brak logo

Dk-Prof Sp. z o.o.

Biczyce Dolne

Opinie o Dk-Prof Sp. z o.o.

jnb 2016-05-30 16:00
Co do warunków pracy to poczytaj sobie opinie o dako , bo to ci sami właściciele co dk-prof. Tam jest więcej opinii co do kultury zarządzania tymi firmami oraz jak się pracuje. Po pierwsze najniższe zarobki jakie tylko da się wycisnąć na pracowniku (często najniższa krajowa),niedotrzymywanie ustaleń z pracownikami i inne przypadki otwierające oczy.
3
fgh 2016-07-05 00:48
Aplikuj ,aplikuj jak chcesz pracować charytatywnie . No bo przecież Mercedesy i Bmw kosztują.
4
uytiu 2016-07-06 17:59
Praca jest, za najniższą . Nic tylko aplikować.
2
fdsfs 2016-07-07 08:48
Kolego co ma wspólnego automatyka do pensji. Po za tym ta firma żadnej automatyki nie produkuje. Sprowadzają napędy chińskie do bram , rolet , montują to i tyle. A co do niskiej wypłaty to co szkodzi żebyś tam poszedł pracować i samemu się przekonasz. Przestaniesz wątpić niedowiarku.
1
sfsds 2016-07-07 12:22
Śledź ogłoszenia, tam jest ciągła rotacja bo ludzie po jakim czasie odchodzą sami widząc jakie są warunki. Morze się załapiesz.
1
ghjgj 2016-07-08 00:57
Badz cierpliwy. Doczekasz się.
ghjghj 2016-09-01 22:34
Proszę bardzo , nikt nikomu nie broni u nich kupować. Kazdy robi jak uważna. Jak masz pieniążki to chętnie zainkasują co nieco.
123 2016-09-02 13:40
Ludzie piszą o nich prawdę to usuwają to .
Czego sie boicie .. to tylko jest prawda jak w DK PROFIE I DAKO JEST ..
2
bnnnn 2016-09-10 20:29
Jeśli chodzi o prawdziwe opinie o DAKO i DK-PBRRRRR (aż mnie zatrzęsło na wspomnienie) to najbardziej wartościowe i przydatne dla chcących coś o tych firmach się dowiedzieć są wymazywane. Jeżeli by nie mazali to byłby niesamowity wstyd dla tych firm jak w rzeczywistości tam jest. Nikt by u nich nie chciał pracować. A tak to nabierają coraz to nowych chętnych jak to nie jest rewelacyjnie i jaka to światowa firma z przyszłością. Mentalność panującą w firmie jest jednak prosto z Ma...nkowic.
4
jhg 2016-09-13 09:35
Jeżeli jedyny ważny czynnik dla Ciebie to terminowa wyplata, niezależnie od jej wysokości to zapraszamy do DK -Prof i DAKO . Takich u nas potrzeba. Dostaniesz najniższą ale terminowo i powinieneś się cieszyć i całować po rekach.
1
jyfuy 2016-09-13 20:10
Szanse są żadne. Jak na początku zaakceptujesz daną stawkę to zapomnij o podwyżce. Już nie jeden przeżył to na swojej skórze.
2
xcv 2016-09-15 15:10
No co za pytanie . Jaka aktualnie panuje atmosfera? Pytasz o klimatyzacje w pomieszczeniach czy o to czy w tym momencie ktoś kogoś podpier...lił. Klimatyzacja jest, a donoszenie jeden na drugiego tez nieźle funkcjonuje. Dochodzi pogarda ze strony szefostwa , jak nie ty to będzie następny wiec zapier...aj i cicho siedź za marne grosze. Taka to miła atmosfera tutaj panuje.
3
R32 2016-09-15 15:41
Pracowałem w tej firmie ,
i mogę powiedzieć tak . Banda frajerów , na czele tej bandy kierowniki !!!!
Fatalna atmosfera , pełno frajerów do okoła , rozmawiają z tobą pięknie a zaraz idą donoszą na ciebie . Porażka,
praca za 1600zł ,
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
3
xcvx 2016-09-16 07:52
Rotacja występuje cały czas. Co Ty pier...lisz. Chyba spisz w pracy albo masz płacone za wpis. Gdzie te dobre zarobki ???
2
gj 2016-09-16 23:19
Rzeczą naturalną w DK prof i Dako jest to ze się nie szanuje pracownika.
4
zsd 2016-09-17 20:31
Zatrudnij się, popracuj , dowiesz się.
1
gc 2016-09-19 12:38
Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy odnośnie DK prof i na stronie o DAko bo to jeden ch... Jak poczytasz sobie to będziesz wiedział czy się zatrudniać czy nie .
2
Pracownik DK-Prof 2016-09-19 16:34
Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy.
Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba zdrowo bo kierowników multum i kamery na każdym rogu. A i jeszcze koledzy z Marcinkowic....!
Miłej atmosfery tam nie zaznacie na pewno ponieważ kilka osób ma chyba płacone za donoszenie!
Najlepszy jest Prezes. Wchodzi na halę i patrzy jak murzyni zapierniczają na Panicza.
-Dzień Dobry- jeszcze nigdy nie zabrzmiało w jego ustach.ale i ze wzajemnością pracowników .

