brak logo

Radio-Rada Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Radio-Rada Sp. z o.o.

klient przeds 2014-08-29 19:53:19
Jeszcze takiego oddziału nie widziałem Poznan Pan a biurkiem nie doceniaswoich ludzi a Pani telefonistka traktuje ludzi z Góry zadnego szanowanie a teraz jedna Pani ma być w Bydgoszcze za biurkiem Jedna Masakra byli od niej lepszi pare lat temu ale co nie robi podlizowanie się daje max poł roku na oddz.w B.bedzie cud jak będzie tam fajna atmosfera
4
www 2014-10-16 12:27:03
A skad takie zdanie na temat firmy i pisz skladnie czlowieku
1
klient przeds 2014-11-08 14:17:54
"Prezesieku" to sarkazm niestety ,czyli opinia niezadowolonego pracownika ,to wyjaśnienie dla tak światłego powinno boleć!??A po ostatnim przelweie na konto pracownika powinieś się zastanowić CO DALEJ ....???Zamykamy kramik czy dalej SIĘ BA....?
pay 2014-11-26 12:42:39
Szkoda ze tak malo ludzi dolaczylo do dyskusji malo opini o firmie
nlp 2014-12-10 12:17:38
Siedza tam dwaj tacy ktorzy pojecia nie maja co robia i doprowadzaja firme do upadku
ktus 2015-02-07 22:33:54
Nie zgadzam się z npl ma kolś pojęcie jak wykończyć ........... zapytajcie gości z b.d.g.s...
1
ktus 2015-02-07 22:35:54
Nie zgadzam się z npl ma kolo pojęcie jak wykończyć dobrze prosperującą spółkę ...Panowie KP i SS zapytajcie gości z b.d.g.s...
nlp 2015-02-12 12:53:33
Rozwin ten wpis
fifi 2015-12-17 20:16:13
A co tam słychać w oddziale Warszawa? Magazynierzy nadal dokładają niezamawiany towar do zamówień?
nlp 2015-12-18 00:16:23
Moze sprawdzali uczciwosc kierowcow?
nlp 2015-12-25 16:57:56
Eoak a skad wiesz ze wszystko sie zgadza?musisz byc zwiazany z firma skoro masz takie informacje
fifi 2015-12-29 20:20:17
Wiesz na pewno, że się zgadza a o przekrętach magazynierów z kierowcami nie słyszałeś... może zmienili kierowców i magazynierów i teraz się zgadza ale kiedyś to się działo. A "dziadek" jest tam jeszcze kierownikiem magazynu?
nlp 2016-02-10 21:30:34
Odkad nie ma niejakiego ls w firmie jest duzo lepiej ile ten balaganu potrafil narobic
AH 2016-03-16 12:57:00
Może by ktoś się wypowiedział na temat oddziału w Gdynii, widziałem ogłoszenie że szukają kierowców. Może jakiś kierowca się wypowie??
z 2016-08-01 12:04:14
A co to firma się zamyka ?
eoak 2016-08-04 22:43:28
Może wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. budownictwa? Chciałbym się załapać, bo posiadam wymagane 5letnie doświadczenie, a przynajmniej dają benefity socjalne swoim pracownikom.
Zostaw swoją opinię o Radio-Rada Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radio-Rada Sp. z o.o.