brak logo

home.pl sp.j.

Szczecin

Opinie o home.pl sp.j.

były pracownik 2013-08-25 23:06:02
Firma jak każda inna, najczęstsze rekrutacje na stanowiska szeregowe - konsultant wsparcia technicznego/sprzedaż - duże wymagania, kilkutygodniowe szkolenia za małe pieniądze. Każdy orze jak może, i płaci jak najmniej (niewiele więcej niż minimalna krajowa) mimo że IT. Nie polecam na te stanowiska.
4
tg 2013-08-26 12:51:16
a jak wyglądają zarobki brutto ??
2
Mirek 2014-01-15 12:28:02
zarobki od 1600 zł. do 3.200 oraz w drugiej opcji od 8.000 na ręke do 75.000 tysięcy.
99,8% pracuje w pierwszej opcji.
Zauważyliście że na ich stronie wypowiedzi o jakoby cudownej atmosferze w pracy to wypowiedzi ludzi ze stanowisk kierowniczych. Odpowiedzcie sobie sami dlaczego.
2
Paweł 2014-10-02 12:02:07
Powinni zatrudnić nowych pracowników, bo obecnie obsługa to porażka.

Jakość usług w home.pl bardzo się pogorszyła w ostatnim czasie.
Co jakiś czas przestaje działać formularz poczty w domenach utrzymywanych na serwerze w home.pl.

Kilka dni temu zniknęła cała galeria zdjęć w jednej z domen, którymi administrują a konsultant jedynie potrafił zasugerować ponowny upload i backup danych za 58 zł. Moja firma poniosła straty w wyniku zniknięcia całej galerii kilkudziesięciu zdjęć, poniesione zostały koszty transferu danych i czasu, który mogliśmy przeznaczyć na inne ważne zadania. Czyżby w ten sposób firma naciąga swoich klientów na dodatkową usługę?

