brak logo

Dk-Prof Sp. z o.o.

Biczyce Dolne

Opinie o Dk-Prof Sp. z o.o.

mat 2012-10-24 10:29:27
Czesc, możesz coś wiecej powiedziec o pracy w dk-prof , widze jakis wakat , jestem ciekaw czy wogole warto wysyłać cv
Maro 2014-05-07 21:11:41
Firma dk prof to przeciez Dako tylko okna robia gdzie indziej a w Biczycach to rolety,bramy itd... Produkty Dako i dk prof jak najbardziej polecam chocby na ich jakosc i gwarancje na ktorej mozna polegac ale prace w Dako odradzam!(usunięte przez administratora)Wiem bo pracowalem tam 4 lata i nic sie nie zmienilo.Odradzam!!!
2
wd 2015-04-16 10:31:50
trzymać się z daleka od tej firmy
1
Art 2015-04-29 21:31:26
Jeśli masz ochotę za 2,2 jeździć mocno zajeżdżonym autem; jesteś młody i masz mnóstwo zapału to idź. Produkty niczym się nie wyróżniają na rynku a cena jest słaba
kedar 2015-12-30 15:42:14
Pracuje w firmie DK-PROF. Jeżeli interesuje Cię tylko kasa, nie chcesz dać nic od siebie, nie zależy Ci na rozwoju swoim i firmy, nie zmierzasz dbać o jakość i klientów to ta firma nie jest dla Ciebie. W przeciwnym razie zapraszamy.
Atmosfera jest bardzo dobra, zarobki adekwatne do zaangażowania i przełożeni, którzy słuchają i reagują. Ludzi z poza branży systematycznie szkolimy i dostają czas na wdrożenie się. Mając porównanie z innymi firmami jestem zadowolony i polecam.
Szanujemy pracowników, którzy szanują firmę.
3
Cotto 2016-01-06 12:49:58
kedar Jak jest tak wspaniale to czemu usuwacie inne wypowiedzi ??
PRAWDA BOLI ??
Engixxa 2016-01-06 14:39:23
Pracowałem w tej firmie blisko 2 lata i musze jedno powiedzieć - zarobki są słabe, właściciele skąpią strasznie na pensje i ogólnie jest atmosfera " jak Ci sie nie podoba to dziękujemy albo na Twoje miejsce znajdziemy sobie 3 innych" firma ma mało pracownikow i kupę roboty wiec cieżko o urlopy. Płaca słabo ale 10 jest kasa a nie w każdej firmie co robiłem tak było :/ ludzie spoko a ze jest przemiał to wiadomo jak to w branży sezonowość a nie każdemu chce sie zrobić. Na szczęście jestem zagranica i mam to co w DK tylko ze w euro :)
paulacxx 2016-01-07 16:34:47
Chopaki nie wiem jak jest w dk profil bo tam nie robiłam . Ale się domyślam . Pracowałam w dako i bylam strasznie rozczarowana
1
były pracownik 2016-01-25 13:51:22
Nie polecam . szukają taniej siły roboczej , fatalna atmosfera w tej firmie !!
tomek 2016-03-13 20:12:41
Witam
Mam takie pytanie . widziałem ze w dk prof jest przyjęcie na PRACOWNIK PRODUKCJI ROLET praca przy cięciu na pile profili roletowych.
Jest warto złożyć cv ???? Dk Prof to jest dako ?
WW 2016-03-16 11:07:20
Cześć
Byłe na rozmowie o prace w dk prof.
Porażka daj cie spokój. Najlepiej żebyś umiał robić wszystko (usunięte przez administratora)
Charli 2016-03-25 21:15:56
Dostanie 1300zł + premie to może dostanie 2000ZŁ tylko ja bym na to nie liczył .
Bedzie zasuwał jak murzyn i tyle , kolega tam robni 1700 1800 dostawał a czasem dużo mniej,
1
Charli 2016-03-26 20:51:23
Ponieważ pracowałem w tej firmie i wiem jak to wyglądało.
Zobacz sobie na każdą prace jaka oferuje dako albo dk prof po 2 miesiące albo dłużej szukaja ludzi na jedno stanowisko. Coś musi być na rzeczy ze ludzi tam nie ciągnie. Ja sam wiem na swoim przykładzie pracowałem w dk prof kilka miesięcy i nie byłem zadowolony z tej pracy.Robota nawet ok wszedzie trzeba robić,, po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam szukaja taniej sily roboczej. Kompletnie nie szanują ludzi a w szczególności kierownik tej firmy straszny pajac..
ilak Jak chcesz pracować jak murzyn to idz do dk prof
1
moderatorek 2016-03-29 14:47:31
Miałem rozmowę on-line - ale bez odpowiedzi. Nic ciekawego!

