brak logo

Wolność sp. z o.o.

Elbląg

Opinie o Wolność sp. z o.o.

tamten 2012-11-22 22:02:42
najniższa krajowa, mają pracowników gdzieś, jak lubisz pracowac za 2 i jeszcze być poniżany to jest miejsce dla Ciebie.
45555555555 2013-05-05 10:59:06
jak sie pracuje w Wolności na magazynie ? jak atmosfera ? jakie zarobki?
1
anna 2014-04-08 10:27:41
Opinia o wyrobach.Zając czekoladowy - badziewie do potęgi.Dzieci nawet nie chciały dotknąć tej czekoladopodobnej masy. Ja spróbowałam: aż gębę wykręca,ochydne "trociny" bez smaku.Beznadzieja, podobnie jak firma Inco.
wiktor 2014-06-25 17:17:31
na jakie wynagrodzenie mozna liczy przy pracy ana magazynie w wolnosci?
1
Ktosiek 2015-01-15 16:05:25
Firma "WOLNOŚĆ" Traktują pracownika niepełnosprawnego jak psa/ Pracowałem tam w 2001r. Jest to zakład pracy chronionej...ale chroni tylko...portfel szefa Macutkiewicza i kierownictwa.WOLNOŚĆ jak i podobne mu firmy dostają dotację z PFRON za pracownika niepełnosprawnego, zatródniają na umowy śmieciówki, potem "noga, dupa, brama" i zwalniają i nowy pracownyk i nowe dotacje z PFRON. Ot tak działa ta firma. Dzięki takim praktykom PFRON boryka się z problemami finansowymi, bo WOLNOŚĆ i im podobne firmy znalazły jak opisany, sposób na dojenie funduszu z kasy. Spawę firmy WOLNOŚĆ opisał w swej książce "KANALIE" były prezes Edward Pukin. Jest to książka o tym , jak władze kupuje się w Elblągu za pieniądze i niszczy się człowieka by ukraść mu firmę zgodnie z chorym, polskim prawem.
obolała 2015-01-15 16:20:58
Swieta prawde pisze pan wyzej.Zaklad pracy chronionej a ludzie nadwyrezaja sobie scigna rak,chore lokcie ,kregoslupy .Kobiety dzwigaja po killaset kilo dziennie przy.maszynach .T( usunięte przez administratora )
NINA 2015-01-17 21:37:43
PRACOWAŁAM TAM,NIE POLECAM NO CHYBA ZE JESTEŚ ZDROWA ALE MASZ GRUPĘ, BO BEDZIESZ ZASUWAĆ ZA TRZECH A WYPŁATA ALBO STARCZY NASTĘPNEJ PENSJI ALBO NIE RACZEJ NIE,ZASTANÓW SIĘ.POZDRAWIAM
Kama 2015-02-14 23:44:23
Ja też tam pracowałam. Na ludzi z grupą dostają z PFRON duże pieniądze- a płacą grosze resztę biorąc sobie! Za nasze pieniądze kręcą sobie interes w tzw. "Studio Lady" które prezes za nasze pieniądze stworzył dla swej żony! Co śmieszne: dostają z PFRON pieniądze dla niepełnosprawnych, przekazują pracownikom grosze i wmawiają że to wczasy pod gruszą! Dla zdrowych bez grupy oczywiście wczasy pod gruszą nie istnieją! DRAMAT! ZAKŁAMANIE, WYZYSK- ABSOLUTNIE NIE POLECAM! TU ZDROWY ZACHORUJE NA PEWNO- z nerwów! OMIJAĆ Z DALEKA. WSTYD SZEFOSTWO!
ZYX 2015-02-14 23:47:55
A czy to prawda że szanowna Kierownik produkcji synalka wcisnęła do pracy i to za ogromne pieniądze? Przecież on chyba dopiero studia skończył i już za taką kasę na staż???? No to dopiero ochyda, wstyd szanowna Kierownik!!!!!!
Bolo 2015-02-14 23:54:54
Ktoś wcześniej pytał o magazyn- tak więc wyzysk tam i zarobki marne, dyro Wolności niestety nie chce podnosić magazynierom pensji i wszyscy uciekają stamtąd! KIEROWNIK MAGAZYNU- PAN MIREK M. to wspaniały człowiek, wszystkim życzę takiego kochanego, wyrozumiałego kierownika magazynu. Do tego to chyba jedyna uczciwa osoba w tej firmie! Po prostu to dobry człowiek i swoją uczciwością nie pasuje do tej firmy.
1
Przemek 2015-04-11 11:26:37
Zające i jajka wielkanocne konkretne dno. Wogole niepolecam. Niewiem jak reszta wyrobow