Żadnej pomocy ze strony konsultantów. Warto naprawdę przemyśleć decyzję o dalszej współpracy z firmą home.pl bo usługi jakie obecnie oferuje są na żenująco niskim poziomie.
4
czesiek 2014-10-07 12:58:58
nie polecam tam pracy nikomu. kierownictwo myśli, że robi łaskę, że zatrudnia.
skoro tacy genialni są, niech tak sobie zorganizują firmę, żeby nie musieli nikogo zatrudniać.(usunięte przez administratora) z home mnóstwo ludzi odchodzi do innych firm. nie dziwię się.
4
flow 2014-11-26 18:25:03
nie wiem szczerze o jakiej opinii mówisz bo jak dla mnie to zawsze była dość anonimowa firma . Nie mniej jednak w czasach mniejszej konkurencji łatwiej było wiązać im koniec z końcem co w chwili obecnej już nie należy do takich łatwych spraw. Widzę , że kto może to szuka już sobie czegoś w innych firmach z branży
maz 2014-12-02 00:29:33
Ta firma to obecnie syf. Wydaja bardzo duzo pieniedzy na fotele, wystroj pomieszczen ale nie na ludzi. Jest nastawiona na 20 kilku latkow po studiach , ktorym kojarzy sie z prestizem czy"szczecinskim microsoftem". Ludzi, ktorzy za hot doga i zaproszenie na gokarty czy kregle beda siedziec w pracy od 7 do 19 i nie zapytaja o wyplate. Zarobki 1600-2500. Wiecej maja koledzy obecnego dyrektora finansowego, sciagani z jednej z goleniowskich firm-6 tys. Nie placa za nadgodziny. Zlikwidowali pomiar czasu pracy na bramkach aby nie bylo dowodow dla PiPu i jednoczasnie wprowadzili zadaniowy czas pracy.
9
kaktus z krainy lodowców 2015-02-23 12:10:20
co masz na myśli pisząc"zadaniowy czas pracy" i dlaczego twoi znajomi nie są z niego zadowolenie? nie rozumiem jak z pracy we takiej firmie ktokolwiek może nie być zadowolony. zupełnie nie rozumiem co masz na myśi i co to ma wspólnego z organami ścigania? a da się u nich zostać od razu jakimś menadżerem?
1
misia 2015-03-03 16:06:29
Home to bardzo fajna firma. Warunki przedstawiane są już na rozmowie i można spokojnie podjąć decyzję, czy chce się tam pracować czy nie. Zarobki mało czy dużo - dla każdego to może znaczyć inną kwotę. Biuro bardzo ładne i nowoczesne, lobby z kanapami,konsola do gier - pozwala się oderwać od pracy i zrelaksować. Bardzo sympatyczna atmosfera, młodzi ludzie, pozytywnie "zakręceni" jak to w branży IT. Pozdrawiam cały zespół :-)
2
g. 2015-07-03 13:21:28
Z tym, że ustalanie warunków wynagrodzenia jest "jednostronne" (if you know what I mean) na stanowiskach niższego szczebla ;)
W homie się dużo nie zarabia, dużo specjalistów m.in. z tego powodu odeszło.
Co do atmosfery, rzeczywiście jest bardzo fajna. :)
3
qwe 2015-10-23 20:03:35
Zdziwiłbyś się jak bardzo odstają...
1
qwe 2015-10-24 16:17:33
Ludzie są różni. Po prostu niektórych rajcuje to, że dostaną od firmy owoce na lunch, kolorowe meble w lobby oraz stół do gry w piłkarzyki i są w siódmym niebie. Tym co zależy na normalnych lub wysokich zarobkach oraz rozwoju w dłuższej perspektywie czasu uciekają.
3
mm 2015-10-27 09:25:46
Dokładnie tak jak pisze qwe. To jest firma na start, dobrze wygląda w CV ze względu na markę. Obecnie ponad połowa informatyków uciekła, a właściciele zdają sobie sprawę, że wynagrodzenie jest średnio konkurencyjne w porównaniu z innymi firmami, więc nie sądzę, żeby rozmowa otworzyła im oczy :) ale możesz spróbować, powodzenia :)
3
Dżyb 2015-10-27 12:21:04
Witam,
atmosfera w pracy jest naprawdę bardzo fajna. Warunki (pomieszczenie, miejsce pracy, sprzęt, kuchnia itp.) naprawdę nie ma na co narzekać.
Jeżeli chodzi o zarobki to wszystko jest czarno na białym przedstawiane na samym początku Twojej kariery tutaj, wiadomo mogłoby być więcej. Jeżeli się opierdzielasz to nie dziw się, że mało zarabiasz :) system premii jest w porządku, wystarczy się starać. Jest duża przepaść między zarobkami kadry kierowniczej a pracownikami DOK`u (jak ja) ale to chyba w każdej branży w każdej firmie spotykane zjawisko, że osoby na wyższych stanowiskach zarabiają więcej :) praca jest czasem upierdliwa bo ludzie wydzwaniają z idiotycznymi sprawami, które w 90% można załatwić za pomocą strony pomoc.home.pl lub po prostu wujka Google.. no ale cóż. Mam nadzieję, że zarobki się podniosą gdyż firma została przejęta przez niemieckich inwestorów. polecam. a jeżeli ktoś tutaj z home.pl to czyta to chcę podwyżki! NAŁ!
qwe 2015-10-27 18:40:57
Już mi się śmiać chce jak kolejna osoba pisze, że "Jeżeli chodzi o zarobki to wszystko jest czarno na białym przedstawiane na samym początku Twojej kariery". Czy ktoś tutaj z komentujących napisał, że go oszukano, dostając wynagrodzenie mniejsze niż uzgodniono na rozmowie. Przepaść w zarobkach między pracownikami szeregowymi a kadrą kierowniczą jest w każdej firmie. Licz się tylko z tym, że jeśli pracownicy szeregowi mają stosunkowo niskie wynagrodzenie w porównaniu z innymi firmami sektora IT, to kadra kierownicza również. Z Twojej perspektywy kadra kierownicza w home.pl zarabia dużo. Jeśli byś pracował na stanowisku kierowniczym też byś był rozczarowany z zarobków, wiedząc, że w innych firmach w kraju możesz zarobić więcej.
3
mm 2015-11-16 08:29:13
Ta, będą zarabiać tyle samo, tylko w ojro :D
1
TECHNIK 2016-07-06 20:42:31
