brak logo

Publimar Sp.j.

Zamość

Opinie o Publimar Sp.j.

murzyn 2012-01-12 10:08:55
praca w publimarze jest niewolnicza , kary finasowe dla pracownikow za byle powodu , placa minimalna jesli masz szczescie , strasznie duża rotacja pracownikow czyli [usunięte przez moderatora] w bialy dzien hehe
1
Józek 2012-05-05 12:00:50
nie radze Wam iść do tego [usunięte przez moderatora] sare za kij wie co. o kodeksie pracy nigdy nie słyszeli.
2
podolec 2012-06-16 19:29:07
murzyn - 2012-01-12 10:08:55

praca w publimarze jest niewolnicza , kary finasowe dla pracownikow za byle powodu , placa minimalna jesli masz szczescie , strasznie duża rotacja pracownikow czyli [usunięte przez moderatora] w bialy dzien hehe
ja tam pracuję i wiem jedno syf bród smród. pracownicy to [usunięte przez moderatora] traktowani są jak psy. Pracuje w b.p i odradzam tam prace. kierownik to wsza obiecuje podwyszki ale sobie. szacun dla pracowników publimaru
1
mezko 2012-07-04 12:46:32
odradzam każdemu kto sie tam wybiera.Praca ogólnie spoko,ale szefostwo do bani,a szczególnie w Puławach.Kierownik to [usunięte przez moderatora] totalny.Daje podwyżki [usunięte przez moderatora] innym.MASAKRA!!!!
1
nowicjusz 2012-07-15 11:04:21
podolec - 2012-06-16 19:29:07

murzyn - 2012-01-12 10:08:55

praca w publimarze jest niewolnicza , kary finasowe dla pracownikow za byle powodu , placa minimalna jesli masz szczescie , strasznie duża rotacja pracownikow czyli [usunięte przez moderatora] w bialy dzien hehe
ja tam pracuję i wiem jedno syf bród smród. pracownicy to murzyni traktowani są jak psy. Pracuje w b.p i odradzam tam prace. kierownik to wsza obiecuje podwyszki ale sobie. szacun dla pracowników publimaru
Znasz może kierownictwo z Białej Podlaskiej, jakie tam są warunki pracy i klimaty?
nowicjusz 2012-07-15 13:51:15
teraz dopiero załapałem, że b.p. to Biała Podlaska.
Kierownik podobno się zmienił, w przyszłym tygodniu idę tam na rozmowę. Będę wdzięczny jak coś bliżej napiszesz
lessiak30 2012-09-27 12:01:27
witam!nie dawno pracowałem w Publimar Lublin syf i złodziejstwo!robota [usunięte przez moderatora] czasem nawet 14-16h i nawet słowa dziekuje nikt nie powiedział nie polecam
1
Nick 2012-11-03 12:43:07
ale klamstwa, ja juz jestem w publimarze jakies 2 lata i wszystko w porzadeczku, praca nie lekka ale ogolnie spoko jest.
oszukany 2012-11-14 19:57:58
nie radze tam isc ja zmarnowalem tam ponad dwa lata jesli masz jakies inne opcje radze olac publimar syf [usunięte przez moderatora] zadnego poszanowania dla czlowieka teraz cos okarach stsnie na rampie i palenie zbyt dlugo 50 zl,brak ubrania roboczego bo akurat sie suaszy 100 zl uszkodzenie auta nawet nie z twojej winy to roznie nawet ponad 1000 zl a auta z reguly przeladowane ale najgorsze nie ma czegos takiego jak wypadek w pracy idziesz na urlop ktory ci sie nalezy masz kilkaset zl mniej do wyplaty kazdy o tym wie tylko sie boja mowic bo w tym dziadowie jakim jest polska coraz gorzej o prace mozna by tak pisac o braku jakichkolwiek zasad kodesu pracy czy bhp bez konca radze sie wiec zastanowic zawsze jest jakies lepsze wyjscie jak publimar to nie przypadek ze jest tyle negatywnych opinji o tej firmie pozdrawiam
*** 2013-03-02 19:01:19
Kłamcy, oszuści, którzy nie znają [usunięte przez moderatora] Czemu jeszcze nikt nie zrobił tam porządku i nie nasłał inspekcji pracy???????
Majk 2013-04-09 00:36:32
*** - 2013-03-02 19:01:19