Pocieszające jest to, że takie płace panują w całym zagłębiu bogaczy zwanym Sądecczyzną.
2
yu 2016-09-19 18:56
W firmie Dk prof i Dako obowiązuje "Marcinkowicka" kultura zarządzania. Oczywiście są to obyczaje wyniesione z domu , ale tez zdobyte na ludowym uniwersytecie w Marcinkowicach prowadzonym przez sołtysa. Dlatego "dzień dobry " wypowiedziane do murzynów to coś niepojętego. Murzyn to murzyn. Dlatego się nie dziw. Jeżeli ktoś lubi takie klimaty to zapraszamy do Dk prof i dako.
4
well 2016-09-19 20:38
Z tym że co niektórzy mają płacone za donoszenie to jak najbardziej się zgadzam. Niektórzy za zasługi w tej dziedzinie to nawet oprócz kasy, dorobili się stanowiska dyrektorskiego.
3
jk 2016-09-20 00:37
Jak za tyle pójdziesz to "później " nic ci nie wzrośnie. Uwierz.
3
kj 2016-09-20 15:09
Znowu jakiś debi..ny wpis sponsorowany . Już na więcej was nie stać ? To do próbujących sugerować jaka to mila atmosfera panuje w królestwie "Marcinkowickim". Jaka jest atmosfera było opisane wcześniej. Jak umiesz czytać to sobie przeczytaj.
3
??? 2016-09-20 20:06
Z kim?
tdsa 2016-09-30 23:54
1600 na rękę.
1
fg 2016-10-01 18:10
O tyle o ile !???
1
vnvb 2016-10-01 21:05
Pakowanie towaru (bramy, rolety..) , pakowanie na samochód itd. Do takiej roboty to potrzebują gościa z mięśniami. Płaca 1600 na reke.
olji 2016-10-01 21:29
no zwlaszcza ze maja teraz tak duzo ofert pracy..widze ze poszukuja miedzy innymi do zatrudnienia opiekuna klienta biznesowego w Szczecienie tylko wymgana jest na tym stanowisku znajomosc jezyka angielskiego ale to w sumie nic takiego nadzwyczajnego..
rterw 2016-11-15 14:31
Jak tam zarobki w tym Dętka-Srof. ? Czy się troszkę polepszają czy dalej taka kaszana?
1
port 2016-11-15 14:42
Jak zwykle, więcej niż najniższa krajowa to tutaj jest nieosiągalne. Najlepiej by chcieli żebyś pracował za darmo. Zero szacunku dla pracownika.
2
vru 2016-11-15 19:38
Przy tej mentalności "Marcinkowickiej" to zarobki zawsze będą na najniższym poziomie. Musieli by się zmienić właściciele, a na to się nie zanosi. Wiec wszystko pozostanie na długie lata po staremu. Przyzwyczajenia i mentalność się nie zmieniają .
3
fhgh 2017-01-10 11:24
Jak się zatrudnisz to uważaj na obleśniaki. Bardzo dają się we znaki. Podp....olic też mogą.
2
j,hgf 2017-01-11 20:05
Tak, tak obleśniaki to wielka plaga. Podp....olą Cie ani się obejrzysz. Prezesostwo takich lubi.
2
df 2017-01-15 00:39
Obleśniak, jako gatunek, ma to do siebie ze lubi podp....alać. Trzeba uważać !!
3
nyf 2017-02-14 11:17
A ja z tym oblesiakiem nim muszę pracować !!!!$%
jhh 2017-02-25 15:25
No i przez to dorobił się "derektora".
2
Paulina 2017-03-09 16:23
Zapoznawaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem - http://dk-prof.eu/firma/oferty-pracy/ który przekierowuje do głównej strony internetowej firmy.
ghfg 2017-03-11 01:18
A tutaj to jest forum wymiany opinii o firmie czy miejsce do wrzucania ogłoszeń o pracę. Ktoś się chyba tu pomylił. No chyba ze to forum robi się pomału prywatnym miejscem do reklamy firmy dk-prof. W takim razie rzetelnych opinii tu nie znajdzie.
3
Paulina 2017-03-20 15:55