Pracuję już prawie pół roku na stanowisku młodszego konsultanta wsparcia technicznego. 2000 brutto, po 3 miesiącach dwieście złotych podwyżki. Oczywiście Brutto. Na rękę przedział niewiele ponad 1400-1600 podstawy. Na rozmowie czarują dosprzedażą, pokazują ludzi, który wyciągają drugą wypłatę. Niestety jest ich maksymalnie trójka na kilkadziesiąt miejsc pracy. Powiedzmy, że jestem ponad średnią, gdzie wyciągam te 150 netto dosprzedaży. Jest niby premia za audyty (procentowe zmieszczenie się w standardach rozmowy) niestety ja jej nie widzę, pomimo uzyskiwania miesiąc w miesiąc 85% albo i więcej. Firma zadbana, konsola (którą zobaczysz tylko podczas szkoleń) czy piłkarzyki (to samo) mają Cię wprowadzić w świetną atmosferę. Pamiętaj jednak, że chodzisz do pracy i nie wiem jak Ty, ale ja wolę dostawać 2500 i pracować przy starym biurku, niż 1500 w kolorowym "wyposażonym" biurze. Dodam tylko, że pracując w kilku sklepach wyciągając te same pieniądze (albo i większe) w sklepach sieciowych. Przerzucając kartony z jednej na drugą stronę. Tutaj możesz usunąć stronę dużej korporacji, ale przecież liczy się ATMOSFERA nie pieniądze, prawda?
6
Ladyka 2016-09-01 15:49:54
Nie ludz sie ze po studiach ktos Cie zatrudni za niewiadmo jaka kase. Co do Home.pl nie polecam - rekrutowalam tam zaraz po studiach, przeszlam wszystkie 3 etapy rekrutacji po czym Pani z HR zadzwonila do mnie, ze jednak mnie nie zatrudnia, mimo ze na wszystkich etapach byli pod "duzym wrazeniem mojej wiedzy". Na moje pytanie "co bylo powodem takiej decyzji" nie uzyskalam odpowiedzi. Ich hosting pozostawia wiele do zyczenia, w ostatnich latach bardzoe spadla jakosc ich uslug tak jak pisali przedmowcy.
bfg 2016-09-15 13:32:32
Teraz trwa rekrutacja na stanowisko Młodszy Telefoniczny Doradca Klienta. Czy ktoś pracował albo pracuje w home na tym stanowisku? Myślę żeby wysłać CV ale zastanawiam się na czym konkretnie ta praca polega i przede wszystkim ile się zarabia na ww stanowisku.
bfg 2016-09-16 15:18:33
Nie. Praca jest stacjonarna. W biurze. Napisane jest że płaca składa się z podstawy i prowizji. Wymiar godzin 6-8 dziennie.
Olo 2016-09-30 15:30:56
Firma nie dba o pracowników, dba ale o PR. Piękne meble, świetne zdjęcia z imprez i śniadań nie ma to nic wspólnego z atmosferą pracy. Pracownicy BOK pracują zmianowo(zmiany karne za małą dosprzedaż) za najniższą pensje (1600 zł na rękę). Bardzo duże wymagania w stosunku do pracowników a kierownictwo nie daje nic od siebie. Dobrze się bawią przy piłkarzykach jedynie liderzy i pracownicy na wysokich stanowiskach. , na boku nie ma czasu pójść pograć bo masz 30 sekund pomiędzy telefonami na zrobienie notatki z rozmowy!( na przerwy są zapisy.. załapiesz się lub nie zależy od lidera). Ludzie, którzy odeszli są teraz szczęśliwi mimo ze firma wmawia im ze nigdzie im lepiej nie bedzie. Nie polecam
2
manikdo 2016-10-01 22:38:42
@madwiga dobra ze pytasz dla mnie atmsofera jest wazna
mrówka 2016-11-05 19:21:37
Czytam te opinie jako potencjalny klient na ich usługi.
Po tych wypowiedziach nie zdecyduje się na współpracę z Nimi.
1
Waldek 2016-11-27 13:39:28
Pracowałem w dziale Marketingu i Sprzedaży w grupie marketingowej dwa lata i o dwa lata za długo. Nie polecam pracy w Dziale Marketingu ze względu na atmosferę tam panującą. To co się tam dzieje to jest czysta patologia. Dziewczyna od PR jest agresywna, po 13 nie ma już co robić, za to wtedy zaczyna się jej dręczenie innych. Molestuje grupę psychiczne swoimi odzywkami, przełożeni nie reagują na jej zachowania, chociaż dobrze wiedzą o tym, że to jest z jej strony jawny mobbing. Lider w zespole produktowym uprawia kolesiostwo- czyli jego kolesie mają dobrze a innych wręcz ignoruje. Dba tylko o swoje interesy i interesy swoich kolesi.. taka mafia. Zresztą nie wiem jak się znalazł na tym stanowisku, chyba jest przez układy ponieważ nie ma żadnych predyspozycji do zarządzania ludźmi. Potrafi być bardzo beszczelny i nie liczy się z ludzmi ale z pozoru jest bardzo miły i wiele osób się na to nabiera. Nie był moim przełożonym ale siedziałem z nim w pokoju dwa lata, więc wiele widziałem jak się obchodzi z pracownikami, współczułem im bardzo. Pensje bardzo niskie. Nie pchajcie się w to wszystko. Gdybym miał cofnąć czas nigdy bym tam nie pracował, szkoda zdrowia.
2
Waldek 2016-11-27 14:35:21
Pracowałem w dziale Marketingu i Sprzedaży home.pl w grupie marketingowej dwa lata i o dwa lata za długo. Nie polecam pracy w Dziale Marketingu home.pl ze względu na atmosferę tam panującą. To co się tam dzieje to jest czysta patologia. Dziewczyna od PR jest agresywna, po 13 nie ma już co robić, za to wtedy zaczyna się jej dręczenie innych. Molestuje grupę psychiczne swoimi odzywkami, przełożeni nie reagują na jej zachowania, chociaż dobrze wiedzą o tym, że to jest z jej strony jawny mobbing. Lider w zespole produktowym uprawia kolesiostwo- czyli jego kolesie mają dobrze a innych wręcz ignoruje. Dba tylko o swoje interesy i interesy swoich kolesi.. taka mafia. Zresztą nie wiem jak się znalazł na tym stanowisku, chyba jest przez układy ponieważ nie ma żadnych predyspozycji do zarządzania ludźmi. Potrafi być bardzo beszczelny i nie liczy się z ludzmi ale z pozoru jest bardzo miły i wiele osób się na to nabiera. Nie był moim przełożonym ale siedziałem z nim w pokoju dwa lata, więc wiele widziałem jak się obchodzi z pracownikami, współczułem im bardzo. Pensje bardzo niskie. Nie pchajcie się w to wszystko. Gdybym miał cofnąć czas nigdy bym tam nie pracował, szkoda zdrowia.
Zostaw swoją opinię o home.pl sp.j. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie home.pl sp.j.