
vru 2016-11-15 19:38
Przy tej mentalności "Marcinkowickiej" to zarobki zawsze będą na najniższym poziomie. Musieli by się zmienić właściciele, a na to się nie zanosi. Wiec wszystko pozostanie na długie lata po staremu. Przyzwyczajenia i mentalność się nie zmieniają .
2
fhgh 2017-01-10 11:24
Jak się zatrudnisz to uważaj na obleśniaki. Bardzo dają się we znaki. Podp....olic też mogą.
1
j,hgf 2017-01-11 20:05
Tak, tak obleśniaki to wielka plaga. Podp....olą Cie ani się obejrzysz. Prezesostwo takich lubi.
1
df 2017-01-15 00:39
Obleśniak, jako gatunek, ma to do siebie ze lubi podp....alać. Trzeba uważać !!
2
cb 2017-01-26 09:48
Czy tu chodzi o brodacza ?
2
gj 2017-01-30 14:15
Tak, tylko na tym opiera swoją kariera pan TO
2
zx 2017-02-01 00:18
On często lata na dywanik do pani M.
1
gdf 2017-02-01 23:07
Czyli ten obleśniak to taki TW (TO) BOLEK .
1
nyf 2017-02-14 11:17
A ja z tym oblesiakiem nim muszę pracować !!!!$%
jhh 2017-02-25 15:25
No i przez to dorobił się "derektora".
1
Paulina 2017-03-09 16:23
Zapoznawaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem - http://dk-prof.eu/firma/oferty-pracy/ który przekierowuje do głównej strony internetowej firmy.
ghfg 2017-03-11 01:18
A tutaj to jest forum wymiany opinii o firmie czy miejsce do wrzucania ogłoszeń o pracę. Ktoś się chyba tu pomylił. No chyba ze to forum robi się pomału prywatnym miejscem do reklamy firmy dk-prof. W takim razie rzetelnych opinii tu nie znajdzie.
3
Paulina 2017-03-20 15:55
@ghfg oczywiście jest to forum do wymiany opinii na temat pracy w Dk-Prof Sp. z o.o. Ja jestem redaktorem GoWork.pl, a jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - wystarczy najechać myszką na obrazek mikrofonu zamieszczony przy moim nicku.
Zostaw swoją opinię o Dk-Prof Sp. z o.o. - Biczyce Dolne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dk-Prof Sp. z o.o.