@ghfg oczywiście jest to forum do wymiany opinii na temat pracy w Dk-Prof Sp. z o.o. Ja jestem redaktorem GoWork.pl, a jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - wystarczy najechać myszką na obrazek mikrofonu zamieszczony przy moim nicku.
wacek 2017-05-21 11:15
Witam wszystkich forumowiczów!!!
Jestem zainteresowany tym żeby ktoś rzeczywiście opisał z czego jest zadowolony z pracy w dk-prof .
KONKRETY !!. Stanowisko , przybliżone zarobki (bo to ludzi najbardziej interesuje) jakieś inne czynniki które powodują że warto by było zainteresować się tą firmą. PROSZĘ NIE PISAĆ OGÓLNIKÓW, bo to niczego nie wnosi . To zapytanie jest skierowane do tych co są zadowoleni z pracy w dk-prof, dlatego że do tej pory , jak długie jest to forum , nie spotkałem ani JEDNEJ pozytywnej opinii , napisanej z argumentami . Chyba ze się nie doczekam na takie opinie. To by świadczyło tylko o jednym.
2
fghfgh 2017-07-06 21:13
Uwaga na obleśniaka. To taki BOLEK od kablowania. Wszystkich w koło podpie..ala.
1
Paulina 2017-08-06 16:36
Czy firma organizuje dla swoich pracowników imprezy integracyjne? Firmy coraz częściej robią to, aby poprawić atmosferę między pracownikami. Często są to imprezy w firmie, czasami też wyjazdy. Jak to wygląda w Gromgaz F.H.U.?
yuty 2017-08-22 11:12
Post nie na temat, USUNAĆ !
Paulina 2017-08-22 11:23
Wiele zamieszczony tutaj opinii, nie nawiązuje do jednego z głównych celów forum czyli do warunków pracy @yuty, stąd moje pytanie dotyczące imprez integracyjnych. Z tego powodu jest ono jak najbardziej na miejscu i byłoby dobrze dla innych użytkowników, gdyby ktoś mógł się do niego odnieść.
tu 2017-08-22 19:44
Ale to nie jest forum o firmie Gromgaz F.H.U tylko DK-Prof.
2
DFG 2017-09-14 22:51
Nie, W firmie Dk-srof nie istniej coś takiego, jak imprezy integracyjne. Powiem więcej. Atmosfera w firmie jest taka, że trzeba uważać na każdego, bo w każdym momencie możesz być pod.....olony. Pracują tu tacy co lubią donosić. Integracja tutaj marnie wygląda.
2
wedq 2017-09-16 09:03
Brak integracji , bo tutaj występuje duża rotacja. W tej firmie nie ma stabilności.
2
były 2017-09-19 21:20
Firma nie organizuje żadnych imprez integracyjnych , ale w ramach rekompensaty pracownicy otrzymują systematyczne badania alkomatem które wykonuje firma ochroniarska SEZAM i przeszukiwanie szafek w szatni . Tak wiec na wstępie pracownicy traktowani są jak alkoholicy i złodzieje.
3
asfd 2017-09-21 18:58
To jest właśnie jeden z elementów " marcinkowickiej kultury zarządzania " która występuje w całej grupie dako (DK-srof i dako). Ludzie są traktowani jak zło konieczne.
2
Paulina 2017-09-22 07:54
@tu, @DFG, pytałam bo to jednak jest związane bezpośrednio z Dk-Prof Sp. z o.o. Rozumiem w takim razie, że jeszcze taki styl zarządzania nie jest tutaj zakorzeniony. To na co w takim razie, oczywiście oprócz tych wszystkich negatywów, o których pisaliście, pracownik może liczyć?
dg 2017-09-25 14:46
W tej firmie nie można liczyć na nic. Jak to forum długie i szerokie nie ma ani jednej pozytywnej opinii. Oczywiście umotywowanej. Tą firmę trzeba omijać z daleka.
1
Zostaw swoją opinię o Dk-Prof Sp. z o.o. - Biczyce Dolne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dk-Prof Sp. z o.o.