Moim prywatnym zdaniem firma powinna zwrócić uwagę na to kogo zatrudnia - przecież widać, że ktoś wyleciał i się mści. Moderator powinien zwrócić na zawartość merytoryczną opinii.
we 2016-04-14 15:21:42
kompletne banczał
123 2016-05-04 22:58:16
Stanowisko doradca techniczno-handlowy. Wynagrodzenie 1600zl na rękę plus prowizje, których nigdy nie jesteś pewien jak Ci liczą bo to jest czarna magia. Średnia prowizja 150-200 zl. To teraz już wiesz jakie zarobki. Zdziwiony? Lepiej nie będzie choćbyś stawał na ...... Tak to jest skonstruowane.
2
jnb 2016-05-30 16:00:50
Co do warunków pracy to poczytaj sobie opinie o dako , bo to ci sami właściciele co dk-prof. Tam jest więcej opinii co do kultury zarządzania tymi firmami oraz jak się pracuje. Po pierwsze najniższe zarobki jakie tylko da się wycisnąć na pracowniku (często najniższa krajowa),niedotrzymywanie ustaleń z pracownikami i inne przypadki otwierające oczy.
1
fgh 2016-07-05 00:48:01
Aplikuj ,aplikuj jak chcesz pracować charytatywnie . No bo przecież Mercedesy i Bmw kosztują.
3
uytiu 2016-07-06 17:59:15
Praca jest, za najniższą . Nic tylko aplikować.
1
fdsfs 2016-07-07 08:48:04
Kolego co ma wspólnego automatyka do pensji. Po za tym ta firma żadnej automatyki nie produkuje. Sprowadzają napędy chińskie do bram , rolet , montują to i tyle. A co do niskiej wypłaty to co szkodzi żebyś tam poszedł pracować i samemu się przekonasz. Przestaniesz wątpić niedowiarku.
1
sfsds 2016-07-07 12:22:31
Śledź ogłoszenia, tam jest ciągła rotacja bo ludzie po jakim czasie odchodzą sami widząc jakie są warunki. Morze się załapiesz.
1
ghjgj 2016-07-08 00:57:11
Badz cierpliwy. Doczekasz się.
ghjghj 2016-09-01 22:34:17
Proszę bardzo , nikt nikomu nie broni u nich kupować. Kazdy robi jak uważna. Jak masz pieniążki to chętnie zainkasują co nieco.
123 2016-09-02 13:40:27
Ludzie piszą o nich prawdę to usuwają to .
Czego sie boicie .. to tylko jest prawda jak w DK PROFIE I DAKO JEST ..
1
bnnnn 2016-09-10 20:29:41
Jeśli chodzi o prawdziwe opinie o DAKO i DK-PBRRRRR (aż mnie zatrzęsło na wspomnienie) to najbardziej wartościowe i przydatne dla chcących coś o tych firmach się dowiedzieć są wymazywane. Jeżeli by nie mazali to byłby niesamowity wstyd dla tych firm jak w rzeczywistości tam jest. Nikt by u nich nie chciał pracować. A tak to nabierają coraz to nowych chętnych jak to nie jest rewelacyjnie i jaka to światowa firma z przyszłością. Mentalność panującą w firmie jest jednak prosto z Ma...nkowic.
3
jhg 2016-09-13 09:35:01
Jeżeli jedyny ważny czynnik dla Ciebie to terminowa wyplata, niezależnie od jej wysokości to zapraszamy do DK -Prof i DAKO . Takich u nas potrzeba. Dostaniesz najniższą ale terminowo i powinieneś się cieszyć i całować po rekach.
1
jyfuy 2016-09-13 20:10:05
Szanse są żadne. Jak na początku zaakceptujesz daną stawkę to zapomnij o podwyżce. Już nie jeden przeżył to na swojej skórze.
1
xcv 2016-09-15 15:10:46
No co za pytanie . Jaka aktualnie panuje atmosfera? Pytasz o klimatyzacje w pomieszczeniach czy o to czy w tym momencie ktoś kogoś podpier...lił. Klimatyzacja jest, a donoszenie jeden na drugiego tez nieźle funkcjonuje. Dochodzi pogarda ze strony szefostwa , jak nie ty to będzie następny wiec zapier...aj i cicho siedź za marne grosze. Taka to miła atmosfera tutaj panuje.
2
R32 2016-09-15 15:41:40
Pracowałem w tej firmie ,
i mogę powiedzieć tak . Banda frajerów , na czele tej bandy kierowniki !!!!
Fatalna atmosfera , pełno frajerów do okoła , rozmawiają z tobą pięknie a zaraz idą donoszą na ciebie . Porażka,
praca za 1600zł ,
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
2
xcvx 2016-09-16 07:52:08
Rotacja występuje cały czas. Co Ty pier...lisz. Chyba spisz w pracy albo masz płacone za wpis. Gdzie te dobre zarobki ???
1
gj 2016-09-16 23:19:08
Rzeczą naturalną w DK prof i Dako jest to ze się nie szanuje pracownika.
3
zsd 2016-09-17 20:31:38
Zatrudnij się, popracuj , dowiesz się.
1
gc 2016-09-19 12:38:58
Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy odnośnie DK prof i na stronie o DAko bo to jeden ch... Jak poczytasz sobie to będziesz wiedział czy się zatrudniać czy nie .
1
Pracownik DK-Prof 2016-09-19 16:34:04
Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy.
Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba zdrowo bo kierowników multum i kamery na każdym rogu. A i jeszcze koledzy z Marcinkowic....!
Miłej atmosfery tam nie zaznacie na pewno ponieważ kilka osób ma chyba płacone za donoszenie!
Najlepszy jest Prezes. Wchodzi na halę i patrzy jak murzyni zapierniczają na Panicza.
-Dzień Dobry- jeszcze nigdy nie zabrzmiało w jego ustach.ale i ze wzajemnością pracowników .