Satis 2015-10-23 09:39:16
Zgadzam się z tym...Pozdrowiam
Fabian 2015-10-23 09:51:35
Ty Bolo co Ty za bzdury piszesz o Sz.P.Mirku.dobry człowiek? To jest fałszywy i zaklamany człowiek,który niby załatwia coś dla ludzi np.i się chwali by go chwalić a w zeczy samej nigdzie nie był,to jest według Ciebie uczciwość? Jedyne co najlepiej mu wychodzi to zamieszanie w brygadzie i udawanie że się robi.jedyne co lubią ludzie na magazynie to,to by nie wychodził z własnego (pokoiku).Z całym szacunkiem,ale widać że słaby masz kontakt z prawdą.Pozdrawiam
Satis 2015-10-23 10:17:17
Nie rozumiem ludzi.po co piszecie takie farmazony?Źle wam?Poszukujecie sobie innej pracy.np,w zasie,klatki sprzątać?Przychodzą do pracy ludzie którzy nie potrafią nawet złożyć kartonu,włożyć np.mikołaja do woreczka i to się nazywa ciężka praca?Owszem czasami trzeba coś podnieść,ale można poprosić o to jakiegoś Pana.No ale,Ci co piszą te oskarżenia myślą że jak poszli do wolności to będą tylko siedzieć.To niech siedzą w domu na zasiłku bo nadają się tylko do składania długopisów
Fabian 2015-10-30 21:06:11
Do Fakt..Przepraszam,ale ktoś chyba pomylił pojęcia..napisane było pozytywnie o tym Panu.gdzie mija się to z celem i opinię są inne. Nie ma tam nic centralnie o firmie bo nic nie mam do tego zakładu.Mógłbym pisać same pozytywy i dziękować bo praca nie jest ciężka..Pozdrawiam
paul 2015-11-01 20:49:07
chcialem zapytac kogos kto pracuue badz pracowal w Wolnosci czy jak sie ma takie zmiany np 1 zminaa potem dzien wolny 2 zminay 3dni wolnego 4 zmiana nocki z koleji i 2 dni wolnego .czy przy tych wolnych dniach ma sie najnisza stala pensje czy odliczja za wolne?
ona 2015-11-22 14:45:51
Powinniscie sie cieszyc zw wogole macie prace i pracujecie przynajmniej za min krajowa. Ja pracuje na produkcji tez jestem na smieciowce i moje zarobki wynosza okolo 900zl miesiecznie stawka godzinowa minimalna 8.20 netto gdybym pracowala codzinnie to miesiecznie byloby niezle wynagrodzenie bo zaklad 3 zmianowy 24h na dobe jak tu... no niestety w tej firmie gdzie pracuje jest tak ze jak brakuje produktow czy nie potrzeba tyle osob to dostajemy smsa ze wolne to juz nie potrzeba tyle osob ale nie narzekam bo przynajmniej mam prace i nie siedze w domu lepsze to niz nic,pewnie ze chcailbym zarabiac wicej przynjmniej ta minimalna krajawa co m-c takie zycie nie kazdemu w zyciu sie powodzi tak zeby zarabiac duza kase i nic nie robic... ciezko u Nas o prace ale ktos kto szuka napewno znajdzie
On 2016-03-05 19:20:32
@Fabian to jaki masz cel w tym że kogoś oczerniasz?!
Ona 2016-03-08 11:12:39
@On tu nikt żadnego celu nie ma, chyba ze cel masz Ty... Bez pozdro
xyz 2016-05-19 09:34:35
Ludziska powiem wam tak:Każda praca jest dla człowieka.No cóż firma Wolność to niby ZPCH ale tam praca jest ciężka dla osób chorych.Zarobki najniższa krajowa,współpracownicy ok ale bez zażyłości bo każdy dba o swój tyłek.Zawiść i ploty.Kierownictwo nastawione na szybki zysk.Tam liczy się ilość nie jakość.Premią nagradzani są pupilki,tzw kabelki i lizuski.
jh 2016-07-11 20:39:38
@pn no wiesz co chyba oni niestety od dawna nikoogo nie szukali bo nie widzialem zeby sie jakies ogloszenia pojawily
Zostaw swoją opinię o Wolność sp. z o.o. - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolność sp. z o.o.