Kłamcy, oszuści, którzy nie znają [usunięte przez moderatora] Czemu jeszcze nikt nie zrobił tam porządku i nie nasłał inspekcji pracy???????
Może bądź dobry dla wszystkich i naślij ją pierwszy.
2
NOWA 2013-04-13 22:27:08
No jasne!!!! Najlepiej iść do pracy i nic nie robić, poobijać się, postać na rampie i narzekać na małą płacę. Ludzie!!!! Weźcie się do roboty, róbcie co do Was należy i nikt złego słowa nie powie.
nick2 2013-11-16 05:37:28
w ktorym to odziale tak jest spoko ???
weronika 2015-01-15 18:26:21
tez prawda, że nawet jak sama czytam to forum i wszystkie opinie to się już mylę i nie wiem co z tym zrobic mam tak naprawde. Dajcie znac koniecznie jak to wszytsko w praktyce wygląda, tylko naprawde chciałabym, żeby te komentarze były w 100% obiektywne, a nie jakieś informacje wyssane z palca bez pokrycia w ogóle.
1
----------- 2015-01-24 13:49:21
Prawda jest taka że pracodawca nie szanuje pracownika. Ciągły wyzysk, minimalne płace,ogromna rotacja pracowników mówi sama za siebie.
mm 2015-03-30 10:10:52
Witam. Niestety wszystko to co zostało napisane w poprzednich opiniach to prawda, pracownik w tej firmie jest traktowany jako zło konieczne które musi pracować najlepiej za darmo i dobrze by było gdyby się o nic nie upominał. Płaca oczywiście minimalna, praca 6 dni w tygodniu głównie w nocy za którą nigdy nit nie widział dodatku jeśli nie zdążysz złożyć zamówień w czasie zmiany zostajesz aż wszystko zrobisz i nikt ci za to nie zapłaci. Kierownictwo w Puławach totalna beznadzieja nawet jeśli dasz rade i wytrzymasz ciężka prace to jesteś traktowany jak potencjalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo gdy są ubytki co jest naturalne przy mięsie to i tak jesteś podejrzewany że wyniosłeś np. schab w kieszeniach. Rotacja pracowników ogromna normą jest że w ciągu 3 m-cy od 3 do 5 osób jest wymienianych.
kierowca 2015-04-14 17:04:45
Czy w Białej Podlaskiej naprawde jest tak ciezko. Chcialbym tam aplikowac jako kierowca/hanflowiec
kierowca 2015-04-14 17:06:02
Czy w Białej Podlaskiej naprawde jest tak ciezko? Chcialbym tam aplikowac jako kierowca/handlowiec.
----------- 2015-04-15 13:18:24
Nie chodzi o to że jest ciężko, chodzi w warunki zatrudnienia. W każdym oddziale jest tak samo, czyli źle.
----------- 2015-04-20 11:21:50
Argumentów jest wiele. Wystarczy poczytać wpisy powyżej...
Kandydat 2015-05-30 10:55:47
Witam serdecznie, Czy ktoś pracował w Publimar Puławy?chciałbym zaczerpnąć informacji jakie są zarobki?jaka atmosfera?
----------- 2015-05-31 01:38:15
Zarobki minimalne, atmosfera zła. Nie polecam
----------- 2015-06-18 11:52:02
To chyba tylko w lbn....
Prawda 2015-09-10 20:54:14
Lublin miasto wiadomo szału z pracą nie ma a firma publimar ciągle potrzebuje pracowników. Odpowiedz jest raczej prosta jesteś patologiczny, lubisz przeklinać i być pomiatany przez mega inteligentnych kierowników zmianowych zapraszam:)
!!!!!!!! 2015-09-11 01:34:43
Taka jest prawda, w Puławach jest tak samo. Nie szanują ludzi....
sasza 2015-12-09 14:03:17
Czytam wpisy i tylko mogę potwierdzić. Za urlop który się należy pieniądze zabierają, kierownictwo Puławy to zupełne dno, wszyscy posądzani o kradzież, nie zawsze pieniądze na konto tylko pod stołem, ogólnie warunki zatrudnienia nie są dobre. Jedynym plusem jest normalna umowa a nie śmieciowa.
------- 2016-01-23 22:58:02
Na przykład w Puławach do pracy przyjmowani są tylko młodzi pracownicy bez doświadczenia, bo ktoś kto doświadczenie ma, nie będzie tyrał za 1400zł. Poza tym w umowie pieniądze (najniższa krajowa) na konto, reszta w kopercie pod stołem. Po raz kolejny... Nie szanują pracowników...
Mumos 2016-01-24 22:14:39
pracowałem w Publimarze, po jakims czasie odeszłem ale dlatego ,że znalazlem prace bliżej mojego domu. z tego co zauwazylem ze w Publimarze jesli tylko ktoś naprawde chce pracować(a nie tylko mowi ze chce pracowac!) to wszystko jest w porządku. nie oszukujmy się - to sie nazywa PRACA a nie WAKACJE. koledzy byli w porzadku, szefostwo bez zastrzezen, wierzcie sobie albo nie ale takie jest moje zdanie.
były 2016-01-26 22:26:39
Ale ile pracowałeś... Jak pracował byś co najmniej 4 lat, to co innego... A co do szefostwa to temat do przemilczenia.... żenada...
były 2016-05-16 17:04:27
Za ''benefity'' (pracowniczy socjal) organizowana jest co 2 lata wielka impreza w Lublinie dla klientów. Ot, cały socjal...Tobie nic się nie należy...
Mar 2016-05-25 19:05:15
skoro wszyscy tacy madrzy,pracowici i maja tyle wspanialych pomyslow to dlaczego sami firmy nie zalozycie???? przekonajmy sie jak u was bedzie i czy wszyscy beda tam zadowoleni?!?!?! moj zięć pracuje w Pulawach w Publimarze i prawie nigdy nie narzeka. co najwyzej na kolegow z pracy ktorzy nie sa dla siebie mili. ale on jest pracowity nie to co wy!!!!
kurkqa 2016-06-26 18:45:08
firma zajmuje się sprzedażą hurtową wędlin, serów żółtych, krajanek śledziowych, konserw itd., mam wrażenie że niektórych powyżej ambicje są za wysokie na ten biznes...a ja twierdze że tutaj tez są możliwości!
Zostaw swoją opinię o Publimar Sp.j. - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Publimar Sp.j.