Pocieszające jest to, że takie płace panują w całym zagłębiu bogaczy zwanym Sądecczyzną.
2
yu 2016-09-19 18:56:04
W firmie Dk prof i Dako obowiązuje "Marcinkowicka" kultura zarządzania. Oczywiście są to obyczaje wyniesione z domu , ale tez zdobyte na ludowym uniwersytecie w Marcinkowicach prowadzonym przez sołtysa. Dlatego "dzień dobry " wypowiedziane do murzynów to coś niepojętego. Murzyn to murzyn. Dlatego się nie dziw. Jeżeli ktoś lubi takie klimaty to zapraszamy do Dk prof i dako.
3
well 2016-09-19 20:38:22
Z tym że co niektórzy mają płacone za donoszenie to jak najbardziej się zgadzam. Niektórzy za zasługi w tej dziedzinie to nawet oprócz kasy, dorobili się stanowiska dyrektorskiego.
2
jk 2016-09-20 00:37:51
Jak za tyle pójdziesz to "później " nic ci nie wzrośnie. Uwierz.
2
kj 2016-09-20 15:09:55
Znowu jakiś debi..ny wpis sponsorowany . Już na więcej was nie stać ? To do próbujących sugerować jaka to mila atmosfera panuje w królestwie "Marcinkowickim". Jaka jest atmosfera było opisane wcześniej. Jak umiesz czytać to sobie przeczytaj.
2
??? 2016-09-20 20:06:49
Z kim?
tdsa 2016-09-30 23:54:54
1600 na rękę.
1
fg 2016-10-01 18:10:30
O tyle o ile !???
1
vnvb 2016-10-01 21:05:10
Pakowanie towaru (bramy, rolety..) , pakowanie na samochód itd. Do takiej roboty to potrzebują gościa z mięśniami. Płaca 1600 na reke.
olji 2016-10-01 21:29:38
no zwlaszcza ze maja teraz tak duzo ofert pracy..widze ze poszukuja miedzy innymi do zatrudnienia opiekuna klienta biznesowego w Szczecienie tylko wymgana jest na tym stanowisku znajomosc jezyka angielskiego ale to w sumie nic takiego nadzwyczajnego..
rterw 2016-11-15 14:31:16
Jak tam zarobki w tym Dętka-Srof. ? Czy się troszkę polepszają czy dalej taka kaszana?
port 2016-11-15 14:42:29
Jak zwykle, więcej niż najniższa krajowa to tutaj jest nieosiągalne. Najlepiej by chcieli żebyś pracował za darmo. Zero szacunku dla pracownika.
1
vru 2016-11-15 19:38:15
Przy tej mentalności "Marcinkowickiej" to zarobki zawsze będą na najniższym poziomie. Musieli by się zmienić właściciele, a na to się nie zanosi. Wiec wszystko pozostanie na długie lata po staremu. Przyzwyczajenia i mentalność się nie zmieniają .
2
Zostaw swoją opinię o Dk-Prof Sp. z o.o. - Biczyce Dolne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dk-Prof Sp. z o.o.